|
|||||||
| Notka |
|
| Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2221 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Prezenty dla TŻa- Towarzysza Życia
http://www.ultima.pl/Klawiatura_Zboa...Crusade/i4696/
Coś dla fana gier mój akurat siepie Wowa ale nakładki są różne, cena jest jednak jak dla mnie nie do przełknięcia ja muszę odłożyć pomysł do urodzin ale może wam się przyda
|
#2222 |
|
Raczkowanie
|
Dobrze ujęte Agnieszko
Ciężki orzech. Dlatego liczę jeszcze na jakieś drobne propozycje
Młodość uśmiecha się bez powodu ! ![]() Zdana matura ![]() Zdane prawkoo - już dawno ;POczekuję pieknej Greece <3 I bardziej deszczowej Anglii <3Od października studentka Zarządzania. Wciąż z tym samym u boku |
|
|
|
#2223 |
|
Zakorzenienie
|
a jakie polecacie torby na ramie dla TZta na prezent?
|
|
|
|
#2224 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.
a jakie polecacie torby na ramie dla TZta na prezent?
|
|
|
|
#2225 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już się chyba zdecydowałam, że prezentem w tym roku będzie książka motoryzacyjna ;-) Sprawdzałam dziś w księgarni czy jest taka i w jakiej jest cenie.
Do tego kupię jakąś świąteczną "głupotkę" i mam zamiar jeszcze nagrać płytkę z muzyką, żeby sobie słuchał ;-) Tak na marginesie : może macie jakieś fajne tytuły romantycznych/spokojnych piosenek? Będę wdzięczna ;-* Pozdrawiam! |
|
|
|
#2226 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.
Oczywiście Heroldin ,że się nie gniewam
Prezent udany to prezent trafiony ciesze się , że ktoś się ze mną zgadza
|
|
|
|
#2227 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
To prawda! http://www.toys4boys.pl/Gorace-Serduszko-item735.html ten gadżet jest w Lidl'u za 3.9zl. |
|
|
|
|
#2228 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2229 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W Toys4Boys kosztuje 59 PLN, a na allegro za 4-8 PLN... |
|
|
|
|
#2230 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Prezent dla Eks
ja bym upiekła pierniczki i ładnie ozdobiła
w jakimś fajnym pudełeckzu zapakowane
|
#2231 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Edytowane przez cameleon91 Czas edycji: 2008-12-13 o 09:40 |
|
|
|
|
#2232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję że wizażanka która wpadła na taki pomysł nie pogniewa się jeśli go od niej odgapię ? ![]() Mój Tż ma 1.12 urodziny, daję mu kosmetyki - zestaw do golenia, bo wiem że się przyda
|
|
|
|
|
#2233 |
|
Zadomowienie
|
Prawdopodobnie chodzi o tą książkę: http://www.allegro.pl/item482730205_...siegarnia.html |
|
|
|
#2234 |
|
Zakorzenienie
|
Ja swojemu kupilam:
- 2 pary gaci z nadrukiem swiatecznym - jedne z reniferem, drugie z misiem polarnym w czapie mikolaja - bo i tak potrzebuje majtek, a te sa dobre jakosciowo i "w sezonie" ;-) - przewodnik po Hong Kongu i Macao najlepszej firy od przewodnikow - bo sie tam mamy przeprowadzic to mu sie przyda ;P - zestaw spinek do mankietow - bo lubi koszule etc. Teraz drze, czy utrafilam w jego gusta, ale chyba tak. Ja niezly mialam problem z wymysleniem prezentu, choc mojemu TZtowi latwiej cos kupic, bo i koszule/krawaty/spinki/etc bo uwielbia "meska elegancje" i nawet kremy do twarzy by wydaly bo sie masci. Ale jak macie problem z interesujacym prezentem to moge wam poradzic jak go zrobic bardziej interesujacym. Wiec: kupcie duzo kartek swiatecznych, albo zrobcie same. Zamiast prezentu dajcie mu kartke, w ktorej bedzie napisane, gdzie prezent jest "ukryty" w somu. Nastepnie w tym miejscu ukrycia polozcie kolejna kartke z kolejna wskazowka i jakims dopiskiem "naprawde myslales, ze to bedzie takie proste?", jakims wyznaniem milosci etc. I tak dalej, az w koncu niech wroci do miejsca, w ktorym siedzial, gdy dostal pierwsza kartke i zeby sie okazalo, ze prezent jest np w szafce obok ;-). Jesli macie prezent w kilku czesciach, jak ja, mozecie stopniowo je dodawac, typu przy drugiej kartce jedne gacie, przy trzeciej kolejne (albo jedna skarpetka , druga skarpetka ....) a na koncu zasadnicza czesc prezentu.
|
|
#2235 |
|
Zadomowienie
|
Ja w tym roku dla mojego kochanego TZa kupilam zegarek casio g-shock ktory od dawna bardzo mu sie podobal a wpolnie jako ze mamy wspolne konto i wpsolnie odkladamy pieniazki kupujemy ps3 o ktorym marzy odkad tylko pojawilo sie w sprzedazy
|
#2236 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() |
|
|
|
|
#2238 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, w koncu jestem gienialna ;P. Tylko to sie sprawdzi gdy nie spedzacie swiat w wiekszym gronie, ale najczesciej TZtom daje sie prezent przed wigilia, bo wigilie spedzacie ze swoimi rodzinami. Ja swojemu tak zrobie wlasnie, ale my spedzamy wigilie tylko we 2.
|
|
#2239 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2240 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2241 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: prezent dla brata
|
|
#2242 |
|
Wtajemniczenie
|
W tym roku moj TŻ na mikołajki dostal lodowy kufel i kieliszki + słodycze, pod choinke dostanie czapke na zime, skarpetki z mikołajem
i.. dalej nie wiem.. a na ur dostanie bluze z futerkiem no i pewnie słodycze
|
|
#2243 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny prosze o pomoc
![]() Wymyslilam sobie ze kupie mojemu chlopcu fajke wodna poniewz bardzo lubi takie rzeczy i w ogole zawsze sie zachwyca.niestety zupelnie sie na tym nie znam nie wiem ktore sa fajna, co powinny miec ani ile kosztowac. wybralalam sobie taki jeden model i jestem pewna ze jej wyglad baardzo mu sie spodoba tylko ze nie wiem czy ona sie nadaje i nie wiem czy nie przeplacam.. Moze ktoras z was sie zna badz orientuje? ![]() i wlansie jesli jest ok to od ktorego sprzedawcy?? roznia sie cena i jakimis gratisami wiec ktora lepiej? http://www.allegro.pl/item506169159_...ys_gratis.html http://www.allegro.pl/item503627507_...on_wegiel.html http://www.allegro.pl/item506488952_...iergratis.html Edytowane przez kiiko Czas edycji: 2008-12-13 o 20:05 |
|
|
|
#2244 |
|
Raczkowanie
|
a może cyfrowe breloczki? poszukaj na allegro, fajny, niedrogi gadżet
|
|
|
|
#2245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj brat ma 23 lata nie czyta duzo ale jesli chodzi o fantastyke to uwielbia sapkowskiego. jest zachwycony i jesli wychodzi jakas ksiazka sapkowskiego to odrazu ja kupuje i czyta z zapartym tchem( tak jak ja harrego pottera )najnowsza trylogia sapkowskiego to nareturn, bozy wojownicy i lux perpetua ( kolejno) nie wiem dokladnie czy tak sie pisze. ale istnieje tez taka mozliwosc ze jesli sie interesuje fantastyka to sapkowskiego ma juz opracowanego bo to tak jakby klasyka;] |
|
|
|
|
#2246 |
|
Przyczajenie
|
kiiko mój TŻ ma podobną fajkę wodną i przyznam, ze bardzo dobrze sie z niej pali
A tą którą podałaś w linku sama mam na oku Wydaje mi sie, ze jest dobra i jest to ta sama we wszystkich tzrech linkach, a zróżnicowanie cenowe jest tylko dlatego, ze do niektórych dodają paczkę tytoniu bąź węgielki. Wydaje mi się ejdnak, ze nie opłaca sie płacić więcej, ponieważ tytoń który dorzucą jako "gratis" bedzie jakosciowo marny, a na allegro można go kupić nawet za 6 zł za paczkę. Tak samo sprawa ma sie z węgielkami- tych podanych jako gratis jest mało. Moim zdaniem lepiej byłoby jakbyś kupiła 1kg węgielków kokosowych za 15.90, które palą sie dłużej (uprzedzam tylko, iż rozpalają sie dłużej, ale i na to są sposoby ). Ale wybór należy do Ciebie
|
|
|
|
#2247 |
|
Zakorzenienie
|
Moj dostal dzis troche mniejsza fajke wodna na urodziny, podobala sie wiec prezent trafiony
![]() Na dniach bedzie testowana ![]() Na gwiazdke raczej jakis swterek- uwielbia je nosic-musze tylko znalezc cos naprawde super. |
|
|
|
#2248 |
|
Zadomowienie
|
zdecydowalam ze w tym roku zainwestuje w jego samochod;p radio samochodowe i uparlam sie na odswiezacz do samochodu;p czarne kostki i tu kolejna prosba nigdzie nie moge ich znalezc ... oczywiscie sa na allegro ale chcialabym kupic osobiscie wiecie gdzie moge takie dostac? moze rzucily wam sie w oczy? sprawdzialam stacje paliw i sklep samochodowy byly tylko male i biale... zalezy mi na duzych czarnych;p wklejam foto pochodzi ze strony moto-mix. bede wdzieczna
|
|
|
|
#2249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też kupowałam tż takie na allegro... i z tego co pamietam to później widziałam takie w tesco... ale to było z rok temu wiec nie wiem czy jeszcze je tam znajdziesz
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... Edytowane przez Brydzia_ Czas edycji: 2008-12-14 o 14:20 |
|
|
|
|
#2250 |
|
Zakorzenienie
|
Na razie na swieta mam:
kalendarz z nasza fotka podkoszulka w niebiesko czarne szerokie pasy, polo rekawiczki musze cos jeszcze dokupic, ale nie wiem co
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Prezenty
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:10.

mój akurat siepie Wowa ale nakładki są różne, cena jest jednak jak dla mnie nie do przełknięcia ja muszę odłożyć pomysł do urodzin
ale może wam się przyda
<3<3
Ciężki orzech. Dlatego liczę jeszcze na jakieś drobne propozycje

. Moim zdaniem Twoje spostrzeżenia są jak najbardziej trafne