Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-18, 13:31   #451
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Na All można też ciut taniej kupić, ale to i tak nadal sporo, choć coś czuję, że ulegnę

I tak jak dziewczyny radzą...zrobić sobie tabelkę z wydatkami, ile na co i będzie łatwiej. Też to testowałam

Scio, ależ z Ciebie wredota i ostra babeczka...hehe

Ot szczera jestem. Wredna też, ale staram się hamować.
Ale to ma jedną okropną wadę, wszyscy mnie ciągają na zakupy, bo twierdzą, ze jestem jedną z nielicznych, któa powie prosto z mostu, wyglądasz grubo, albo wyglądasz beznadziejnie.
a j anie cierpie zakupów.
ech widzę, ze Wy tu na perfumki byście wydawały nadmiar kasy
ja bym zostawiła w księgarni większość kasy. No i obiektywy

Dzięki za rady, też tak myślę zdjęcie ślubne w ładnej ramie.

A pokazywałam Wam nasz album dla rodziców?

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami

Edytowane przez Scio
Czas edycji: 2010-03-18 o 13:32
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-18, 13:40   #452
agus87
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Nie ja myślałam takie rodzice ja i brat. Ale chyba wezmę ślubnę, moja mama była taką piękną panną młodą

Oj charakterek to ja mam
Ale w końcu mężczyźni kochają zołzy

Ja bym dała inny - zostajesz na weekend z mężem i cieszysz się, ze jesteście razem, nadrabiając mizianki bo jak można być pół roku po ślubie i mieszkać niecałe trzy. ALe już się zamykam.
Amen.

Nie mam pomysłu na obiad.

Aguś ja robiłam wtedy kebab na frytkach. To było z Knorra, ta marynata pyszna.
A masz gdzieś przepis na tortille
wiesz co, ja raz robilam tortille sama, ale teraz caly czas kupuje tortille
7 zl za paczke 6 sztuk
ani mi sie pyprac nie chce
Stary 2010-03-18, 13:44   #453
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Chwalę się

http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=3624

http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=3625

Aguś to nie dużo. Zjadłam bym coś takiego. A najlepiej jakiegoś fast-fooda nie zdrowego

Agatka jest już z nami
Stary 2010-03-18, 13:44   #454
bzyczka1
Zakorzenienie

Daisy nawet nie wiesz ile ja bym dla za takie zarobki...my musimy utrzymać i siebie i mieszkanie za 2 tyś. W tym prawie połowo idzie na kredyty, a reszta jaka zostaje idzie na rachunki i nasze życie. Teraz mamy trochę więcej kasy na koncie ponieważ była 13. W kwietniu będzie jeszcze mundurówka. Do tego wszystkiego ja nie mogę pracy znaleźć od sierpnia. Wszędzie gdzie pytam to albo mam za duże wykształcenie (licencjat na sklep to za dużo) albo za małe chcę robić magistra ale do tego potrzebna mi praca bo z pensji męża nie damy rady opłacić jeszcze mojej szkoły.
Nie wiem jak u Ciebie w domu było, ale moja mama po urodzeniu młodszej siostry z powodów zdrowotnych została bez pracy, później zamknęli miejsce pracy mamy i do najbliższej przędzalni było za daleko by opłacało się dojeżdżać, do tego moja siostra wiecznie chorowała. I to moja mama zarządzała pieniędzmi w domu, mimo tego że sama nie zarabiała. Nigdy mój tato nie wypomniał mamie że to jego pensja. Nawet ostatnio, gdy moja mama miała wypadek i auto poszło do kasacji. Tato zdecydował się na zakup kolejnego auta z salonu, mimo że on nim nie jeździ. Pan w salonie się śmiał, że tato tylko płaci a żona jeździ. Tato powiedział że to są ich wspólne pieniądze i nie ma znaczenia kto więcej korzysta.
Stałam się ostatnio jakaś drażliwa jeżeli chodzi o pieniądze. Widzę że tż-owi też się udziela. Ehh szkoda gadać. Chciałabym mieć takie problemy jak to na co wydać taką kasę i jak ją zagospodarować. Myślę że im więcej tym większe zmartwienie jak zagospodarować. Moja teściowa ma 700zł emerytury. Opłaca z tego rahunki na bieżąco, nie ma żadnych zadłużeń ani kredytów. I żyje. Nie pożycza od nikogo kasy.

