|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4441 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Cytat:
Cytat:
![]() No to jestem już spokojna ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4442 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4443 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4444 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4445 |
Zakorzenienie
|
ja ostatnio zamawiałam próbki płynnego podkładu matującego (dostałam warmest beige i nude po 1 szt,zaś golden caramel i cream po 2szt.)oraz perfect wear (jeszcze przed zmianą opakowań) -ivory,golden caramel,warmest beige,cream ,almond,nude po 1szt.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4446 |
Wtajemniczenie
|
Witam z rana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4447 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4448 |
Rozeznanie
|
Witam w dniu dzisiejszym
![]() Nikt jednak nie widział nugatu na zywo, a szkoda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4449 |
Zadomowienie
|
co do próbek to ja sobie nie wyobrażam jak można ich nie dawać. chociaż jak nie byłam konsultantką to rzeczywiście rzadko dostawałam, a zamawiałyśmy razem z mamą. tylko kilka razy coś, bo miałyśmy naprawdę spore zamówienie. a sama daję zawsze jakąś próbkę, przy większym zamówieniu dwie. i tak mi się opłaca, bo zawsze zamawiam nowe zapachy i najczęściej te próbki które są przecenione. No i zarobię te nawet 70 gr mniej to się nic nie stanie (i tak największe zamówienia ma mama, która chce próbki zapachów czasem i tyle. ale za to dostaje ofertę netto).
a co do zaokrąglania, to się dziwię. jeżeli klientka chce to sama stwierdzi, żeby jej tych 20-30 gr nie wydawać, ale inaczej to nie wyobrażam sobie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4450 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4451 |
Raczkowanie
|
Ojej ale stron do przeczytania po weekendzie
dziś rano moja mama otworzyła wodę In bloom rano się psikała i ubytek minimalny tzn jest pełna równa z górną krawędzią buteleczki tak wiec nie wiem kto kogo próbuje zrobić w balona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4452 |
Raczkowanie
|
cześć WSZYSTKIM po weekendzie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4453 |
Zadomowienie
|
Witam wszystkie avomaniaczki
![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4454 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a co do próbek to ja zawsze zamawiam próbki perfum i szminek - mam wszystkie, jakie Avon produkuje... i opłaca się taki zakup, bo klientki często pytają o jakiś zapach albo odcień szminki i po obejrzeniu próbek prawie zawsze się decydują. jest to o tyle dobre, że kolory szminek pokazywane w katalogach bardzo często różnią się od rzeczywistych kolorów, a dzięki próbkom mam mniej zwrotów lub niezadowolonych klientów... no i sama dla siebie mogę łatwiej wybrać jakiś produkt... a jeśli np. zostają mi jakieś próbki produktów, któych już nie ma w ofercie, to po prostu je sobie zużywam wspólnie z Mamą, więc dużej straty nie ma... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4455 |
Zadomowienie
|
witam
![]() Znalazłam wczoraj na internecie fotke w realu biżuteri Delphi i chyba te oczka faktycznie są celowo zamienione, bo wydaje mnie się, że chyba na tej fotce też różnią się te oczka w kolczykach, więc chyba nie będe mieniała, w czwartek i tak będe w krakowie, więc najwyżej podejde do Coku i zobacze jak tam kolczyki się prezentują ![]() ![]() a moja konsultantka nie realizuje zamówień z minikatalogu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4456 |
Zadomowienie
|
zapomniałam fotki tej w realu dorzucić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4457 |
Rozeznanie
|
aha, czy jeszcze któś mógłby się wypowiedzieć n/t tego peelingu w płatkach Anew?? chodzi mi oczywiście o ten nowy, jednostopniowy...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4458 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4459 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4461 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4462 |
Zakorzenienie
|
Ja zawszę daję próbki, nawet jak zamówienie jest niewielkie. A jak jest duże to nawet jakiś gratis zamówiony z of. internetowej lub netto
![]() Kalex gratulacje ![]()
#4463 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
Miłość tylko wtedy nie żąda niczego, kiedy wierzy że posiada wszystko Oczy...widzą, uszy...słyszą, a serce...i tak wie swoje ![]() Zaręczynki ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200710060926.png Nasze weselicho ![]() http://www.wyjdzzamnie.pl/suwaczki/suwaczek-39055.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4464 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4465 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4466 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do próbek, zawsze daję każdemu jakąś próbeczkę zapachu i to działa, bo kobietkom spodoba się jakiś zapaszek i go biorą później ![]() ![]() poza tym do większych zamówień zawsze dołączam coś "większego" - np. jakąs kosmetyczkę, odżywkę do włosów, żel pod prysznic, krem do rąk, zawieszkę do tel. komórkowego (była taka fajna za 2,90 ze starej oferty logo w ofercie netto w K02 ![]() teraz zamówiłam na 2 termin z K03 próbeczki Far Away oraz próbki podkładu Perfect Wear - tylko nie wiem czy ja dostanę je już z tym odcieniem Honey? Nie orientujecie się?wydaje mi się, że tak, bo jest napisane że to pakiet 6 odcieni, a te nowe PW mają 6 odcieni, a stare miały 5 odcieni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4468 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4469 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4470 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny!
Czytam Was już od jakiegoś czasu, ale dopiero teraz sie odzywam. Ktoś już tu pisał o biużuterii Alsace.. Naprawde jest taka beznadziejna ![]() A co do próbek to też daje klientkom, szczególnie przy wiekszych zamowieniach albo jak są jakieś nowości. Pozdrawiam i mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona ![]() A i jeszcze mam pytanko do tego nowego kremu z Solutions zielonego z pompką - czy on bardzo matuje? A i jeszcze móglby ktos napisac jakie są promocje na próbki w formularzu 04 i co jest w kaciku wspomnien. Z góry dzięki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:55.