|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3571 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy :)
Cytat:
![]() Aha, teraz piszesz, że dobre są ampułki Joanna z czarną rzepą, a przedtem, o której joannie pisałaś?
![]() |
#3572 |
Zakorzenienie
|
Kosmita dziekuje bardzo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3573 | |
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() ![]() Mi jak najbardziej odpowiada działanie tego toniku, poza tym jest tani [7 zł] i wydajny [starcza spokojnie na 10-14 obfitych użyć i ma wygodny aplikator]. Szampon zresztą też bardzo polubiłam, a już w ogóle zachwycił mnie zapach serii - cudny, jak na czarną rzepkę ![]() A że efekt jest widoczny tylko podczas stosowania to dla mnie normalne - powiedzmy wprost - cudów nie ma - i w permanentne działanie nie wierzę, w końcu ingerując z zewnątrz zmieniamy naturalne "ustawienia" organizmu, które bez tego bodźca wracają na swoje poprzednie tory. Reszta w dużej mierze zależy od specyfiki organizmu, na który nie zawsze wszystko działa. Nie ma preparatów uniwersalnych - stąd tak wiele, często sprzecznych opinii o danym produkcie. Pozostaje jedynie przetestowanie na własnej skórze ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3574 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3575 |
Zadomowienie
|
A ja musze wam powiedziec ze mi bardzo pomogl Seboradin Niger
![]() ![]() Seboradin sprawil, ze wlosy nie wypadaja juz wogole, tylko problem jest taki ze staly sie troche takie sianowate. Postaram sie kupic te kapsulki z radicalu...I szamponik zmienie teraz na Joanne z apteczki babuni z drozdzami piwnymi. Albo do Seboradinu dokupie lotion z tej serii, po umyciu zawsze wcieralam we wlosy seboradin, wlosy zdaje sie ze byly nie sianowate, ale taki piękniusie...wiec chyba dokupie ten lotion zamiast tej Joanny ![]() ![]() kupilam o. rycynowy, ale nie wiem za bardzo czy cos on pomoze i jak sie go stosuje...
#3576 |
Rozeznanie
|
olejek rycynowy:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=74174&page=44 ![]() polecam! |
![]() ![]() |
![]() |
#3577 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Olejek rycynowy też polecam ![]()
![]() |
#3578 |
|
No problem
![]() Mam nadzieję, że jeśli zdecydujesz się na użycie, okaże się przydatny i skuteczny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3579 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3580 |
|
Hm, spróbuj w hipermarketach - czasem ciężko dostrzec, bo Joanna zajmuje mało eksponowane miejsca, a sam kosmetyk niepozorny: ampułki w niebieskim pudełeczku, tonik-kuracja - w zielonym.
Ew. w aptekach, nawet jak nie ma, to często mogą sprowadzić na zamówienie. |
![]() ![]() |
![]() |
#3581 |
Raczkowanie
|
Dokładnie - ja pisałam o tym że średnio odpowiadaja mi ampułki z Apteczki babuni wzmacniające
![]() ![]() whatever ![]() ![]() będę wiernie wmasowywać go codzień ![]() ![]()
![]() |
#3582 |
Zadomowienie
|
Prawda ze Lotion jest super?
![]() ![]() Tylko czy ty mowisz o tym lotionie co ja mysle, bo moj byl bardziej czerwony niz rozowy...Chyba że ze mnie daltonistka... ![]() ![]()
#3583 |
|
Hm, kusicie dziewczyny tym Seboradinem
![]() A nie zaszkodzi on włosom, jeśli nie mają tendencji do wypadania w dużych ilościach? Bo boję się, że może zadziałać odwrotnie, a z drugiej strony miałabym ochotę go wypróbować na wzmocnienie... |
![]() ![]() |
![]() |
#3584 |
Zakorzenienie
|
Wizazanka492,wlasnie ja tez zastanawialam sie o jakim seboradinie lotion mowi kiaa1
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3585 | |
|
Cytat:
![]() ![]() Już wyjaśniam - ma bardzo wygodne opakowanie z taką wydłużoną zakrętką, która ładnie dozuje płyn - do niego możesz przelać lotion - a potem wystarczy przesunąć, nic się nie wylewa ani nie zużywa w nadmiarze, superwygodna aplikacja. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3586 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3587 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, tylko nie zlinczujcie mnie
![]() ![]() ![]()
#3588 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3589 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#3590 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A ja na ten problem, mam jedna rozwiazanie ![]() ![]() ![]() Lotion i szamponik mozna kupic w aptece. I jesli nie wypadaja wloski to i tak mozna go sprobowac, przynajmniej tak mi sie wydaje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3591 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3592 |
Zadomowienie
|
A co polecacie dziewczyny do ochrony włosów przed chlorem? Od tygodnia chodzę 2 razy w tyg na basen...a wiadomo chlor niszczy włosy. Znacie jakieś specyfiki które poradziłyby sobie z tą sytuacją? Dodam że ogólnie po długiej walce moje włoski są dosyć zdrowe, jedynie co to maują przesuszone końcówki i brak im objętości, ale z tym ostatnim świetnie sobie radzi szampon John Frieda Volume.
Bardzo Was proszę o odzew! P.S. A tak w ogóle, może któraś chce kupić ten szampon- John Frieda Volume? Poprosiłam siostrę żeby mi go kupiła w UK, bo jechała ostatnio do POlski ponieważ zostało mi jeszcze z 1/3 tego szamponu. A ona jak to kochająca siostra kupiła mi aż 3 opakowania! No i w życiu tego nie zużyję ![]() A oto link do tego szamponu na KWC(sama go tam zgłaszałam) ![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=20639 |
![]() ![]() |
![]() |
#3593 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Hej Virka,
Przepraszam, że mnie wczoraj nie było ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3594 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny od jakiegos czasu czytam ten watek i kusicie,kusicie
![]() ![]() ![]() kosmita77-mam do ciebie pytanko-czy po tym jak wcierasz rano sok w skore glowy,podsuszasz potem wloski suszarka czy zostawiasz az same wyschna? Ja do tej pory stosowalam sok z rzepy,ale wiadomo,ze zawsze przy wcieraniu go w skore "zmoczyl"mi tez troche wlosy.Do tej pory to nie byl problem bo stosowalam go przed myciem,ale robiac rano taka kuracje sokiem z brzozy nie bede mogla czekac az wloski same wyschna,wiec chcialabym uzywac suszarki i zastanawiam sie czy to nie zniweczy efektu... |
![]() ![]() |
![]() |
#3595 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ten seboradin lotion też mnie kusi ![]()
![]() |
#3596 |
|
Karla_92, to ten produkt.
Co do trwałości efektu, to ciężko mi określić, zużyłam jedno opakowanie, podziałał ładnie, na moje oko objawy przetłuszczania złagodniały, ale jak już wcześniej pisałam, od kosmetyku oczekuję działania podczas stosowania, a potem wiadomo - nie ma akcji to nie ma reakcji i wszystko wraca do poprzedniego stanu pewnie, aczkolwiek pewności nie mam i być może się mylę. Ja kupiłam drugie opakowanie, bo chcę dalej odżywiać włoski tą wcierką. Producent zaleca stosować po każdym myciu, przynajmniej trzy razy w tygodniu przez dwa kolejne tygodnie, potem kilka dni przerwy i ponowić stosowanie dla optymalnego efektu. Dagna1, możesz wypróbować czy Ci będzie pasował, jak się nie sprawdzi, to najwyżej wylejesz [tonik jest niedrogi] a do buteleczki przelejesz Seboradin i będzie jak znalazł do wygodnej aplikacji ![]() Porównałam składy obu substancji - w Joannie są inne ziołowe ekstrakty: raphanus sativus [rzodkiew], Urtica dioca [pokrzywa], Arctium lappa [łopian] i Humulus lupulus [chmiel]. Ma wodnistą postać, pachnie naprawdę przyjemnie jak na preparat rzepowy i ogólnie jakoś mi przypasował ![]() Seboradinu niestety nie stosowałam, więc nie mogę porównać, aczkolwiek być może w najbliższym czasie się na niego skuszę ![]() Virka, nie ma sprawy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS. Znalazłam w Internecie aptekę w Krakowie, gdzie mają oba preparaty http://www.kosmetykiam.pl/index.php ![]() Edytowane przez 'Estelle' Czas edycji: 2007-10-27 o 21:25 Powód: Dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#3597 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3598 |
Zakorzenienie
|
'Estelle',dziekuje
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3599 |
Konto usunięte
|
wczoraj popelnlam zbrodnie i 1 raz od dluzszego czasu...
wyprostowalam wlosy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3600 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:30.