|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2971 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy :)
cholesterol w skladzie?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2972 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja tez sie troche zdziwiłam a nawet bardzije niz troche, ale widocznie czemuś ma słuzyc skoro go zamiescili ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2973 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny...
mam pytanko co robicie zeby odbudowac i naturalnie przyciemnic troszke brazowe wloski? bo mialam kiedys pasemka i teraz caly czas mi jasniejsze odrastaja ![]() i w jakim celu stosujecie nafte i wode brzozowa? a jesli chodzi o WAX to jest swietny ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2974 |
Zakorzenienie
|
a i stosujecie cos (nie liczac czestego podcinania koncowek) zeby wloski wam szybciej rosly? bo scielam zniszczone
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2975 |
Zakorzenienie
|
zffazoffana
Olej rycynowy przyciemnia włosy (mi blakną na słońcu a olejek je przyciemnił). Poza tym stosuj może kosmetyki do włosów brązowych, np. gliss kur, nivea albo pantene. Zeby włosy szybciej rosły to skrzyp polny (najwygodniej w tabletkach, zwróc tez uwage na cynk w składzie). |
![]() ![]() |
![]() |
#2976 |
Zakorzenienie
|
dziekuje piekna za rade
![]() ![]() a testowala ktoras z was to maslo regenerujace gliss kur (nie wiem czy tak sie to pisze:P ) bo teraz tak reklamuja ze niby takie dobre... co wy na to? |
![]() ![]() |
![]() |
#2977 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Olejek znowóż jeszcze lepiej się mi zmywa ![]() Cytat:
Ja stosuję co drugi dzień przy myciu głowy, raz w tygodniu z podgrzaną oliwą jako kompres i nic takiego nie zauważyłam... Hym. Cytat:
![]() Na przyciemnienie takich włosów dobra jest ponoć płukanka z szałwii. Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2978 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma sprawy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2979 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2980 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2981 |
Zakorzenienie
|
A co do tej mojej odzywki (http://www.sklep.mydelko.pl/product_...roducts_id=265) to narazie za duzo o niej powiedziec nie moge po jednym uzyciu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2982 |
Zakorzenienie
|
karla_92
nie mam pojęcia, z resztą niektórych włosów może w ogóle nie przyciemnieć (zależy od włosa) ale jak dodasz kilka kropel cytryny to na pewno nic nie zrobi z kolorem, z tym że cytryna może wysuszać więc możesz spróbować z rumiankiem ale nie wiem w jakiej postaci, może płukanki jakies?? |
![]() ![]() |
![]() |
#2983 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2984 |
Zakorzenienie
|
Więc jeśli wolisz ciemniejsze to spokojnie możesz stosować sam olejek, szczególnie że rz na jakiś czas to pewni nic nie zrobi z kolorem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2985 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny mam pytanko, znalazłam w necie sklep oferujący profesjonalne kosmetyki do włosów
http://www.twojewlosy.pl/ Korzystałyście kiedyś z jego oferty? Może znacie inny z takim asortymentem? Z góry dziękuje za wszelkie wskazówki. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2986 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny,mam do Was takie pytanko:czy któraś stosowała tą odżywkę Fitomedu?
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=2845 Czy rzeczywiście działa tak jak obiecuje producent? Sorki jeśli była już o tym mowa,ale strasznie długi ten wątek i ciężko cały przejrzeć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2987 |
Konto usunięte
|
dolaczam.
![]() nie susze od pewnego czasu, nie prostuje, uzywam jedwabiu do włosów i pianki. i włoski odzyły. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2988 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj bardzo mi się spodobała ta odżywka ![]() ![]() Jednak może później się na nią skuszę, teraz wytracę obecną i chcę kupić Joannę wzmacniającą. A Ty mi, proszę bardzo ![]() ![]() A i co do płukanki octem. Trochę mi się ten spirytus nie podoba, myślę, że lepiej kupić (i tak zrobię:P) ocet jabłkowy, ma dodatkowo ponoć właściwości pielęgnujące.
![]() |
#2989 |
Raczkowanie
|
Obecnie moje włosy są w stanie średnim od katowania ich prostownicą. Odżywiam je i wyglądają całkiem względnie. Jednak chcialam was zapytać czy kręcenie ich na papiloty i wałki nie szkodzi im.
#2990 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2991 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() To to http://www.herbapis.nazwa.pl/catalog...roducts_id/145? I zeczywiscie spełnia obietnice producenta? ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2993 |
Raczkowanie
|
Ja obecnie używam maseczki z żółtka, nafty i olejku rycynowego, odżywki z ziaji, jedwabiu no i łykam codziennie skrzypovite.
Obecnie moje włosy wyglądają o niebo lepiej ale niestety są niezdecydowane co do swojego kształtu.
![]() |
#2994 |
Zakorzenienie
|
Pisze ze wmasowac w skore i wlosy ale ja bede uzywac tylko na skore ze wzgledu na ten odór
![]() ![]() Kupiłam dzis waxa zagranicznego do "ciemych" wlosow i olejek kososowy i w zwiazku tym mam pytanie a raczej pare pytan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2995 |
Raczkowanie
|
prosze pomozcie mi ;( strasznie wypadaja mi wlosy! wszystko zaczelo sie od tego, ze zawsze moje wlosy byly mocne, strasznie puszyste i sianowate. nienawidzilam tego wiec kupilam prostownice. prostuje wlosy okolo rok, prawie codziennie. pozniej zamalowalam moje wlosy na czarno gdzies w maju. pod koniec czerwca mialam juz odrosty i zamalowalam drugi raz! teraz moje wlosy tak strasznie wypadaja, mam poniszczone, rozdwajajace sie koncowki, nie wiem co mam robic! moze znacie jakies bardzo dobre odzywki, tabletki czy podobne? bardzo prosze o pomoc! nie wiem jak mam je odbudowac, ale musze prostowac wlosy nadal i farbowac inaczej bede wygladac strasznie..
|
![]() ![]() |
![]() |
#2996 |
Zakorzenienie
|
zapraszam do lekury..100 stron przed toba
![]()
#2997 |
Raczkowanie
|
wiem
![]() ale co mozecie polecic na wlosy czarne, wymagajace prostowania i farbowane? chodzi mi np. o jeden konkretny szampon, odzywke jakies domowe sposoby? |
![]() ![]() |
![]() |
#2998 |
Zakorzenienie
|
Dużo już jest na ten temat. Poczytaj ten wątek i kilka innych. Poczytaj o skrzypie polnym, olejku rycynowym, maseczce wax, o płukaniu włosów octem, o olejku kokosowym i sezamowym, o pokrzywie... Poszukaj, poczytaj, dużo się dowiesz.
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=9730 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=70767 i koniecznie prześledź TEN wątek bo tu naprawd dużo jest ciekawych rzeczy ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#2999 |
Zakorzenienie
|
Killkate musisz miec ceramiczna prostownice i cos termoochronnego najlepiej profesjonalnego zeby wlosy sie jeszcze bardziej nie niszczyły
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3000 |
Raczkowanie
|
przeczytalam o tym http://www.zdrowko.com.pl/sklep,1772...,197798,0.html do ciemnych wlosow, jutro kupie, zobacze jaki efekt. dziekuje za pomoc x*
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:03.