|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2221 |
Rozeznanie
|
Dot.: Prezenty dla TŻa- Towarzysza Życia
http://www.ultima.pl/Klawiatura_Zboa...Crusade/i4696/
Coś dla fana gier ![]() ![]() ![]()
#2222 |
Raczkowanie
|
Dobrze ujęte Agnieszko
![]() ![]()
Młodość uśmiecha się bez powodu ! ![]() Zdana matura ![]() Zdane prawkoo ![]() Oczekuję pieknej Greece <3 I bardziej deszczowej Anglii ![]() Od października studentka Zarządzania. Wciąż z tym samym u boku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2223 |
Zakorzenienie
|
a jakie polecacie torby na ramie dla TZta na prezent?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2224 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.
a jakie polecacie torby na ramie dla TZta na prezent?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2225 |
Zakorzenienie
|
Ja już się chyba zdecydowałam, że prezentem w tym roku będzie książka motoryzacyjna ;-) Sprawdzałam dziś w księgarni czy jest taka i w jakiej jest cenie.
Do tego kupię jakąś świąteczną "głupotkę" i mam zamiar jeszcze nagrać płytkę z muzyką, żeby sobie słuchał ;-) Tak na marginesie : może macie jakieś fajne tytuły romantycznych/spokojnych piosenek? Będę wdzięczna ;-* Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
#2226 |
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.
Oczywiście Heroldin ,że się nie gniewam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2227 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
To prawda! http://www.toys4boys.pl/Gorace-Serduszko-item735.html ten gadżet jest w Lidl'u za 3.9zl. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2228 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2229 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
W Toys4Boys kosztuje 59 PLN, a na allegro za 4-8 PLN... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2230 |
Zadomowienie
|
Dot.: Prezent dla Eks
ja bym upiekła pierniczki i ładnie ozdobiła
![]()
#2231 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() Edytowane przez cameleon91 Czas edycji: 2008-12-13 o 08:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2232 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mój Tż ma 1.12 urodziny, daję mu kosmetyki - zestaw do golenia, bo wiem że się przyda ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2233 |
Zadomowienie
|
Prawdopodobnie chodzi o tą książkę: http://www.allegro.pl/item482730205_...siegarnia.html |
![]() ![]() |
![]() |
#2234 |
Zakorzenienie
|
Ja swojemu kupilam:
- 2 pary gaci z nadrukiem swiatecznym - jedne z reniferem, drugie z misiem polarnym w czapie mikolaja - bo i tak potrzebuje majtek, a te sa dobre jakosciowo i "w sezonie" ;-) - przewodnik po Hong Kongu i Macao najlepszej firy od przewodnikow - bo sie tam mamy przeprowadzic to mu sie przyda ;P - zestaw spinek do mankietow - bo lubi koszule etc. Teraz drze, czy utrafilam w jego gusta, ale chyba tak. Ja niezly mialam problem z wymysleniem prezentu, choc mojemu TZtowi latwiej cos kupic, bo i koszule/krawaty/spinki/etc bo uwielbia "meska elegancje" i nawet kremy do twarzy by wydaly bo sie masci. Ale jak macie problem z interesujacym prezentem to moge wam poradzic jak go zrobic bardziej interesujacym. Wiec: kupcie duzo kartek swiatecznych, albo zrobcie same. Zamiast prezentu dajcie mu kartke, w ktorej bedzie napisane, gdzie prezent jest "ukryty" w somu. Nastepnie w tym miejscu ukrycia polozcie kolejna kartke z kolejna wskazowka i jakims dopiskiem "naprawde myslales, ze to bedzie takie proste?", jakims wyznaniem milosci etc. I tak dalej, az w koncu niech wroci do miejsca, w ktorym siedzial, gdy dostal pierwsza kartke i zeby sie okazalo, ze prezent jest np w szafce obok ;-). Jesli macie prezent w kilku czesciach, jak ja, mozecie stopniowo je dodawac, typu przy drugiej kartce jedne gacie, przy trzeciej kolejne (albo jedna skarpetka , druga skarpetka ![]()
![]() |
#2235 |
Zadomowienie
|
Ja w tym roku dla mojego kochanego TZa kupilam zegarek casio g-shock ktory od dawna bardzo mu sie podobal a wpolnie jako ze mamy wspolne konto i wpsolnie odkladamy pieniazki kupujemy ps3 o ktorym marzy odkad tylko pojawilo sie w sprzedazy
![]()
#2236 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. ![]() 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2238 |
Zakorzenienie
|
Wiem, w koncu jestem gienialna ;P. Tylko to sie sprawdzi gdy nie spedzacie swiat w wiekszym gronie, ale najczesciej TZtom daje sie prezent przed wigilia, bo wigilie spedzacie ze swoimi rodzinami. Ja swojemu tak zrobie wlasnie, ale my spedzamy wigilie tylko we 2.
