![]() |
#991 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Inglot
mozna, sama skladałam
![]() teraz mają jeszcze lepiej zaopatrzona ta "wysepkę" ![]() Duraline - taki plyn a la baza pod cienie do powiek; prosze link do KWC: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=20153 |
![]() ![]() |
![]() |
#992 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#993 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#994 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#995 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#996 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#997 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#998 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, kolezanka wspominala mi dziś o jakichś cieniach inglota, podobno sa trzy - okrągły, kwadrat i prostokąt i kosztują chyba 4, 3 i 4 złote, czyli w sumie 11 zl.??!!I komponuje się taka własna paletke? Coś mi się nie chce w to wierzyc, oczywiscie wybiore sie do inglota ale na pewno nie w tym tyg. dlatwgo pytam was...prawda to czy coś jej się przyśniło??
![]() i ile kosztuje taka paletka na 3 okrągłe cienie + 3 cienie? echh ciemna jestem ale z inglota kupowalam zawsze pojedyncze cienie tylko ![]()
How people treat you is their karma, how you react is yours. Wayne Dyer Edytowane przez TsaiNu Czas edycji: 2009-02-17 o 11:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#999 |
Rozeznanie
|
Czy Inglot kiedykolwiek będzie mieć aktywną stronę internetową lub jakiś sklep internetowy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1000 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() sa to ciebie wyprzedażowe paseczki i kwadraty sa po 4 zł czyli za paletkew zapłacisz ok 50-60 zł (ja ostatnio kupilam 11 paseczkow i 2 kwadraty czy jakos tak i zapłaciłam 57 zł chyba) albo z okragłych za 5 placisz 20 zł a za 3 18zł. nowe freedomki są w cenie 28 zł te z 3ma okragłymi cieniami. Astarte czy my się nie znamy ? ![]()
![]() |
#1001 |
Zakorzenienie
|
boze, poczytajcie kawalek watku, tyle razy o tym mowilysmy...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1002 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1003 |
Zadomowienie
|
Dzięki Wam mam swoją pierwszą paletkę! Wyczytałam o promocji na te składane i z nadzieją wybrałam się do Inglota. W pierwszym nie było, w drugim już tak
![]() ![]() Aha kupiłam sobie jeszcze ten zgięty pędzelek do kresek, zobaczymy jak się sprawdzi. Mam nadzieję, że cienie nim nałożone będą trwałe i intensywne.
![]() |
#1004 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1006 |
Rozeznanie
|
A w Poznaniu jest gdzieś jeszcze ta promocja: paletka 5 cieni za 20 zł?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1007 |
Raczkowanie
|
Witajcie
Czytam ten wątek od jakiegoś czasu, ale dopiero teraz postanowiłam coś napisać... Lubię kosmetyki Inglota, mam ich dość dużo (czasami zastanawiam się po co mi aż tyle, ale to chyba uzależnienie). Wczoraj poszłam do Inglota po jakieś nowe cienie, myślałam, że jakieś fajne kolorki wybiorę, których jeszcze nie mam... a tam... koszmar... Kiedyś tych cieni było całe mnóstwo, we wszystkich kolorach tęczy, a teraz jakoś tak się strasznie mało zrobiło. Skończyło się na fioletach pojedynczych matrix - sztuk 3 ![]() Ale to jeszcze nie koniec mojego niezadowolenia. Zawsze w Inglocie ceniłam fachową pomoc i obsługę, a wczoraj... Obok mnie stała pani ubrana w futro i do niej ekspedientka podleciała od razu, a na mnie (wracałam ze spaceru ubrana raczej na sportowo) nawet nie podeszła... Nie wiem dlaczego. Jak ją poprosiłam, żeby podeszła to z niezadowoloną miną się do mnie dowlokła i obrażona zapytała "słucham" (jakby mogła to by powiedziała "czego"). Była ogólnie jakaś taka niemiła, aż mi się odechciało zakupów (nałóg jednak silniejszy). Zdziwiło mnie to bardzo, bo teraz widzę, że inglot się pogorszył nie tylko pod względem wyboru kolorów i jakości wyrobów... Jakaś taka jestem zdegustowana... a szkoda, bo lubię tą firmę... a może się czepiam... |
![]() ![]() |
![]() |
#1008 |
Zakorzenienie
|
Wiecie jaki jest problem wielu sklepów (szukałam pracy to to widziałam) - prędzej zatrudnią niemiłą lalunię niż lubiącą kontakt z klientem średnio ładną dziewczynę (nas z koleżanką nie przyjmowali a okazało się potem, że potrafię sprzedać praktycznie każdemu klientowi produkty, teraz pracuję w takim miejscu że mam non stop kontakt z klientami telefoniczny, w poprzednim miejscu miałam kontakt osobisty i wychodziło że się nadaję do takiej pracy). I tak jest w perfumeriach, drogeriach, sklepach z ubraniami... Piękne dziewczyny, zachowujące się niemiło i nieprofesjonalnie. Tak to jest jak najważniejsza jest aparycja przy zatrudnianiu :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#1009 |
Zadomowienie
|
po części się zgodzę, ale po części nie ;-P ja nie jestem ani ładna ani tym bardziej lalunia
![]() ![]() natomiast naczytałam, się o dziewczynach w Inglotach, że faktycznie nie są zbyt miłe. ja nawet dziś słyszałam od klientki, że u nas na wyspie jest znacznie milsza obsługa niż w salonie ![]()
![]() |
#1010 |
Konto usunięte
|
na ekspedientki nie ma reguły żadnej. np. na stoisku Inglota w olsztyńskiej Alfie spotykam miłe i pomocne panie (i one wcale nie są brzydkie, więc to kompletnie nie ma nic do rzeczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1011 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam się z Umbrą. W Mikołowie są świetne panie - miłe, doradzą, zaangażowane. Aż miło tam robić zakupy i ludzi zawsze tłumek dookoła stoiska. Z kolei w K-cach to tak średnio
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1012 |
Zakorzenienie
|
Zapomniałam dodać że okropnie uogólniam
![]() I piszę o ogólnie zaobserwowanej zasadzie - pracuje babeczka w małej drogerii, praca taka sobie a zachowuje się jakby w ekskluzywnej perfumerii pracowała.:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1013 |
Rozeznanie
|
ja muszę się zgodzić z sabbathą...
bywam w salonie inglota w centrum handlowym na warszawskiej Pradze i niestety opis sabbathy zdecydowanie pasuje do większości ekspedientek tam, co prawda jedna z dziewczyn jest naprawdę miła i pomocna, jednak niesmak pozostaje... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1014 |
Konto usunięte
|
mam ochotę na paletkę.
![]() ![]() ![]() muszę poszukać informacji i inspiracji dla ciemnobrązowych oczu i ciemnej oprawy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1015 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1016 |
Konto usunięte
|
mówisz?
![]() ![]() ![]() Edytowane przez 2016070150903 Czas edycji: 2009-02-20 o 13:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#1017 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1018 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() umbra dziękujemy za miłą opinię hehe ![]() Edytowane przez bejbi19 Czas edycji: 2009-02-21 o 09:03 Powód: edit |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1019 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1020 |
Rozeznanie
|
nie chcę zdradzać szczegółów, żeby nikogo nie piętnować bezpośrednio
![]() Edytowane przez blebleble22 Czas edycji: 2009-02-21 o 22:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:30.