![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() WYMIENIĘ MAJ oprócz ubrań książki dla przyszłych maturzystów, zapraszam! :-)
jutro dodam resztę ubrań, zapraszam
![]() Zasady takie jak u wszystkich ![]() ale podkreślę jedną-pytaj o wszystko co jest niezrozumiałe bądź niejasne, to WAŻNE! Miałam kiedyś taką sytuację, że napisałam, że sweter ma ściągacze i się reguluje. Wizazanka odesłała mi sweter, bo stwierdziła, że wcale się się nie reguluje, mnie chodziło o ściągacze,ona myślała chyba o jakichś regulatorach ![]() Nie tylko, ale najchętniej wymienię się na butki letnie jakieś fajne baletki, sandały, klapki, jak i platformy, koturny, rozmiar 39. ![]() POTRZEBUJE SZELEK DLA PSA . MAŁEGO, 7 KG. PROSZĘ PISAĆ JAK KTOŚ MA ![]() ![]() Rozważę każdą propozycję ![]() zapraszam ![]()
Edytowane przez dziewczynaPrezesa Czas edycji: 2012-05-06 o 18:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: WYMIENIĘ MAJ oprócz ubrań książki dla przyszłych maturzystów, zapraszam! :-)
1. Vademecum maturalne OPERON – Matematyka - poziom podstawowy 2011 Ponad 1300 zadań z obowiązkowej matury z rozwiązaniami "krok po kroku"
2. Matura z matematyki, testy Operon 2012 NOWOŚĆ! 450 ZADAŃ W TESTACH ORAZ 700 W FORMIE ARKUSZY MATURALNYCH! Rozpocznij przygotowania do matury z matematyki na poziomie podstawowym! W naszej publikacji uczniowie znajdą kompletną bazę wszystkich wymaganych na maturze zadań! - 450 zadań w testach - 600 zadań w formie przykładowych arkuszy maturalnych na dołączonej płycie CD NOWOŚĆ! PŁYTA Z QUIZEM GRAM I ZDAM! 3. Vademecum OPERON wos 2011. Publikacja, która ułatwi ci przygotowanie się do egzaminu dojrzałości. Adresowana jest do uczniów ostatnich klas liceum ogólnokształcącego, liceum profilowanego i technikum. Może się również przydać wszystkim, którzy chcieliby wcześniej rozpocząć przygotowania do matury lub szukają dodatkowej pomocy do samodzielnej nauki w domu. 4. Repetytorium WOS GREG Repetytorium Maturzysty wiedza o społeczeństwie Wydawnictwa GREG to książka, która wychodzi naprzeciw oczekiwaniom maturzystów. W jednej książce zebrano całość materiału potrzebnego do przygotowania się do matury zarówno na poziomie podstawowym, jak i rozszerzonym. Całość jest zgodna z najnowszą podstawą programową, a treści z poziomu rozszerzonego dodatkowo zaznaczono graficznie, co ułatwia odnalezienie właściwych materiałów. 5, 6. - Podręcznik z operonu z wiedzy o społeczenstwie, dwie części, zakres rozszerzony. 2011 rok. 7. Język angielski Ćwiczeniu na poziomie rozszerzonym dla uczniów szkół średnich przygotowujących się do egzaminu maturalnego Część teoretyczna - omówienie pisemnego i ustnego egzaminu maturalnego z języka obcego na poziomie rozszerzonym Standardy wymagań egzaminacyjnych Wskazówki ułatwiające naukę do egzaminu ustnego i pisemnego Rady pomocne w systematycznym przygotowaniu się do matury ustnej, przykłady rozmów na podstawie materiału stymulującego 32 przykładowe zestawy pytań do matury ustnej wraz z pytaniami dla egzaminującego Matura pisemna - przedstawienie sposobów rozwiązywania zadań z następujących sprawności: stosowanie i rozpoznawanie struktur leksykalno gramatycznych, wypowiedzi pisemnej, rozumienia tekstu ze słuchu, rozumienia tekstu czytanego Przykłady zadań ze wszystkich sprawności oraz klucz odpowiedzi Transkrypcja tekstów do części Rozumienie tekstu ze słuchu Płyta CD z nagranymi przez lektorów tekstami jako integralna część książki 8. Repetytorium maturzysty z języka polskiego GREG. 9. OXFORD EXCELLENCE FOR MATURA NEW EXAM EXTENDER. Jest to dodatek dla uczniów, którzy zdają rozszerzoną mature z języka angielskiego. Najnowsze wydanie, bo z 2012 roku z uwzględnieniem zmian w maturze z ang od 2012 roku.
