INSANITY - Podejmij wyzwanie razem z nami;) - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-19, 21:35   #2971
Mantide
Raczkowanie

Dot.: INSANITY - Podejmij wyzwanie razem z nami;)

Cytat:
Napisane przez Blablak Pokaż wiadomość
Z biustu zazwyczaj najpierw leci niestety bo tam jest duzo tluszczu. Ja tez stracilam centymetry z biustu, ale nie ma to dla mnie znaczenia, bo trace rownomiernie z brzucha, ud, talii itd.

Dzis dla mnie dzien 45 Wlasnie wrocilam z pracy, posiedze chwile, poczytam ☠☠☠☠☠☠☠y na pudelku i ide pocwiczyc.
Jak wam idzie?
mnie to załamuje bo i tak miałam mało w biuście a teraz jest wielkie nic:/ heh...niestety biodro mnie strasznie boli i jestem zmuszona przerwać insanity ale tylko na tydzień a później robie recovery week i maxy. Będę tęsknić ale i tak miałam duże problemy z biodrami i nie chcę ich gorzej załatwić.
Mantide jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 08:55   #2972
blanx
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny! Nie da rady osiagnac super wysportowanego ciala w miesiac jezeli zaniedbywalo sie je latami! Ja nie uprawialam sportu nigdy, nawet na wfie nie cwiczylam bo zawsze mialam zwolnienie, dlatego teraz wiem, ze musze wlozyc duzo pracy w cialo. Wiem tez, ze nie bede miala super efektow po 2 miesiacach trenignu. Na to trzeba pracowac miesiacami, dokonywac dobryw wyborow jezeli chodzi o zywienie, co czasem jest trudne, jezeli przywyklo sie do smieciowego zarcia...
Dieta Insanity jest niezla, ale latwo ulozyc sobie samemu podobna diete oparta glownie na bialku i weglach zlozonych. Sprobujcie ograniczyc wegle i dolozyc wiecej bialka do diety...mysle, ze spokojnie mozna jesc 2 gramy bialka na kg ciala i pic duzo wody, zeby nie zakwasic organizmu.
Nie poddawac mi sie tu! Ulozyc sobie elegancka, czysta diete i od razu zobaczycie efekty!
Spoko, miałam wczoraj chwilową załamkę. Tak jak sobie obiecałam, robiłam dziś zaraz po przebudzeniu cardio abs i zamierzam robić je codziennie!
blanx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 10:33   #2973
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
Napisane przez blanx Pokaż wiadomość
Ja nie mam specjalnie rozpisanej diety, po prostu jem 4-5 posiłków dziennie i jem zdrowo, do tego odżywka białkowa 2 razy dziennie, dużo wody i zero alkoholu...
Mnie nie nudzą te ćwiczenia i za każdym razem bardzo angażuję się w trening, dlatego jestem rozgoryczona, że moje ciało jakby się buntowało i nie chce się zmienić
Zyskowa, chyba nie odpuszczasz, co? Trzeba wytrwać do końca i wtedy oceniać efekty, poza tym treningi w 2. miesiącu są intensywniejsze, więc wtedy już po prostu muszą być wręcz namacalne efekty.
nie wymiękam, o nie za daleko jestem. Po za tym mam zamiar sobie udowodnić, że jestem w stanie to zrobić, nie chodzi tylko aspekt fizyczny, ale też o psychiczny. Muszę przekroczyć swoje ograniczenia tak sobie myślę, że ten plan jest naprawdę przemyślany, bo gdyby nie dni off i recovery, a teraz recovery week łatwiej byłoby mi się poddać, a tak to teraz czuję, że jeden etap mam za sobą, tydzień 'oddechu' i przechodzę do drugiego
nie wiem czy ktoś to zrozumie, nagmatwałam:coj est:
Cytat:
Dziewczyny! Nie da rady osiagnac super wysportowanego ciala w miesiac jezeli zaniedbywalo sie je latami! Ja nie uprawialam sportu nigdy, nawet na wfie nie cwiczylam bo zawsze mialam zwolnienie, dlatego teraz wiem, ze musze wlozyc duzo pracy w cialo. Wiem tez, ze nie bede miala super efektow po 2 miesiacach trenignu. Na to trzeba pracowac miesiacami, dokonywac dobryw wyborow jezeli chodzi o zywienie, co czasem jest trudne, jezeli przywyklo sie do smieciowego zarcia...
Dieta Insanity jest niezla, ale latwo ulozyc sobie samemu podobna diete oparta glownie na bialku i weglach zlozonych. Sprobujcie ograniczyc wegle i dolozyc wiecej bialka do diety...mysle, ze spokojnie mozna jesc 2 gramy bialka na kg ciala i pic duzo wody, zeby nie zakwasic organizmu.
Nie poddawac mi sie tu! Ulozyc sobie elegancka, czysta diete i od razu zobaczycie efekty!
nie poddaję się a ja diety Insanity, nawet nie widziałam gdzie można ją zobaczyć? Jak wrócę 'na swoje' od października to z TŻ dietujemy, w domu rodzinnym nie ma nawet takiej opcji i nie chodzi nawet o to, że jedzą niezdrowo, ale u mnie na wsi nie ma opcji, zeby dostać pieczywo inne niż białe
Stary 2012-08-20, 11:07   #2974
curry
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez natalcia250 Pokaż wiadomość
byłam u okulistki tydzień temu, powiedziała mi tylko ogólnie, że przy wadzie -4 i wyżej nie można wyciskać sztangi, podciągać się na drążku i robić dużej ilości pompek. można za to wykonywać ćwiczenia ogólnorozwojowe, aerobik, ćwiczenia na różne partie ciała, z hantlami 1,5-2 kg... w sumie nie wiem do czego zaklasyfikować Insanity.
Nie chce podwazac wiedzy okulisty, ale...
To nie zalezy od wady wzroku, ale od stanu siatkowki oka. Mam prawie -6, sama wada NIE JEST przeciwskazaniem do cwiczen silowych czy porodu naturalnego, ale stan siatkowki oka. Przy wiekszych wadach(minus kilkanascie) siatkowka moze byc w zlym stanie, ale nei jest to regula. Wada wzroku sama w sobie obojetnie jaka by nie byla nie jest przyczyna.