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-18, 13:45   #455
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
wiesz co, ja raz robilam tortille sama, ale teraz caly czas kupuje tortille
7 zl za paczke 6 sztuk
ani mi sie pyprac nie chce
Placki zawsze kupuje, nie chciałoby mi się z nimi bawić, a farsz z mieska mielonego z kukurydzą i sosem meksykańskim - pychota!!!

Już się nie mogę doczekać jak zacznę jeść mięso, tortilka to będzie pierwsze danie jakie sobie zrobie

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-18, 13:48   #456
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Chwalę się

Aguś to nie dużo. Zjadłam bym coś takiego. A najlepiej jakiegoś fast-fooda nie zdrowego
ja tez mam czasem takie wstawki
a teraz przestalam palic, wiec w ogole sie boje
zuje gume co chwile hehe
a dzisiaj ide na silownie na 1,5 h stpu i killingbrzucha to sie wyzyje

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Placki zawsze kupuje, nie chciałoby mi się z nimi bawić, a farsz z mieska mielonego z kukurydzą i sosem meksykańskim - pychota!!!

Już się nie mogę doczekać jak zacznę jeść mięso, tortilka to będzie pierwsze danie jakie sobie zrobie
a czemu nie jesz miesa?
Stary 2010-03-18, 13:50   #457
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

A ja idę się porozciągać.
A jak zdąże to se walne aerobic a co tam

Agatka jest już z nami
Stary 2010-03-18, 13:53   #458
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
j
a czemu nie jesz miesa?
Już od 10 lat nie jem mięsa w czasie postu. I nie chodzi tutaj o to, że jestem niesamowice pobożna i daje sobie postanowienia (bo nawet nie jestem katoliczką), ale zawsze jest to równy czas, wiem kiedy zacząć i kiedy skończyć i bardziej chodzi o odtrucie organizmu niż o co kolwiek innego

Ale powiem Wam, ze nie jem już trochę tego mięsa i czuje się dużo lepiej, czuje sie lzej, kilogram schudłam (kropla w możu potrzeb, ale zawsze coś) i nie ciągnie mnie jakoś bardzo.

Stary 2010-03-18, 13:55   #459
kolanka
Zadomowienie

A ja się Wam pochwalę - bo zerknełam na obrazem iwki.
Na ślub dostaliśmy storczyka i teraz znowu zaczął nam kwitnąć . Pięknie prezentuje sie na stole w pokoju. Wstawiłam go w taka wielka szklaną miskę (pierwotnie maiła slużyc do salatek, ale jest olbrzymia i musialam z niej zrezygnować- kupiłam raz w biedronce - szkoło z krosna) , doniczkę deikatnie przykryłam zieloną organzą. Stoi na honorowym miejscu .

Edytowane przez kolanka
Czas edycji: 2010-03-18 o 13:59
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-18, 14:00   #460
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
No ja mam roczne Musiałam tu pouwzględniać dziwne podatki płacone o dziwnych porach roku Więc z 3-miesięcznego zrobił się roczny
wiem wiem ja na pocztaku chcialam zrobic miesieczny a wyszedl 3-prawie 4

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
o fajne
kurcze, moze tak się wezmę za podszkolenie rysowania i zacznę zarabiać na all? hehe (
to dawaj

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
Martus, na wakacje juz odłozylismy
tymbardziej rozumiem cie calkowicie.. teraz twoja kolej pogadaj z mezem bedzie ci lezej

Cytat:
Nie ja myślałam takie rodzice ja i brat. Ale chyba wezmę ślubnę, moja mama była taką piękną panną młodą

