|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: hula - hop 4
All improviso - gratuluję, ale dieta 'nie jem po 18' tylko krzywdzi Twój metabolizm
|
|
#4682 |
|
Raczkowanie
|
Dlaczego od razu krzywdzi ?
Ja żyję na tej zasadzie od przeszło siedmiu lat i mój metabolizm nie czuje się skrzywdzony.
|
#4683 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję.
Mój metabolizm ma się dobrze. Wreszcie uregulował się. Ale tematem wątku nie jest mój metabolizm, więc zostawmy go, proszę, w spokoju. |
|
|
|
#4684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4685 |
|
Rozeznanie
|
Hell yeah! Umiem kręcić w prawo
I nawet się nie uczyłam jakoś specjalnie, po prostu spróbowałam myśląc, że i tak się znowu nie uda i nagle mnie olśniło
|
#4686 |
|
Raczkowanie
|
all improviso-gratuluje wyników
![]() Ja wczoraj 15 minut, dzisiaj 20. Jakoś ostatnio obijam się z hulaniem, ale tłumacze sobie, że lepiej troszkę kręcić niż wcale
|
#4687 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej.Ja hulam od 3 tygodni co 2 dni i spadło mi 3 centymetry już -na dodatek w czasie mierzenia byłam przed okresem brzuch jak balon,więc po pewnie będzie jeszcze mniej.Ale ograniczam też jedzenie itp.,więc to też może przez to .Teraz to już kręcę i na biodrach i na kolanach i nawet na kostce (ale tylko na prawej ) i w lewo w talii. Jest ok
![]() Co do nie-jedzenia po 18-nie mam pojęcie kto wymyślił ten głupi stereotyp.Po 1 dietę trzeba dostosować indywidualnie:ktoś może chodzić spać o 20,ktoś o 22,a jeszcze inny 0:00.Moim zdaniem naiwnością jest wierzyć,że głodzenie się (nazywajmy rzeczy po imieniu) jest zdrowe.Śmieszne ,że są ludzie ,którzy jeszcze wierzą w magiczną godzinę 18.Można sobie mówić ,że metabolizm ma się dobrze,ale ktoś taki nie wie,że efekt jego wagi,to skutek spalania mięśni i głodzenia się ,a nie zdrowej diety. Edytowane przez ricca166 Czas edycji: 2011-12-18 o 15:44 |
|
|
|
#4688 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4689 |
|
Zadomowienie
|
Nie mogę spać - idę kręcić
Dam znać ile dałam radę
|
|
#4690 |
|
Raczkowanie
|
w 12 dni, ale kręce codziennie i staram sie to robic szybko
|
#4691 |
|
Zadomowienie
|
Melduję dziś (edit: w zasadzie wczoraj, nie zauważyłam, że już tak późno) 35 minut z przerwą na naprawę koła, bo się rozpadło dziadostwo :P Miało być 40, ale hula hoop miało inne plany jak widać
Okazało się bardziej leniwe ode mnie ^^
Edytowane przez agila negra Czas edycji: 2011-12-19 o 01:04 |
|
|
|
#4692 |
|
Zakorzenienie
|
Ricca
a mądre słowa![]() ja wczoraj po 15 minut na każdą stronę
|
#4693 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny, mam pytanie
nie mam ostatnio w ogóle możliwości kręcenia hula- hopem, bo mieszkam w akademiku. Teraz wracam na święta do domu na 2 tyg. - jak myślicie opłaca mi się kręcić przez te 2 tyg po godzinie dziennie hula hop z masażerem? będą jakiekolwiek efekty? czy w ogóle nie ma sensu zaczynać, jako że jest to jednak ćwiczenie, które efekty daje wyłącznie przy dłuższym systematycznym kręceniu...
|
|
|
|
#4694 |
|
Wtajemniczenie
|
pani pogodna Nie wiem czy w święta i jedzenie świąteczne da coś kręcenie
ale zawsze dla drobiny ruchu mozna pokręcić.Ja po 3 dniach przerwy (niestety nie mogłam kręcić bo byłam w pracy) dziś powróciłam i 30 minut zaliczyłam. Aż mi się zrymowało:P oczywiście po 15 minut w każdą stronę.
