|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: INSANITY - Podejmij wyzwanie razem z nami;)
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4502 |
Raczkowanie
|
wrzuciłam fotki w klubie
![]() Bellitudoo Przecież Plyo fajne jest! ![]()
#4503 |
Zakorzenienie
|
Determined jesteś cudowna poprostu chudniesz w oczach;-)
#4504 |
Zakorzenienie
|
można dostac namiar i dostep do klubu?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4505 |
Zakorzenienie
|
Ja tam nie lubię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4506 |
Zakorzenienie
|
Ćwiczeń wytrwale a niedługo dostaniesz zaproszenie;-)
#4507 |
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj mam plyo tez nie przepadam tyle podskoków hehe
#4508 |
Raczkowanie
|
E tam podskoków nie jest tak dużo jak w najgorszym z możliwych Cardio Power ! Zawsze mnie te Power jumpsy i inne jumpy zabijały!
![]() ![]()
#4509 |
Zakorzenienie
|
Ja za to uwielbiałam pure cardio ;-)
#4510 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4511 | ||||
Raczkowanie
|
No kochane to ja zabieram się do pisania,a mam na co odpisać
![]() Cytat:
![]() ![]() ja mieszkałam tam przez rok to teraz kojarzy mi się tylko z takimi imprezami po których dochodziłam do siebie przez 2 dni ![]() motywacji kochana nie trać, NIE MOŻESZ !! normalnie, to Wy ww duzym procencie trzymacie mnie przy tym aby wytrwać w tych treningach więc NO WAY !! spinasz dupkę i jedziesz razem z nami [QUOTE=loszcz;39171921] Cytat:
ale teraz jak się zabrałam to koniec, nawte jakbym była podłamana że efektów nie widze, trzeba wreszcie coś doprowadzić do końca wg mnie ćwiczenia jak ćwiczenia, każde do siebie na dłuzszą metę podobne i insanity wyjątkiem tu nie jest ale skonczyć trzeba ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ja wczoraj miałam identyczny problem, choć szczerze to podobno nie mam z czego spadać ale powinnam przytyć tyle że jak mój facet zrobił mi fotki to myślałam że się porycze.... to była istna masakra, tu za mało tu za dużo do tego płaska jak deska, krzywa, i tyłek nie taki, ogólnie.... ja zawsze w lustrze widzę sie jednak trochę lepiej... a na zdjęciach to serio dla mnie to był kompletny zawód
![]() |
#4512 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki też bym chciała zaproszenie do klubu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4513 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() determined, super, że się zdecydowałaś wstawić ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez plina Czas edycji: 2013-02-11 o 21:05 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4514 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny podobno każdy w lustrze widzi się kilka razy atrakcyjniejszy niż jest w rzeczywistości ;-)
#4515 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Szkoda Gadać to tam mniej więcej jak sie domyślalam... fakt na poczatku po oglądnieciu tych różnycm filmików na yt albo zdjęc na googlach oczekiwałam wręcz cudów, ale teraz to podekscytowanie jakoś mi minęło i zobaczymy co wyjdzie z tego mojego ćwiczenia ![]() co do diety to z tego wszystkiego co napisałas zdaję sobie zprawę dlaetgo tez zaczęłam sie przygotowywać, czytać, robić jadlospisy, jeszcze raz czytac, pisać na innych forach gdzie na tym się znają ( oczekiwałam tam wiekszej pomocy, patrzac na inne dziewczyny tam piszące który pomoc została zwykle dana, ale najwyraźniej albo mój styl pisania nie podpasował albo moja osoba ale nie doczekałam sie konstruktywnych odpowiedzi na konkretne pytania, a wręcz dieta moja została może nie zjechana ale powiedziano mi tylko ze jest coś tam źle ale już nie dlaczego albo w takim razie jak powinno być dobrze, no ale cóż, nie wszęcdzie musi byc miło jak tu - no wyzaliłam się ![]() wracając do terningu to tylko Ci mogę pozazdrościć że jakby co ma Cię kto kontrolować i sprawdzać, ktoś kto mniej wiecej temat ogarnia jak piszesz ![]() dalej - co do tego