curry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 12:41   #2975
aniuska18032
Zakorzenienie

Hej ;-)

Mam do Was dziewczyny pytanko

Ćwiczyłam już BBL, potem sama układałam sobie ćwiczenia, teraz ćwiczę z Ewą Chodakowską ( uzyskałam spore efekty, mimo, że to tylko dwie płyty i ćwiczenia mi się już znudziły) a teraz zaczynam Insanity zrobiłam dzisiaj fit test więc po południu zrobię sobie jeszcze ćwiczenia z Ewcią bo sam test to za mało

A moje pytanko brzmi, które ćwiczenia w Insanity omijać lub zamienić na inne żeby nogi nie zrobiły się bardziej masywne ? Czytałam, że ćwiczenia pomagają na cellulit ale jeśli chodzi o wyszczuplenie nóg to nie za bardzo..raczej będą bardziej umięśnione ale cm nie zgubię. Niestety bardzo mi zależy na nogach, chciałabym żeby zrobiły się szczuplejsze bo cały czas mam wrażenie, że są masywne...

Zaręczczeni od listopada 2011

Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014

Fotografia Anna Kolebuk
aniuska18032 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 13:59   #2976
Mantide
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aniuska18032 Pokaż wiadomość
Hej ;-)

Mam do Was dziewczyny pytanko

Ćwiczyłam już BBL, potem sama układałam sobie ćwiczenia, teraz ćwiczę z Ewą Chodakowską ( uzyskałam spore efekty, mimo, że to tylko dwie płyty i ćwiczenia mi się już znudziły) a teraz zaczynam Insanity zrobiłam dzisiaj fit test więc po południu zrobię sobie jeszcze ćwiczenia z Ewcią bo sam test to za mało

A moje pytanko brzmi, które ćwiczenia w Insanity omijać lub zamienić na inne żeby nogi nie zrobiły się bardziej masywne ? Czytałam, że ćwiczenia pomagają na cellulit ale jeśli chodzi o wyszczuplenie nóg to nie za bardzo..raczej będą bardziej umięśnione ale cm nie zgubię. Niestety bardzo mi zależy na nogach, chciałabym żeby zrobiły się szczuplejsze bo cały czas mam wrażenie, że są masywne...
Jeżeli o mnie chodzi to schudłam 2 cm w biodrach, koło 2 cm z łydek i ze 2 cm w udach ćwicząc insanity przez miesiąc i BBL przez 2 tygodnie, więc nie sądzę, żeby nogi się robiły masywne i nie wiadomo jak umięśnione. Mi strasznie schudły ręce i właśnie nogi i wyglądają jak patyki i gdyby nie sculpt z BBL to wyglądały by koszmarnie.
Stary 2012-08-20, 14:55   #2977
littleangel
Raczkowanie

