|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#8221 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Po uzyciu jeszcze wczoraj na noc i dziś rano stwierdzam że po serum sake nie ma żadnego różowego połysku na twarzy ( może jak ktoś nawalił pół buteleczki to i się świeci na różowo
![]() ![]() ![]() ![]()
#8222 |
Zakorzenienie
|
A pochwale sie ze mam w koncu swoje probki
![]() ![]() Passion Dance 5 szt. Far Away 5szt. i krem rozswietlajaco koloryzujacy spf 20 na wyprobowanie wzielam- to tyle w biurze,A kolezanka konsultankta przyniesie mi dzis kulke Incadessence i ta rozowa bransoletke z "rozowej wstazeczki" to na tyle.
![]() |
#8223 | |
Zakorzenienie
|
ale ja sie nawet nie obraziłam
![]() chodź myślałam że to do mnie ;-) Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#8224 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8225 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#8226 | ||
Zakorzenienie
|
Przepraszam jesli poczułaś sie jednak troszke urazona
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Z góry wielkachne dzięki ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#8227 |
Wtajemniczenie
|
Bardzo mi się podoba katalog 7
![]() Natomiast z 5tki biorę tylko: -cienie do powiek Lśniące piaski kolor Bronze Sands -odżywczy krem do stóp z kofeiną Kusi mnie jeszcze szminka Lśniące piaski, super ma opinie ale niestety brak funduszy. Z 6 planuję kupić: -krem ochronny SPF20 + ochronny sztyft SPF35 -tusz Pełnia Rzęs -glęboko nawilżający krem pod oczy, bo pewnie już mi się skończy do tego czasu W 7 zaszaleję ![]()
![]() |
#8228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie szkodzi i nie poczułam sie urażona ![]()
![]() |
#8229 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Z kat. 05 kupiłam tylko galaretkę i 2 odżywki pod prysznic "Gorące piaski" Z kat. 06 biorę: -program liftingujący okolice oczu Z kat. 07: -zestaw startowy dla 30-latki Na razie tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8230 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#8231 |
Raczkowanie
|
Witam.
Potrzebuje waszej pomocy.Szukam fajnego zapachu na wiosne-nie mocnego a zarazem nie bardzo łagodnego.Taki średni.Kwiatowy.Typowy na wiosne,nie ciężki i nie taki od którego głowa boli.Taki sexi żeby był a jak ;-) Wypisze wam wszystkie które mi teraz przyszły do głowy.Potrzebuje po pierwsze *jak pachną.Po drugie *czym *po trzecie dla jakiej grupy wiekowej są przeznaczone i po czwarte które waszym zdaniem są najlepsze.No więc wymieniam.Możecie też napisać które są na wiosne lato a które na jesień zime.Dziekuje.Pozdrawiam 1) Surrender 2) Surreal 3) Incandenssence 4) Treselle 5) Treselle silver 6) For Away 7) Extraordinary 8)Passion Dance 9)Be Sensual 10) Be Kissable 11)Celebre
#8232 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Surreal - nie wiem ;D Incandensence może by ci się spodobał bo większosci się podoba i jest wlasnie taki fajny ![]() Treselle mi sie podoba ale czujęw nim nute takiej herbaty ![]() ![]() Tresselle silver - nie wiem ![]() Far Away - jest słodki więc trzebalubieć takie bardzo słodkie zapachy ![]() Extraordinary jest troche taki dziwnie pieprzny wg mnie ![]() Passion Dance troszke mi sie kojarzy z perfumami starszych pań (bez obrazy bo każdy ma swój gust) taką mi róża zalatuje ...ech ![]() Be sensual - nie wiem ![]() Be Kissable - fajny czuć w nim frezję ![]() Celebre - taki sobie, mi sie ni podoba ale na pewno ma grono fanek ![]() Może za wiele nie pomogłam ale może zawsze coś ![]() Edytowane przez Anka :) Czas edycji: 2007-04-05 o 11:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Incadecssence- nie mogłam go znieśc, pachniał strasznie sztucznie, takie plastikowe kffiatki, strasznie duszący. Extraordinary- słodki, pahcnie jak gorzka czekolada, albo pralinki ![]() ![]() Passion Dance- podobaja mi sie, jednka w nieduzym stęzeniu, bo tez bywają duszace. Z poczarku kojarzyły mi się z męskim zapachem, tak troche drapieznie pachna. Kojarza mi się z ciemnowłosa kobietą ![]() Pur Blanca- mydło, mydło i jescze raz mdlące mydło. Głowa mnie od niej boli. Nawet jak ktoś koło mnie ma ją na sobie, to mi sie robi goraco, duszno i słabo ![]() Litlle black dress- ładny zapach, ale nie dla młodej osoby, ewentualnie na wyjscia. tez mi jakoś nie przypasowął do gustu ![]() Dreamlife- miaam je z 5 lat temu. nie pamietam zapachu ![]() Percive-kojarza mi się gruszeczką. ![]() ![]() ![]() Always własnie na nie zachorowałam. Zapach słodkich kwiatów, nie mdlacy, ciepły, otyla zapache. Kolor i zapach kojarzy mi sie z nastajaca wiosną ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8234 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ale to sie nie da tak powiedziec wez te czy tamte bo sa ladne.
