|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: hula - hop 4
wrzucę jak podładują mi się baterie w aparacie, bo dopiero zobaczyłam, że sa rozładowane
|
|
|
|
#1802 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem jak wy ale ja widzę efekty
|
|
|
|
#1803 |
|
amor vincit omnia
|
my też widzimy
strasznie motywujące są Twoje wyniki!jakie masz hula-hop? Edytowane przez Eldo_rado Czas edycji: 2011-05-01 o 16:51 |
|
|
|
#1804 |
|
Raczkowanie
|
Mam hula hop zwykłe i z masażerem
rano przed szkołą kręcę 20 minut tym z wypustkami a wieczorem około 30 minut (zazwyczaj podczas oglądania Na Wspólnej) kręcę tym zwykłym
|
|
|
|
#1805 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#1806 |
|
Zakorzenienie
|
Wow!!! Brzusio masz cudny!!! A stosujesz jakąś dietę i jakieś insze ćwiczenia?
|
|
|
|
#1807 |
|
Raczkowanie
|
wow świetny efekt!! baardzo mobilizujące to zdjęcie
dołączam się do pytania powyżej?
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1808 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jedyne co ograniczyłam to słodycze i nie jem 3h przed snem nie stosuję też innych ćwiczeń, tylko hula Sama jestem w szoku, że tyle cm mi ubyło, na początku traktowałam to z przymrożeniem oka, bo nie wierzyłam, że cokolwiek mi pomoże na "boczki" i "oponkę" (moja zmora), ale udało się. Powiem jeszcze, że moja przyjaciółka kręciła razem ze mną hula hopem i tak samo jak ja zgubiła sporo cm także zachęcam Was kochane
Edytowane przez dominika 17 Czas edycji: 2011-05-01 o 18:35 Powód: pomyłka |
|
|
|
|
#1809 |
|
amor vincit omnia
|
od dobrego miesiąca zabierałam się za kupno HH i wreszcie... zamówiłam na allegro
|
|
|
|
#1810 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1811 |
|
amor vincit omnia
|
ja tak średnio umiem kręcić, bo ciągle mi spada albo coś
ale kurcze, przecież trening czyni mistrza, prawda? na początku będzie ciężko pewnie, ale z czasem powinnam dawać radę kręcić coraz dłużej...
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1812 |
|
Raczkowanie
|
ja od razu kręciłam dobrze
ale tylko w jedną stronę, bo niestety w drugą do tej pory nie umiem.
|
|
|
|
#1813 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
powiem ci że bardzo zachęciłaś mnie do dalszego kręcenia ja już tez widze pierwsze efekty, a kręce dopiero tydzień
|
|
|
|
|
#1814 |
|
Raczkowanie
|
Cieszę się, że Was motywuję
HH to naprawdę super sprawa!
|
|
|
|
#1815 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1816 |
|
Raczkowanie
|
dominika 17 szok
Gratuluję serdecznie! Naprawdę świetny efekt Żałuję, że sama nie zrobiłam fotki, żebym mogła teraz porównać Chociaż też widzę, że jest o niebo lepiej i nie ma właśnie tej galarety. Brawo!Joasiunia tak skaczę na skakance i w ogóle robię masę innych rzeczy, bo zwyczajnie mi się to spodobało i o niebo lepiej się czuję Jak mam czas, to chodzę na basen, obowiązkowo rower jak jest ładna pogoda, ABSy, hula, joga. Staram się ruszać jak najwięcej, bo ja już wcześniej wspominałam nie chcę się męczyć żadnymi dietami. Jedyne co, to zrezygnowałam ze słodyczy i fast foodów (no czasem tak przekąszę, przy okazji wyjścia ).
Edytowane przez Katrinn69 Czas edycji: 2011-05-01 o 19:39 |
|
|
|
#1817 |
|
Zadomowienie
|
dominika super efekty!!
To mnie bardzo zmotywowało! ![]() Kupuję hh! ;p
|
#1818 |
|
amor vincit omnia
|
Dominika naszym hula-hopowym guru
|
|
|
|
#1819 |
|
Zadomowienie
|
haha dokładnie
|
#1820 |
|
Raczkowanie
|
Oczywiscie, że widac efekty i to spore! Gratulacje, naprawdę, chciałabym mieć taki brzuch jak Ty. Mam nadzieję, że kiedyś mi się uda
![]() A jesli mówisz, że stosowałas tylko zasadę niejedzenia przed snem i hh, jestem tym bardziej pod wrażeniem. Niesamowity efekt
|
|
|
|
#1821 |
|
Wtajemniczenie
|
dominika swietny efekt! Powiedz mi no, krecilas tym hh tylko w jednym miejscu np tylko w talii a spadlo tez z brzucha i bioder czy po trochu we wszystkich miejscach?
![]() Ja tez chcialam wam sie dzisiaj pochwalic efektami, niestety tylko poprzez napisanie ile cm ubylo po dwoch tygodniach krecenia no ale niestety dostalam @ i jestem troche opuchnieta wiec sprawa na pewno nie bedzie ciekawie wygladac. Napisze jak bedzie juz po wszystkim![]() Wlasnie zabieram sie za krecenie, juz zdaje relacje ze bedzie pol godzinki!
|
#1822 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1823 |
|
Raczkowanie
|
40 minut zaliczone - 30 ciężkim i 10 lekkim hh. No i muszę przyznać, że mimo braku masażu brzucha, to sportowe bardziej mnie zmęczyło. Może, biorąc przykład z Dominiki, będę kręcić oboma i przyniesie to jeszcze lepsze efekty niż samym tylko kółkiem z wypustkami
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1824 |
|
Wtajemniczenie
|
Szkoda ze ja nie mam tego z wypustkami
ale jakos szkoda mi kasy![]() Tak jak mowilam, pol godzinki bylo
|
#1825 |
|
amor vincit omnia
|
na allegro można całkiem tanio kupić HH z wypustkami
|
|
|
|
#1826 |
|
Wtajemniczenie
|
Zastanowie sie. Chociaz jesli zwykle hh wciaz bedzie przynosilo mi fajne efekty to raczej sie nie skusze
|
#1827 |
|
Zakorzenienie
|
A mi się marzy podwójne hula...
Ja się dzisiaj pomierzyłam... Zrobiłam fotkę brzuszyska... I jak będą efekty to się pochwalę U mnie nie będzie aż takich super efektów jak u Dominiki-bo Dominiczko Ty i tak miałaś piękny brzuszek przed kręceniem Ale ja już widzę różnicę Mało z tego! W pępku spadło mi znowu 2 cm Ja właśnie więcej w okolicach pępka kręcę![]() A no i dzisiaj ubrałam kieckę która była dosyć dopasowana I mogę w niej spokojnie oddychać i nie jest opięta I nie będzie potrzeba pasa pod suknię ślubną![]() Powodzenia dziewuszki |
|
|
|
#1828 |
|
amor vincit omnia
|
no właśnie... najfajniej widać na ubraniach ile nam się udało zeszczupleć. fajnie jest założyć coś, co wcześniej było ciasne/zbyt dopasowane i stwierdzić, że leży idealnie. to motywuje
|
|
|
|
#1829 |
|
Raczkowanie
|
Trzymam za Was wszystkie kciuki
Mam nadzieję, że będziecie cały czas mocno zmotywowane W moim przypadku było to tak, że na pulpicie ustawiłam sobie tapetę z według mnie bardzo ładnym brzuszkiem i ona mnie motywowała (w załączniku dodałam to zdjęcie z mojego pulpitu) i nadal motywuje. Uwielbiam takie kobiece brzuszki Lece kręcić hula
|
|
|
|
#1830 |
|
Zakorzenienie
|
Oj tak tak
Ja muszę jeszcze słodkie ograniczyć Bo wczoraj np. po kręceniu Miałam ochotę na loda
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:41.

strasznie motywujące są Twoje wyniki!
steperuję wtedy.

ale kurcze, przecież trening czyni mistrza, prawda? na początku będzie ciężko pewnie, ale z czasem powinnam dawać radę kręcić coraz dłużej...

Gratuluję serdecznie! Naprawdę świetny efekt