dziewczyny, mogę prosić linka na priv skad moge wziazc insanity? Przeszukałam juz duzo stron i nie moge nic znalezc....
Chciałam zacząc insanity bo obecnie jestem na 7 tygodniu body revolution z jillian i cm zamiast spadac to przybywaja... szczegolnie w talii...moze z insanity zdolam je zgubic
littleangel jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-08-20, 19:09   #2978
Mantide
Raczkowanie

dziewczyny robiła któraś z was insanity fast and furious? trwa to 20 minut i jest podobno zabójcze:P ciekawa jestem. Można sobie zobaczyć cały filmik wiadomo gdzie
Stary 2012-08-21, 17:48   #2979
aniuska18032
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mantide Pokaż wiadomość
Jeżeli o mnie chodzi to schudłam 2 cm w biodrach, koło 2 cm z łydek i ze 2 cm w udach ćwicząc insanity przez miesiąc i BBL przez 2 tygodnie, więc nie sądzę, żeby nogi się robiły masywne i nie wiadomo jak umięśnione. Mi strasznie schudły ręce i właśnie nogi i wyglądają jak patyki i gdyby nie sculpt z BBL to wyglądały by koszmarnie.
No to super ! Bo się naczytałam i trochę mnie te opinie zasmuciły
Chciałabym wysmuklić ramiona i uda, łydki mam szczupłe
Dzisiaj drugi dzień ćwiczeń, mam zakwasy chyba po tym fit teście ..mimo, że niektóre ćwiczenia są bardzo podobne do tych z płyty Ewy ściganę sobie Sculpt z BBL bo chyba usunęłam i dodam do Insanity, bo uda chcę wysmuklić ale przy okazji pupe chciałabym mieć zaokrągloną

Zaręczczeni od listopada 2011

Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014

Fotografia Anna Kolebuk
aniuska18032 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 20:40   #2980
Mantide
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aniuska18032 Pokaż wiadomość
No to super ! Bo się naczytałam i trochę mnie te opinie zasmuciły
Chciałabym wysmuklić ramiona i uda, łydki mam szczupłe
Dzisiaj drugi dzień ćwiczeń, mam zakwasy chyba po tym fit teście ..mimo, że niektóre ćwiczenia są bardzo podobne do tych z płyty Ewy ściganę sobie Sculpt z BBL bo chyba usunęłam i dodam do Insanity, bo uda chcę wysmuklić ale przy okazji pupe chciałabym mieć zaokrągloną
Radze tylko się nie przemęczać heh bo ja popełniłam ten błąd i teraz mam 2 dzień przymusowego odpoczynku od ćwiczeń:/ bo moje biodro boli strasznie. Od poniedziałku wracam i powtarzam sobie, że nie będę robiła nic innego dopuki nie skończe całego programu. Sculpt akurat spoko też muszę go włączyć żeby nie mieć takich szkit zamiast rąk bo jak się na nie patrze to widze ogromne dłonie bo taki jest efekt schudnięcia. Ale dzięki sculptowi mam pięknie zarysowane bicepsy (czyli jak napne to widać takie wklęśnięcie poziome ale delikatne). Najlepiej jak wyprobujesz i sama zobaczysz czy ci to pasuje
Stary 2012-08-22, 09:47   #2981
blanx
Zadomowienie

Dziś mój 31. dzień Insanity. Uwielbiam recovery week! Są nowe bardzo fajne ćwiczenia, na pierwszy rzut oka wydawałoby się - phi, recovery week, nie napocę się a tymczasem wylewam siódme poty podczas ćwiczeń dziś spojrzałam w lustro i szczena mi opadła gdy zobaczyłam jak pięknie mi się zarysowała talia opuchlizna po okresie zeszła i widzę, jakby zaczęły się lekko zarysowywać mięśnie brzucha po boku, nie jest on rewelacyjny bo jeszcze odstaje, ale wydaje mi się że jest lepiej. W weekend muszę zrobić fotkę porównawczą!

A Wy jak tam? Nie wymiękać mi tutaj!

Zapomniałam dodać, że ćwiczenie Shoulder Burners In Plie rozwaliło system

Edytowane przez blanx
Czas edycji: 2012-08-22 o 10:37
Stary 2012-08-22, 10:46   #2982
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
Dziś mój 31. dzień Insanity. Uwielbiam recovery week! Są nowe bardzo fajne ćwiczenia, na pierwszy rzut oka wydawałoby się - phi, recovery week, nie napocę się a tymczasem wylewam siódme poty podczas ćwiczeń dziś spojrzałam w lustro i szczena mi opadła gdy zobaczyłam jak pięknie mi się zarysowała talia opuchlizna po okresie zeszła i widzę, jakby zaczęły się lekko zarysowywać mięśnie brzucha po boku, nie jest on rewelacyjny bo jeszcze odstaje, ale wydaje mi się że jest lepiej. W weekend muszę zrobić fotkę porównawczą!

