|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2941 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: INSANITY - Podejmij wyzwanie razem z nami;)
Cytat:
![]() też chce być normalną kobietą ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2942 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=zyskowa;35937998]nigdy specjalnie mnie nie ciągnęło do alkoholu. Ale po rozstaniu z ostatnim TŻ zaczęłam częściej spotykać się z przyjaciółmi (sami faceci) i piłam trochę więcej, pobalowałam przez dłuższy czas, a kiedy przyszła nowa miłość odstawiłam to. Zwłaszcza że TŻ również nie pije
![]() też chce być normalną kobietą ![]() To wszystko przez facetów:P żarcik. Ja jestem sama już od 2,5 roku więc nie ma mnie kto mobilizować i mówić, że ćwiczenia przynoszą efekty. Dobrze, że się ogarnęłaś, widzę, że twarda z ciebie babka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2943 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sama się zmobilizuj dla siebie ![]() ![]()
![]() |
#2944 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny! Przyszlam tu, zebyscie mi skopaly dupe, bo nie moge przestac jesc swinstw
![]() ![]() Na plus moge dodac ze nie odpuszczam treningow, co wiecej - dolozylam trening silowy 3x w tygodniu. Fajnie sie cwiczy z chlopakami, nie moga sie nadziwic ile potrafie wycisnac haha ![]() Tylko zeby dieta jeszcze byla dobra... ![]() ![]() A dzis rano wstalam z zamiarem pojscia do sklepu, bo mleka i sera zoltego zabraklo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio czytalam w gazecie, ze wg najnowszych badan zamiana tluszczu z fast fooda w tluszcz w organizmie zajmuje 3 godziny ![]() ![]()
#2945 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- A jak reszta dziewczyn sobie radzi? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2946 |
sentimental animal
|
chciałabym rozpocząć Insanity, ale mam dużą wadę wzroku i nie mogę robić ćwiczeń typu podciąganie się, sztanga itd... są tam takie?
#2947 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Najważniejsze to dla siebie samej robić coś dobrego bo facetów można mieć kilku a sylwetkę masz jedną jedyną ![]() Blablaku, karny jeżyk żarłoku Ty! Jak będę u Ciebie w UK, to spróbuj mnie karmić tym junk food, to inaczej pogadamy ![]() Mnie @ dziś męczy, czuję się jak bela, więc dziś i jutro chyba zrobię sobie cardio recovery bo nie czuję się w stanie żeby skakać itp itd...Chyba nic się nie stanie, jak w "te" dni nie pójdę zgodnie z planem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2948 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- jeżeli chodzi ci o podciąganie się na drążku i używanie sprzętu typu hantle czy sztanga to nie ma czegoś takiego w insanity, w p90x jest. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2949 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2950 | |
sentimental animal
|
Cytat:
no i mam pytanie CZY JEST TU JAKAŚ WIZAŻANKA Z WADĄ WZROKU POWYŻEJ -4, KTÓRA ĆWICZY/ĆWICZYŁA INSANITY? no bo się naczytałam trochę i teraz się boję ![]()
You may think he's a sleepy-type guy Always takes his time Soon I know you'll be changing your mind When you've seen him use a gun, boy When you've seen him use a gun Edytowane przez natalcia250 Czas edycji: 2012-08-17 o 14:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2951 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2952 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2953 |
sentimental animal
|
byłam u okulistki tydzień temu, powiedziała mi tylko ogólnie, że przy wadzie -4 i wyżej nie można wyciskać sztangi, podciągać się na drążku i robić dużej ilości pompek. można za to wykonywać ćwiczenia ogólnorozwojowe, aerobik, ćwiczenia na różne partie ciała, z hantlami 1,5-2 kg... w sumie nie wiem do czego zaklasyfikować Insanity.
