|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3721 |
BAN stały
|
Dot.: INSANITY - Podejmij wyzwanie razem z nami;)
|
![]() ![]() |
![]() |
#3722 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anielllka, co prawda jeszcze nie ćwiczyłam dwóch filmików, ale na pewno nie będę nic omijać, żeby potem nie mieć wyrzutów sumienia, że coś olałam ![]()
'Train Insane, or remain the same' ! ![]() 7.01.2013 r -Walka z INSANITY - 3..2...1... GO! ![]() ![]() 18.03.2013 r. - UKOŃCZYŁAM INSANITY! ![]() ![]() ![]() Zmieniam życie swe. : ) Edytowane przez determined Czas edycji: 2013-01-16 o 20:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#3723 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wow podziwiam, idź teraz wyśpij się i wygrzej, oby jutro było lepiej ![]()
![]() |
#3724 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cały czas się wygrzewam, bo nie pozwolę sobie, żeby głupie choróbsko przerwało mi Insanity ![]() ![]()
![]() |
#3725 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Zdrowiej kochana, wysyłam Ci prozdrowotne pozytywne wibracje ![]() ![]() Aaale mi się nie chce iść do pracy, masakra ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3726 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3727 |
Raczkowanie
|
Witam po długiej przewie
![]() Cóż zaparta byłam jak diabli lecz rodzina i czas świąteczny cały program mi rozwaliły na amen i jestem jakieś dwa tyg do tyłu ![]() Ponieważ maxy są ciężkie a nie o zmasakrowanie i robienie byle robić jest moim celem, tylko kondycja i siła ( sylwetka sama się kształtuje przy tego typu ćwiczeniach) powracam do początku i jeszcze jeden raz zrobię pierwszy miesiąc. Przedstawiam wyniki dla porównania, bo efekty są ![]() Fit test 1. 65/58/58 ( wykop dwóch nóg jako jeden) 2. 45/52/52 3. 70/81/89 4. 25/20/30 5. 11/7,5/11 6. 13/11/12 7. 11/12/20 8. 15/21/20 ( podciągnięcie dwóch nóg jako jeden) Nie nastawiam się na samą ilość, ale ilość plus jakość. Waga: -5kg ( waga często się waha i nie jest wyznacznikiem, MIĘŚNIE WAŻĄ) Cycuszki ![]() Talia: -4cm Pas: -6cm Biodra: -2cm ( mało ![]() ![]() Udo: -2 cm Stwierdzam, że przykładając się i stawiając nacisk na dokładność wykonywania ćwiczeń ( oczywiście w miarę możliwości) ten program ma sens i daje wyniki. Nigdy nie będą tak spektakularne jak na filmikach ( nikłe pojedyncze przypadki) bo to marketing w celu sprzedania produktu ![]() ![]() Kobietki dobra rada z mojej strony - trzeba się zmęczyć bo kalorie nie polecą, ale nie szybkość i machanie byle równo z nimi jest ważne ( to przyjdzie z czasem) a dokładność, bo więcej mięśni jest zaangażowanych i ciało staje się jędrniejsze i smuklejsze. Nawet brzuszek, bo wbrew pozorom wiele ćwiczeń go angażuje do pracy ![]() ![]() ![]() ![]() Wytrwałości i samych pozytywnych dni i efektów życzę. NIECH MOC BĘDZIE Z NAMI ![]() Acha ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3728 |
Raczkowanie
|
Witam Was Insanitki
![]() Ależ miałam ciężką noc! ![]() ![]() ![]() ![]() Mój tż oczywiście zabrania mi ćwiczyć, mówi, że chyba oszalałam i że mnie z łóżka nie wypuści i zamknie mnie na klucz ![]() ![]() ![]() kraina_chichow dziękuję bardzo kochana ![]() SzkodaGadac Hej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mam pytanko, czemu liczysz low plank oblique w ten sposób? ![]() ![]() ![]()
'Train Insane, or remain the same' ! ![]() 7.01.2013 r -Walka z INSANITY - 3..2...1... GO! ![]() ![]() 18.03.2013 r. - UKOŃCZYŁAM INSANITY! ![]() ![]() ![]() Zmieniam życie swe. : ) Edytowane przez determined Czas edycji: 2013-01-17 o 11:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#3729 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A nie sorry. Miałam na myśli switch kicks, wiem, że z tym też były jakieś niejasności. Edytowane przez kraina _chichow Czas edycji: 2013-01-17 o 14:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3730 | |