Oj charakterek to ja mam

Ja bym dała inny - zostajesz na weekend z mężem i cieszysz się, ze jesteście razem, nadrabiając mizianki bo jak można być pół roku po ślubie i mieszkać niecałe trzy. ALe już się zamykam.
Amen.
mam wrazenie ze sam ich slubny bylby najlepszy
mezczyzni kochaja zolzy wiem bo sama nia jestem
aaaaa co do twojego planu na week bardzoooo mi sie podoba

Cytat:
Chwalę się

pieknyyyy

Cytat:
a dzisiaj ide na silownie na 1,5 h stpu i killingbrzucha to sie wyzyje
wow gratuluje samo zaparcia mnie przed ciaza trudno bylo na zwykly basen wyciagnac.. taki leniuch jestem

I WOGOLE MAM FOCHA RYBULKAAAAAAAAAAAA nie wiem co ci zrobie... "bede na l4 bede sie udzielac czesciej" dostaniesz w dupe!
Stary 2010-03-18, 14:03   #461
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:

Oj charakterek to ja mam

Amen.

Nie mam pomysłu na obiad.

Aguś ja robiłam wtedy kebab na frytkach. To było z Knorra, ta marynata pyszna.
A masz gdzieś przepis na tortille
Mnie się podoba takich charakter jak Twoj - najbardziej cenię osoby, które mówią prosto z mostu i szczerze ! Wiem, jak z boku może wyglądac moje zachowanie... Do Czestochowy jezdze co tydzień bo....... (usmiejecie sie ) ale tesknię za rodzicami. Mam wrażenie tez, że jak nie przyjadę to będzie im smutno Byłam z nimi 32 lata ! Jestem jedynaczką, studiowałam w swoim rodzinnym miescie, nigdy sie nie wyprowadzałam i oto efekt.

Btw na obiad już mam pomysł: robię meżowi czerwony barszcz oraz zapiekankę ziemniaczaną z boczusiem wędzonym, żółtym serem i smietanką. Bazuję na sosie w proszku z Knorra.

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
daysy a po co co tydzien jezdzisz do czestochowy?
Kliwius jak powyzej...... Tydzien w tydzien jestem w domu.

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Też rozumiem Twój problem, bo ja też miałam takie odczucia na początku naszego związku. Ale mój mąż wtedy mi uświadomił, że nie powinnam się tak czuć. Po pierwsze, to nie jest tak, ze Ty nic nie robisz, chodzisz do pracy i bardzo ładnie zarabiasz. On też pracuje i też zarabia i ma szczęście, że zarabia więcej. Ale razem pracuejcie na swój dom, więc kasa jest wspólna. Moim zdaniem nie powinnaś patrzeć na to jest moje, to jest Twoje, bo od teraz to jest wspólne. Teraz on zarabia wiecej, ale za kilka lat może będzue tak, że Ty będziesz zarabiać więcej.

Uważam, że powinniście patrzeć na zarobione przez was pieniadze razem, a nie osobno i to jest klucz do sukcesu. Przerzucic jest sie ciezko,ale pozniej jest to bardzo wygodne i gwarantuje Ci, ze duzo wiecej bedziecie mogli odlozyc, a i Ty bedziesz miala na swoje wydatki i Twoj maz.

Uwazam tez, ze nie powinnas od niego uciekac na weekendy. Nie stworz takiej sytuacji, kiedy on bedzie sobie wyrzucal, ze Cie sprowadzil do krk, bo jestes nieszczesliwa. Dawaj mu do zrozumienia, ze jestes z nim szczesliwa, i nie wazne gdzie mieszkacie, wazne ze razem - chodzi o to,zeby on nie stracil zapalu, a takim zachowaniem (zycie z nim na polgwidka i nonstop nieszczesliwa) obawiam sie, ze sprawisz, że on tez zacznie byc nieszczesliwy.

