|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3211 | |
Zadomowienie
|
Dot.: INSANITY - Podejmij wyzwanie razem z nami;)
Cytat:
gratuluję!
![]() |
#3212 |
Zadomowienie
|
Uff, pierwszy fit test.
Zaraz przedstawie wyniki, jednak na delikatne usprawiedliwienie dodam, ze od 2 miesiecy bylam praktycznie pozbawiona ruchu, wczesniej bylo troche lepiej, bo prace mialam po czaesci fizyczna i dlugie w niej zmiany. Mam tez problemy z dolnym odc plecow, przez co boje sie nadwyrezac, zeby sobei czegos nie zrobic. Miesni w ramionach, udach i posladkach - brak, takze 'oszukuje' przy 2 ostatnich cwiczeniach wykonujac je na kolanach - te wyniki podaje w nawiasach, czekam na pierwsza, prawdziwa pompke ;] Takze pierwsze wyniki: 1. swich kicks- 63 2. power jacks- 40 3. power knees- 46 4. power jumps- 26 5. globe jumps- 6 6. suicide jumps - 9 7. push-up jacks- (50) 8. low plank oblique- (30) Juz sie 'nie moge doczekac' jutra ;] |
![]() ![]() |
![]() |
#3213 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Od jutra rehabilitacja, mam nadzieję, że będę mogła kontynuować insanity. Może i Ty się skontaktuj z jakimś lekarzem. A wyniki dobre, powodzenia, nie poddawaj się ![]()
![]() |
#3214 |
Raczkowanie
|
Cześc dziewczyny, dawno tu nie zaglądałam z braku czasu, ale widzę że ostro cwiczycie
![]() ![]() Ja jestem troche zła na siebie, bo w tamtym tygodniu ominęłam 2 treningi: cardio recovery no i w sobote nie zrobiłam pure cardio & cardio abs ![]() No i bałam się że fit test nie wyjdzie za ciekawy po tym weselu ale wyszedł, myśle że dobrze: 1. Switch Kicks - 100 / 110 2. Power Jacks - 55 / 57 3. Power Knees -86 / 110 4. Power Jumps - 34 / 38 5. Globe Jumps - 8 / 11 6. Suicide Jumps - 15 / 15 7. Push-up Jacks - 12 / 16 8. Low Plank Oblique - 36 / 48 Mam nadzieję, że już nie ominę żadnego treningu, bo strasznie mi się one podobają i sprawiają radośc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3215 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny cześć,
dziś mija mój 30 dzień ćwiczeń czyli jestem na półmetku, czas na podsumowanie. Do tej pory schudłam 3kg, i wszędzie ubyło mi ok 3cm. Ale strasznie mnie ucieszyło to, że w najszerszym miejscu na brzuchu spadło, aż 8cm!!! Jestem szczęśliwa ![]() Mam nadzieję, że uda mi się wrócić do mojej normalnej wagi (55kg). INSANITY naprawdę działa!!!! Ćwiczymy dalej DIG DEEPER ![]()
#3216 |
Zadomowienie
|
jesteeeeem przesmutna! w związku z rehabilitacją kręgosłupa, muszę na 10 dni odstawić trening, dla mnie to istna tragedia, bo uwielbiam te ćwiczenia.
Madziorek08 Genialne wyniki, oby tak dalej! PUSH PUSH ![]()
#3217 | |
Przyczajenie
|
Cześć Piękne
![]() Witam wszystkich nowych ![]() przepraszam za dłuższą nieobecność, ale już nadgoniłam czytanie Waszych wypocin ![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez cini mini Czas edycji: 2012-10-30 o 19:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3218 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zaczynałaś od nowa czy od miejsca w którym skończyłaś?
