|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4471 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tak zrobiłam ![]()
![]() |
#4472 | |
Raczkowanie
|
Dot.: INSANITY - Podejmij wyzwanie razem z nami;)
Cytat:
![]() Nie odzywałam sie od kilku dni bo mam chwilę zwątpienia... Ćwiczę bo muszę a nie bo chcę,nie sprawia mi to już tak ogromnej przyjemności jak przez pierwsze 2 tyg ![]() ![]() ![]() Gardło mnie boli i jakaś taka zmęczona jestem ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4473 |
Zakorzenienie
|
Właśnie wróciłam z joggingu zrobiłam 8.01km :-D dodam że pada deszcz ze śniegiem i strasznie wieje
![]() ![]()
#4474 |
Wtajemniczenie
|
a ja mam jakieś zmęczenie materiału, nie mam chęci, robię to insanity ale bez radości co na początku. Cały weekend siedziałam na uczelni, po zajęciach robiłam zadania z rachunkowość, rano urząd pracy, jutro znów do miasta żeby dokumenty zawieź. Jedyne co mnie trzyma przy życiu to wypad w piątek do Krakowa, tam postaram się naładować baterie i zacząć znów z kopyta. Póki co idę zgodnie z planem, nie chciałam robić wczoraj przerwy i iśc dalej ale nie dałam rady. Dlatego chciałam nadrobić sobotę w innym dniu bo nie zrobić zaległości i móc spokojnie w sobotę odpocząć
![]() Dieta u mnie średnia, coraz mniejsza motywacja do odchudzania i coraz więcej grzechów... wczoraj same węgle ![]() ![]() charlizeee ![]() Pixx ja też bym chyba dalej posżła z planem, 4 dni to nie tragedia
#4475 |
Zakorzenienie
|
to pocieszające bo ja się boję maxów! i jak mam gorszy dzień to jestem pewna, że nie dam rady ich zrobić!
#4476 |
Przyczajenie
|
Witajcie
![]() mogę się do was przylączyć?? Jestem już po Fit Test i Plyometric Cardio Circuit było cięzko ale dałam radę... Niestety nie popatrzyłam na rozpiske dnia i zaczełam w sobote zamiast w poniedziałek , więc wolny dzień będę mieć w piątek ![]() A tak poza tematem mam pytanie ![]() Bo czesto mam tak, że coś zaczynam i po paru dniach już mi się tak nudzi.. Dziś przede mną Cardio Power& Resistance trzymajcie kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiem tak ćwicząc codziennie to samo przez jakiś czas nie będziesz miała takich efektów jak przy miksowaniu treningów. Wynika to z prostej przyczyny organizm przyzwyczaja się do danego wysiłku fizycznego i robi wszystko aby przy takim treningu najmniej się namęczyć. Dlatego możesz zaobserwować że dziewczyny które stale robią to samo narzekają po jakimś czasie na brak efektów. Najlepszym sposobem na ruszenie naszego organizmu do efektywnego spalania i rzeźby jest różnorodność. Natomiast jeśli chodzi o insanity to raczej nie ma mowy o nudzie i przyzwyczajeniu bo masz 19 różnych treningów w stosunkowo krótkim czasie.
![]() |
#4478 |
Raczkowanie
|
laseczki tez chce zaczac cw.insanity ale nie wiem jaki program wybrac jest tego troche... insanity 60days workout? czy moze total body workout?
