|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2371 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: hula - hop 4
Dziewczyny ratujcie mnie.. bo ja sie pierwszy raz z tym spotykam. Nigdy nie bylam zwolenniczka wody, ale teraz odstawiajac wszystkie inne napoje przestawilam sie na samiutenka wode
![]() ![]()
#2372 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przeczytane w2016 35( 2015:70;2014:33; 2013: 61) 03.10.2015 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2373 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja dziś 30 min przes południem i około 20 -21 będzie godzinka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2374 |
Raczkowanie
|
Ja mam tak cały czas... wieczorami. Rano zazwyczaj jest w porządku. Jakby nerki nie nadążały tej wody przetwarzać. Nie wiem, jak inaczej temu zaradzić, jak tylko zmniejszyć ilość płynów... Ale przy zmniejszeniu z kolei czuje się pragnienie. Ostatnio po raz pierwszy od bardzo dawna nie miałam takiego brzuszka, kiedy właśnie byłam w podróży i piłam niewiele. Więc po odchudzaniu chyba zmniejszę ilość wypijanej wody.
Wczoraj zestawiłam sobie dwa zdjęcia swego brzuszka - aktualne i zrobione już ze 2-3 lata temu. Nie wiem, który to był dokładnie miesiąc i rok, ale sprzed jakiegokolwiek odchudzania i sprzed zabawami z hula-hop. Efekty widać poniżej (o ile udało mi się poprawnie dodać załącznik, bo nigdy tego nie robiłam na tym forum). Mój obecny brzuszek jest "w środku". W zasadzie dopóki nie spojrzy się na takie zdjęcia, nie ma się świadomości różnicy. Nie wiem, ile by to wyszło w centymetrach. Dodam jeszcze, że ostatnio nie trzymałam się żadnej diety - jadłam w dużych ilościach słodycze, tosty itd. Może nie jest to efekt imponujący, biorąc pod uwagę różnicę czasu, ale ja cieszę się przede wszystkim z tego, że efekt mojej pracy nie poszedł na marne i mimo tego "łamania zasad" pozytywne efekty pozostały - bardzo trudno przychodzi mi chudnięcie z brzucha. Edytowane przez aquaria443343 Czas edycji: 2011-05-17 o 18:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#2375 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Planuje kulic ten http://allegro.pl/eveline-zestaw-wys...612637028.html Tez slyszalam o nim wiele dobrego a cena jest w moim zasiegu ![]() No i nei wiem co z tą wodą. Piję tak jak trzeba niegazowaną. Nie pije jej tak duzo. Z pewnoscia nie jestem przed okresem ![]()
![]() |
#2376 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2377 |
amor vincit omnia
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2378 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no no ![]() ![]()
![]() |
#2379 |
Raczkowanie
|
Produkty Eveline w ogóle są fajne
![]() Póki co 40 minut za mną, teraz do nauki a potem może jeszcze coś wykręcę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2380 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dzisiaj zaledwie 30 minut, bo wieczorem sobie darowałam bo byłam na fit-piłce i już mi się nie chce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2381 |
Zakorzenienie
|
Hej laski.
Póki co dałam rade tylko 10 minut ![]() ![]()
![]() |
#2382 |
Przyczajenie
|
Dziewczęta, proszę o radę.
Czy udałoby mi się zgubić "boczki" poprzez używanie tylko hula i odstawieniu słonych przekąsek i słodyczy? Jakie ćwiczenia/możliwości mogę zastosować ,żeby tego dokonać? Pewnie brzuszki...ale jakoś nie mogę się do nich przekonać.. ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2383 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2384 |
Zakorzenienie
|
u mnie w sumie dziś 70 min
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2385 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() ![]() ![]() ![]()
#2386 |
Zakorzenienie
|
O jej. ja czytam Wasze czasu hulania, to aż mi głupio ze wyskakuje tu z moimi 10 minutami
![]()
#2387 |
Zakorzenienie
|
![]()
Heh no moje 30 minut to też malutko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2388 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zwiększ ilość wypijanej wody. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2389 |
Zakorzenienie
|
A ja wczoraj 1 dzień okresu ale nie dałam się i pół godzinki za mną
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2390 |
Zakorzenienie
|
Ja niedługo się wezmę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2391 |
Zakorzenienie
|
miałam z rana, ale nie mam weny, pokręcę gdy wrócę z biblioteki. A wieczorem zumba
![]()
![]() Przeczytane w2016 35( 2015:70;2014:33; 2013: 61) 03.10.2015 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2392 |
Raczkowanie
|
jeny...a ja nadal nie mogę zapanować nad moim hh.
Po kilku sekundach mi spada ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2393 |
Zakorzenienie
|
40 min
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2394 |
Raczkowanie
|
Ejjj, Dziewczynki a co z waszymi boczkami gina czy tez nie? ;]
Piszcie o efektach ;pp
#2395 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja też chcę na Zumbe ![]()
![]() |
#2397 |
Raczkowanie
|
Ejjj, Dziewczynki a co z waszymi boczkami gina czy tez nie? ;]
Piszcie o efektach ;pp u siebie zauważyłam że ginie mi wszędzie, tak jakby się to splaszcza ![]() wyjęłam ze swojego hh jedną część by sprawdzić jak się będzie kręcić, hh ma teraz z 80 cm i kręci się dalej dobrze z tym że duże koło utrzymywałam w talii, a teraz te mniejsze normalnie wszędzie mi ucieka ![]() ![]() Dodatkowo ściągłam sobie z neta darmowy program, w którym jest bardzo łatwy przelicznik kalorii. Niby wychodzi że do spokojnej egzystencji potrzeba mi 1468 kcal, a przy minimalnej aktywności fizycznej (podpięłam tu hh) 2056 kcal. Postanowiłam utrzymać dzienny bilans na 1762 kcal ![]() Tak naprawdę nigdy niewiem ile zjadam (pożeram?) w ciągu dnia. Może dzięki temu naucze się zdrowych nawyków nie odmawiając sobie zbyt wiele a skutecznie je łącząc, w końcu wszystko jest dla ludzi ![]() ![]() Stosuje się do tego od wczoraj i zauważyłam, że mój brzuch nie puchnie jak balon ![]() Edytowane przez magdusia2805 Czas edycji: 2011-05-18 o 14:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#2398 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2399 |
Raczkowanie
|
A jakurcze zamowiłam moje hula hop w niedziele i liczyłam, że dziś już będzie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2400 |
Raczkowanie
|
http://zdrowezywienie.w.interia.pl/zapotrzebowanie.htm
na samym dole "niezbędnik odchudzania" ![]() niby zjadam około 300 kcal mniej niz organizm potrzebuje i do tego hula hop około 160 - 200 kcal mniej ![]() ![]() tam w edytorze z ćwiczeniami wpisałam że hh wynosi 40 (wartość energetyczna), w ciągu godz na hh podobno spala się ok. 240 kcal |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:27.