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: WYMIENIĘ MAJ oprócz ubrań książki dla przyszłych maturzystów, zapraszam! :-)
książki z poprzedniego oddam za jakieś ubrania, czy co tam mi wpadnie w oko, jednak boxu z tego wątku nie oddam za byle co, bo był drogi, poza tym nie wiem czy nie chciałabym go sobie zatrzymać.
![]() Świeżutkie, 2012 rok!! W skład zestawu wchodzą: Repetytorium, Zadania, Trener Repetytorium stanowi cenne źródło wiedzy na temat egzaminu. Prezentuje wszystkie formy zadań, które mogą znaleźć się w arkuszach egzaminacyjnych, a ponadto omawia techniki ich rozwiązywania, bazując na konkretnych przykładach. Maturzysta znajdzie tutaj również ćwiczenia do samodzielnego wykonania, do których podano klucz rozwiązań ze szczegółowym omówieniem odpowiedzi. Zadania prezentują wszystkie typy zadań maturalnych: rozumienie ze słuchu, rozumienie tekstu czytanego, wypowiedź pisemną, stosowanie struktur leksykalno-gramatycznych oraz wypowiedź ustną. Książka została również uzupełniona przykładowymi arkuszami maturalnymi na obu poziomach. Do Repetytorium oraz Zadań dołączono płytę CD z tekstami, które posłużyły jako ćwiczenia rozumienia ze słuchu. W Trenerze przedstawiono setki ćwiczeń praktycznych z zakresu gramatyki uzupełnionych pomocnymi wskazówkami i uwagami. Książka ta stanowi cenne źródło różnorodnych zadań systematyzujących rozmaite zagadnienia gramatyczne.
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
1,2. Letnie rzymianki na koturnie.
Rozmiar 40 koturna- 7 cm 3. Botki czarne, można wywinąć, bądź nosić długie. Muszę je wyczyścić, noszone kilka razy, bez śladów użytkowania. No, troszkę jeden czubek jakby stuknięty, ale trzeba się przypatrzeć żeby zobaczyć. Rozmiar 40
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
4. Różowy sweterek.
Rozmiar M/L Długość- 66 cm Rękaw- 53 cm 5. 27. Tunika z różą Rozmiar XL Długość- 58 cm. na wewnętrznej stronie na samej górze materiał troszkę zżółkł, czego nie udało mi się uchwycić na zdjęciu, oprócz tego wszystko ok 6. 28. Brązowy sweter/ tunika XL/XXL, jednak zawyżony ten rozmiar, to zdecydowanie 40, choć rozciąga się do większych. Długość- 75 cm rękaw- 61 cm 7, 8 . Rurki przecierane Rozmiar 42-chociaż to chyba 40, patrzcie na wymiary. Trochę się rozciągają. W biodrach 39 cm x 2 długość 105 cm szerokość nogawki na dole- 15 cm
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
9. tunika ze ściągaczami na rękawach
![]() długość 79 cm rękaw-74 cm- jednak no te ściągacze.. można regulować to ![]() oczywiście nie chodzi o to,że ma jakieś regulatory, tylko o to, że ma gumki na rękawach i można je albo ściągnąć, albo rozciągnąć. 10. seksowny gorset New Yorker 75B
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
11,12. Buty sportowe firmy NIKE. Rozmiar: US 6Y, UK 5,5 , EUR 38,5, CM-24.Stan db - noszone, mają żółte przebarwienia.