powiedzcie co mam cwiczyc? chce glownie wzmocnic i powiekszyc gore a wyszczuplic nogi/uda,zgubic pupe help pomozcie tyle tych postow ze musialabym tydzien czytac bo temat sie ciagnie. moze bedzie ktos zyczliwy i mnie oswieci? |
![]() ![]() |
![]() |
#4479 |
Rozeznanie
|
dziewczyny, dziękuję za słowa otuchy, mam nadzieję, że z czasem będzie lepiej
![]() a co do motyacji..do góry głowa!! ja wczoraj opuściłam jeden trning przez zerwanie, nie miałam sił, ale dziś wracam z podwojoną siłą!! jak zaczęłyśmy trzeba skończyć..efekty zawsze będą, przynajmniej super kondycja..Dacie rade!! więc ale już do roboty z uśmiechem ![]()
#4480 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Teraz mój mąż. Fakt i tu się muszę zgodzić z moim mięsniakiem, który oglądał oba programy kiedy ja się nie mogłam zdecydować który robić, że na wysmuklenie, ujędrnienie ciała lepsze jest Insanity bo jest ogólnorozwojowe. P90X jest typowy na budowę mięśni ( ma też cardio oczywiście) i tu po przytoczonych wywodach jego i kolegi, budowa mięśni następuje poprzez mikro ich urazy i dostarczenie odpowiednich składników do ich uzupełnienia ( ale to już pisałam i wiemy z Insanity, że żarełko jest bardzo ważne). Jeżeli znów przeciążysz mięśnie to możesz je "popalić" i wtedy będziesz ładować i efektów brak i wtedy konieczna jest dłuższa przerwa w ćwiczeniach w celu regeneracji. Są to opnie osób, które nie są zakochani i zapatrzeni w siłkę, ale na ćwiczeniach nie jedne zęby zjedli i masę i moc mają, choć mój mięśniak to się ostatnio zapuścił okrutnie, ale moc ma i to jaką moc, tak 100 kg wyciśnie bez przygotowania i rozgrzania. Nie chcę Cię zniechęcać i jak się weźmiesz za P90X to zdawaj relacje ![]() ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że nie chaotycznie napisałam. Muszę jeszcze poczytać różne fora, albo go sama też zrobię i będę miała własną opinię. W sumie to niećwiczony mięsień zanika ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4481 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Insanity jest tylko jedno!(no ok jest jeszcze asylum ale to już kontynuacja insanity )Jest to program różnych treningów kardio rozpisanych na 60 dni ćwiczeń.Codziennnie ćwiczysz przez ok 40-60min.Musisz sobie kupić dvd (lub ściągnąć za darmo ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Cytat:
![]() Cardio power resistance jest najprzyjemniejszym i najłatwiejszym treningiem ![]() ![]() Fajnie,że się zdecydowałaś na Insanity.Powodzenia |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4482 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A siooo zmęczenie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do grzechów żywieniowych, jak dam rade ( a jeszcze balance mam do zrobienia) to jabłecznik walne, bo już mi się śni po nocach ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Chyba dzisiaj daruję sobie pisanie, bo jakoś tak bez sensu chyba piszę, zresztą zamilknę, bo już sama zaczynam wątpić w mą moc intelektualną ( jeżeli wogóle takową posiadam ![]() Ważne aby do przodu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4483 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Anielllka;39166084]a ja mam jakieś zmęczenie materiału, nie mam chęci, robię to insanity ale bez radości co na początku.=QUOTE]
Mam to samo ![]() ![]() Musimy się wspierać kochana.Nie warto zaprzepaścić tego co już udało nam się zrobić.Z każdym dniem jesteśmy bliżej końca ![]() Pomyśl jak fantastycznie bedziemy się czuły po ostatnim treningu,jak wspaniale jest powiedzieć TAK ZROBIŁAM TO !!!Insanity zaliczone ![]() mój tż nie wierzy we mnie od początku,jak wszyscy inni zresztą ![]() ![]() Tym razem (mimo,że w tej chwili muszę się zmusićdo ćwiczeń) ale pokaze wszystkim,że potrafie i w wakacje założe najseksowniejsze bikini jakie znajde w sklepie.Taki mój plan ![]() Edytowane przez loszcz Czas edycji: 2013-02-11 o 17:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#4484 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=loszcz;39171921]
Cytat:
