![]() |
#1111 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dot.: Inglot
mam pytanie, czy ten eyeliner w żelu da się aplikować patyczkami higienicznymi?
![]() jutro lecę też skompletować własną paletkę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1113 |
Zakorzenienie
|
Ja też się zastanawiam, jak robić kreski patyczkiem
![]()
#1114 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() Mam pytanie, na które nie znalazłam odpowiedzi w tym wątku . Mianowicie chodzi mi o cenę skośnego pędzelka do brwi ![]()
"Bo życie to coś więcej, nie tylko krew,pot sperma i łzy " Marzą się lepsze dni ? One przyjdą z czasem. Wystarczy ruszyć dupę i pokazać klasę ! Na pewno znasz takie noce, ten destrukcyjny moment, w którym każda myśl waży grubo ponad tonę |
![]() ![]() |
![]() |
#1115 |
Rozeznanie
|
Pedzelek do brwi kosztuje 22zl. Przynajmniej taka cena widnieje na mojej ulotce.
#1116 |
Zadomowienie
|
Dziękuje bardzo ;*
"Bo życie to coś więcej, nie tylko krew,pot sperma i łzy " Marzą się lepsze dni ? One przyjdą z czasem. Wystarczy ruszyć dupę i pokazać klasę ! Na pewno znasz takie noce, ten destrukcyjny moment, w którym każda myśl waży grubo ponad tonę |
![]() ![]() |
![]() |
#1117 |
Crazy turtle lady
|
Dzisiaj w Inglocie nabyłam pędzelek do kresek, pędzelek do rozcierania cieni, i 2 cienie ( bladoróżowy oraz śliwkowy) . Cienie były w niezlej promocji, 2 za 9 zł
![]() ![]() Wiem, ze w promocji sa jeszcze mapki 3 kolorowe, 2 za 13 zł. ![]()
![]() |
#1118 |
Zakorzenienie
|
Ishikawa, a jaki był wybór kolorów?
![]()
#1119 |
Crazy turtle lady
|
Wiesz co, taki sredni. Zalezało mi na ciemnym granacie...a takiego wogóle nie było. Pamietam ciemna zielen, mocne róże, mocne pomarancze raczej mocniejsze kolory, nie zadne pastele. Ten bladorózowy ktorym mam był ponoc ostatni. Wybrakowane juz:P
Z mapek byl wiekszy wybór, od pasteli po mocne ( babka mi powiedziala ze niby te mapki maja mocniejsze pigmenty niz te pojedyncze ). Wiekszy był ich wybór, ale jakos na nic sie nie skusiłam. Dodam jeszcze, ze te cienie pojedyncze sa okragle w czarnym opakowaniu, z napisem z tyłu "Matrix,Profesjonalny cien do powiek, zawiera Lipexel Luffa Cylindrica (Seed) Oil ...itp" A pędzelki ktore nabyłam to :23t i 20p
Edytowane przez Ishikawa Czas edycji: 2009-03-24 o 18:05 Powód: Skleroza |
![]() ![]() |
![]() |
#1120 |
DOMator
|
U mnie w inglocie wczoraj była dostawa i wybór wyprzedawanych cieni był duży. Fakt, ze przeważały intensywne kolory, ale był też duży wybór brązów, beżów, szarości, czyli mogłam poszaleć w swojej szaro-burej gamie kolorystycznej
![]() Dla odmiany mapkek było aż kilka. W efekcie tej wyprzedaży stałam się właścicielką sporej kolekcji pojedyńczych cieni i wcale nie narzekam z powodu zapełnienia kosmetyczki do granic możliwości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1121 |
Konto usunięte
|
jutro się wybieram do Inglota, otwarcie nowego centrum handlowego, więc liczę na duży wybór tych cieni wyprzedażowych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1122 |
Crazy turtle lady
|
Wysyłam fotki, moze komus cos pomogą.