że niby powinno się na siłownie chodzić i to wieksze efekty da niż p90x dla laika który nie potrafi sobie sam obciążeń wybrać to w sumie troche się z tym zgadzam troche nie - fakt, mi np. będzie trudno wstrzelic się na poczatku żeby trenowac na takim obciążeniu ktory coś mi da a nie że sobie pomachm tylko hantelka i to bedzie tylko tak ot tak, ale mam nadzieję że po tygodniiu albo 2 wyczuję mniej więcej ile daję radę a gdzie powinnam przystopować, natomiast co do siłowni to poradzono mi żeby sobie spokoj dała z p90x póki co a poszła na siłke i wzieła się za porządny trening siłowy a to da mi wiecej pary niż jakieś p90x w domu tym bardziej jesli nie umiem ćwiczyć siłowo, ale ja uparta jestem, jesli ktoś mi cos mówi to zrobie na odwrót ![]() tak wiec p90x zostaje póki co, mam nadzieję że na diecie którą sobie sama rozkładam i której nie bardzo ma mi na razie kto sprawdzić, nie przybędzie mi za dużo tłuszczu a jakąś dobrą mase zbuduję i rozbuduje sie tam gdzie chcę a nie nieproporcjonalnie będę obserwować swoje ciało i wrzucac fotki po każdych 4 tygodniach o ile sama zauważe jakąś rożnicę żebyście mogły same mi powiedzieć czy coś gdzies nierówno mi idzie starsznie chaotycznie pisze, wiem, przepraszam ale tyle myśli a palce nie nadążają pisać ![]()
![]() |
#4516 | ||
Zakorzenienie
|
[QUOTE=palmer;39176784]
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
"I nawet kiedy będzie gęsta mgła... Ja w tej mgle do Ciebie będę szła" Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie... Edytowane przez Mała! Czas edycji: 2013-02-11 o 21:17 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4517 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=palmer;39176784]No kochane to ja zabieram się do pisania,a mam na co odpisać
![]() Ty w tym Kraku Anielllka nie zapij za bardzo ![]() ![]() ja mieszkałam tam przez rok to teraz kojarzy mi się tylko z takimi imprezami po których dochodziłam do siebie przez 2 dni ![]() motywacji kochana nie trać, NIE MOŻESZ !! normalnie, to Wy ww duzym procencie trzymacie mnie przy tym aby wytrwać w tych treningach więc NO WAY !! spinasz dupkę i jedziesz razem z nami Cytat:
Ja równiez chciałam p90X ale brak mi sprzetu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4518 | |
Raczkowanie
|
no dobrze to ja się pochwalę dzisiejszym dniem
niestety nie było takie jak zaplanowałam, niby miałam co do kalorii diete wyliczoną, ale okazłao się że muszę jechać do pracy, później sie okazalo że znalazł się na dzis termin do gina, więc poszłam, taki to sposobem cała dieta poszłaaa w pi*** w sumie zjadłam mniej niz zaplanowałam, o polowę ![]() w efekcie zaczęłam trening koło 20 dzis był pierwszy dzien P90X czyli chest & back + ab ripper x wrażenia - zacznę od konca tzn. od mojego zamopoczucia teraz jakąć godzine po skończeniu - czuję się dobrze, czuję że pracowałam ramionami, właściwie to je głównie czuje że bolą, reszta czyli obrecz barkowa, przedramiona, mięśnie grzbietu - czuję zmeczenie matreialu, nie boli ale sa zmęczone poza tym czuję mięśnie proste brzucha i czworogłowy uda, jednego jak i drugiego (czuję, nie bolą), zobaczę jak będzie jutro przyznam że marna jestem jesli o podciaganie chodzi i pompki, ale starałam się robić na maks sił, starałam się ale nie zawsze wychodziło, mam wrazenie na koniec że za szybko się poddawałam a trzeba było jechać dalej nawet jak bolało tak że nie mogłam się uniesć ale w sumie jak na mnie nie było tak źle bo robiłam męskie ile razy dałam rade a konczyłam na damskich póki całkowicie nie wysiadłam nie wiem dlaczego ale za kazdą nową seria robiłam coraz to więcej męskich, a wydawało mi się ze powinnam właśnie miec mniej sił i powinnam robić ich coraz mniej no ale może swiadczy to tylko o tym że mobilizacja oragnizmu nie była krańcowa i mogłam dać z siebie więcej pompki z nogami na krzesełki - kompletna klapa, nie zrobilam ani jednaj tak jak należy, ani jednej.... ![]() podobnie