|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: INSANITY - Podejmij wyzwanie razem z nami;)
Hej dziewczyny
Jakoś tak dziwnie się czuję, jak pomyślę, że dziś bez ćwiczeń Co do ćwiczących TŻ-tów. Też bym chciała, żeby mój ćwiczył razem ze mną niestety odpada już na początku rozgrzewki, chociaż wcale nie jest gruby, ale kondycje ma fatalną) i niestety nie chce ćwiczyć, bo mówi, że te ćwiczenia go zabiją :/ Zgadzam się z kraina_chichow - dobre buty to podstawa ! malinois na pewno to reakcja ze strony mięśni nie przejmuj się popolqa A boczkami się nie przejmuj, znikną na pewno kwestia czasu, w końcu to dopiero 1 tydzień ![]() Nie wiem jak wy, ale ja się już nie mogę doczekać fit testu, jestem taka ciekawa czy zrobiłam jakiś progress !
'Train Insane, or remain the same' ! 7.01.2013 r -Walka z INSANITY - 3..2...1... GO! ![]() 18.03.2013 r. - UKOŃCZYŁAM INSANITY! Zmieniam życie swe. : ) Edytowane przez determined Czas edycji: 2013-01-13 o 18:38 |
|
|
|
#3662 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny i chłopaki
Własnie ściągam Insane,jutro zacznę.Do tej pory robiłam treningi Chodakowskiej,ale jak dla mnie za wolno i zbyt mało wyciskająco.Na co dzień chodzę do klubu na Race Walikng i Spinning,dlatego jakąś nowicjuszką nie jestem,unikałam natomiast zajęć kardio,a tutaj tego masa Mam do zrzucenia mnóstwo kilogramów,na skutek licznych diet wróciłam do punktu wyjścia.No ale nie użalam się nad sobą,będę ćwiczyć z wami Gratuluję wszystkim wyników,to bardzo motywujące
|
|
|
|
#3663 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
Co tu taka cisza? Jak po wczorajszej regeneracji? Ja mam dziś ogromny zapał i chęci do ćwiczeń Chyba dzień bez treningu był mi potrzebny, mięśnie też muszą się zregenerować.Miłego. |
|
|
|
#3664 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie!
Dzis juz po plyometric.. robilam go kilka dni temu i dziś, więc mam porównanie. Otóż... jest znacznie lepiej! Ćwiczenia wychodziły mi w tempie - pompki też się poprawiły.. i choć na ich 4 robię 3, nie tak głębokie.. to ROBIĘ JE W OGÓLE a to już mega postęp. I będą kolejne! Dziś trening wprawił mnie w euforię, pokochałam program z całego serducha i jestem mooooocno zmotywowana do kolejnych. Jutro dzień bez treningu.. ale jednak jedną rzecz zrobię. Ćwiczenia na brzuch. Wciąż mam wrażenie, że za mało niektóre mięśnie brzucha są angażowane... znalazłam ABS w P90X - trwa 17 min.. i jutro go zrobię ![]() Kraina_chichów - zazdroszczę, że udało Ci się go zmotywować. Mój też obiecał, że się weźmie za siebie... ale raczej nie sądzę, by insanity było dla niego dobrą opcją - zniechęci go taka ilość kardio. Może P90X? Determined - mój też nie jest za duży.. ale jakby to powiedzieć.. nieco zaniedbał pracę nad sobą i kondycha kaput! A mięśnie już chyba się przyzwyczajają uffffPaulina Wro witamy Ja też robiłam treningi Chodakowskiej, aż stały się dla mnie zbyt lightowe
|
|
|
|
#3665 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
Dziś znienawidzone przeze mnie Cardio Power & Resistance :< jumpy mnie wykończą zapewne, tak jak i parę dni temu ! Ale co tam, dam radę .. Wstałam dziś baardzo późno, bo całą noc nie spałam.. Jestem na siebie wściekła, bo dopiero jestem po śniadaniu (owsianka na mleku z mandarynką ) Troszkę poczekam aż się w brzuchu ułoży i heja, trzeba zacząć drugi tydzień Insanity malinois Gratuluję Nie ma żadnej lepszej motywacji niż samej widzieć postęp PaulinaWro Witamy ! Dziewczyny, nie mogłam się dziś powstrzymać i musiałam zmierzyć swoją talię, bo jakaś lepsza mi się wydała I miałam rację ! Ubyło mi prawie 3 cm z talii !
