|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4171 |
Zakorzenienie
|
No niestety cały dzień žle się czułam i wieczorem dostałam strasznego bólu w klatce zadzwoniłam po karetkę i TŻ i jest lepiej ale pani doktor powiedziała ze mam infekcje :-((( do szpitala nie pojechałam bo u mnie tak już bywało :-(
Lekarze oczywiście zalecają ruch tylko przy infekcji jest strasznie ale jestem silna i dam radę ;-) Insanity odpuszczam do czasu wyleczenia niestety nie mam wyjścia
#4172 |
*sportaddict*
|
Dot.: INSANITY - Podejmij wyzwanie razem z nami;)
3 dzień
![]() Cardio Power & Resistance to póki co mój ulubiony zestaw ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4173 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() ![]() ![]()
wymiana nowy wątek-kosmetyki naturalne, mineralne, sera i apteczne https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post49549467 Edytowane przez Claire91 Czas edycji: 2013-02-02 o 13:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#4174 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4175 |
BAN stały
|
ja w ramach"wszystko by sie tylko nie uczyć" postanowiłam że bede pilnowac to jem i założyłam konto na taki portalu gdzie prowadzimy dziennik kalorii
![]() fajne! mam nadzieje że teraz bede sie świadomie odzywiac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4176 |
Zakorzenienie
|
Zazwyczaj czuje się dobrze ;-)
#4177 |
Rozeznanie
|
charlizee mam nadzieję, że szybko wrócisz do formu
a ja melduje pierwszy raz pure cardio&abs..hmm niby proste a dają w kość...ale po pure zrobiłam stretching, potem lekką rozgrzewke pomalutku z abs i potem normalnie
#4178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pure cardio to chyba mój ulubiony trening ;-)
![]() |
#4179 | |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny!
Cytat:
![]() JUtro OFF a w poniedziałek 2 Fit test! no zobaczymy...na pewno zrobię go dokładniej niż pierwszy więc nie liczę na super wynik! Miłego weekendu twardzielki ![]()
![]() |
#4180 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ruszam ....
![]() |
#4181 |
Zakorzenienie
|
kolejny dzień zaliczony
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4182 |
Raczkowanie
|
13 dzień na szczęście już za mną. Uff ciężko było
#4183 |
Zakorzenienie
|
Jesteś tez na wątku o Ewie ;-)
Jak Ci się ćwiczy insanity?
#4184 |
Raczkowanie
|
Ja dziś też odpuszczam.Tez przez zdrowie.Weszłam na silniejszą dawkę metformaxu i powykręcało mi żołądek razem z resztą trzewii:/ Brzuch mam wzdęty jak w 6 miesiącu ciąży.Jutro zrobię dzsiejszy dzień,mam nadzieję,że będą siły
![]() ![]() ![]() ![]()
#4185 |
Raczkowanie
|
Hej ho
![]() Zgłaszam wykonanie Plyo i tym samym ukończenie 3 tygodnia ![]() Boże, jak mi ten trening dał w kość! Krzyczałam jak nigdy ! Ale takiego kopa mi Plyo daje że to szok! Uwielbiam ![]() Wali mi się życie ostatnio troszkę, dziś kolejna kłótnia z TŻ, jestem naprawdę zdołowana, powoli znów zaczynam wkraczać w smutne progi depresji, jak to było kilka lat temu .. Tylko Insanity ostatnio przynosi mi radość, nie wiem co bym zrobiła, gdyby nie te treningi ![]() Pozdrawiam was dziewuszki ![]() ![]()
#4186 |
Raczkowanie
|
to ja się zgłaszam do podjęcia wyzwania razem z Wami
![]() ćwiczę zaledwie... 4 dzień ![]() ale już sie wkreciłam na maksa, ogladam efekty po insanity i jestem w MEGA szoku.... ![]() najarałam się na to niesamowicie... moga mnie męczyc mogę padać, mdleć, przeklinać trening ale jestem zmobilizowana... zwarta i gotowa, a jak cuś to ![]() ![]() teraz tylko mojego faceta muszę zmobilizować i tak samo zarazić go tym insanity... chociaż jak może zobaczy efekty ....... ![]() trzymajcie kciuki kolejna duszyczka dołaczyła do wątku ![]()
#4187 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Też chciałabym zmobilizować tż, ale niestety nie da się namówić, już po pierwszej rundzie rozgrzewki odpada, czasem tylko zdarzy mu się ze mną stretching robić ![]() ![]()
![]() |
#4188 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() u mnie dziś ostatni core cardio and balance ![]() ![]() Determined gratki kolejnego tygodnia ![]() Palmer witaj ![]() Paulina zdrówka i mam nadzieję że jutro będzie dobrze ![]() anetamiki2104, neheszta ![]() Mała pochwal się fit testem.... ja w poniedziałek też fit test ![]()
#4189 | |
Raczkowanie
|
Jestem, lubię to forum, choć aktualnie nie ćwiczę z Ewką już mi nie wystarcza. Co do Insanity raz bywa lepiej raz gorzej, ale na razie nie odpuszczam i nie odpuszczę. Wczoraj szło mi super, lekko, ale dziś ciężko było przebrnąć przez cały trening, miałam chwilę zwątpienia, ale się nie poddałam. Jestem z siebie dumna. Małymi kroczkami brnę do celu.