![]() |
#3219 |
Wtajemniczenie
|
Witam,
jestem nowa, ale zawzięta ![]() Insanity zaczęłam w ten poniedziałek. Dzisiaj mój trzeci dzień. Mimo, że zawsze byłam typem sportowym to ostatnio się zapuściłam - więc postanowiłam to zmienić. A nikt tak nie motywuje jak Shaun T! ![]() Przyjmiecie mnie do Waszego grona? ![]()
![]() |
#3220 |
Rozeznanie
|
#3221 |
Wtajemniczenie
|
To jeszcze mój fit test z 29/10
![]() 1. Switch Kicks - 112 2. Power Jacks - 62 3. Power Knees -89 4. Power Jumps - 33 5. Globe Jumps - 11 6. Suicide Jumps - 15 7. Push-up Jacks - 13 8. Low Plank Oblique - 63
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3222 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny zagońcie mnie do treningu bo coś nie mogę się zebrac
![]() Jakoś wolę robic do południa bo potem mam spokój a tak to mam tak jak teraz, czyli lenia ehh |
![]() ![]() |
![]() |
#3223 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
STAY STRONG ![]()
![]() |
#3224 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() __MalaCzarna__, ogarnij się, 40 min się pomęczysz, a potem będziesz miała święty spokój ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3225 |
Raczkowanie
|
Dzięki Wam za wsparcie, udało się
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3226 | |
Raczkowanie
|
Ja już w ciągu ponad dwóch tygodni miałam dwa kryzysy że nie chciało mi się ćwiczyć ale udało się i ciągnę dalej
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3227 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Trzymam za Was kciuki, ja zacznę na nowo najszybciej 15.11 - nieszczęście moje :<
![]() |
#3228 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkich ja juz cwicze drugi tydzien i czuje sie coraz lepiej bo pierwszy tydzien byl masakryczny, nie mialem sil na nic ale kondycja juz sie poprawila
![]() 1. Switch Kicks - 56 2. Power Jacks - 60 3. Power Knees -80 4. Power Jumps - 34 5. Globe Jumps - 10 6. Suicide Jumps - 13 7. Push-up Jacks - 16 8. Low Plank Oblique - 49 a za pare dni drugi test ciekawe jak wyjdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3229 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3230 |
Wtajemniczenie
|
Ja miałam wczoraj lenia i odpuściłam trening, i mi wstyd
![]() Dzisiaj juz sie nie dam i za godzinke ruszam do boju. Dzisiaj pure cardio - bedzie sie dzialo ^^ ------------------- Zrobione! I chyba mój jeden dzień przerwy mi wcale nie zaszkodził - zakwasy zeszły i ćwiczyło mi się dzisiaj doskonale i mogłam wszystko zrobić na maksa! Radość ![]() Mimo, że to dopiero 5 dzień naprawdę widzę już poprawę w swojej formie.
dopóki choć raz pracując nad sobą, nie upadniesz omdlały ze zmęczenia. Edytowane przez Praan Czas edycji: 2012-11-02 o 18:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#3231 |
Raczkowanie
|
jutro moj drugi fit test juz sie nie moge doczekac...
a tak przy okazji czy znacie jakis ciekawy shake cos podobnego co polecaja nam zawsze po kazdych cwiczeniach, cos zmixowac lub takie tam??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3232 |
Raczkowanie
|
jutro moj drugi fit test
![]() a tak przy okazji to znacie jakis ciekawy shake cos jak te ktore polecaja zazwyczaj na koncu cwiczen, prosze jakies propozycje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3233 |
Rozeznanie
|
No, ja już ukończyłam 5 tydzień....jutro powinnam zacząć maxy, ale zrobie jeszcze raz core cardio and balance, bo w czwartek wyjezdzam i opuscilabym 3 dni wlasciwych cwiczen, wiec wole sobie odpuscic......
a Wam jak idzie dziewczyny?
![]() |
#3234 |
Zadomowienie
|
Za tydzien zaczynam od nowa, nie moge sie doczekac.
Madziorek co planujesz cwiczyc po insanity? ![]()
#3235 |
Raczkowanie
|
witam
![]() czy znacie jakis ciekawy shake, cos podobnego co zazwyczaj na koncu cwiczen tam polecaja takie zielone cos tam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3236 |
Zadomowienie
|
moze jablko, buraczki i marchewka? Ale po cwiczeniach lepiej zjesc serek wiejski
![]()
Edytowane przez medsik Czas edycji: 2012-11-05 o 14:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#3237 |
Rozeznanie
|
Myslałam o Insanity Asylum, ale nie wiem czy bez "sprzetu" tez sie da cwiczyc? Ktoras probowala?
#3238 |
Przyczajenie
|
![]() Edytowane przez MiniTaiga Czas edycji: 2012-11-13 o 08:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#3239 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dzieki ![]() a przy okazji podaje swoj Fit Test 1.Switch kicks 112/120 2.Power jacks 60/66 3.Power knees 80/103 4.Power jumps 34/45 5.Globe jumps 10/10 6.Suicide jumps 13/15 7.Push-up jacks 16/19 8.Low plank oblique- 49/58 chyba calkiem niezle ale podczas cwiczen myslalem ze nie dam rady zrobic tyle co za pierwszym razem nawet, zmeczenie duuuzo wieksze jak po pierwszym ale satysfakcja jest ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3240 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
Jestem nowa, ale bardzo chciałabym zacząć INSANITY tylko, że nie wiem od czego ![]() Czy ktoś mógłby mi powiedzieć co i jak? Która płyta jest pierwsza, w ogóle jakie to są płyty, jak często się je stosuje. Po prostu błagam o wszystkie informacje na temat INSANITY, gdzie to ściągnąć itp. Z góry wam bardzo dziękuję. Po prostu przy mojej córeczce siedzenie przy komputerze i szukanie jakichkolwiek informacji graniczy z cudem bo ONA TEŻ CHCE.... ![]() Dzięki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:04.