|
#3666 | |
|
BAN stały
|
moja zdrowa dieta dziś jest zupełnie skopana przez wypad do Mc i tort ale urodziny ma sie raz w roku wieczorkiem zabiore sie za ćwiczenia bo jeszcze czuje sie pełna i jeszcza kliknęłam sobie w ramach prezentu na śliczne butki na wiosnę Cytat:
|
|
|
|
|
#3667 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Jestem po pierwszym Fit-teście.Jakoś rewelacyjnie nie było,ale nie było też źle.Zaraz jadę do klubu na Race Walking,które serdecznie polecam Też zrobię jutro dodatkowo brzuszki bo nie mam czasu jechać do klubu.Będzie zatem drugi dzień Insanity plus brzuch.Chce się żyć
|
|
|
|
#3668 |
|
Raczkowanie
|
PaulinaWro pochwal się wynikami
popolqa Urodziny maaaaaasz ? W takim razie dużo zdrówka życzę, siły i wytrwałości z Insanity Oby Ci się spełniły wszystkie marzenia i uśmiech nigdy nie schodził z twarzy Ja w końcu po Cardio Power. UUUUUfff! Ale ciężko było Ale zwyzywałam Szona dziś Okropnie A pod koniec ostatnich -najszybszych- serii ćwiczeń można poowiedzieć, że płakałam "Kur#$% , nie dam rady!! " i prawie płacz, przerywany głośnym oddechem Jako, że TŻ był przy mnie to mówił do mnie "spokojnie, zwolnij" A ja zaczęłam krzyczeć (na tyle, na ile mi płuca pozwalały ), że i tak już wolno robie, a i tak siły nie mam! ! Teraz mi się śmiać chce, ale wtedy byłam tak bezradna, że myślałam, że pozabijam wszystkich Mimo to, dzisiejszy Cardio Power sto razu lepiej mi poszedł niż poprzedni i gdyby nie było power jumpsów i moving push ups to byłby to mój ulubiony trening
|
#3669 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczynki
![]() Czekam aż mi się ułoży obiad i jadę z tym koksem ![]() Też myślę czy by nie włączyć AB Rippera z P90 na brzuch, w końcu to tylko 17 minut... Chyba spróbuję od jutra. popolqa Sto lat, spadających cm, jędrnego ciałka i wszystkiego co tam sobie marzysz determined 3 cm, wow! Mega motywujące, gratuluję PaulinaWro Witamy |
|
|
|
#3670 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
CP&R zrobione |
||
|
|
|
#3671 |
|
Raczkowanie
|
i jak poszło ?
Mac i torcik dał się we znaki ?