Raczkowanie
|
SzkodaGadac już normalnie byłam pewna, że zrezygnowałaś, bo Cie nie było widać ani słychać. I sobie myślę: kurcze mówiła, że :
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3731 |
Raczkowanie
|
Siema Dziewoje
![]() Czwarty dzień za mną,Cardio Recovery. Te pompki i w ogóle ta pozycja dały mi w kość ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- Z trochę innej beczki: nikt mnie tak nie irytuje na tych filmikach jak ta Azjatka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3732 |
Raczkowanie
|
MałaCzarna - no jestem, tylko jak się rozpisywałam to na urlopie byłam to miałam czas. Teraz praca, bieganina, na domiar w pracy grypa oszalała to więcej obowiązków, nadgodzin i mniej czasu ( dziś wolne) . Heh a ja tak nie lubię rozwalonego harmonogramu działania, że ręce opadają. I z takich powodów dwa tyg. w plecy co mnie rozłościło okrutnie
![]() Maxy obejrzałam i stwierdziłam, że wole jeszcze raz miesiąc pociągnąć od nowa niż się zakatować ![]() Pozytyw taki, że pale ile paliłam, a płuc już łopatą nie zbieram ![]() MałaCzarna śledziłam od doskoku forum i wielkie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kraina_chichow, determined low plank oblique licze w ten sposób, bo raz wygodnie, dwa z zasady symetryczności, bo angażuje obie nogi i jakoś tak robią mi pełność ćwiczenia ![]() ![]() ![]() ![]() Ok zmiatam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3734 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() dziś tylko recovery wiec mysle że mozesz sobie spokojnie odpuścić aby sie wykurować, zwłaszcza że gorączka Ci sie podwyższyła ![]() ![]() ![]() ![]() jak wrażenia ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3735 |
Zakorzenienie
|
Łatwo nie było. Już po rozgrzewce czułam każdy mięsień
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3736 |
Zadomowienie
|
Ściągnęłam Insanity - od jutra Fit test, wszelkie pomiary ciała i zaczynam 60 dniową batalię
![]() ![]() p.s. połowa marca to czas najwyższy na piękne i jędrne ciało ![]()
#3737 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3738 |
Raczkowanie
|
Uff, juz po Plyo
![]() ![]() Ksylwia - powodzenia! Determined - i jak, jak sie czujesz? Pauzujesz czy pchasz dalej? Szkoda Gadac - wielkie WOW, podziwiam! Mam do Was pytanko: jutro mam miec recovery... ale jutro wieczorkiem tez ide na impreze i pewnie wroce nad ranem... na cardio power! Planuje zamienic ze soba te 2 treningi.. by rzeczywiscie rzetelnie wykonac oba. Co o tym sadzicie? |
![]() ![]() |
![]() |
#3739 |
Raczkowanie
|
malinois nie sądzę, aby taka zamiana miała jakieś duże znaczenie
![]() W moim odczuciu ten cały plan jest po to aby odhaczać dzień po dniu i nie popuszczać sobie, taki bacik nad głową aby zdyscyplinować niezdyscyplinowanych ![]() ![]() ![]() Osobiście nie lubię recovery, wręcz jest dla mnie tak ciężkie i nudzące, że robiąc je nie mogę doczekać się końca treningu. Ćwiczenia zaczerpnięte z jogi, a to nie dla takiego oszołoma jak ja, no wręcz mnie odpycha ten trening i tracę zapał. Chyba go zamienię z core cardio and balance ( i nie będę ćwiczyła według rozpiski ![]() ![]() ![]() NIECH MOC BĘDZIE Z NAMI ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3740 |
Raczkowanie
|
Szkoda Gadać - bardzo dziękuję.. tak właśnie sobie myślałam. Nie lubię robić niczego na pół gwizdka i nie lubię też omijania treningów "bo dziś mam poimprezowy zjazd".. z drugiej strony nie chcę by omijały mnie fajne wydarzenia towarzyskie.. więc taka zamiana jest dla mnie optymalnym rozwiązaniem (mnie też recovery nuży
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3741 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, zaczelam Insanity! Dzisiaj pierwszy trening po fit tescie
![]() Moge sie dolaczyc? ![]()
#3742 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3743 |
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj nie poćwicze i jutro też nie