Cytat:
![]() |
#4190 |
Raczkowanie
|
jasne że się podzielę moimi wynikami choć nie wiem czy jest czym
![]() w sumie jestem na świeżo po fit teście (skończyłam jakieś 5 minut temu), bo jak napisałam ćwiczę od 4 dni ale nie było to insanity ![]() właściwie to zaczełąm ćwiczyc cokolwiek bo bardzo długim okresie "nic nierobienia " tak więc z tym insanity nie wiem czy nie rzucam się na głęboką wodę, ale przegladając filmiki na yt zauważyłam że wiele osób zaczynających insanity wcześniej miało mały kontakt z jakąkolwiek aktywnoscią fizyczną - dla mnie więc może też jest nadzieja ![]() no dobrze to moje wyniki fit test 1 switch kicks - 76 power jacks - 47 power knees - 75 power jumps - 20 globe jumps - 7 suicide jumps - 10 push-up jacks - 12 low plank oblique - 65 może nie są rewelacyjne, no ale cóż ... ![]() insanity ma poprawić moją kondycje, wydolność i wytrzymałość obym tylko wytrwała ![]() ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Anielllka dziękuje za miłe przywitanie ![]() anetamiki2104 , determined no mój to nie wiem czy w ogóle ze mną zacznie, w sumie to on od lutego obiecał że będzie pracował nad sobą i odchudzał się... ale... jest 02 luty a ten mówi teraz że "po weekendzie" jak wróci z domu rodzinnego ![]() więc ja to nie wiem jak u niego będzie wyglądać póki co to zasypuje mu pocztę filmikami facetów po treningu insanity i p90x ![]() wiem na pewno że raczej ze mną ćwiczyć nie będzie, pewnie będzie sam chciał ćwiczyć i żeby nikt nie patrzył na to że poci się jak prosiaczek ![]() wow... serio, ale jestem podniecona tym calym insanity jakbym jechała na jakimś speedzie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- mam do Was jeszcze dziewczyńskie pytanie... czy podczas okresu wykonujecie też normalnie trening czy wtedy to są jakieś lajtowe dni? w sumie to nie chciałabym robić przerwy dlatego pytam ![]() i jeszcze jedno pytanko jak z dietą, rozumiem że w tym wypadku muszę jakąś trzymać ? chyba przy p90x jest dośc restrykcyjna żeby bylo widać wyniki takie jakie byc powinny, ale czy w przypadku insanity również??
#4191 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4192 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja natomiast nie mam żadnego przygotowania - nie wiem... może wysiadę przy 2 dniu a może po 2 tygodniach, albo nabawię sie jakiejś kontuzji ale na pewno nie zgadzam się z tym co odpisała Ci popolqa że trzeba mieć kondycję żeby ćwiczyć insanity ja nie mam żadnej ... ![]() gdzieś przeczytałam że insanity to nawet lepsze niż bieganie aby poprawić swoją wydolność (nie wiem czy to prawda) ale ja biegac nienawidzę, nie mam motywacji i za ***** tego robic nie będę a TU motywacja jest (przynajmniej ja ją odnajduję) więc skoro jest wreszcie coś co na mnie działa dlaczego miałabym z tego zrezygnować...? bo "nie mam kondycji" pff... ![]() właśnie TU ją zbuduję ! a że fit test poszedł jak poszedł no cóż, może czasem za shaunem nie będę nadążała ale czy każdy tu nadąża ? ![]() następny fit test będzie o 20 punktów na każdym ćwiczeniu lepiej ![]() no nic ja sądzę że plina skoro czegos bardzo chcesz, masz 2 ręce, parę nóg, a może nawet nie, to wszystko jest do zrobienia i nie warto czekać na "lepsze czasy" ![]()
![]() |
#4193 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4194 |
Raczkowanie
|
super
![]() ![]() zaczniemy prawie równo ![]()
#4195 |
Wtajemniczenie
|
Zastanawiam się , mozna te poszczegolne programy cwiczyc ot tak w sensie bez tej rozpiski
![]() ![]()
#4196 |
Przyczajenie
|
Polecam baaardzo motywujący (przynajmniej mnie) blog
![]() Skutecznie wygonił lenia ze mnie, warto zajrzeć ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4197 |
Raczkowanie
|