![]() Ja dzisiaj poszłam na zakupy i nie kupiłam białka ale za to sexy jeansy koszule w kratę i sweterek ![]()
![]() |
#4485 |
Raczkowanie
|
Cześć kobietki
![]() Dziś moje pierwsze Core Cardio&Balance i tym sposobem zaczęłam recovery week ![]() ![]() ![]() ![]() Spróbuję na czasie wrzucić zdjęcia do klubu przed Insanity i po 20 dniach ![]() Dziewczyny, NIE PODDAWAJCIE SIĘ! Błagam ![]() ![]() ![]() ![]() Może jestem nienormalna, ale ja już chcę maxy ![]() ![]() Wybaczcie, że już nie piszę tak często jak kiedyś ![]() ![]() ![]() ![]() loszcz mój tż też we mnie nie wierzył, z tego samego powodu co Twój ![]() ![]() ![]()
'Train Insane, or remain the same' ! ![]() 7.01.2013 r -Walka z INSANITY - 3..2...1... GO! ![]() ![]() 18.03.2013 r. - UKOŃCZYŁAM INSANITY! ![]() ![]() ![]() Zmieniam życie swe. : ) Edytowane przez determined Czas edycji: 2013-02-11 o 18:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4486 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wiesz,że ostatnio o Tobie myślałam ![]() Tak się zastanawiałam gdzie się podziałaś bo wiele dziewczyn gdzieś przepadło bez echa ... Dzięki za słowa wsparcia.Nie chcę smęcić ale czasem trzeba ponarzekać.Mam swoje wzloty i upadki ale się nie poddaje ![]()
![]() |
#4487 |
Zakorzenienie
|
Nie ma żadnego poddawania
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4488 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Ja dziś zaczynam swoja przygodę z Insanity, nie wiem czy dam rade ale spróbować można ![]() ![]() Tak więc standardowo zaczne od tego testu nieszczęsnego, tylko zdziwił mnie fakt, że najpierw wykonuje sie jakies cwiczenia, a nastepnie jest ten test hmmmmm ![]() aha i dzisiaj sie pomierze i porobie zdjecia ![]() Edytowane przez 1985SiWA Czas edycji: 2013-02-11 o 19:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#4489 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Witaj w gronie Insanitek ![]() Nie ma w tym nic dziwnego, każdy porządny trening zaczyna się od rozgrzewki ![]()
![]() |
#4490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aha czyli wszystko wporządku wywnioskowałam, czyli dzisiaj zapodam filmik i jade z tym koksem jak leci ![]() Aha, zapomniałam dodac ze się suplementuje, tzn przy cwiczeniach mam zamiar wykorzystac moje suplementy które kupilam juz jakis czas temu z zamiarem wzięcia sie za siebie ![]() Tauryna 1500mg Kreatyna 1250mg Glutamina 1400mg + białko Ostrowia WPC 80 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4491 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Glutamina sie przyda na stawy na pewno ![]() ![]() A! No i powodzenia ![]() ![]()
![]() |
#4492 |
Zadomowienie
|
Ja dziś zaczęłam 2 tydzień
![]() ![]() mija_n ![]() Nie smęcić kobietki ![]() ![]() determined, czekam na zdjęcia, na pewno jeszcze bardziej mnie to zmotywuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4493 |
Raczkowanie
|
PLINA !!! Jak się cieszę ze Cię czytam
Ja też drugi tydzień dzisiaj zaczęłam, |
![]() ![]() |
![]() |
#4494 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Tak patrzę na te zdjęcia i się właśnie zastanawiam, czy je wrzucać, bo aż mi wstyd ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4495 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Pomyliły mi się płytki! ![]() Przepraszam za wprowadzenie w błąd... ![]()
![]() |
#4496 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4497 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kochana ja wrzucę jak będzie poprawa, obiecuję ze nie jest słodko, rok temu urodziłam donoszone bliźniaczki( brzuch był OGROMNY), a mam już dwóch synów, zmiany na skórze nieodracalne, a odtłuszczenie brzucha pewnie zaowocuje wiotkim flakiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4498 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4499 |
Zakorzenienie
|
Wszystko lepsze od Plyo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4500 |
Zakorzenienie
|
Widziałaś moje zdjęcia sprzed 4 miesięcy każdy kiedyś gdzieś zaczyna i to się liczy ;-)
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:33.