|
#4695 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4696 |
|
Zadomowienie
|
a ja w dzień nie miałam czasu ;( zastanawiam się czy nadrabiać o tej porze, czy dać sobie i siniakom odpocząć i pokręcić jutro troszkę więcej w nagrodę
|
|
#4697 |
|
Raczkowanie
|
cześć
![]() wlasnie odebralam hula hop z poczty ![]() kupilam z masazerem bardzo mi sie podoba i ide zaraz krecic zobaczymy jak mi bd szlo
|
|
#4698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4699 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj 15 minut na jedną i 12 na drugą. Nie dałam rady dobic do 15 na drugą
|
|
#4700 |
|
Raczkowanie
|
pierwsze krecenie 10 min, drugie 15min po dluzszej przerwie
![]() mialam strasznie czerwony brzuch hula hop bylo spore wiec zmniejszylam je o ta jedna czesc ![]() nie bolalo to tak jak sadzilam ze bd, chociaz jak zakrecilam pierwszy raz to nie bylo zbyt przyjmenie:P
|
|
#4701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja właśnie chcę sobie zamówić po nowym roku, bo kusi mnie to, że jest składane
|
|
|
|
|
#4702 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dla mnie chyba bez wiekszej roznicy po porstu mialam wrazenie ze hula hop sie zginalo pod wlasnym ciezarem jak byly wszystkie czesci
|
|
|
#4703 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny , a jak Wy się mierzycie ? Bo ja mierzyłam się 11 grudnia wieczorem. I wczoraj wieczorem miałam wymiary takie same. A dziś rano -3 cm w biodrach i -4 cm w talii. Bo ogólnie rano mam ładny brzuch tak myślę;P A już jak tylko zjem śniadanie, coś tam wypije, kanapki w szkole to wracam do domu i już nie mam takiego ładnego... Też tak macie ?;/
|
#4704 |
|
Zakorzenienie
|
Bo mierzyć i ważyć powinno się zawsze rano po wizycie w toalecie i przed śniadaniem.
|
|
|
|
#4705 |
|
Wtajemniczenie
|
JA również pomiary wykonuję rano po porannej toalecie.
A dziś 25 minut 15 w prawo i 10 w lewo
|
#4706 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4707 |
|
Raczkowanie
|
cos kolo 36 z przesylka, samo hula hop kosztowalo 18
|
|
#4708 |
|
Zadomowienie
|
To całkiem niezła cena, tylko czemu przesyłka drugie tyle
? Ja się rozejrzę w nowym roku, może już po świętach będzie coś taniej :P Póki co mam zwykłe spore koło z solą w środku dla dociążenia, tylko po ostatniej usterce ubyło mi soli w środku, a przybyło w pokoju na podłodze, łóżku i w ogóle wszędzie, bo się rozkleiło w trakcie kręcenia ;/ dziś melduję 37min w prawo i 13min nauki w lewo. już trochę lepiej wychodzi, ale lewy boczek bardziej bolał niż prawy i długo nie wytrzymałam
|
|
#4709 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyno prezesa powinno się wazyc i mierzyć rano, tak jak piszą dziewczyny
![]() kamcia też mnie cały czas korci zakup nowego hh, ale jeśli, to chyba kupie to sportowe bez wypustek ![]() Wczoraj tylko po 5 minut w każda strone. Miąłam wstać i hulać rano, ale zaspałam
|
#4710 |
|
Rozeznanie
|
ok, przyjełam
Po dwóch Wigiliach i urodzino - imieninach dziadka to chyba z rok będę kręcić,żeby coś mi zeszło cm ![]() Piszecie o hula hop sportowym, ja mam takie http://nokautimg3.pl/p-b3-37-b3377a0...-hop-sport.jpg I ono jest z wypustkami, a jak wpisałam w google hula hop sportowe to właśnie takie mi wyskoczyło. Czyli o co chodzi?
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:47.

I nawet się nie uczyłam jakoś specjalnie, po prostu spróbowałam myśląc, że i tak się znowu nie uda i nagle mnie olśniło

? Ja się rozejrzę w nowym roku, może już po świętach będzie coś taniej :P Póki co mam zwykłe spore koło z solą w środku dla dociążenia, tylko po ostatniej usterce ubyło mi soli w środku, a przybyło w pokoju na podłodze, łóżku i w ogóle wszędzie, bo się rozkleiło w trakcie kręcenia ;/