|
|
#3672 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3673 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jest moc! Dziewczyny, nie radzę sobie z moving puszapsami. Nie ogarniam za bardzo tego, chociaż staram się jak mogę. W ostatniej rundzie robiłam już zwykłe pompki. |
|
|
|
|
#3674 |
|
Raczkowanie
|
Ku potomności:
switch kicks 100 (120 jak sie obijałam,dlatego bezpieczniej 100) power jacks 45 power knees 80 power jumps 40 suicide jumps 8 globe jumps 40 push-up jacks 30 low plank obligue 22 Liczyłam na lepszy wynik bo dużo cwiczę ale kardio zaliczałam bardzo rzadko,muszę się przyzwyczaić do tego rytmu ja wolę wzmacnianie.Wróciłam własnie z Race walkingu.Cudownie mi się szło,jakoś tak lżej.Trenerka powiedziała mi,że ćwiczenie rano i wieczorem to fajna opcja bo poranne sprawiają,że lepiej ci idzie wieczorem.Coś w tym jest
|
|
|
|
#3675 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No ale staram się jak mogę, a jak już nie mam totalnie siły, robię damskie, z tym że bardzo wolne i napinając mocno mięśnie, a to też działa na moje grubaśne ręce.. popolqa a jaki smak? ![]() Popatrzcie na wyniki tej dziewczyny. Nie zgubiła nawet kilograma, a efekty są mega! I to po 2 tygodniach! http://karlibell22.tumblr.com/post/2...t-program-with i kolejna, po 38 dniach, waga też jej nie spadła ani troszkę a różnica kolosalna! http://25.media.tumblr.com/tumblr_m1...h04jo1_500.jpg
'Train Insane, or remain the same' ! 7.01.2013 r -Walka z INSANITY - 3..2...1... GO! ![]() 18.03.2013 r. - UKOŃCZYŁAM INSANITY! Zmieniam życie swe. : ) Edytowane przez determined Czas edycji: 2013-01-14 o 21:53 |
|
|
|
|
#3676 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A tak w ogóle witam się z nad pysznej owsnianki |
|
|
|
|
#3677 |
|
Zadomowienie
|
ciekawe jak wyglądała ich dieta
![]() ja zamierzam się zważyć, zmierzyć i zrobić zdjęcia 1 lutego
|
|
#3678 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
a jak myślicie ile kalorii spalamy podczas jednego takiego treningu z 600 będzie? |
||
|
|
|
#3679 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() brawa wielkie dla walczących!!!u mnie wczoraj drugi fit test Switch kicks 102 ----- 96 Power jacks 44 -------64 Power knee 87-------- 93 Power jumps 27------- 31 Globe jumps 9 --------- 9 Suicide jumps 17------- 18 Push-up jacks 9-------- 16 Low plank oblique 20--- 23 mniej mam tylko w pierwszym ale powiem wam że wysokość wykopów była nieporównywalna, przy pierwszym fit teście z pewnością nie robiłam tak wysoko jak wczoraj, nawet nie sądziłam że taka poprawa będzie pozdrawiam w dalszej walce
„nie można nic nie robić, tylko dlatego, że nie można zrobić wszystkiego” Edytowane przez Anielllka Czas edycji: 2013-01-15 o 09:47 |
|
|
|
#3680 |
|
Raczkowanie
|
popolqa to zależy jak się ćwiczy
mi się wydaje, że to jest kwestia 600 kalorii na luzie chociaż reklamowali się ponoć, że podczas takiego trening u z Insanity można spalić ponad 1000 kcal Muszę mieć pulsometr z pomiarem spalonych kcal to wtedy będę wiedzieć, bo to jest raczej sprawa indywidualna Anielllka wow! gratuluję! Ale Ci pompki wzrosły u mnie pewnie nie będzie takiej różnicy A tak w ogóle to hej wszystkim Jak nastroje? Ja wczoraj się ostatni raz mierzyłam i to tylko w talii i koniec , bo mnie za bardzo ciągnie Zrobię zdjęcia, zważę się i zmierzę co każdy fit test, także jeszcze muszę wytrzymać 6 dni
|
#3681 |
|
Raczkowanie
|
Anielllka BRAWO!
![]() Co do spalanych kcal... czesto jest to nieco przesadzone. Np. wg niektórych podczas killera Chodakowskiej można stracić 600 kcal... a mój pulsometr ledwie do 300 się zbliżał.. z pewnością Insanity spala więcej, ale w 1000 bym wątpiła Dziś miałam zrobić dzień OFF, ale jutro będę w domu dopiero późną nocką, więc postanowiłam zamienić sobie dni...
|
|
|
|
#3683 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3684 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny.