Co do umowy, to jak tylko wroci dyrektor to koniecznie z nim porozmawiaj.
Póki co nie ma opcji abysmy sie przeprowadzili.. tzn nie opłaca się nam, kupować dom albo wynajmowac ? Odpada Muszę sobie radzić tak jak do tej pory.
Mówisz swiete słowa, faktycznie, nieraz słyszałam od męża, że czuje iż ja jestem w Krk nieszczęśliwa i pojąć nie może dlaczego. Ze robię miny i fochy jakby mnie tu ktoś bił i maltretował. I wiem, że ma prawo tak odczuwać, bo nieraz i nie dwa daję mu to mocno do zrozumienia, że od chwili przeprowadzki mam życie do dupy i jedynym pocieszeniem jest tylko fakt, iż mam go obok siebie. Jednak ostatnio usłyszałam, że on się tak czuje, że także się wpisuje w całe moje dupiaste życie A to naprawdę nie o to chodzi
Nie chodzi o niego, tylko o mnie !

Cytat:

Ot szczera jestem. Wredna też, ale staram się hamować.
Ale to ma jedną okropną wadę, wszyscy mnie ciągają na zakupy, bo twierdzą, ze jestem jedną z nielicznych, któa powie prosto z mostu, wyglądasz grubo, albo wyglądasz beznadziejnie.

Dzięki za rady, też tak myślę zdjęcie ślubne w ładnej ramie.

A pokazywałam Wam nasz album dla rodziców?
Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Daisy nawet nie wiesz ile ja bym dla za takie zarobki...my musimy utrzymać i siebie i mieszkanie za 2 tyś. W tym prawie połowo idzie na kredyty, a reszta jaka zostaje idzie na rachunki i nasze życie. Teraz mamy trochę więcej kasy na koncie ponieważ była 13. W kwietniu będzie jeszcze mundurówka. Do tego wszystkiego ja nie mogę pracy znaleźć od sierpnia. Wszędzie gdzie pytam to albo mam za duże wykształcenie (licencjat na sklep to za dużo) albo za małe chcę robić magistra ale do tego potrzebna mi praca bo z pensji męża nie damy rady opłacić jeszcze mojej szkoły.
Nie wiem jak u Ciebie w domu było, ale moja mama po urodzeniu młodszej siostry z powodów zdrowotnych została bez pracy, później zamknęli miejsce pracy mamy i do najbliższej przędzalni było za daleko by opłacało się dojeżdżać, do tego moja siostra wiecznie chorowała. I to moja mama zarządzała pieniędzmi w domu, mimo tego że sama nie zarabiała. Nigdy mój tato nie wypomniał mamie że to jego pensja. Nawet ostatnio, gdy moja mama miała wypadek i auto poszło do kasacji. Tato zdecydował się na zakup kolejnego auta z salonu, mimo że on nim nie jeździ. Pan w salonie się śmiał, że tato tylko płaci a żona jeździ. Tato powiedział że to są ich wspólne pieniądze i nie ma znaczenia kto więcej korzysta.
Stałam się ostatnio jakaś drażliwa jeżeli chodzi o pieniądze. Widzę że tż-owi też się udziela. Ehh szkoda gadać. Chciałabym mieć takie problemy jak to na co wydać taką kasę i jak ją zagospodarować. Myślę że im więcej tym większe zmartwienie jak zagospodarować. Moja teściowa ma 700zł emerytury. Opłaca z tego rahunki na bieżąco, nie ma żadnych zadłużeń ani kredytów. I żyje. Nie pożycza od nikogo kasy.
Grzechem jest moje narzekanie.... biorąc pod uwagę sytuację jaką mają/mogą mieć inne pary, to naprawde można sądzic, ze poprzewracało mi się w dup****
Spadłam z bardzo wysokiego konia i muszę czasu aby sobie to wszystko poukładać. Póki co testowaliśmy rózne ustawienia z budżetem, ale zarówno w styczniu jak i w lutym nie wychodziło mi to na dobre. Marzec tez nie przyniosł nic rewelacyjnego.
Wspólnego konta jeszcze nie testowalismy i już zapowiedziałam mojemu TZ ze tak własnie będzie. Nawet nie pisnął tylko powiedział, ze teraz bedziemy robili tak, że nie będzie mi brakowało i będę miała na co tylko zechce. Się okaze
Musze przewartościować swoje priorytety - koniecznie !!!! Zawsze miałam jakieś chore zachcianki, że gdy tylko wpłyneła pensja to od 1 minuty myslałam co by nowego kupić. Pracuję nad sobą aby to zmienić.

A rozmowa z dyr mnie deprymuje.. powiedzą , ze nienormalna jestem :| Ale trudno, potem bede sobie pluła w brodę jak nie spróbuje.Zawsze jak się denerwuję to jestem w czerwone plamki I to dodatkowo mnie dołuje wrrrrrrrrrrrrrrrrr

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-18, 14:05   #462
kolanka
Zadomowienie

Scio - piękny album, tak starannie wykonany. A powiedz mi, jak ty go robiłaś, sama sklejałaś kartki? Jak zrobilaś okładkę? Zaniosłaś do introligatora? Super są te zdobienia w naroznikach.

Edytowane przez kolanka
Czas edycji: 2010-03-18 o 14:08
Stary 2010-03-18, 14:08   #463
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Oj charakterek to ja mam
jakoś nie potwierdzam
Cytat:
Na All można też ciut taniej kupić, ale to i tak nadal sporo, choć coś czuję, że ulegnę
chcesz być uległa? Postaw się! nie daj się!
Cytat:

ja lubię tylko sama
z kimś, to już męczarnia
Cytat:
oo, na książki to i ja potrafię sie spłukac
(choć nie widziałam jeszcze ksiażki za kilkaset zł, jak perfumy)
Cytat:
Chwalę się

ładne
tylko co to?
Cytat:
ja tez mam czasem takie wstawki
a teraz przestalam palic, wiec w ogole sie boje
zuje gume co chwile hehe
uważaj, bo nadmiar gum może powodować biegunkę

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
to dawaj
brakuje mi czasu
Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
Mnie się podoba takich charakter jak Twoj - najbardziej cenię osoby, które mówią prosto z mostu i szczerze !
ja też
(co widac po avku )

edit: doczytałam ile masz lat - e, to Ty dorosła kobita jesteś! Weź się w garść i nie marudź

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-03-18 o 14:15
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-18, 14:16   #464
Gucia0987
Zakorzenienie

Daisy, dasz rade, podejdź do tego pokojnie. Zrób rozpiske i trzymaj się jej! Myślę, że na początku zostaw sobie jakieś 200zł zapasu, żebyś miała na małe szaleństwa, ale dąż do tego, żeby trzymać się planu.

Wiesz, ja mam taki problem, ze ile mam na koncie, tyle wydam i nie koniecznie na cos szczególnego. Zazwyczaj nic sobie nie kupie, a kasy nie ma. Ale ja robie tak, ze poczatkiem miesiaca przelewam, a za reszte musimy wyzyc. No i w budzecie nie zapominam o imprezie, wyjsciu ze znajomymi na piwko, na kolacje z mezem, Zawsze to biore pod uwage, tylko staram sie nie wydawac za duzo na miescie.

Co do zachowania, to ja sie nie dziwie,ze on mysli,ze jestes z nim nie szczesliwa. Bo jak Ty bys sie czula, gdyby to on byl caly zcas smutny? Slowa, ze problem jest w Tobie a nie w nim, tutaj nic nie dadza, bo on bedzie wiedzial swoje.

Częstochowa - rozumiem, ze tesknisz, ale kochana 1 wyjazd na miesiąc, maksymalnie 2 wystarcza. Zaoszczedzisz na paliwie a i Twoi rodzice sie przyzwyczaja, W koncu mozna do siebie dzwonic! A wierz mi, jak bedziesz rzadziej, tym bardziej beda sie cieszyc. Spedzaj wiecej czasu z mezem, najwyzej do rodzicow tez jedz z nim, nie mozecie spedzac waszego wolnego czasu osobno. Jak mowisz,ze zadko sie widujecie, to tylko weekendy wam zostaja!