![]() |
#8235 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8236 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Hello ![]() Mówimy o kremie kryjącym przeciw wypryskom. Testuję krem na sobie teraz. Ale w moim kremie nie podoba mi się konsystencja jak klej się lepi. A jak go nakładam na twarz to nie mogę go rozsmarować bo się wałkuje. Data produkcji luty 2007 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8237 |
Wtajemniczenie
|
Trutka może jeszcze popatrz na KWC napewno są opisane zapachy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8238 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Popieram, wybór zapachu, to bardzo indywidualna sprawa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 dobre rady mam forum:perfumy tu link do perfum Avonu i KWC http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=182480 http://www.wizaz.pl/forum/showthread...highlight=Avon KWC przykladowe linki http://www.wizaz.pl/kosmetyki/szukaj...gdzie=produkty http://www.wizaz.pl/kosmetyki/szukaj...gdzie=produkty Poszukaj sobie reszty. Co do moim opinii Far Away- ciezki kwiatowy ale b.mi sie podoba ![]() Incadessence- podobnie jak wyzej Passion Dance- z nutka pieprzu taki sexowny fajny ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#8240 |
Raczkowanie
|
Dziękuje za pomoc.Musze się jeszcze zastanowić które wezmę.Pozdrawiam Zagłębie.Co do głupich pytań.Pisałam już kiedyś-jeżeli uważacie że są głupie to na nie nie odpowiadajcie.Nie będzie problemu.Pozdrawiam jeszcze raz i dziękuje wszystkim którzy się wypowiedzieli.
![]() ![]() ![]() ----------------------BYŁO JEST I BĘDZIE ZAWSZE ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC-------
#8241 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko chce bys Ty i inni nauczyli sie skorzystac z wyszukiwarki ![]() Zreszta pare linkow podalam,dodam ze perfumy Avon szczegolnie wyzej wymienione przeze mnie sa tanie na allegro.
![]() ![]() |
![]() |
#8242 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Pewnie,że zapach to indywidualna sprawa. Może to Ci pomoże ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8243 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pytanie nie było głupio a było na miejscu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8244 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale z drugiej strony to pytanie nie jest takie głupie bo jak nie lubisz np ostrych zapachów i my powiemy ze jest ostry to zapewne go skreślisz ze swojej listy i nie bedziesz brała pod uwage ![]() ![]() POZDRAWIAM ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8245 |
Zakorzenienie
|
Sunik1 ale masz fajną ściage zapachową
![]() EDIT- Mam jedno małe pytanko. O co Wam chodziło, by nie uzywac za długo jednego tuszu?? Jezlei mam na opakowaniue 9 miesięcy do zuzycia, to po 9 moze zaszkodzić oczkom?? Pytam powniewąz nosze podwójne oczy i musze na oczy uważać. A za niewiedze droga sie płaci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8246 |
Zadomowienie
|
![]()
W panoramce kiedyś była.
![]() Lemoorka jak jesteś konsultantką, to masz taką ściągę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8247 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja sie tez kiedyś bawiłam zastepując kolezanke, ale jakoś nie mam do tego głowy, ani tak duzo nie kupuje ![]() Ostatnio jakas pani chciała mnie wciągnąc, wciskała mi ulotke tego kremu na odchudzanie- nowośc w 6, mówiac, ze potem do mnie zadzwoni czy działa. Zrobiłam oczy jak 2 złote, bo mam straszna niedowagę, wygladam na 16 lat. Podziekowałam argumentując, że krem nie jest ani dla mnie ani dla mojego przedziąłu wiekowego i opinia ni będzie obiektywna. Zamurowało ja. Kobiete juz kojarze, bo co ide na zakupy do supermarketu, to ma swoje stoisko z Avonem i łapie młode osóbki. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8248 |
Zadomowienie
|
W takim razie wklejam całość. Trochę krzywo mi zeskanowało, ale da radę odczytać.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8249 |
Zakorzenienie
|
Sunik1 wielkie dzieki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8250 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:19.