Zrobiłam ten cholerny Plyo bo wyrzuty sumienia nie dawały mi spokojnie książki poczytać
![]() ![]() Tak próbowałam dzisiaj znaleźć zmiany dokonane przez ten trening po tych 3 tygodniach,ale jedyne co mogę powiedzieć to to,że waga poszła w gorę,skóra ładnie się napięła na górze,na dole zaś uda sa jakby masywniejsze (jakby już nie były),ale za to bardziej zbite.Cellulit jaki był, taki jest ![]() ![]()
Insanity 14.01.2013 tydzień 1 ![]() tydzień 2 ![]() tydzień 3 ![]() tydzień 4 in progress ![]() Edytowane przez PaulinaWro Czas edycji: 2013-02-02 o 22:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#4198 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do kontuzji -uważaj na stawy ![]() ![]() ![]() ![]() Nie chcę się powtarzać, bo już wcześniej dużo o tym pisałam, ale bądź wytrwała w postanowieniu, jak będziesz miała gorsze wyniki w drugim fit teście olej to i ćwicz dalej ![]() ![]() ![]() Co do dziewczyńskiego pytania odpowiem trochę grubiańsko, bo nie lubię rozpieszczania się nad sobą ( miliardy kobiet to ma i żyje, nasze babki i prababki z tą dolegliwością zapierniczały w polu, no chyba że ktoś pochodzi ze szlacheckiej rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Nie chcę zaśmiecać wątku więc tylko dodam, że jak będziesz stosowała dragońską dietę i się baaardzo forsowała to cykl Ci się może rozregulować lub może nastąpić jego brak. Miej to na uwadze. Odniosę się do jeszcze innych wypowiedzi, że satysfakcje daje nam coś co osiągnęłyśmy i lepiej skończyć trudny program, który damy radę i mieć satysfakcję, niż podchodzić do czegoś, co nas może pokonać. Jeżeli jesteśmy nastawione pozytywnie i konsekwentne to nie ma niczego coby mogło nas pokonać, trzeba na to tylko czasu ![]() Pokonać każdego z nas może tylko jakaś choroba lub śmierć ot całe życie. I jak się to ma do rozczulania się nad comiesięcznym, z góry wiadomym okresem? ( no poprawka , nie u wszystkich comiesięcznym i z góry wiadomym ![]() O diecie nie będę się rozpisywać ![]() ![]() ![]() ![]() Plina ![]() ![]() Palmer, Plina najważniejsze słuchajcie własnego organizmu ![]() Pozostałe forumowiczki, ćwiczące kobietki ( to nie ATAK), wypowiadając się w temacie nie śledzę co kto napisał, a jeżeli odnoszę się bezpośrednio do czyjejś wypowiedzi to z pewnością to zaznaczam ![]() ![]() ![]() ![]() Heh Palmer i Plina dały mi takiego pozytywnego kopa że hej. Dzięki ![]() ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Znowu epopeje wymaściłam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4199 | |
Raczkowanie
|
juz wiem czemu mam 2 kg wiecej! w koncu mam @
![]() wymiary z wczoraj: biodra 84cm przed insanity 85cm talia 61 cm p.I 64cm ramie 24cm p. I 26cm pod cyckami 67,5 cm p.I 69cm nóg nie mierzyłam, zrobię to za jakiś czas ![]() dziś fit test II ( nie mam wynikow z pierwszego ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Cytat:
![]() a pogrubione to naprawde najwazniejsze co moze byc! ja nie mialam miesiaczki przez ponad 2 miesiace i to byla naprawde tragedia... latanie po lekarzach, tysiace tabletek, witamin, smieszne rady dietetykow, wyniki, nawet zahaczylam o psychologa, ktory mial za zadanie wmowic mi anoreksje jak dostalam ten okres w koncu to skakalam ze szczescia i teraz za kazdym razem sie ciesze jak go mam ![]() a i jeszcze jedno ![]() ![]() ![]() Dziś mam pierwszy dzień @ i planuję, co by tu porobić, kiedy poćwiczę, wizażuję... ![]()
![]() |
#4200 |
Raczkowanie
|
Palmer, poprawka co do opaski, po dwóch dniach ból przeszedł, ale z opaską ćwiczyłam tydzień, tak dla pewności. że wszystko z kolankiem ok.
---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Wiciana to dobrze, że nie dałaś sobie nic wmówić ![]() ![]() Brawo dla Ciebie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:04.