A Wy jak tam? Nie wymiękać mi tutaj!

Zapomniałam dodać, że ćwiczenie Shoulder Burners In Plie rozwaliło system
ja przy recovery week się tak nie męczę jak przy normalnym treningu Insanity a bardziej się pocę
Stary 2012-08-22, 10:50   #2983
blanx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zyskowa Pokaż wiadomość
ja przy recovery week się tak nie męczę jak przy normalnym treningu Insanity a bardziej się pocę
Dokładnie, mam tak samo. Ale uwielbiam to uczucie
Stary 2012-08-22, 12:25   #2984
Blablak
Zadomowienie

Ja wlasnie wczoraj mialam core cardio and balance , zdecydowanie moj ulubiony zestaw Dzis dzien 49 - rest
Musze sie pomierzyc, bo dawno tego nie robilam, ciekawa jestem czy jakies centymetry zrzucilam. Bo na wadze kilogram mniej. Ale bardziej nastawiam sie na rezultaty centymetrowe, bo wiadomo, ze waga klamie. Mnie w ciaglu miesiaca, w zaleznosci od tego czy jestem przed, w trakcie czy po okresie to sie waha +/- 2 kg.
Natomiast chce wierzyc, ze spadek wagi to rezultat lepszej diety, ktora staram sie wprowadzac w zycie.

Dziewczyny, znacie Zuzane Light? Zauwazylam, ze jej workouty robia furore wsrod internetowej/blogowej spolecznosci. Sa krotkie (od 10 min do ok. 30), intensywne, zazwyczaj oparte na zasadzie robienia tylu powtorzen, ile to mozliwe (na czas).

http://www.youtube.com/watch?v=GKfWg...feature=relmfu

Ona ma idealne cialo ten brzuch, ramiona, nogi ahhh
Ten filmik zrobie dodatkowo dzis popoludniu, bo dzisiaj robie trening silowy akurat.

Milego dnia!
Blablak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 13:34   #2985
Mantide
Raczkowanie

Cytat:
Ja wlasnie wczoraj mialam core cardio and balance , zdecydowanie moj ulubiony zestaw Dzis dzien 49 - rest
Musze sie pomierzyc, bo dawno tego nie robilam, ciekawa jestem czy jakies centymetry zrzucilam. Bo na wadze kilogram mniej. Ale bardziej nastawiam sie na rezultaty centymetrowe, bo wiadomo, ze waga klamie. Mnie w ciaglu miesiaca, w zaleznosci od tego czy jestem przed, w trakcie czy po okresie to sie waha +/- 2 kg.
Natomiast chce wierzyc, ze spadek wagi to rezultat lepszej diety, ktora staram sie wprowadzac w zycie.

Dziewczyny, znacie Zuzane Light? Zauwazylam, ze jej workouty robia furore wsrod internetowej/blogowej spolecznosci. Sa krotkie (od 10 min do ok. 30), intensywne, zazwyczaj oparte na zasadzie robienia tylu powtorzen, ile to mozliwe (na czas).

http://www.youtube.com/watch?v=GKfWg...feature=relmfu

Ona ma idealne cialo ten brzuch, ramiona, nogi ahhh
Ten filmik zrobie dodatkowo dzis popoludniu, bo dzisiaj robie trening silowy akurat.

Milego dnia!

każdy ma inny wzorzec piękna, mi np jej ciało się w ogóle nie podoba, od bioder w dół wyglądam podobnie jak ona tylko ja mam lekki celulit jeszcze( chyba, że się mylę, że podobnie wyglądam:P ale udo 50cm a łydka 35 a to dużo nie jest) na brzuchu nie chce mieć kaloryfera bo mi to nie pasuje, boczki prawie całkowicie zeszły, pod pępkiem mam teraz 79 cm. Trzeba patrzeć na predyspozycje swojego ciała a nie na to jak fajnie by było wyglądać. Ciebie i tak podziwiam bo wyglądasz super z tego co widziałam na blogu. Najgorsze jest patrzeć na kogoś kto ma wiele lat treningów za sobą albo jest przerobiony w photoshopie i się na nich wzorować.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-08-22, 15:17   #2986
Blablak
Zadomowienie

Cytat:
każdy ma inny wzorzec piękna, mi np jej ciało się w ogóle nie podoba, od bioder w dół wyglądam podobnie jak ona tylko ja mam lekki celulit jeszcze( chyba, że się mylę, że podobnie wyglądam:P ale udo 50cm a łydka 35 a to dużo nie jest) na brzuchu nie chce mieć kaloryfera bo mi to nie pasuje, boczki prawie całkowicie zeszły, pod pępkiem mam teraz 79 cm. Trzeba patrzeć na predyspozycje swojego ciała a nie na to jak fajnie by było wyglądać. Ciebie i tak podziwiam bo wyglądasz super z tego co widziałam na blogu. Najgorsze jest patrzeć na kogoś kto ma wiele lat treningów za sobą albo jest przerobiony w photoshopie i się na nich wzorować.
Jasne, ze kazdemu co innego sie podoba. Ja mam slabosc do atletycznych sylwetek. Kawal miesnia musi byc. Kosciste, wysuszone sylwetki tez mi sie podobaja (np Anja Rubik), ale nie chcialabym tak wygladac. Kurcze, podobaja mi sie nawet sylwetki kobiet w rozmiarze 42-44, jezeli tylko sa proporcjonalne, maja figure klepsydry to wow Piekno ma wiele odcieni (i rozmiarow ).

A twoje wymiary sa super, mi niestety jeszcze do nich daleko, bo moj brzuch odmawia wspolpracy i nie chce ostatnio tracic centymetrow.

Ja nie widze nic zlego we wzorowaniu sie na kims, kto ma fajne cialo, zdobyte ciezka praca i treningami, a nie np glodzeniem sie. Kazdy moze wypracowac takie cialo, choc kosztuje to duzo pracy, potu i lez haha
Ale nie jest to niemozliwe, dlatego tez za rok o tej porze mam nadzieje wygladac podobnie (jak nie lepiej niz Zuzka)
Dla mnie taka sylwetka jest bardziej motywujaca, niz np sylwetka niesamowicie szczuplej kobiety, ktora od zawsze byla szczupla, bo wygrala na loterii genetycznej. Tak wiec nie wlozyla w swoje cialo zadnej pracy, po prostu jest szczupla, bo jest. Chyba kazda z nas zna takie dziewczyny. Nie dbaja o swoje cialo, nie cwicza, jedza wszystko, a i tak pozostaja szczuple, bo taka ich natura. <zazdrosc> haha
A kobieta z atletyczna sylwetka? Zapracowala na to. Dlatego tez wydaje mi sie, ze na takich kobietach dobrze sie wzorowac.
Stary 2012-08-22, 19:06   #2987
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
Jasne, ze kazdemu co innego sie podoba. Ja mam slabosc do atletycznych sylwetek. Kawal miesnia musi byc. Kosciste, wysuszone sylwetki tez mi sie podobaja (np Anja Rubik), ale nie chcialabym tak wygladac. Kurcze, podobaja mi sie nawet sylwetki kobiet w rozmiarze 42-44, jezeli tylko sa proporcjonalne, maja figure klepsydry to wow Piekno ma wiele odcieni (i rozmiarow ).

A twoje wymiary sa super, mi niestety jeszcze do nich daleko, bo moj brzuch odmawia wspolpracy i nie chce ostatnio tracic centymetrow.

Ja nie widze nic zlego we wzorowaniu sie na kims, kto ma fajne cialo, zdobyte ciezka praca i treningami, a nie np glodzeniem sie. Kazdy moze wypracowac takie cialo, choc kosztuje to duzo pracy, potu i lez haha
Ale nie jest to niemozliwe, dlatego tez za rok o tej porze mam nadzieje wygladac podobnie (jak nie lepiej niz Zuzka)
Dla mnie taka sylwetka jest bardziej motywujaca, niz np sylwetka niesamowicie szczuplej kobiety, ktora od zawsze byla szczupla, bo wygrala na loterii genetycznej. Tak wiec nie wlozyla w swoje cialo zadnej pracy, po prostu jest szczupla, bo jest. Chyba kazda z nas zna takie dziewczyny. Nie dbaja o swoje cialo, nie cwicza, jedza wszystko, a i tak pozostaja szczuple, bo taka ich natura. <zazdrosc> haha
A kobieta z atletyczna sylwetka? Zapracowala na to. Dlatego tez wydaje mi sie, ze na takich kobietach dobrze sie wzorowac.
podoba Ci się Anja?
Stary 2012-08-22, 19:58   #2988
Blablak
Zadomowienie

Cytat:
podoba Ci się Anja?
Tak Uwazam, ze jest bardzo atrakcyjna kobieta. Jest fotogeniczna, wysoka, ma ciekawa urode. Tak samo jak Jagodzinska, Frackowiak, Struss. Polskie modelki sa najlepsze
Stary 2012-08-23, 09:18   #2989
Mantide
Raczkowanie

Cytat:
Tak Uwazam, ze jest bardzo atrakcyjna kobieta. Jest fotogeniczna, wysoka, ma ciekawa urode. Tak samo jak Jagodzinska, Frackowiak, Struss. Polskie modelki sa najlepsze

Atrakcyjne? nie mają piersi i mają chłopięcą sylwetkę. Jak dla mnie to są wychudzone szkapy. Nie piszę tego z zazdrości bo kiedyś też taka byłam i powiem wam dziewczyny, że nigdy więcej!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-08-23, 09:42   #2990
blanx
Zadomowienie

Dobra, przestańcie się spierać bo o gustach się nie dyskutuje i tyle. Mi akurat nie podobają się anorektyczne modelki typu Anja "koń" Rubik ale każdy ma swoje upodobania

Natomiast podpisuję się łapami i nogami pod tym, co napisała moja siostra, czyli na wzorowaniu się na kimś, kto swoim wysiłkiem i ciężką pracą zapracował sobie na swoją sylwetkę!

Dziś 32 dzień Waga lekko poszła w górę - no ale wagą mam się nie sugerować niby...jesli chodzi o centymetry: -4 w brzuchu, -2 w talii, -2 w biodrach, -1 w ramionach i -1 w łydkach. Nie wiem, czy to dobre wyniki czy złe, nie jest to pewnie jakaś fenomenalna przemiana, bo gdy czytam że ktoś w pierwszym miesiącu zrzucił nie wiadomo ile kg i stracił nie wiadomo ile centymetrów to czuję, że wypadam blado...No ale kazdy ma inną budowę i chudnie/tyje inaczej. Ponoć największe zmiany dokonują się w drugiej fazie Insanity, więc liczę, że i u mnie efekty będą imponujące na koniec programu. Najważniejsze, że jem zdrowo i mam trochę ruchu, bo w porównaniu z tym, co robiłam miesiąc temu to niebo a ziemia Już myślę z Blablakiem, co tutaj robić po Insanity i może na tą Zuzkę się skusimy
Stary 2012-08-23, 11:52   #2991
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
mi się podoba twarz Anji, ale nie sylwetka. A jak oglądam jej zdjęcia z początków kariery to jeszcze bardziej mi się podoba, jest naturalnie piękna, ale sylwetka okropny i odbija się to niestety na twarzy zapadnięte policzki
Cytat:
Dobra, przestańcie się spierać bo o gustach się nie dyskutuje i tyle. Mi akurat nie podobają się anorektyczne modelki typu Anja "koń" Rubik ale każdy ma swoje upodobania

Natomiast podpisuję się łapami i nogami pod tym, co napisała moja siostra, czyli na wzorowaniu się na kimś, kto swoim wysiłkiem i ciężką pracą zapracował sobie na swoją sylwetkę!

Dziś 32 dzień Waga lekko poszła w górę - no ale wagą mam się nie sugerować niby...jesli chodzi o centymetry: -4 w brzuchu, -2 w talii, -2 w biodrach, -1 w ramionach i -1 w łydkach. Nie wiem, czy to dobre wyniki czy złe, nie jest to pewnie jakaś fenomenalna przemiana, bo gdy czytam że ktoś w pierwszym miesiącu zrzucił nie wiadomo ile kg i stracił nie wiadomo ile centymetrów to czuję, że wypadam blado...No ale kazdy ma inną budowę i chudnie/tyje inaczej. Ponoć największe zmiany dokonują się w drugiej fazie Insanity, więc liczę, że i u mnie efekty będą imponujące na koniec programu. Najważniejsze, że jem zdrowo i mam trochę ruchu, bo w porównaniu z tym, co robiłam miesiąc temu to niebo a ziemia Już myślę z Blablakiem, co tutaj robić po Insanity i może na tą Zuzkę się skusimy
ja po insanity próbuję z TŻ p90x już postanowione
też się podpisuje, można się wzorować np. na Twojej siostrze. Te jej efekty...
a mi spadło 3 kg, a cm - nie wiem ale efektów takich jak Blablak nie mam, być moze dlatego, ze ostatnio nie daje z siebie 100% tylko 50 musze się pomierzyć któregoś dnia
Stary 2012-08-23, 13:01   #2992
Blablak
Zadomowienie

Zyskowa - 3 kg? wow z centymetrow na bank tez polecialo. A ze mnie spadlo tyle cm tylko dlatego, ze wczesniej bylam bardzo otluszczona. Niby wagowo nie mam duzo do zrzucenia, ale mialam wysoki poziom body fatu, wiec szybko zeszlo, jak wytoczylam ciezka artylerie w postaci Insanity Ciekawa jestem na ile pomogl mi spalacz tluszczu, ktory bralam...juz jestem pod koniec opakowania. Fajnie pobudzal, ale nie mialam zmniejszonego apetytu ani problemow ze snem, wrecz przeciwnie.
Biore ten: http://www.sfd.pl/ALRI_Venom_Hyperdr...0-t418162.html
zdecydowanie nie jest to spalacz dla ''poczatkujacych'' ani ludzi z nadcisnieniem, ale ja mam wysoka tolerancje na kofeine, bo pije ok. 4-5 mocnych kaw dziennie + te tabletki, a cisnienie mam nadal niskie.
Ciekawa jestem tych twoich tabletek co mowilas, ze wygralas, bralas je?

Blanx brawa za stracone cm! a co z udami? Mi nie chce nic leciec z ud i mam galaretke jeszcze musze robic wiecej przysiadow chyba

Mantide mnie osobiscie podobaja sie chlopiece sylwetki, moze dlatego, ze ja jestem zbyt ''okragla'' delikatnie mowiac I mam figure jablka, wiec wszystko odklada mi sie w brzuchu niestety

Dzis dzien 50! fit test i max interval circuit. zaraz sie biore, ale nie wiem od ktorego zaczac. chyba od fit testu, poki mam jeszcze sile.
Stary 2012-08-23, 15:12   #2993
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
Zyskowa - 3 kg? wow z centymetrow na bank tez polecialo. A ze mnie spadlo tyle cm tylko dlatego, ze wczesniej bylam bardzo otluszczona. Niby wagowo nie mam duzo do zrzucenia, ale mialam wysoki poziom body fatu, wiec szybko zeszlo, jak wytoczylam ciezka artylerie w postaci Insanity Ciekawa jestem na ile pomogl mi spalacz tluszczu, ktory bralam...juz jestem pod koniec opakowania. Fajnie pobudzal, ale nie mialam zmniejszonego apetytu ani problemow ze snem, wrecz przeciwnie.
Biore ten: http://www.sfd.pl/ALRI_Venom_Hyperdr...0-t418162.html
zdecydowanie nie jest to spalacz dla ''poczatkujacych'' ani ludzi z nadcisnieniem, ale ja mam wysoka tolerancje na kofeine, bo pije ok. 4-5 mocnych kaw dziennie + te tabletki, a cisnienie mam nadal niskie.
Ciekawa jestem tych twoich tabletek co mowilas, ze wygralas, bralas je?

Blanx brawa za stracone cm! a co z udami? Mi nie chce nic leciec z ud i mam galaretke jeszcze musze robic wiecej przysiadow chyba

Mantide mnie osobiscie podobaja sie chlopiece sylwetki, moze dlatego, ze ja jestem zbyt ''okragla'' delikatnie mowiac I mam figure jablka, wiec wszystko odklada mi sie w brzuchu niestety

Dzis dzien 50! fit test i max interval circuit. zaraz sie biore, ale nie wiem od ktorego zaczac. chyba od fit testu, poki mam jeszcze sile.
brałam, ale rzadko, więc pewnie nic nie pomogło. ja jestem megaotłuszczona właśnie się nażarłam więc nie uśmiecha mi się mierzenie. Powiem tylko, że w udach miałam 62cm a mam 57 cm. Nadal są wielkie ale różnica jest
Stary 2012-08-23, 16:46   #2994
Mantide
Raczkowanie

Pięknie dziewczyny mega gratulacje ważne, że cały czas cm spadają. Ja od poniedziałku wracam bo biodro już wykurowane. Akurat mam figurę klepsydry ale co z tego jak najgorzej tyje mi brzuch i od razu robi się otłuszczony?:/ . Trzymam kciuki za wasze dalsze postępy
Stary 2012-08-23, 16:50   #2995
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
Pięknie dziewczyny mega gratulacje ważne, że cały czas cm spadają. Ja od poniedziałku wracam bo biodro już wykurowane. Akurat mam figurę klepsydry ale co z tego jak najgorzej tyje mi brzuch i od razu robi się otłuszczony?:/ . Trzymam kciuki za wasze dalsze postępy
skoro tyje Ci brzuch to nie jest figura typu jabłko?
Stary 2012-08-23, 18:58   #2996
Mantide
Raczkowanie

Cytat:
skoro tyje Ci brzuch to nie jest figura typu jabłko?
wiesz co? z tego co patrzyłam to mam klepsydre, biodra i ramiona mają ten sam rozstaw czy jak to nazwać i mam dość duże wcięcie w talii, przynajmniej tak to wygląda. Tyje mi brzuch czyli to się nazywa otyłość brzuszna przez żarcie jakie jadłam:/ aż mi teraz niedobrze i jednocześnie wstyd. Poprawiłam się, jem zdrowo i mam teraz dość ładny brzuch bo boczki mi zeszły ale jeszcze mam takie fałdy jak się schylam i tego chcę się pozbyć.
Stary 2012-08-23, 20:06   #2997
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
wiesz co? z tego co patrzyłam to mam klepsydre, biodra i ramiona mają ten sam rozstaw czy jak to nazwać i mam dość duże wcięcie w talii, przynajmniej tak to wygląda. Tyje mi brzuch czyli to się nazywa otyłość brzuszna przez żarcie jakie jadłam:/ aż mi teraz niedobrze i jednocześnie wstyd. Poprawiłam się, jem zdrowo i mam teraz dość ładny brzuch bo boczki mi zeszły ale jeszcze mam takie fałdy jak się schylam i tego chcę się pozbyć.
aha mój brzuch i tak z pewnością wygląda gorzej

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

już po dzisiejszych ćwiczeniach. Znowu Insanity sprawia mi przyjemność. Dziękuję Ci recovery week

ale ten facet w czarnym denerwuje mnie chyba już bardziej niż Tanya, na nią chyba se uodporniłam. Zobaczcie sobie w tym filmiku Core cardio & balance w czasie
4:20 - 4:15
3:16 - 2:55
2:42 - 2:39
od wczoraj mnie wkurza
Stary 2012-08-23, 22:27   #2998
Mantide
Raczkowanie

Cytat:
aha mój brzuch i tak z pewnością wygląda gorzej

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

już po dzisiejszych ćwiczeniach. Znowu Insanity sprawia mi przyjemność. Dziękuję Ci recovery week

ale ten facet w czarnym denerwuje mnie chyba już bardziej niż Tanya, na nią chyba se uodporniłam. Zobaczcie sobie w tym filmiku Core cardio & balance w czasie
4:20 - 4:15
3:16 - 2:55
2:42 - 2:39
od wczoraj mnie wkurza
Dziewczyno! napewno nie wygląda gorzej, poza tym ty zapychasz jak mały konik polny, już jesteś dalej niż w połowie))) po tym recovery czyli odpoczynku znowu zacznie się zapychanie i wtedy mięnie już będą po regeneracji więc cm polecą. Ja zauważyłam, że stopy mi schudły hahaha śmiesznie wyglądają bo mam dużą stopę 39 i razem z nogami wygląda to po prostu śmiesznie. Mam nadzieję, że przytyją? haha o ile można tak powiedzieć:P Skończysz insanity i każda laska będzie ci zazdrościć figury
Stary 2012-08-24, 08:02   #2999
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
Dziewczyno! napewno nie wygląda gorzej, poza tym ty zapychasz jak mały konik polny, już jesteś dalej niż w połowie))) po tym recovery czyli odpoczynku znowu zacznie się zapychanie i wtedy mięnie już będą po regeneracji więc cm polecą. Ja zauważyłam, że stopy mi schudły hahaha śmiesznie wyglądają bo mam dużą stopę 39 i razem z nogami wygląda to po prostu śmiesznie. Mam nadzieję, że przytyją? haha o ile można tak powiedzieć:P Skończysz insanity i każda laska będzie ci zazdrościć figury
jak tu Cię nie kochać
nie wiem czy Insanity mi wystarczy, bo jestem otłuszczona naprawdę. Po Insanity jeśli nic nie pokrzyżuje mi planów to zaczynam p90x
Stary 2012-08-24, 10:18   #3000
Mantide
Raczkowanie

Cytat:
jak tu Cię nie kochać
nie wiem czy Insanity mi wystarczy, bo jestem otłuszczona naprawdę. Po Insanity jeśli nic nie pokrzyżuje mi planów to zaczynam p90x
I właśnie tłuszcz jest też moim problemem, zresztą nie tylko naszym bo tyle chemii jest w produktach spożywczych i od tego tyjemy:/ Nawet w warzywkach i owocach więc nie da się tego uniknąć. Zauważyłaś pewnie jak łatwo jest przytyć a jak ciężko odtłuścić heh... ale spokojnie wszystko w swoim czasie, nie można od razu zrzucić tego balastu bo skóra by się nie zdążyła naciągnąć i zregenerować. Po insanity przerwa na regeneracje mięśni i dalej do przodu ja na razie wybieram między p90x a hip hop abs
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości