|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2491 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tamilee Webb "Ty też możesz mieć takie pośladki"
Cytat:
|
|
|
#2492 |
|
Zakorzenienie
|
Po prostu tak się polubiłyśmy z dziewczynami z wątku, że szkoda nam było schudnąć, rozumiesz...
to świetny nawyk! mam nadzieję, że wakacje go u mnie podtrzymają, że nie prześpię całych
|
|
|
#2493 |
|
Raczkowanie
|
Hej dzieczyny mnie po Tamilee bolą nogi tylko. Pośladki czułam w czasie cwiczen staram sie caly czas ciezar ciala na pietach trzymac i niewiem co jest grane..
no szlag mnie trafi kiedys przedtem cwiczylam 8 minut buns i tak w dupsku schudlam ze masakra wiec przerzucilam sie na Tamilee.. |
|
|
|
|
#2494 | |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
|
|
|
|
#2495 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2496 |
|
Raczkowanie
|
Drugiego póki co nie dam jeszcze rady...ale wlasciwie musze cofnac to co powiedzialam wczoraj
tyłek tak mnie boli od rana ze ledwo siedze ![]() mam nadzieje ze rozbuduje miesnie i podniose ten swoj kuper ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Nie wychodze specjalnie na to patrzylam tez ale to jest nic najgorzej utrzymywac ciezar na pietach caly czas poczatkowo non stop rownowage tracilam |
|
|
|
|
#2497 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
#2498 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale tak czytalam wiekszosc osob od pierwszego zaczyna wiec tez wolalam wg ogolnego schematu jechac a gdybym cwiczyla raz jeden raz drugi zestaw a po jakims czasie dopiero dwa na raz? zaznaczam ze cwicze co drugi dzien trzy razy w tygodniu |
|
|
|
|
|
#2499 |
|
Raczkowanie
|
Dobra jednak zostalam przy pierwszym treningu na razie
po ostatnim mialam takie zakwasy ze masakra ale juz sie rozgrzalam Pozdrowionka Dziewczyny!
|
|
|
|
|
#2500 |
|
Konto usunięte
|
wracam potulnie po dluuuuugiej przerwie
kilka dni temu zrobilam z pierwszej czesci 2 powtorzenia i potem mialam straszne zakwasy. schodzilam ze schodow jak babka stuletnia. dzisiaj juz zrobilam dwie czesci...ciekawe kiedy w koncu dam rade kupic hantle. Wy cwiczycie z hantlami? |
|
|
|
|
#2501 |
|
Zakorzenienie
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2502 |
|
Raczkowanie
|
A ja w maju przerzucilam sie na 8 Minute Buns i 8 Minute Legs. Rozpoczynam trzeci miesiac z tym smiesznym panem
i powiem Wam, ze z roznic jakie zauwazylam to na pewno krotszy czas cwiczen - lacznie 16 minut zamiast 30-40 z Tamilka (w zaleznosci czy robilam przerwe pomiedzy pierwsza a druga seria, czy nie), na pewno mniejszy wysilek a rezultaty takie same, o ile w partiach pupnych nie lepsze
|
|
|
|
|
#2503 |
|
Rozeznanie
|
[1=e005a964934c5ccfb93a5cc da41449f79d95ca06;3510475 7]wracam potulnie po dluuuuugiej przerwie
kilka dni temu zrobilam z pierwszej czesci 2 powtorzenia i potem mialam straszne zakwasy. schodzilam ze schodow jak babka stuletnia. dzisiaj juz zrobilam dwie czesci...ciekawe kiedy w koncu dam rade kupic hantle. Wy cwiczycie z hantlami?[/QUOTE] Hahaha skąd ja to znam |
|
|
|
|
#2504 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
|
#2505 |
|
Zakorzenienie
|
Należę do osób, które szybko nudzą się cwiczeniami. Postanowiłam wykonywać cwiczenia na pośladki co drugi dzień(min 3 razy w tyg), ale nie chciałabym skupić się tylko na Tamille. Czy mogę mieszać ją z innymi ćwiczeniami na pośladki? np. dwa razy w tyg Tamille, i raz coś takiego? http://www.youtube.com/watch?v=O2c8xSyaLpk (tutaj trwa całość 10 min, ale przedłużę na początek do 15 min ) lub to: http://www.youtube.com/watch?v=MFlH8...eature=related ? Czy będę musiała przez to dłużej czekac na efekty? Czy lepiej najpierw przez miesiąc robić Tamilee, a potem przez miesiąc te dwa inne programy? Co myślicie?
|
|
|
|
|
#2506 |
|
Raczkowanie
|
Po prawie 2-óch miesiącach powróciłam do Tamilee, wcześniej cwiczyłam już z obciążeniem 1,5 kg a teraz muszę od początku się wprawiac
Wczoraj pierwszy trening, dziś zakwasy na dupci i udach Wspaniałe uczucie.
|
|
|
|
|
#2507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ćwiczę drugi program od ósmego sierpnia, trzy razy w tyg. Już zakwasów w ogóle nie mam i wykonuje mi się te ćwiczenia coraz łatwiej. Dziś spróbuję zrobić także kilka minut pierwszego programu. |
|
|
|
|
|
#2508 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chociaż pewnie jeszcze kiedyś powrócę do niej
|
|
|
|
|
|
#2509 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2510 |
|
Wtajemniczenie
|
Możecie mnie zbić - ćwiczyłam, ćwiczyłam i w końcu się zaniedbałam - przestałam ;/ Gdzieś tam wcześniej są też moje wypowiedzi, że działa, może ktoś mnie pamięta
w każdym razie wracam znowu, może ten wątek mi pomoże, będę pisać po ćwiczeniach, że zaliczone - inaczej brak mi motywacji. Zaczynam od dziś
|
|
|
|
|
#2511 | |
|
Raczkowanie
|
Ćwiczę co drugi dzień
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2512 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie pierwszy jest trudniejszy od drugiego, dlatego zaczynałam z drugim. Cwiczę od miesiąca, trzy razy w tyg i na razie jedyne efekty, jakie zauważyłam to to, że już się tak bardzo nie męczę no i zrobię też kilka minut pierwszego programu dodatkowo. Ale sumo na razie odpuszczam. ![]() Mam nadzieję, ze pod koniec września, czyli po dwóch miesiącach ćwiczeń już jakąś różnicę zauważę, ale dałam sobie czas trzech miesięcy na zobaczenie efektów, więc narazie się nie denerwuję, gdzie to one są ![]() Ale fajnie, że ktoś coś napisał, bo tak trochę nudno samej było ćwiczyć. ![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Myślicie, że Tamille trzy razy w tyg wystarczy? Czy lepiej cztery razy? Albo Tamille trzy razy i dodatkowo raz w tyg 8 min buns? |
|
|
|
|
|
#2514 |
|
|
ja planuję zrobić sobie miks ulubionych ćwiczeń z 1 i 2 programu, bo niektóre ćwiczenia mnie wykańczają i trochę niepotrzebnie nadwyrężają nogi
|
|
|
#2515 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się właśnie przebieram i biorę się za ćwiczenia.
Ciekawe, czy pod koniec września uda mi się zrobić oba programy.
|
|
|
|
|
#2516 |
|
Raczkowanie
|
No dobra laski ja od kiedy dolaczylam sie do watku cwicze
niestety nie zawsze daje rade regularnie czasem musze zrezygnowac z cwiczen ... ale ogolnie checi sie licza tak? :P:P mam do Was tylko pytanie... poki co robie caly czas pierwszy program i chcialabym wiedziec czy trzy razy w tyg wystarczy cwiczy czy zalecacie czesciej? i czy po Tamilee pozbede sie tych okropnych... waleczkow pod posladkami? patrzec juz na nie nie moge
|
|
|
|
|
#2517 |
|
Raczkowanie
|
Hallo!! Jest tu kto?
![]() _____________ Od dzisiaj : ~ rzucam palenie ~ cwicze oba zestawy Tamilee ~ walcze z cellulitem na powaznie :P ~ wprowadzam warzywa i owoce do diety
Edytowane przez Guziczek6663 Czas edycji: 2012-09-07 o 12:07 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2518 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem
Dzis czeka mnie jeszcze Tamilee. Tamilee wspomina na nagraniu, że wystarczy dwa-trzy razy w tyg, ale podejrzewam, że ma na myśli cały program, czyli całę 30 min. Ja ćwicze od miesiąca drugą serię i od kilku dni pierwszą serię pierwszego programu. Powili dążę do zrobienia 30 min. Wydaje mi sie, że 4 razy w tyg po 15 min to maximum (mięśnie też muszą odpocząć), trzy razy są minimum. |
|
|
|
|
#2519 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no coz czyly trzy razy w tyg po 30 minut nie pozostaje nic innego jak sie sprezyc zeby na nastepne wakacje na pewniaka na plaze wyjsc |
|
|
|
|
|
#2520 |
|
Zakorzenienie
|
Ćwiczy ktoś jeszcze? Ja sie nie poddaję, zaczęłam siódmy tydzień ćwiczeń.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:57.

no szlag mnie trafi kiedys przedtem cwiczylam 8 minut buns i tak w dupsku schudlam ze masakra wiec przerzucilam sie na Tamilee..

ale tak czytalam wiekszosc osob od pierwszego zaczyna wiec tez wolalam wg ogolnego schematu jechac