13,14. Piękne balerinki. Kolor brązowy, delikatny obcasik-2 cm. Rozmiar 40, 25, 5 / 26cm. Nie noszone. Polecam! 15,16. Śliczna,bardzo kobieca i elegancka sukienka. Cała jest w kolorze czerwonym, posiada kokardkę pod biustem. Jej fason sprawia, że każda kobieta będzie w niej wyglądała szczupło i uroczo, polecam! Rozmiar 40, wymiary na zdjęciu. Stan bdb
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
17,18. Granatowe spodnie z wysokim stanem, Ivett. Ubrane raz. Rozmiar z metki: 30/34
Wymiary : Długość całkowita : 103 cm Długość od kroku: 70 cm. Szerokość w pasie: 38 cm x 2 19,20,21. Szare rurki, Ivett. Jedynym minusem jest plamka od farby do włosów na wewnętrznej stronie nogawki, co pokazałam na zdjęciu, jednak nie widać jej kiedy ma się spodnie założone na sobie. Chyba że siedzi się rozkraczonym ;-) Długość całkowita : 98 cm Długość od kroku: 75 cm. Szerokość w pasie: 40cm x 2 Szerokość w biodrach : 49 cm x 2 22,23. Jeansy rurki, Ivett. Stan bdb. Rozmiar z metki 30/ 34. Długość całkowita: 98 cm. Długość od kroku: 75 cm Szerokość w pasie: 40 cm x 2 24. Spodenki w kwiatki. Stan bdb. Długość całkowita: 40cm Szerokość w pasie: 31 cm x 2
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
25. Bluzka z bufkami w kwiatki. Stan bdb. Rozmiar z metki: XL. Długość całkowita: 62 cm.
26. Tunika, z bardzo cieniutkiego materiału, leciutka, zwiewna, fajna do legginsów cudowna! stan bdb. L/XL. Dla s, m może być jako sukienka 27. Bolerko, jest intensywnie czarne, ten kolor to wina aparatu, Stan bdb, rozmiar 38, ale 40 też wejdzie. 28 Bolerko. Jest intensywnie czarne, ten kolor to wina aparatu. Z satyny. Stan bdb. Rozmiar 38, jednak myślę, że i 40 wejdzie. 29. Różowa bluzka na długi rękaw. Stan bdb. Rozmiar z metki: Xl. Długość całkowita: 60 cm. Długość rękawa od pachy: 57 cm. 30 Sweterek w romby H&M. Rozmiar z metki M. Stan bdb Długość całkowita:61 cm
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
DOKŁADKA MALUTKA
![]() 1. Atmosphere szara 38 2. Next 12, ta marynarka nie jest czarna, to taka czerń przeplatająca się z czerwonym... nie wiem jak to wytłumaczyć :d 3. Kiecka w grochy. Rozmiar uniwersalny. Długość-53 cm. 4. Marynarka, kiedyś była granatowa, teraz trochę wyblakła ![]() 5. Kurtka z jeansu , rozmiar 42, nowa. 6. Jeans, długość 43 cm. Rozcięłam rękawy i zawinęłam, bo ręka mi się nie mieściła ![]() 7. Długi turkusowy sweter, M, L. ok 64 cm długości. 8. spodenki zółte. L. W pasie ok 40 cm x2.
Edytowane przez dziewczynaPrezesa Czas edycji: 2012-05-09 o 10:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
dokładka
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
jj
![]()
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
jeszcze jeden
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
i jeszcze
![]() |
#15 |
Chimay
|
coś za 3. Botki czarne, można wywinąć, bądź nosić długie. Muszę je wyczyścić, noszone kilka razy, bez śladów użytkowania. No, troszkę jeden czubek jakby stuknięty, ale trzeba się przypatrzeć żeby zobaczyć.
Rozmiar 40?
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
cos za bolerko: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...d=1336326080?:)
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1336325398 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1336325236
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za te spodnie: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1336325236 proszę, odpowiedz u mnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za repetytoria z matematyki?
![]() |
#23 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za botki czarne rozm 40 ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Widzę, że zrobiłaś nowy wątek więc zapytam jeszcze raz tu, mogłabym prosić o wymiary tych rzeczy?
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1336326080 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1327248212 i płaszczyka czarnego ![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za:
3. Botki czarne, można wywinąć, bądź nosić długie. Muszę je wyczyścić, noszone kilka razy, bez śladów użytkowania. No, troszkę jeden czubek jakby stuknięty, ale trzeba się przypatrzeć żeby zobaczyć. Rozmiar 40 zależy mi bardzo ![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
Przekupka: 158 pkt / 99% pozyt.
|
cos za sandalki?
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
up
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
chcesz te 3 rzeczy za botki ;>?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:15.