|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1921 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: INSANITY - Podejmij wyzwanie razem z nami;)
dziewczyny czy wy też macie problem z łydkami?? moje łydki przybrały kilka cm ! ;/ myślę nad przerwą...bo nie chce mieć łyd jak uda, a już bardzo niewiele brakuje i wygląda to okropnie... =/
nie wiem czy to jest normalne...ale widzę więcej cellulitu.. aż się zastanawiam czy jest sens ćwiczyć dalej bo ani żadnych efektów, cellulit jest, rosnę w mięśnie,no najbardziej przerażają mnie w tym momencie te łydki..., ze schudnięciem też dupa..nie wiem co jest nie tak
Edytowane przez agaaB22 Czas edycji: 2011-06-07 o 23:50 |
|
|
|
#1922 |
|
Raczkowanie
|
Always gratuluję progresu
![]() Aga, moim zdaniem gdybyś teraz odpuściła, to byłby błąd, z moich doświadczeń wynika, ze tak to wygląda na początku, mięśnie się wyrabiają, niejako wypychają cellulit i dlatego jest on bardziej widoczny przez jakiś czas, podobnie z łydkami, czy udami najpierw 'puchną' dopiero po pewnym czasie wsio najpierw wraca do normy, a potem nastepują spadki. To trzeba przetrzymać. Może dodam, że u mnie to trwało ok. 3 tygodnie, po tym czasie dopiero zaczęł się spadki. Ja nadal Recovery (d0 tego @) i nic więcej nie dodam
Edytowane przez Merasia Czas edycji: 2011-06-08 o 07:35 |
|
|
|
#1923 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Grunt to dobre rozciąganie.dziekuję A ja się wczoraj chyba za mocno porozciągałam. Głównie dlatego, że udaje mi się już praie zrobić ten głeboki wykrok ![]() Dodać skurcz łydki w nocy i już wiem że dzisiejsze ćwiczenia bedą ciężka przeprawą
|
|
#1924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() musisz łykać magnez, żeby się to nie powtarzało ja już dzisiejsze ćwiczenia zaliczone ![]() a jutro to beznadziejne Cardio Recovery |
|
|
|
|
#1925 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
rozciągnięta to ja jestem nawet w miarę, wiadomo teraz z wiekiem coraz gorzej się człowiek rozciąga ale zawsze. no nie nigdy nie miałam aż takich problemów z łydkami..dlatego teraz mnie to przeraża xD , nie wiem od czego to zależy.. Ty widzisz efekty po 2 tygodniach, a ja nie widzę ich po miesiącu ćwiczenia...dlatego coś mi nie pasuje...i dlatego się zastanawiam..a z dietą to też problem...jaka dieta, na co największą uwagę zwrócić..chyba, żę taka dieta w sensie zmniejszyć ilość jedzenia..ale jeśli tak to jestem typem, który nie obżera się zwykle, zawsze słyszałam że nic nie jem , że mało jem wiec .. sama już nie wiem, chociaż wiadomo różnie bywa
Edytowane przez agaaB22 Czas edycji: 2011-06-08 o 21:38 |
|
|
|
|
#1926 |
|
Raczkowanie
|
No ja juz pisałam, ze u mnie dopiero w 4 tygodniu zaczeły się spadki, wczesniej była masakra, np. waga skoczyła do 63kg, obecnie jest 57, czyli różnica może być spora, podobnie z obwodami.
Ja własnie skończyłam dzisiejsze ćwiczenia, jeszcze chyba na LegMagica wskocze i porozciągam łydki. Niestety jak pisałam mam @ i czuje sie i wyglądam jak mega balon, normalnie mam takie obrzeki, ze nie widac w ogóleefektów po tych 4tygodniach ćwiczeń |
|
|
|
#1927 |
|
Konto usunięte
|
Widzę, że macie różne opinie i trochę się boję... Można dzięki temu schudnąć, czy raczej się 'rozrośnie'?
|
|
|
|
#1928 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1929 |
|
Raczkowanie
|
Raaaaaaaaaany jak mi się dziś nie chce, 4 dzień z rzędu to samo, nuuuuuuuuda
---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Dziewczyny meldowac się! Ja już po, nuuuuuudy pocieszam się tym, ze już tylko dwa dni tych ćwiczeń.
|
|
|
|
#1930 |
|
Zakorzenienie
|
ja się dzisiaj strasznie wynudziłam ćwicząc
![]() nie lubię tych czwartkowych ćw na szczęście jutro już będzie lepiej i znów się porządnie zmęczę
|
|
|
|
#1931 |
|
Raczkowanie
|
Ciekawe jak Ci się ten Recovery week spodoba...
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1932 |
|
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() Dowiedziałam sie że dzisiaj ostateczny termin oddania pracy lic. i ostatnie 2 dni siedziałam nad nią dzień i noc - opuściłam ćwiczenia Strasznie mi smutno, postanowiłam że jedynym sposobem żeby się pozbyć wyrzutów sumienia i kontynuować plan jest nadrobienie dlatego dzisiaj robię środowe ćwiczenia rano, czwartkowe na wieczór, jutro piątkowe a w niedziele sobotnie. mam nadzieje że nie padnę bo spałam dzisiaj 3h trzymajcie kciuki
|
#1933 |
|
Wtajemniczenie
|
ściągam sobie z chomika, zobaczymy co z tego wyjdzie
|
#1934 |
|
Wtajemniczenie
|
fit test był koszmarny
|
#1935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja Cię rozumiem, bo też teraz zalatana jestem, licencjat, sesja itd na szczęście póki co jeszcze udaje mi się wszystko ogarnąć i nie musiałam nigdy zrezygnować z ćw![]() pochwal się wynikami |
|
|
|
|
#1936 |
|
Wtajemniczenie
|
nie ma czym się chwalić :P było bardzo słabo, moja kondycja woła o pomstę do nieba
![]()
|
#1937 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja pierwszy tydzien czułam się strasznie przypakowana, ale później to zeszło. Na razie mój wynik to -1.4kg w 2 tygodnie z dietą oczywiście.Cytat:
Zrobiłam poranne, było ciężko i musiałam wstrzymywać z 3 razy filmik dla złapania oddechu i koncentracji (nie chciałam żeby mi pół ćwiczeń przeleciało) ale ogólnie nawet dobrze, przynajmniej brzuch zrobiłam porządniej niż w tamtym tygodniu. A zaraz biorę się za wieczorne, ale to relaks.. później już tylko spać ![]() Cytat:
![]()
|
|
#1938 |
|
Wtajemniczenie
|
pochwalę się wynikami 2 fit testu
mniam grapefruit
|
#1939 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dopiero dom, praca, dzieci, itd. i ćwiczy się wieczorem jak się całe towarzycho ogranie ![]() Ja jeszcze dzisiaj ostatni dzień z Recovery week, a od przyszłego tygodnia jazda, ciekawa jestem tych ćwiczeń. |
|
|
|
|
#1940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też jestem ciekawa ćw w 2miesiącu, słyszałam, że niezły hardcore i jeszcze większy wycisk niż w pierwszym miesiącu
|
|
|
|
|
#1941 |
|
Zadomowienie
Lokalizacja: stąd gdzie mnie nikt nie zobaczy i nie usłyszy:-)))
|
masz fajnie też bym sobię sciągneła z chomika ale są jak zawsze limity w ściąganiu
|
|
#1942 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
U mnie dieta polega w sumie na dwóch tylko zasadach: każdy posiłek musi mieć białko i ogromną ilość warzyw. To wszystko. Że słodycze trzeba wywalić itp. się wie. Osobiscie nie wyobrażam sobie cwiczyc tej katorzniczej masakry i nie widzieć efektów Problem musi leżeć w diecie. wrzuć może swoje menu na watek jadłospisowy i zobaczysz co Ci tam powiedzą. powodzenia
|
|
#1943 |
|
Zadomowienie
|
Zaczęłam dzisiaj drugi tydzień i powiem Wam, że póki co cardio power & resistance to mój ulubiony zestaw
I mam poza tym problem, bo dotąd miałam wolny od ćwiczeń piątek, w tym tygodniu muszę mieć czwartek i myślałam jak to zrobić. Myślicie, że ok będzie jak przyśpieszę o jeden dzień cykl tygodniowy przez wyłączenie cardio recovery i później po prostu od piątku trzeci tydzień?
|
#1944 |
|
Zakorzenienie
|
Z tymi miesniami - ja wlasnie dlatgeo zrezygnowalam z Insanity. Nie zalezy mi na rozroscie, tylko na tym, zeby schudnac, a efekty po ponad miesacu cwiczen byly calkowicie odwrotne od zamierzonych. Jesli chce sie poprawic kondycje - Insanity jest swietne, ale ja ogolnie nie polecam tego programu
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
|
|
|
#1945 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() nie wiem o co chodzi z tymi mięśniami, to przecież dobrze że są. Po spaleniu tłuszczyku ma zostać sama skóra i kości czy co? nabranie masy mięśniowej naprawdę jest bardzo trudne i nie wierzę, że ktoś kto jest na diecie i rzeczywiście ma ujemny bilans kaloryczny będzie rósł w mięśnie jak jacyś kulturyści
|
|
#1946 |
|
Wtajemniczenie
|
pierwszy dzień za mną- wiadro potu
mają niezłe tempo.
|
#1947 |
|
Rozeznanie
|
ja jeszcze jutro zrobię sobotę i bedzie nadrobione. a póxniej cały dłuugi tydzień.
|
|
#1948 |
|
Zadomowienie
Lokalizacja: stąd gdzie mnie nikt nie zobaczy i nie usłyszy:-)))
|
nikt mi nie pomoże..... :-(((((
|
|
#1949 |
|
Raczkowanie
|
Wykup sobie po prostu dodatkowy transfer i już.
E tam Ania nie ma co podziwiać, samo życie człowiek umie dostosowac się do kazdych warunków i znaleźć dla siebie trochę czasu ![]() A ja odnośnie mięśni, puchnięcia itp. powiem tak, zawsze mi się wydawało, ze mam bardzo umięśnione łydki (od dziecka narty, siatka dośc intensywne) i owszem coś w tym jest, ale przy insanity odkryłam, ze chyba jednak to głównie tłuszczyk |
|
|
|
#1950 |
|
Zadomowienie
|
hmm... czy macie filmik "Cardio circuit"? bo dzisiaj mi taki zestaw wypada, a jest tylko "Plyometric cardio circuit"...
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:06.

Grunt to dobre rozciąganie.

Problem musi leżeć w diecie. wrzuć może swoje menu na watek jadłospisowy i zobaczysz co Ci tam powiedzą. powodzenia