Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.) - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Prezenty

Notka

Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-12, 08:04   #2221
malenstfo24
Rozeznanie

Dot.: Prezenty dla TŻa- Towarzysza Życia

http://www.ultima.pl/Klawiatura_Zboa...Crusade/i4696/

Coś dla fana gier mój akurat siepie Wowa ale nakładki są różne, cena jest jednak jak dla mnie nie do przełknięcia ja muszę odłożyć pomysł do urodzin ale może wam się przyda

6 Lipiec 2013
<3<3

14.08.2016 Bartek moj Najwiekszy Skarb

malenstfo24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-12, 13:57   #2222
czajaa
Raczkowanie

Dobrze ujęte Agnieszko Ciężki orzech. Dlatego liczę jeszcze na jakieś drobne propozycje

Zdana matura

Zdane prawkoo - już dawno ;P

Oczekuję pieknej Greece <3

I bardziej deszczowej Anglii <3

Od października studentka Zarządzania.

Wciąż z tym samym u boku
czajaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-12, 13:59   #2223
lasoa
Zakorzenienie

a jakie polecacie torby na ramie dla TZta na prezent?
lasoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-12, 14:00   #2224
lasoa
Zakorzenienie

Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.

a jakie polecacie torby na ramie dla TZta na prezent?
Stary 2008-12-12, 15:19   #2225
maaddzziiaa
Zakorzenienie

Ja już się chyba zdecydowałam, że prezentem w tym roku będzie książka motoryzacyjna ;-) Sprawdzałam dziś w księgarni czy jest taka i w jakiej jest cenie.

Do tego kupię jakąś świąteczną "głupotkę" i mam zamiar jeszcze nagrać płytkę z muzyką, żeby sobie słuchał ;-)

Tak na marginesie : może macie jakieś fajne tytuły romantycznych/spokojnych piosenek? Będę wdzięczna ;-*

Pozdrawiam!
maaddzziiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-12, 16:07   #2226
pogodynka20
Raczkowanie

Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.

Oczywiście Heroldin ,że się nie gniewam Prezent udany to prezent trafiony ciesze się , że ktoś się ze mną zgadza
pogodynka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-12, 16:34   #2227
aaggnniieesszzkkaa
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez KochanaGadzinka Pokaż wiadomość
Tak szczerze mówiąc mi z tej stronki NIC się nie podoba... wszystko takie jakieś niby wyszukane, a zarazem pospolite. Te rzeczy kojarzą mi się z gadżetami z rynku :| a ceny są straszne ;/

To prawda! http://www.toys4boys.pl/Gorace-Serduszko-item735.html ten gadżet jest w Lidl'u za 3.9zl.
aaggnniieesszzkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-12, 22:29   #2228
Szeptem
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mekinking Pokaż wiadomość
i jeszcze, żeby zupełnie nie bawić się w offtop, to powiem, że fajnym pomysłem wg mnie jest książka nie-pamiętam-kogo, niedawno wyszła "Jak być leniem"
Szukam jej i szukam i nigdzie nie udało mi się jej znaleźć Pomocy!!
Szeptem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-12, 22:34   #2229
Szeptem
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aaggnniieesszzkkaa Pokaż wiadomość
To prawda! http://www.toys4boys.pl/Gorace-Serduszko-item735.html ten gadżet jest w Lidl'u za 3.9zl.
Nie tylko to serduszko. Ja z kolei znalazłam ten budzik: http://www.toys4boys.pl/Zegar-zmieni...-item1317.html można kupić na allegro.

W Toys4Boys kosztuje 59 PLN, a na allegro za 4-8 PLN...
Stary 2008-12-12, 22:58   #2230
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley
Dot.: Prezent dla Eks

ja bym upiekła pierniczki i ładnie ozdobiła w jakimś fajnym pudełeckzu zapakowane
Stary 2008-12-13, 08:38   #2231
cameleon91
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zuzek9 Pokaż wiadomość
ja chcę kupić mojemu facetowi portfel z grawerem.
tylko nie wiem co wpisać.
W środku napisze po prostu Kocham Cię.
a z przodu? 20 znaków. a może bez graweru z przodu i zapłacić o 10 zł mniej.
ajś macie jakieś pomysł?
gdzie można taki portfel kupic? można jakiś linnk?
Zero białego chlebka - 5/30
Zero gazowańców! - 5/30
Skakanka - 2/30

Biała perła - 1/30
Skrzypowita -
1/40

Uda się!

