|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: hula - hop 4
dziewczyny mam pytanie!! kupiłam sobie to hh z masażerem, jest świetnie, idealnie się nim kręci (myślałam że nie będę potrafiła) tylko porobiły mi się już po 2 dniu ogromne siniaki. Naczytałam się i wiem że to normalnie ale co mam teraz zrobić? Odstawić kółko i czekać aż znikną? czy się nie przejmować i kręcić dalej a one same znikną? Help!
|
#2432 |
|
Wtajemniczenie
|
ja dzis nie dam rady bo strasznei boli meni glowa. Caly dzien dzi su nas goraco i parno troche popadalo i znowu duszno... Cisnienei okropne az kawe musze sobie zrobi mocniejsza
|
#2433 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a może już masz taki idealny brzuszek że lepszy nie będzie i dlatego nie ma efektów?
|
|
#2434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeczytane w2016 35( 2015:70;2014:33; 2013: 61) 03.10.2015 |
|
|
|
|
#2435 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzisiaj jeszcze 30 min.
|
|
|
|
|
#2436 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pierwsza jazda jutro - obym przeżyła, bo w porównaniu do moich starych rolek, te, z tego co sprawdzałam przez moment, w sekundę rozwijają zawrotną prędkość Dopiero wróciłam do domu więc raczej nie pokręcę już dzisiaj
|
|
|
|
|
#2437 |
|
Raczkowanie
|
dzień 2: 2x10 w lewo i 2x8 w prawo czyli łącznie ok 35-40 minut. Mam zaczątki dwóch fioletowych przyjaciół ;p
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2438 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak moja siostra z mężem jeździła to miała cały tyłek poobijany i się śmiałam z niej żeby sobie poduszkę przyczepiała jestem wredna
|
|
|
|
|
#2439 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam koło bodajże 1,3 kg z wypustkami anionowymi... I po prostu mam wrażenie, że ono się samo kręci, ja się delikatnie tylko ruszam.. nie czuję przy kręceniu żadnego zmęczenia ani nic, co najwyzej nogi mnie od stania w miejscu tyle czasu trochę bolą...Zauważyłam że trochę bardziej się męczę gdy wyciągnę jedną część hh, i kręcę takim malutkim, ale z drugiej strony obniżam wtedy też jego ciężar...
|
|
#2440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2441 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie napisałam, że wogóle nie widzę różnicy, lekka jest, ale marna w porównaniu do Waszych efektów... A kręcę dłużej;/
|
#2442 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja się nieźle namachałam rano nie mogę ćwiczyć bo koszą trawnik przed blokiem i mam wrażenie że się na mnie gapią |
|
|
|
|
#2443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2444 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
- zmniejszyć średnice koła ( np co tydzień odejmować i dodawać tą jedną część) - przypatrzyć się temu co jesz hh samo nie zdziała cudów, tak jak każde ćwiczenie bez pomocy diety się nie obejdzie ( i nie mówie tu o nie jedzeniu słodyczy czy fastfoodów). Hula hop spala tylko 240 kcal/h to bardzo mało w porównaniu do skakanki czy pływania, to jest dosłownie mały jogurt owocowy i banan lub kromka chleba z czymś. Przypatrz się temu co jesz, z pewnych produktów zrezygnuj, inne zamień na mniej kaloryczne i zobaczysz że powinny centymetry ruszyć. Nie musisz rezygnować z niczego ani stosować drastycznych diet. Wystarczy, że podejdziesz z głową do jedzenia ![]() ja te trzy rzeczy wprowadziłam w życie i od dwóch dni mam ładny brzuszek a nie jakiś tam balon |
|
|
|
|
#2445 |
|
Zakorzenienie
|
Za mną właśnie godzinka
|
#2446 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Być może to właśnie jest przyczyną niewielkich efektów. |
|
|
|
|
#2447 |
|
Zakorzenienie
|
Za mna juz godzinka dzisiaj
|
#2448 |
|
Raczkowanie
|
głodówka = spowolniony metabolizm = organizm wszystko magazynuje bo boi się że nie otrzyma pożywienia....
najgłupsze z możliwych rozwiązań |
|
|
|
#2449 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a wlasnie wiem ze to jedna z najgorszych rzeczy. Z calego tego przejecia przez ostatnie dni nei jadlam teoretycznie nic slodkiego itp. Czulam sie slabo.. i glupia bylam bo brak jakiegokolwiek cukru tez zle wplywa na organizm
|
|
#2450 |
|
Zakorzenienie
|
Witam, wczoraj nie kręciłam jednak. Padłam przed 19 taka byłam zmęczona, ale dziś pokręce
|
|
|
|
#2451 |
|
Zakorzenienie
|
pozwolicie, Dziewczyny, że się do Was przyłączę
![]() dziś kupiłam hula hop i pokręciłam już dobre 30min. - wciąga .mam nadzieje, że mój zapał nie jest słomiany ![]() i moje wymiary tak na początek: waga: 68 kg wzrost: 168 cm łydka: 38 cm udo: 60 cm biodra: 100 cm talia: 79 cm pod biustem: 83 cm w biuście: 95 cm ramię: 28 cm
Edytowane przez Miss Dramatique Czas edycji: 2011-05-20 o 18:23 |
|
|
|
#2452 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja tam czasami jem kolację nawet o 22 i nastepnego dnia rano na wadze spadek ![]() Zaraz idę kręcić A na rolki chyba pójdę jutro, o ile kupię ochraniacze ![]() Miss Dramatique - witamy
|
|
|
|
|
#2453 |
|
Zakorzenienie
|
nie dziękuję
![]() zauważyłam, że jak napełniłam po brzegi hula hop ryżem to o wiele lepiej mi się kręci takim ciężkim i pewnie szybsze i lepsze efekty będą niż przy kręceniu takim pustym
|
|
#2454 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Teoretycznie nie uzywane
|
|
#2455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2456 |
|
Wtajemniczenie
|
Prosiłam tylko dlatego o niekomentowanie, gdyż "znam się na tym". Wiem jak bardzo sobie szkodzę, czym to grozi itp, wiec po prostu uświadamianie nie jest mi potrzebne
Mam z tym pewne problemy, i co zrobić
|
#2457 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No cóż, jutro muszę pojechać kupić jakies, bo bez ochraniaczy jestem tak przerażona, że się wywalę, że nie skupiam się w ogóle na jeździe ![]() Cytat:
Ja np. jestem już tak przyzwyczajona do chleba pełnoziarnistego na śniadanie, że nie wiem czy kiedykolwiek jeszcze wezmę do ust biały ![]() Cytat:
Sama stwierdziłaś, że sobie szkodzisz. Poza tym pisałas, że krecisz po 3 godziny i efekty są minimalne. Niestety, najprawdopodobniej to wina Twojej diety. Więc jesli nie planujesz przerzucić się na cos zdrowszego dla organizmu, to my niestety nie będziemy w stanie Ci pomóc, kiedy znowu napiszesz, że kręcisz już n-ty tydzien i nie masz efektów ![]() Jesli nie masz spektakularnych efektów w centymetrach to zgaduję, że na wadze też nie inaczej. A ja i reszta dziewczyn jemy normalnie i mamy efekty i tu i tu. Może warto więc by się było zastanowić jednak nad zmianą sposobu odżywiania, bo w końcu nie problem schudnąć. Problem utrzymać potem wagę dłużej niz dwa miesiące ![]() Ja dzisiaj 50 minut
|
|||
|
|
|
#2458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobra zaraz kręcę
|
|
|
|
#2459 |
|
Wtajemniczenie
|
a powiedzcie mi cos o brokulach? sa one zdrowe?
bo wiele osob mowi ze sa rakotworcze itp... a zasmakwoaly mi takei zwykle ugotowane
|
#2460 |
|
Zakorzenienie
|
ja, podsumowując dzisiaj pohulałam 60 min
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:18.

i się śmiałam z niej żeby sobie poduszkę przyczepiała