#2954 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2955 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli nie możesz robić pompek, to w tym czasie po prostu utrzymuj pozycje PLANK lub LOW PLANK
Kosmetyki (The Body Shop, pędzle Hakuro, Catrice, L'oreal, Biochemia Urody, Pharmaceris) https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post45779882 Książki, filmy, Chodakowska: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post45780161 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2956 | |
sentimental animal
|
Cytat:
![]() no cóż, chyba jednak ściągnę to Insanity i spróbuję ![]()
![]() |
#2957 |
Zadomowienie
|
Nowy dzien i nowa energia!
![]() ![]() ![]() Na sniadanko platki owsiane z orzechami wloskimi ![]() A wy co macie dobrego? Milego dnia wszystkim! ![]() Natalcia250 ale ty masz ladne wlosy ![]()
http://imguiltyascharged.blogspot.co.uk/ Edytowane przez Blablak Czas edycji: 2012-08-18 o 08:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#2958 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wczoraj się nie ugięłam i zrobiłam za jednym razem cardio abs & pure cardio ![]() ![]() Miłego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2959 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny niech któraś kopnie mnie w
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2960 |
Zakorzenienie
|
ja dziś zaprosiłam TŻ do ćwiczeń. Dzielny był, mimo, że nie wytrzymał do końca
![]()
#2961 |
Raczkowanie
|
zrobiłam:d i umieram heh potrzebuje dzień wolny...
a ty Zyskowa masz chyba 27 a nie 28 dzień:P chyba, że mi się coś pomyliło. Jeszcze tylko BBL i jutro robię joge z p90x ktoś ją robił?? |
![]() ![]() |
![]() |
#2962 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2963 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Poza tym, dostalam dzis @ i czuje sie jak slon ![]() ![]() Od 2 dni rozpisuje sobie diete na czynniki pierwsze, zeby kontrolowac ilosc b/t/w w jedzeniu. Wiem, ze nie ma juz miejsca na wpadki, bo teraz musze ostro przycisnac z dieta wysokobialkowa. Oczywisce weglowodany i tluszcze tez jem, ale bialko jem ok. 2 gramy na kg masy ciala, wiec calkiem sporo. Wszystko dlatego, ze ciezko mi zejsc ponizej 53 kg. Raz jeden mi sie udalo, z 2 lata temu, ale bylam odwodniona i na restrykcyjnej diecie, chodzilam glodna. Dla jasnosci - nie polecam. ![]() A wy tez rozpisujecie posilki, czy raczej go with the flow? ![]() ![]() Milego dnia! ![]()
![]() |
#2964 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2965 |
Raczkowanie
|
dziewczyny ja chyba przestaje ćwiczyć ;( jestem załamana bo z biustu poleciało mi aż 6 cm ;( wyglądam jak facet:/ aż mi się płakać chce
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2966 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dzis dla mnie dzien 45 ![]() ![]() ![]() Jak wam idzie? ![]()
![]() |
#2967 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Od jutra recovery week ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2968 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2969 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mnie nie nudzą te ćwiczenia i za każdym razem bardzo angażuję się w trening, dlatego jestem rozgoryczona, że moje ciało jakby się buntowało i nie chce się zmienić ![]() Zyskowa, chyba nie odpuszczasz, co? Trzeba wytrwać do końca i wtedy oceniać efekty, poza tym treningi w 2. miesiącu są intensywniejsze, więc wtedy już po prostu muszą być wręcz namacalne efekty. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2970 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny! Nie da rady osiagnac super wysportowanego ciala w miesiac jezeli zaniedbywalo sie je latami! Ja nie uprawialam sportu nigdy, nawet na wfie nie cwiczylam bo zawsze mialam zwolnienie, dlatego teraz wiem, ze musze wlozyc duzo pracy w cialo. Wiem tez, ze nie bede miala super efektow po 2 miesiacach trenignu. Na to trzeba pracowac miesiacami, dokonywac dobryw wyborow jezeli chodzi o zywienie, co czasem jest trudne, jezeli przywyklo sie do smieciowego zarcia...
Dieta Insanity jest niezla, ale latwo ulozyc sobie samemu podobna diete oparta glownie na bialku i weglach zlozonych. ![]() Nie poddawac mi sie tu! ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:17.