Edytowane przez cameleon91
Czas edycji: 2008-12-13 o 08:40
cameleon91 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-13, 08:51   #2232
RedApple
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, pogodynko, że nie pogniewasz się, iż przytoczyłam Twoje wypowiedzi . Moim zdaniem Twoje spostrzeżenia są jak najbardziej trafne . Mam to samo zdanie !
Dziewczyny, spórzcie tak w głąb siebie i szczerze same sobie odpowiedzcie :
byłybyście zadowolone jako ze świątecznego prezentu np. z kalandarza, kubka, poduszeczki, ramki, albumu ze zdjęciem Waszego TŻ-ta ?! Pewnie takie zdjęcia już macie, a przede wszystkim : macie oryginał. No, jeśli dla Was taki gadżet to wymarzony prezent - nie ma co : zamawiajcie, kupujcie.
Bardzo podoba mi się pomysł z kupnem książki o motoryzacji, płyty ulubionego wykonawcy lub gry komputerowej. Znaczy to, że ofiarodawca zadał sobie trud i zainteresował się potrzebami osoby obdarowanej i wie jakie ten {ta} ma hobby, zainteresowania. Czy nie jest to miłe ?! Nawet kupno szalika czy czapki - w partnera ulubionym kolorze lub fasonie, daje jakies takie ciepełko duszy ...
Ja wolę np.kalendarz z ładnymi kajobrazami niż ze zdjęciami mojego partnera.
Stoi parę Jego zdjęć, rozstawionych po mieszkaniu. Dla mnie - to wystarczająco.
popieram miałam problem co kupić Tż pod choinke, teraz już wiem mam nadzieję że wizażanka która wpadła na taki pomysł nie pogniewa się jeśli go od niej odgapię ?
Mój Tż ma 1.12 urodziny, daję mu kosmetyki - zestaw do golenia, bo wiem że się przyda przemycam to do niego do domu, showam i powiem żeby otworzył 16
RedApple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-13, 09:48   #2233
magda17x
Zadomowienie

GG do magda17x

Cytat:
Napisane przez Szeptem Pokaż wiadomość
Szukam jej i szukam i nigdzie nie udało mi się jej znaleźć Pomocy!!

Prawdopodobnie chodzi o tą książkę: http://www.allegro.pl/item482730205_...siegarnia.html

"Miłość jest wtedy wielka, kiedy gra na wszystkich strunach serca"

magda17x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-13, 10:57   #2234
santos
Zakorzenienie

GG do santos

Ja swojemu kupilam:
- 2 pary gaci z nadrukiem swiatecznym - jedne z reniferem, drugie z misiem polarnym w czapie mikolaja - bo i tak potrzebuje majtek, a te sa dobre jakosciowo i "w sezonie" ;-)
- przewodnik po Hong Kongu i Macao najlepszej firy od przewodnikow - bo sie tam mamy przeprowadzic to mu sie przyda ;P
- zestaw spinek do mankietow - bo lubi koszule etc. Teraz drze, czy utrafilam w jego gusta, ale chyba tak.

Ja niezly mialam problem z wymysleniem prezentu, choc mojemu TZtowi latwiej cos kupic, bo i koszule/krawaty/spinki/etc bo uwielbia "meska elegancje" i nawet kremy do twarzy by wydaly bo sie masci. Ale jak macie problem z interesujacym prezentem to moge wam poradzic jak go zrobic bardziej interesujacym. Wiec:

kupcie duzo kartek swiatecznych, albo zrobcie same. Zamiast prezentu dajcie mu kartke, w ktorej bedzie napisane, gdzie prezent jest "ukryty" w somu. Nastepnie w tym miejscu ukrycia polozcie kolejna kartke z kolejna wskazowka i jakims dopiskiem "naprawde myslales, ze to bedzie takie proste?", jakims wyznaniem milosci etc. I tak dalej, az w koncu niech wroci do miejsca, w ktorym siedzial, gdy dostal pierwsza kartke i zeby sie okazalo, ze prezent jest np w szafce obok ;-). Jesli macie prezent w kilku czesciach, jak ja, mozecie stopniowo je dodawac, typu przy drugiej kartce jedne gacie, przy trzeciej kolejne (albo jedna skarpetka , druga skarpetka ....) a na koncu zasadnicza czesc prezentu.

Santosowa rzezba ;-)

nie jestem zawodowym dietetykiem ani trenerem, to moje hobby. Chetnie udziele rad, ale korzystasz z nich na wlasna odpowiedzialnosc. Dziekuje za uwage
santos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-13, 11:15   #2235
ania13.03
Zadomowienie

Ja w tym roku dla mojego kochanego TZa kupilam zegarek casio g-shock ktory od dawna bardzo mu sie podobal a wpolnie jako ze mamy wspolne konto i wpsolnie odkladamy pieniazki kupujemy ps3 o ktorym marzy odkad tylko pojawilo sie w sprzedazy

18.01.2013 - Lili
ania13.03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-13, 11:19   #2236
pogodynka20
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez santos Pokaż wiadomość
Jw jego gusta, ale chyba tak.
Wiec:

kupcie duzo kartek swiatecznych, albo zrobcie same. Zamiast prezentu dajcie mu kartke, w ktorej bedzie napisane, gdzie prezent jest "ukryty" w somu. Nastepnie w tym miejscu ukrycia polozcie kolejna kartke z kolejna wskazowka i jakims dopiskiem "naprawde myslales, ze to bedzie takie proste?", jakims wyznaniem milosci etc. I tak dalej, az w koncu niech wroci do miejsca, w ktorym siedzial, gdy dostal pierwsza kartke i zeby sie okazalo, ze prezent jest np w szafce obok ;-). Jesli macie prezent w kilku czesciach, jak ja, mozecie stopniowo je dodawac, typu przy drugiej kartce jedne gacie, przy trzeciej kolejne (albo jedna skarpetka , druga skarpetka ....) a na koncu zasadnicza czesc prezentu.
genialne!!
pogodynka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-13, 11:22   #2237
pani ćma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez santos Pokaż wiadomość
fajny pomysl szkoda, ze nie moge skorzystac, bo na swieta bedziemy w domach u swoich rodzicow, wiec prezenty beda lezaly tradycyjnie pod choinka, ale moze wykorzystam na jego urodziny za miesiac

Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką.
Ale przynosi szacunek.
A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda.

65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 >
59 > 58 > 57> 56 > 52 ... > 49
pani ćma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-13, 11:22   #2238
santos
Zakorzenienie

GG do santos

Cytat:
Napisane przez pogodynka20 Pokaż wiadomość
genialne!!
Wiem, w koncu jestem gienialna ;P. Tylko to sie sprawdzi gdy nie spedzacie swiat w wiekszym gronie, ale najczesciej TZtom daje sie prezent przed wigilia, bo wigilie spedzacie ze swoimi rodzinami. Ja swojemu tak zrobie wlasnie, ale my spedzamy wigilie tylko we 2.

Santosowa rzezba ;-)

nie jestem zawodowym dietetykiem ani trenerem, to moje hobby. Chetnie udziele rad, ale korzystasz z nich na wlasna odpowiedzialnosc. Dziekuje za uwage
santos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-13, 11:23   #2239
Szeptem
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magda17x Pokaż wiadomość
Prawdopodobnie chodzi o tą książkę: http://www.allegro.pl/item482730205_...siegarnia.html
Dziękuj, dziękuję, dziękuję! Wpisałam w google, ale wygląda na to, że musiałam zrobić jakąś literówkę. Bo teraz to i w empiku znalazłam, a wczoraj była wręcz czarna dziura...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-13, 11:44   #2240
zuzek9
Zakorzenienie

GG do zuzek9 Send a message via Skype™ to zuzek9

Cytat:
Napisane przez cameleon91 Pokaż wiadomość
gdzie można taki portfel kupic? można jakiś linnk?
http://www.galopersona.pl/

zuzek9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-13, 12:01   #2241
leeloo
Rozeznanie

GG do leeloo
Dot.: prezent dla brata

http://www.toys4boys.pl/

http://www.bigboystoys.pl/
Stary 2008-12-13, 14:31   #2242
kobieta_wamp
Wtajemniczenie

W tym roku moj TŻ na mikołajki dostal lodowy kufel i kieliszki + słodycze, pod choinke dostanie czapke na zime, skarpetki z mikołajem i.. dalej nie wiem.. a na ur dostanie bluze z futerkiem no i pewnie słodycze
Stary 2008-12-13, 17:31   #2243
kiiko
Zakorzenienie

Dziewczyny prosze o pomoc
Wymyslilam sobie ze kupie mojemu chlopcu fajke wodna poniewz bardzo lubi takie rzeczy i w ogole zawsze sie zachwyca.niestety zupelnie sie na tym nie znam nie wiem ktore sa fajna, co powinny miec ani ile kosztowac. wybralalam sobie taki jeden model i jestem pewna ze jej wyglad baardzo mu sie spodoba tylko ze nie wiem czy ona sie nadaje i nie wiem czy nie przeplacam.. Moze ktoras z was sie zna badz orientuje?

i wlansie jesli jest ok to od ktorego sprzedawcy?? roznia sie cena i jakimis gratisami wiec ktora lepiej?

http://www.allegro.pl/item506169159_...ys_gratis.html
http://www.allegro.pl/item503627507_...on_wegiel.html
http://www.allegro.pl/item506488952_...iergratis.html

Edytowane przez kiiko
Czas edycji: 2008-12-13 o 19:05
kiiko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-13, 17:56   #2244
ellefant
Raczkowanie

a może cyfrowe breloczki? poszukaj na allegro, fajny, niedrogi gadżet
ellefant jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-13, 20:14   #2245
kiiko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez łubu_dubu Pokaż wiadomość
No tak to są świetne gadzety ale nie dla moich braci, oni są raczej praktyczni

Notes, kalendarz odpada, nie mają potrzeby ich używać
płyta z muzyka lub filmem- wszystko moga miec z neta
ksiazka- ten młodszy bardziej ambitniejszy, czyta, ale na fantastyce badz psychologii niestety sie nie znam, a jak kupić, to lepiej cos fajnego

Mimo wszystko dziekuje Wam bardzo dziewczyny

Muszę pochodzic po sklepach i niezle pobuszować ;P

A jak nic to znajde, to podaruję wiecznie przydające się wody po goleniu, pianki kremy itp

moj brat ma 23 lata nie czyta duzo ale jesli chodzi o fantastyke to uwielbia sapkowskiego. jest zachwycony i jesli wychodzi jakas ksiazka sapkowskiego to odrazu ja kupuje i czyta z zapartym tchem( tak jak ja harrego pottera )
najnowsza trylogia sapkowskiego to nareturn, bozy wojownicy i lux perpetua ( kolejno) nie wiem dokladnie czy tak sie pisze. ale istnieje tez taka mozliwosc ze jesli sie interesuje fantastyka to sapkowskiego ma juz opracowanego bo to tak jakby klasyka;]
kiiko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-13, 20:36   #2246
Pati91
Przyczajenie

kiiko mój TŻ ma podobną fajkę wodną i przyznam, ze bardzo dobrze sie z niej pali A tą którą podałaś w linku sama mam na oku Wydaje mi sie, ze jest dobra i jest to ta sama we wszystkich tzrech linkach, a zróżnicowanie cenowe jest tylko dlatego, ze do niektórych dodają paczkę tytoniu bąź węgielki. Wydaje mi się ejdnak, ze nie opłaca sie płacić więcej, ponieważ tytoń który dorzucą jako "gratis" bedzie jakosciowo marny, a na allegro można go kupić nawet za 6 zł za paczkę. Tak samo sprawa ma sie z węgielkami- tych podanych jako gratis jest mało. Moim zdaniem lepiej byłoby jakbyś kupiła 1kg węgielków kokosowych za 15.90, które palą sie dłużej (uprzedzam tylko, iż rozpalają sie dłużej, ale i na to są sposoby ). Ale wybór należy do Ciebie
Pati91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-13, 21:14   #2247
bombka666
Zakorzenienie

GG do bombka666

Moj dostal dzis troche mniejsza fajke wodna na urodziny, podobala sie wiec prezent trafiony
Na dniach bedzie testowana

Na gwiazdke raczej jakis swterek- uwielbia je nosic-musze tylko znalezc cos naprawde super.
bombka666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-14, 12:11   #2248
sympathy
Zadomowienie

zdecydowalam ze w tym roku zainwestuje w jego samochod;p radio samochodowe i uparlam sie na odswiezacz do samochodu;p czarne kostki i tu kolejna prosba nigdzie nie moge ich znalezc ... oczywiscie sa na allegro ale chcialabym kupic osobiscie wiecie gdzie moge takie dostac? moze rzucily wam sie w oczy? sprawdzialam stacje paliw i sklep samochodowy byly tylko male i biale... zalezy mi na duzych czarnych;p wklejam foto pochodzi ze strony moto-mix. bede wdzieczna
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1710570.jpg (9,3 KB, 21 załadowań)
sympathy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-14, 12:37   #2249
Brydzia_
Zakorzenienie

Cytat:
zdecydowalam ze w tym roku zainwestuje w jego samochod;p radio samochodowe i uparlam sie na odswiezacz do samochodu;p czarne kostki i tu kolejna prosba nigdzie nie moge ich znalezc ... oczywiscie sa na allegro ale chcialabym kupic osobiscie wiecie gdzie moge takie dostac? moze rzucily wam sie w oczy? sprawdzialam stacje paliw i sklep samochodowy byly tylko male i biale... zalezy mi na duzych czarnych;p wklejam foto pochodzi ze strony moto-mix. bede wdzieczna

też kupowałam tż takie na allegro... i z tego co pamietam to później widziałam takie w tesco... ale to było z rok temu wiec nie wiem czy jeszcze je tam znajdziesz

Edytowane przez Brydzia_
Czas edycji: 2008-12-14 o 13:20
Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-14, 12:42   #2250
lasoa
Zakorzenienie

Na razie na swieta mam:
kalendarz z nasza fotka
podkoszulka w niebiesko czarne szerokie pasy, polo
rekawiczki

musze cos jeszcze dokupic, ale nie wiem co
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Prezenty

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości