|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#8221 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Po uzyciu jeszcze wczoraj na noc i dziś rano stwierdzam że po serum sake nie ma żadnego różowego połysku na twarzy ( może jak ktoś nawalił pół buteleczki to i się świeci na różowo
). Serum ujędrnia skórę i wygładza I czuję że bedzie b.wydajne bo malutka kropelka starcza mi jakoś na cała twarz, druga kropelka na szyję. Tylko muszę napisać meila do avonu jak dokładine tego serum używać...czy np. taka kuracja że np 2 tyg a później przerwa bo to przecież serum..czy na to później jeszcze krem...zobaczymy co mi odpisza Bo ogólnie to serum chyba używa sie od czasu do czasu w razie potrzeby aby "dożywić" skórę
|
#8222 |
|
Zakorzenienie
|
A pochwale sie ze mam w koncu swoje probki
Passion Dance 5 szt. Far Away 5szt. i krem rozswietlajaco koloryzujacy spf 20 na wyprobowanie wzielam- to tyle w biurze,A kolezanka konsultankta przyniesie mi dzis kulke Incadessence i ta rozowa bransoletke z "rozowej wstazeczki" to na tyle.
|
|
#8223 | |
|
Zakorzenienie
|
ale ja sie nawet nie obraziłam
![]() chodź myślałam że to do mnie ;-) Cytat:
a w którym jest to katalogu bo nie widze
|
|
#8224 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam nadzieje ze Paulinkosia wybaczy mi że za nią odpowiadam jest dopiero w katalogu 06 a Paulinkosia ma z demo do 05
|
|
|
|
|
#8225 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#8226 | ||
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam jesli poczułaś sie jednak troszke urazona
Cytat:
Cytat:
Ale, że ostatnio nauczyłam sie nie kupowac w ciemno czy ktora z Was może napisac skład bo na KWC nie ma Z góry wielkachne dzięki |
||
|
|
|
#8227 |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo mi się podoba katalog 7
Natomiast z 5tki biorę tylko: -cienie do powiek Lśniące piaski kolor Bronze Sands -odżywczy krem do stóp z kofeiną Kusi mnie jeszcze szminka Lśniące piaski, super ma opinie ale niestety brak funduszy. Z 6 planuję kupić: -krem ochronny SPF20 + ochronny sztyft SPF35 -tusz Pełnia Rzęs -glęboko nawilżający krem pod oczy, bo pewnie już mi się skończy do tego czasu W 7 zaszaleję
|
#8228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie szkodzi i nie poczułam sie urażona
|
|
#8229 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny
Z kat. 05 kupiłam tylko galaretkę i 2 odżywki pod prysznic "Gorące piaski" Z kat. 06 biorę: -program liftingujący okolice oczu Z kat. 07: -zestaw startowy dla 30-latki Na razie tyle
|
|
|
|
#8230 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mleko już mi sie dawno skończyło..ale było rewelacyjne
|
|
#8231 |
|
Raczkowanie
|
Witam.
Potrzebuje waszej pomocy.Szukam fajnego zapachu na wiosne-nie mocnego a zarazem nie bardzo łagodnego.Taki średni.Kwiatowy.Typowy na wiosne,nie ciężki i nie taki od którego głowa boli.Taki sexi żeby był a jak ;-) Wypisze wam wszystkie które mi teraz przyszły do głowy.Potrzebuje po pierwsze *jak pachną.Po drugie *czym *po trzecie dla jakiej grupy wiekowej są przeznaczone i po czwarte które waszym zdaniem są najlepsze.No więc wymieniam.Możecie też napisać które są na wiosne lato a które na jesień zime.Dziekuje.Pozdrawiam 1) Surrender 2) Surreal 3) Incandenssence 4) Treselle 5) Treselle silver 6) For Away 7) Extraordinary 8)Passion Dance 9)Be Sensual 10) Be Kissable 11)Celebre
|
#8232 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Surreal - nie wiem ;D Incandensence może by ci się spodobał bo większosci się podoba i jest wlasnie taki fajny ![]() Treselle mi sie podoba ale czujęw nim nute takiej herbaty ale to tylko ja![]() Tresselle silver - nie wiem ![]() Far Away - jest słodki więc trzebalubieć takie bardzo słodkie zapachy ![]() Extraordinary jest troche taki dziwnie pieprzny wg mnie jednak za ostry...Passion Dance troszke mi sie kojarzy z perfumami starszych pań (bez obrazy bo każdy ma swój gust) taką mi róża zalatuje ...ech ![]() Be sensual - nie wiem ![]() Be Kissable - fajny czuć w nim frezję ![]() Celebre - taki sobie, mi sie ni podoba ale na pewno ma grono fanek ![]() Może za wiele nie pomogłam ale może zawsze coś
Edytowane przez Anka :) Czas edycji: 2007-04-05 o 12:08 |
|
|
|
|
#8233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Incadecssence- nie mogłam go znieśc, pachniał strasznie sztucznie, takie plastikowe kffiatki, strasznie duszący. Extraordinary- słodki, pahcnie jak gorzka czekolada, albo pralinki ![]() Passion Dance- podobaja mi sie, jednka w nieduzym stęzeniu, bo tez bywają duszace. Z poczarku kojarzyły mi się z męskim zapachem, tak troche drapieznie pachna. Kojarza mi się z ciemnowłosa kobietą Pur Blanca- mydło, mydło i jescze raz mdlące mydło. Głowa mnie od niej boli. Nawet jak ktoś koło mnie ma ją na sobie, to mi sie robi goraco, duszno i słabo Litlle black dress- ładny zapach, ale nie dla młodej osoby, ewentualnie na wyjscia. tez mi jakoś nie przypasowął do gustu Dreamlife- miaam je z 5 lat temu. nie pamietam zapachu Percive-kojarza mi się gruszeczką. Always własnie na nie zachorowałam. Zapach słodkich kwiatów, nie mdlacy, ciepły, otyla zapache. Kolor i zapach kojarzy mi sie z nastajaca wiosną Nie byłam ich wlaścicielka, ale na nie choruje![]() ![]()
|
|
|
|
|
#8234 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale to sie nie da tak powiedziec wez te czy tamte bo sa ladne.
|
|
|
#8235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym zapachy rozwija skórze kazdego z nas inaczej |
|
|
|
|
#8236 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Hello Mówimy o kremie kryjącym przeciw wypryskom. Testuję krem na sobie teraz. Ale w moim kremie nie podoba mi się konsystencja jak klej się lepi. A jak go nakładam na twarz to nie mogę go rozsmarować bo się wałkuje. Data produkcji luty 2007
|
|
|
|
|
#8237 |
|
Wtajemniczenie
|
Trutka może jeszcze popatrz na KWC napewno są opisane zapachy
|
|
|
|
#8238 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Popieram, wybór zapachu, to bardzo indywidualna sprawa |
|
|
|
|
#8239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 dobre rady mam forum:perfumy tu link do perfum Avonu i KWC http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=182480 http://www.wizaz.pl/forum/showthread...highlight=Avon KWC przykladowe linki http://www.wizaz.pl/kosmetyki/szukaj...gdzie=produkty http://www.wizaz.pl/kosmetyki/szukaj...gdzie=produkty Poszukaj sobie reszty. Co do moim opinii Far Away- ciezki kwiatowy ale b.mi sie podoba Incadessence- podobnie jak wyzej Passion Dance- z nutka pieprzu taki sexowny fajny
|
|
|
#8240 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuje za pomoc.Musze się jeszcze zastanowić które wezmę.Pozdrawiam Zagłębie.Co do głupich pytań.Pisałam już kiedyś-jeżeli uważacie że są głupie to na nie nie odpowiadajcie.Nie będzie problemu.Pozdrawiam jeszcze raz i dziękuje wszystkim którzy się wypowiedzieli.
----------------------BYŁO JEST I BĘDZIE ZAWSZE ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC-------
|
#8241 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko chce bys Ty i inni nauczyli sie skorzystac z wyszukiwarki Zreszta pare linkow podalam,dodam ze perfumy Avon szczegolnie wyzej wymienione przeze mnie sa tanie na allegro.
|
|
|
#8242 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pewnie,że zapach to indywidualna sprawa. Może to Ci pomoże
|
|
|
|
|
#8243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pytanie nie było głupio a było na miejscu |
|
|
|
|
#8244 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
więc najlepiej jakbyś sama powąchała ![]() Ale z drugiej strony to pytanie nie jest takie głupie bo jak nie lubisz np ostrych zapachów i my powiemy ze jest ostry to zapewne go skreślisz ze swojej listy i nie bedziesz brała pod uwage Tym samym bedziesz mieć łatwiejszy wybór ![]() POZDRAWIAM |
|
|
|
|
#8245 |
|
Zakorzenienie
|
Sunik1 ale masz fajną ściage zapachową
![]() EDIT- Mam jedno małe pytanko. O co Wam chodziło, by nie uzywac za długo jednego tuszu?? Jezlei mam na opakowaniue 9 miesięcy do zuzycia, to po 9 moze zaszkodzić oczkom?? Pytam powniewąz nosze podwójne oczy i musze na oczy uważać. A za niewiedze droga sie płaci
|
|
|
|
#8246 |
|
Zadomowienie
|
W panoramce kiedyś była.
Są zapachy dla facetów też mogę wkleić.Lemoorka jak jesteś konsultantką, to masz taką ściągę
|
|
|
|
#8247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja mama kiedyś była Ja sie tez kiedyś bawiłam zastepując kolezanke, ale jakoś nie mam do tego głowy, ani tak duzo nie kupuje ![]() Ostatnio jakas pani chciała mnie wciągnąc, wciskała mi ulotke tego kremu na odchudzanie- nowośc w 6, mówiac, ze potem do mnie zadzwoni czy działa. Zrobiłam oczy jak 2 złote, bo mam straszna niedowagę, wygladam na 16 lat. Podziekowałam argumentując, że krem nie jest ani dla mnie ani dla mojego przedziąłu wiekowego i opinia ni będzie obiektywna. Zamurowało ja. Kobiete juz kojarze, bo co ide na zakupy do supermarketu, to ma swoje stoisko z Avonem i łapie młode osóbki. |
|
|
|
|
#8248 |
|
Zadomowienie
|
W takim razie wklejam całość. Trochę krzywo mi zeskanowało, ale da radę odczytać.
|
|
|
|
#8249 |
|
Zakorzenienie
|
Sunik1 wielkie dzieki
|
|
|
|
#8250 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:08.

). Serum ujędrnia skórę i wygładza
I czuję że bedzie b.wydajne bo malutka kropelka starcza mi jakoś na cała twarz, druga kropelka na szyję. Tylko muszę napisać meila do avonu jak dokładine tego serum używać...czy np. taka kuracja że np 2 tyg a później przerwa bo to przecież serum..czy na to później jeszcze krem...zobaczymy co mi odpisza

mam nadzieje ze Paulinkosia wybaczy mi że za nią odpowiadam