|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2191 |
Zakorzenienie
|
![]()
LeejdiNaati powodzenia
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2192 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: hula - hop 4
Cytat:
![]() ![]()
![]() Przeczytane w2016 35( 2015:70;2014:33; 2013: 61) 03.10.2015 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2194 |
Raczkowanie
|
A od kiedy kręcisz?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2195 |
Zakorzenienie
|
#2196 |
Zakorzenienie
|
Dopiero od tygodnia i już widzisz efekty gratuluję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2197 |
Zakorzenienie
|
Za mną właśnie godzina
![]() ![]()
#2198 |
Zakorzenienie
|
U mnie dziś dzień drugi.
Muszę dopiero rozruszać moje bioderka, narazie bolą boczki, ale dlatego, że wczoraj pierwszy raz i nie przyzwyczajone. |
![]() ![]() |
![]() |
#2199 |
Raczkowanie
|
Dzisiaj godzinka już za mną
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2200 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2201 |
Wtajemniczenie
|
dobra u mnie pol godiznki za mna
![]() ![]() grunt to sie nei zniechecac w koncu nad nim zapanuje ![]()
![]() |
#2202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2203 |
Zakorzenienie
|
Mnie dzis czeka spacer 7 km i potem pohulam sobie.
#2204 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak pas? ![]()
![]() |
#2205 |
Zakorzenienie
|
Ja ze swojej strony mogę doradzić intensywne nawilżanie brzucha, pleców itd. po kąpieli wieczorem, wsmarowywanie balsamu nawilżającego, mleczka. Podczas kręcenia, hula hop i ubranie ocierają o skórę, przy systematycznym nawilżaniu skóry nie odczuwam dyskomfortu.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2206 |
Zakorzenienie
|
![]()
3 kg schudłam...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A pas neoprenowy, to był dodatek to hh, więc jak jest to używam ![]() ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2208 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2209 |
Raczkowanie
|
wczoraj wieczorkiem 40 min i dziś 2 x po 40 min
![]() ![]() Agulaa jak tam tobie się kręci? mamy to samo hh ![]() Kręciłam kilkoma hh (70 cm - dziecięce, 80 cm z masażerem, 1 m z masażerem no i to teraz) i szczerze tym mi się najfajniej kręci. Przy odrobinie wysiłku jestem wstanie zakręcić nawet tym dziecięcym przez kilka minut, ale wole to swoje duże ![]() Czy zauważyłam efekty? jak się mierzyłam na początku maja ( a hh kręce od połowy kwietnia) to utraciłam wtedy po 2 cm w talii i w brzuchu. Teraz zamierzam mierzyć się dopiero 1 czerwca by zapał rósł ![]() ![]() Fotkę brzucha oczywiście zrobiłam, póżniej będę się straszyć nim :P a co do dziewczyn dopiero zaczynających, naprawdę nie żałujcie pieniędzy i zainwestujcie w duże, cięższe koło. Nie mam nic przeciwko dosypywaniu czegoś do zwykłego hh, bo na początku tak zrobiłam ( i niefortunnie) do teraz znajduje ryż w zakamarkach pokoju ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2210 |
Zakorzenienie
|
![]()
Magdusia musisz kurkę do swojego pokoju wpuścić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2211 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2212 |
Raczkowanie
|
Na początek witam wszystkie hula-maniaczki
![]() Ostatnio byłam w odwiedzinach u rodzinki i ciocia pokazała mi wynalazek, jakim jest hula-hop z masażem *.* Byłam w szoku, że nadal pamiętam jak się kręci! Postanowiłam kupić sobie takie cacko, gdyż ostatni rok niestety upłynął pod znakiem +7kg, wzmożonego stresu i jego obsesyjnego zajadania. Mam nadzieję, że regularna zabawa przyniesie psychicznie dobre samopoczucie i świadomość, że robię coś dla siebie, ale też kilka cm mniej w biodrach, talii i brzuszku. ![]() Przeglądałam oferty na allegro i w sklepach internetowych i jest bardzo wiele ofert - od kilku do kilkudziesięciu złotych. Chciałam spytać, czy nie miałyście może problemów z rozłączaniem się segmentów tych składanych kół. Macie te z niższej, czy raczej wyższej półki - z jonizacją, jednym/dwoma rzędami kuleczek? Co polecacie? |
![]() ![]() |
![]() |
#2213 |
Zakorzenienie
|
Obciazylam swoje hula i nie jestem zadowolona.
Lekkim to trzeba sie niezle nameczyc zeby sie krecilo. Miesnie pracuja i po 20 - 30 minutak jestem nie milosiernie zmeczona. Non stop napinam miesnie lydek, ud posladkow, plecow i brzucha. Obciazone praktycznie kreci sie samo. Nie musze sie nawet za bardzo poruszac. Miesnie praktycznie nie pracuja, (uda i posladki w ogole, a brzuch i plecy troche) w ogole sie nie zmeczyalam , moglabym krecic kilka godzin bez wysilku, a chyba w cwiczeniach chodzi o to zeby sie troche ponapinac i pomeczyc, a nie poobijac bez wysilku. Wysypuje ryz i bede nadal krecic lekkim. Przynajmniej jakis wysilek trzeba w to wlozyc, a nie krecic godzinami bez sensu.
#2214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2215 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Poza tym ja juz mam bardzo wcieta talie tylko ogolnie cala troche za duza jestem, wiec w moim przypadku rzezbienie samej talii odpada. Roznica miedzy moja talia i biodrami jest wystarczjaco duza.
![]() |
#2216 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja tez bardziej wierze w ta teorie ![]() nad takim lekkim w ogole nie umiem zapanowac. a nie wiem jak kolezanka krecila tym ciezkim ze niby samo sie krecilo bez napiecia i pracy innych miesni ![]() alez mnie kosci biodrowe bola ![]()
![]() |
#2217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2218 |
Wtajemniczenie
|
potwierdzam że lekkim hh obciążonym czymkolwiek (w moim przypadku grochem i odrobiną piasku) trzeba się namęczyć ale to właśnie bardzo dobrze bo więcej tłuszczyku się spala
![]() Ja na początku jak kręciłam to po 10 minutach kręcenia byłam cała mokra a teraz jak kręcę już ponad miesiąc 10 minut to nie taki straszny wyczyn. Troszkę mniej się męczę ale pomimo wszystko i tak trzeba się troszkę zmęczyć i spocić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2219 |
Zakorzenienie
|
Wiec widzisz jak trzeba sie nameczyc zeby nad nim panowac.
Ja nad moim panuje, ale zeby zapanowac musza pracowac wszystkie miesnie, od palcow u stop po kark. Kazda z nas ma jakas swoja technike i oczekiwania gdzie chce zgubic centymetry. U mnie uklepywanie smalcu na samej talii odpada bo juz mam 30 cm roznicy miedzy talia i biodrami. Bardziej chcialabym zeby ta roznica sie zmniejszyla niz zwiekszyla. Wiec stawiam na prace miesniami, a nie uklepywanie.
#2220 |
Raczkowanie
|
W takim razie jakim cudem jedna z użytkowniczek w dwa miesiące cudownie wyrobiła sobie talię oraz spłaszczyła brzuch używając koła z masażerem, czyli cięższego od zwykłego?
![]() Chociaż i tak uważam, że samo hh to za mało, nie wyszczupli mi ono ud i łydek, moim zdaniem to świetny dodatek do interwałów i siłowych, które wykonuję. ![]() Edytowane przez Jedwabna Czas edycji: 2011-05-13 o 16:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:36.