Wiecie co przeglądałam sobie folder z insanity i zainteresował mnie filmik o nazwie Upper Body Weight Training. Zaciekawił mnie z tego względu że nigdzie w planie nie był on wpisany. I się okazało, że w nim jest mnóstwo ćwiczeń na łapki Na pewno po takich ćwiczeń raz dwa by się ręce wzmocniły, bo są tam ćwiczenia z ciężarkami. Nie przejrzałam go całego ale strasznie już mi się podoba Muszę w któryś dzień go sobie zrobic. Zobaczcie go tez sobie, może szybciej po nim wzmocnicie ręce
Edytowane przez __MalaCzarna__ Czas edycji: 2013-01-15 o 13:35 |
|
|
|
#3685 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na razie ćw na ręce mi starczy ![]() natalkaa7522 powodzenia i daj znać jak poszło determined tez nie myslałam że będzie taka różnica...a najpierw zapisywałam am wynik na innej kartce a później porównywałam dziś już ćw za mną
|
|
#3686 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Po pierwsze nie mam ciężarków(mój tż ma, ale strasznie ciężkie ![]() Ja niedługo zabieram się za pure cardio
|
|
#3687 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jakbym ściągała po kolei filmiki wg. planu to na pewno nie przyszłoby mi na myśl, że jest jeszcze jakiś inny![]() Cytat:
Ale że jako ja już nie ćwiczę tego tylko hhabs to sobie chyba go wplotę w któryś dzień![]() P.S. Powiem Wam, że powoli zaczynam tęsknić na INS No ale narazie chcę popróbowac innych rzeczy. Ale Wam życzę wytrwałości i siły
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3688 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej hej :0
wczoraj nie pisałam bo byłam mega padnięta 14h w domku mnie nei było ale Insanity oczywiście że zrobiłam chyba się przesiliłam ![]() Cytat:
Cytat:
i powodzenia ![]() Cytat:
póki co chcę skończyć cały program
|
|
#3689 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A jak hhabs ? Fajny? Oglądałam sample, reklamę, ale jakoś mi ta trenerka nie podeszła nie wiem dlaczego Chociaż sam pomysł wydaje mi się być super EDIT: Booooże, co ja wygaduję Pomyliło mi się z Turbofire smerfetka a właśnie się wczoraj zastanawiałam, gdzie Cię wcieło To ładnie musiałaś pushować, żeś zwymiotowała Ale grunt, że nie poddałaś się i tak zrobiłaś , szacun Ja już po Pure Cardio. Zaletą tego treningu jest to, że czas strasznie szybko leci, ale wkurza mnie okropnie, bo się strasznie szybko męczę!! Tak sobie dziś myślałam podczas treningu: "Jak ja zrobiłam tyle switch kicks?! albo chociaż power knees?!" dzisiaj nie zrobiłam nawet połowy kicksów, co na fit teście ) Najważniejsze, że kolejny dzień za mną
'Train Insane, or remain the same' ! 7.01.2013 r -Walka z INSANITY - 3..2...1... GO! ![]() 18.03.2013 r. - UKOŃCZYŁAM INSANITY! Zmieniam życie swe. : ) Edytowane przez determined Czas edycji: 2013-01-15 o 15:52 |
|
|
|
|
#3690 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:55.

niestety odpada już na początku rozgrzewki, chociaż wcale nie jest gruby, ale kondycje ma fatalną) i niestety nie chce ćwiczyć, bo mówi, że te ćwiczenia go zabiją :/
nie przejmuj się
A boczkami się nie przejmuj, znikną na pewno
kwestia czasu, w końcu to dopiero 1 tydzień 

i kondycha kaput! 

W takim razie dużo zdrówka życzę, siły i wytrwałości z
Okropnie
Na pewno po takich ćwiczeń raz dwa by się ręce wzmocniły, bo są tam ćwiczenia z ciężarkami. Nie przejrzałam go całego ale strasznie już mi się podoba