![]() I czy któras moze byc tak dobra i wysłac mi na PW wiadomosc czy pasuje mi ten fiolet czy nie ? Niby wydobywa mój zielony kolor, ale nie jestem przekonana tan na 100 ;/ Tego bladorózowego niestety nie widac, na 2ch fotkach jest pod łukiem brwiowym.
#1123 |
Zadomowienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;1160798 6]jutro się wybieram do Inglota, otwarcie nowego centrum handlowego, więc liczę na duży wybór tych cieni wyprzedażowych
![]() Jesli otwieraja nowy salon to raczej wyprzedazowych nie beda mieli, tylko sprowadza wszystko w nowej formule. A przynajniej ja bym tak robila. Wyprzedaze sa aby pozbyc sie starych formul w salonach w ktorych zostaly. Wiec po co sporwadzac stare... to nielogiczne. Ale moze jakas inna ciekawa promocje trafisz z okazji otwarcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1124 |
Zadomowienie
|
Ishikawa, moja Droga, ta baza to pod podkład jest nie pod cienie. silikonowa baza konkretniej
![]() ![]()
#1126 | |
DOMator
|
Cytat:
Ale możliwe też, że na otwarcie sklepu pojawią te cienie dla przyciągnięcia klientów - w końcu na taką cenę wiele osób się skusi. Wszystko może zależeć od sklepu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1127 |
Konto usunięte
|
a ile ta baza kosztuje?
![]() edit: okey, znalazłam na kwc Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc Czas edycji: 2009-03-24 o 21:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#1128 |
Crazy turtle lady
|
Właśnie sobie nałozyłam na twarz próbkę Inglot Young Skin Makeup, kolor 43. Całkiem fajny, jestem zdziwiona bo nigdy nie ciagneło mnie w strone inglotowych podkładów
![]()
#1129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1131 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1132 |
Zadomowienie
|
Szukalam w watku i nie mogłam znaleźć odpowiedzi, dzisiaj w Inglocie przy innym zakupach kupiłam w promocji błyszczyk w promocji, taki w tubce napisane jest na nim tylko "cream". Czy któraś z Was go ma? Bo mi się wydaję że ona ma bardzo dziwny smak i zapach? Ale date ważności ma do 2011 roku, więc nie wiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1133 |
Zadomowienie
|
Jest na KWC chyba
![]() Mam go. Smak faktycznie nie zaciekaw , zapach całkiem, całkiem - mam maline, oceniam go ogólnie pozytywnie ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1134 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny,
może będziecie mi mogły pomóc - chciałabym się umówić z wizażystką właśnie z Inglota, w salonie, żeby umalowała mnie, poleciła jakieś konkretne ich np. cienie, od razu pokazując zastosowanie. Czy wiecie może w którym salonie w Warszawie coś takiego "działa"? Jest to w jakieś konkretne dni? Trzeba się wcześniej umawiać? Z góry wielkie dzięki za wszelkie informacje.
#1135 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1136 |
Zakorzenienie
|
A oto moja kolekcja inglotowa
![]() Az nie moge wyjsc z podziwu, ze tyle jestem na wizazu i nie wiedzialam, ze jest taki watek ![]() Najbardziej lubie cienie, lakiery (moim zdaniem najlepsze na rynku) i paskowanca oraz pomadke rozsjasniajaca usta - moje ostatnie odkrycie ![]()
![]() |
#1137 |
DOMator
|
Ponieważ ulinkaaa dodała zdjęcia, to pojdę za ciosem i wkleję również swoją kolekcję. Większość cieni kupiona podczas wyprzedaży, jadna paletka szarych cieni jest już wiekowa, ale cienie nadal są ok
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1138 |
Zakorzenienie
|
Ile kosztuje klej do rzęs?Kurcze mam jakieś rzęsy, chciałam potrenować przyklejanie, ale klej dodany do rzęs jest jakiś badziewny. Liczę, że Inglot ma lepsze.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1139 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:31.