![]() |
#2239 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2240 |
Zakorzenienie
|
#2241 |
Rozeznanie
|
Dot.: prezent dla brata
#2242 |
Wtajemniczenie
|
W tym roku moj TŻ na mikołajki dostal lodowy kufel i kieliszki + słodycze, pod choinke dostanie czapke na zime, skarpetki z mikołajem
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2243 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny prosze o pomoc
![]() Wymyslilam sobie ze kupie mojemu chlopcu fajke wodna poniewz bardzo lubi takie rzeczy i w ogole zawsze sie zachwyca.niestety zupelnie sie na tym nie znam nie wiem ktore sa fajna, co powinny miec ani ile kosztowac. wybralalam sobie taki jeden model i jestem pewna ze jej wyglad baardzo mu sie spodoba tylko ze nie wiem czy ona sie nadaje i nie wiem czy nie przeplacam.. Moze ktoras z was sie zna badz orientuje? ![]() i wlansie jesli jest ok to od ktorego sprzedawcy?? roznia sie cena i jakimis gratisami wiec ktora lepiej? http://www.allegro.pl/item506169159_...ys_gratis.html http://www.allegro.pl/item503627507_...on_wegiel.html http://www.allegro.pl/item506488952_...iergratis.html Edytowane przez kiiko Czas edycji: 2008-12-13 o 19:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#2244 |
Raczkowanie
|
a może cyfrowe breloczki? poszukaj na allegro, fajny, niedrogi gadżet
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2245 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj brat ma 23 lata nie czyta duzo ale jesli chodzi o fantastyke to uwielbia sapkowskiego. jest zachwycony i jesli wychodzi jakas ksiazka sapkowskiego to odrazu ja kupuje i czyta z zapartym tchem( tak jak ja harrego pottera ![]() najnowsza trylogia sapkowskiego to nareturn, bozy wojownicy i lux perpetua ( kolejno) nie wiem dokladnie czy tak sie pisze. ale istnieje tez taka mozliwosc ze jesli sie interesuje fantastyka to sapkowskiego ma juz opracowanego bo to tak jakby klasyka;] |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2246 |
Przyczajenie
|
kiiko mój TŻ ma podobną fajkę wodną i przyznam, ze bardzo dobrze sie z niej pali
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2247 |
Zakorzenienie
|
Moj dostal dzis troche mniejsza fajke wodna na urodziny, podobala sie wiec prezent trafiony
![]() Na dniach bedzie testowana ![]() Na gwiazdke raczej jakis swterek- uwielbia je nosic-musze tylko znalezc cos naprawde super. |
![]() ![]() |
![]() |
#2248 |
Zadomowienie
|
zdecydowalam ze w tym roku zainwestuje w jego samochod;p radio samochodowe i uparlam sie na odswiezacz do samochodu;p czarne kostki i tu kolejna prosba nigdzie nie moge ich znalezc ... oczywiscie sa na allegro ale chcialabym kupic osobiscie wiecie gdzie moge takie dostac? moze rzucily wam sie w oczy? sprawdzialam stacje paliw i sklep samochodowy byly tylko male i biale... zalezy mi na duzych czarnych;p wklejam foto pochodzi ze strony moto-mix. bede wdzieczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2249 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
też kupowałam tż takie na allegro... i z tego co pamietam to później widziałam takie w tesco... ale to było z rok temu wiec nie wiem czy jeszcze je tam znajdziesz ![]()
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... Edytowane przez Brydzia_ Czas edycji: 2008-12-14 o 13:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2250 |
Zakorzenienie
|
Na razie na swieta mam:
kalendarz z nasza fotka podkoszulka w niebiesko czarne szerokie pasy, polo rekawiczki musze cos jeszcze dokupic, ale nie wiem co ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:34.