z dive bomber push ups (jak ktos nie wiem o co chodzi to takie pompki z szerokim rozkrokiem gdzie najpierw obniża się nos, klatka piersiowa na koncu brzuch i jesczze raz (cośtakiego jak u zuzki) - z tym równiez była masakra, nie umiem i tyle, ale w końcu mam andzieję sie wyrobie ab ripper x- przykro mi ale na wielu ćwiczenich wymiękłam, siedziałam i patrzyłam jak je robią sama nie dawałam rady ![]() ![]() no ale cóż to cała ja obciążenia - to na czym ćwiczyłam to troche drążek i hantle a troche ekspander, dobierałam obciażenia bardziej na wyczucie niż na to co chyba w istocie powinno być, czyli gdy był drążek to bralam niebieską gume z ekspandera i naciągałam ja mocno, a jak hantle to czerwona i trzymałam krótko... hmm co poza tym... te prawie 1,5 godziny minely mi naprawde szybko ale pzryznaje na insanity pot lał się ze mnie i byłam czerwona jak burak, tu na nadmiar potu nie narzekalam, nie wiem...moze dlatego że jednak sie nie przemęczałam tak jak powinnam, albo po prostu to przez to ze to inny rodzaj wysiłku, jednak skupiony na wybrane partie mięsni a nie wyskakanie wszystkiego to tyle z dzisiejszych wrażen, jutro 2 dzien, mam zamiar dać z siebie więcej niż dziś, zobaczymy jak będzie ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Cytat:
![]() maty mieć nie musisz, wystarczy dywan ja żałuję że swoją kupiłam, jedzie strasznie farbą.... ![]() ![]()
![]() |
#4519 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4520 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Mała!;39177467]i tak musimy trzymać
![]()
#4521 |
Zakorzenienie
|
Czekam aż mój mały zaśnie i zabieram się za trening potem szybki prysznic bo rano trzeba wstać :-(
#4522 |
Zadomowienie
|
Melduję dzień trzeci - Cardio Power za mną!
Do tego jeszcze dołożyłam siłownię - 1,5 godziny i bieg 2km. Umieram! Tyle potu dzisiaj straciłam, że szok ![]() p.s. żałuję, że musiałam przerwać Insanity po tygodniu, teraz byłabym na drugim, a tak znowu początki... ale dam radę, teraz nie odpuszczę!
#4523 |
Raczkowanie
|
Czy kogoś tu bolą kolana podczas i po ćwiczeniach, czy cwiczycie dalej mimo to?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4524 |
Zakorzenienie
|
Ja już chyba dzisiaj nie poćwiczę wrrr mój mały urządził dobie nocne zabawy jak ja to kocham idę się wykąpać i spać bo o 5 wstaje
![]()
#4525 |
Zadomowienie
|
U mnie ból nie występuje, ale po przerobieniu tygodnia z Insanity obawiałabym się polecić ten progam osobom z nadwagą. Sporo skoków, dodatkowo są ćwiczenia obciążające stawy kolanowe...
Ból jest pierwszą oznaką, żeby przystopować. Nie można ćwiczyć pomimo bólu no chyba, że to zakwasy ![]()
#4526 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4527 |
Rozeznanie
|
Ja melduje że wczoraj zaczelam 4tydzien. Nie moge doczekać sie tygodnia luźniejszego,bo po ćwiczeniach padam na twarz i jestem wykonczona po całym dniu.. Wszystkie ładnie chudniecie a ja stojew miejscu
![]() ![]()
![]() |
#4528 | |
Zakorzenienie
|
Cześć Twardzielki!
Kurcze kolejny dzień i kolejne zmagania z insanity!!! Wcześniej cieszyłam się bardziej ![]() ![]() Cytat:
![]() Zależy mi na spadku kilku cm z ud! pozbyciu się tych "trójkątów" z tłuszczyku które robią się na łączeniu pupy i ud po zewnętrznej str! i "żabich udek" po wewnętrznej! no i bardzo, bardzo chciałabym żeby to chociaż troszkę wyszczupliło mi kolana! bo na razie mam dwie bulwy nad nimi! ![]() PS: a te 100gr serka na pewno Ci sie nie odkłąda! DZIĘKI TEMU POBUDZASZ METABOLIZM DO PRACY W NOCY! I OCHRANIASZ MIĘŚNIE! ![]() ![]()
"I nawet kiedy będzie gęsta mgła... Ja w tej mgle do Ciebie będę szła" Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie... Edytowane przez Mała! Czas edycji: 2013-02-12 o 08:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4529 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#4530 |
Raczkowanie
|
A wg mnie jest na odwrót :P
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:37.