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Znaczy poćwicze ale coś innego, co już mam na kompie. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3744 |
Zakorzenienie
|
Hej hej
![]() ja jestem załamana bo dorwałam dodatkową pracę i od poniedziałku jestem cały czas w pracy poniedziałek wtorek udalo mi się pocwiczyć ale w środę po 12h odpadłam a wczoraj byłam na 10h w jednej pracy i na noc 8h więc odpadłam a dziś spałam cały dzień ![]() ![]() nie wiem jak ja mam to teraz pogodzić ![]() ![]()
#3745 |
Raczkowanie
|
polecam post mowiacy o efektach po treningu, jestem pod ogromnym wrazaniem. trzeba sie wziac w garsc i zdecydowac na ten trening
Opinia po 5 tygodniach treningu INSANITY http://badzfit.blogspot.com/2012/11/...inia-po-5.html i po zakończeniu programu http://badzfit.blogspot.com/2013/02/...opinia-po.html
http://badzfit.blogspot.com/ blog poświęcony tematyce fitnessu, zdrowemu odżywianiu oraz sposobom na zdrowe i efektywne odchudzanie ![]() Edytowane przez Evangelina___ Czas edycji: 2013-02-23 o 14:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#3746 |
Zadomowienie
|
No i zaczęło się! Dzień pierwszy z Insanity za mną, a dokładnie Fit test. Wyniki nie są powalające, ale za to będzie nad czym pracować:
1. 42 2. 63 3. 96 i tutaj nie kumam, tylko na jedną nogę? Nie zauważyłam zmiany nóg. 4. 27 ![]() 5. 6 ![]() 6. 12 7. 7 8. 30 (raz = lewa + prawa) Później jeszcze 8 min buns i 10 min Mel B arms. Jutro cd. zaciętej walki. Skoro powiedziałam A to i Z trzeba będzie ![]() Problemem tylko są studia - przez kolejne weekendy (3) mam zajazdy od piątku-niedzieli. Czyli 3 dni będę pauzować i zacznę od tego na czym skończyłam - dobrze myślę?
#3747 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziewczyny, a mi się zdaje, że ten program ma szanse tylko jak się go robi wg rozpiski. Nie ma tłumaczeń, że studia, że praca, że coś tam, że nie ma czasu. Każda ma jakieś zobowiązania, obowiązki... ważne i mniej ważne. Jest czas na internet, na siedzenie? Trzeba się zaprzeć i znaleźć czas na ćwiczenia. Te 45 minut naprawdę można wygospodarować, no bez kitu. Ja przynajmniej tak myślę i tego się trzymam, a takie robienie na pół gwizdka, pauzowanie jak tam pasuje to już niestety nie jest INSANITY ![]() Oczywiście, niech każda z nas robi jak jej rozum podpowiada, ale wybaczcie, musiałam wtrącić swoje trzy grosze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3748 |
Zadomowienie
|
Kraino_chichów ja doskonale to rozumiem, że powinno być bez przerw tylko jak i gdzie ćwiczyć gdy wyjeżdżam na studia w piątki po pracy, a wracam późnym wieczorem w niedzielę? Mieszkam wówczas w akademiku z 2 dziewczynami gdzie nie ma miejsca żeby ćwiczyć. Na dodatek bez laptopa ciężko się ćwiczy
![]() Widzisz jakieś rozwiązanie? Chętnie skorzystam.
#3749 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3750 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
Szkoda gadac Ja tez przez swieta i prace 24 h mialam 2 tyg przerwe wiec dopiero dzisaj skonczylam recovery week i powiem coi ze nawet rozwazalam zrobieie od poczatku tak jak ty ale w moim stylu zycia zawsze moze mi cos wypasc wiec ide dalej wedlug rozpiski... jutro maxy i na pewno lekko nie bedzie bo po tej przerwie nawet recovery week byl meczacy;/ ale czuje podniecenie ...i obawe przed tym co tam szon dla mnie przygotowal;p kraina ciuchowja mysle ze aktywnosc w kazdej formie daje efekty, moze nie beda takie spektakularne jak po trzymaniu sie konkretnie planu ale beda ! Lepiej ciaganc dalej niz przestac w ogole to cwiczyc bo sie nie ma czasu an robienie tego codziennie.. Po pierwszej czesci na wadze 3kg, w talii, brzuchu i biodrach od7 do 9 cm mniej , teraz taka przerwa ze zwaze sie i zmierze dopiero na koniec. Mala Czarna a co teraz cwiczysz? probowalas hip hop abs?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:40.