Stary 2010-03-18, 14:25   #465
kolanka
Zadomowienie

zapacholiczki co sądzicie o Ethernity Moment Calvina Kleina?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-18, 14:30   #466
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
Scio - piękny album, tak starannie wykonany. A powiedz mi, jak ty go robiłaś, sama sklejałaś kartki? Jak zrobilaś okładkę? Zaniosłaś do introligatora? Super są te zdobienia w naroznikach.
Dziękuje
Papier kupiłam w hurtowni, strony przygotowałam w PS-ie i wszystko to oddałam do introligatora i on mi to skleił w białej okładce.

Cytat:
jakoś nie potwierdzam

ja lubię tylko sama
z kimś, to już męczarnia

ładne
tylko co to?

brakuje mi czasu

ja też
(co widac po avku )

edit: doczytałam ile masz lat - e, to Ty dorosła kobita jesteś! Weź się w garść i nie marudź
Maja pisałam wcześniej
ze to nasz prezent dla rodziców jaki daliśmy im w dzień naszego ślubu.

Daisy, ja rozumiem, ze tęsknisz za rodzicami. Ja też tęsknie, ale nie yobrażam sobie życia bez mojego M. nie usnęłabym bez niego.
I podziwiam Twojego TZ-ta bardzo. Ja bym chyba takiej marudy i malkontentki (sorry) nie zniosła - i dziwie się, ze nie ma nic przeciwko, ze tak wyjeżdzasz co weekend, jakby mój tak jeździł to bym go chyba zatukła.
Twoim rodzicom może i będzie smutno, ale zdają sobie sprawę, ze jesteś dorosła i masz męża.
Dlatego w ten weekend podajesz mężowi śniadanie do łóżka, mówisz mój jak bardzo go kochasz i ze jesteś szczęśliwa, a potem cały dzień cieszycie się sobą. i w niedziele powtórka.
Musisz nauczyć się cieszyć życiem.
Bo mnie się wydaję, z pieniądze wcale nie są strasznym problemem. Masz żal do siebie, ze wyjechałaś z Cz. i szukasz dziury w całym. Nie umiesz dostrzec nic pozytywnego w swoim życiu. W domu wszysko było lepiej.
Skup się na swoim małżeństwie, bo jak dalej tak będziesz się zachowywać to Twój mąż w końcu powie dość.

Maju wiem to z doświadczenia, jak w związkach byłam miła i w ogóle to nic z tego nie wychodziłam, a dla M. jestem od początku zołzowata i co?

Dziękuje za komplementy, ech nie ma to jak połechtać sobie ego

Agatka jest już z nami
Stary 2010-03-18, 14:30   #467
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Laski!!!!
tato dzwonił i powiedzial córcia jest dobrze

mąż zadzwonił i powiedział słońce złożyłem papiery o pozwolenie na budowę w starostwie

nic mi dzisiaj nei pospuje humoru

no moze poza daisy!!!!

laska trzymaj mnei bo nei strzymam kobietko ja mam pensji 1450,00 mąż jak ma lepszy miesiąc to połozy do kasetki 2000 a ja ma zły to 400 albo wcale i musimy zyc!!! jakoś bo jakoś ale musimy
i jeszcze teraz budowę zaczynamy

nei nadrabiam od 14 strony bo roboty w bród a godzine mnie nei byłow firmie poczytam was wieczorej jak wroce od rodziców
jade do nich an kawke po pracy trzeba uczcic jakis wygranie z chorobą

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-18, 14:32   #468
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
jakoś nie potwierdzam

ja lubię tylko sama
z kimś, to już męczarnia

ładne
tylko co to?

brakuje mi czasu

ja też
(co widac po avku )

wiem to od kilkunastu lat i jeszcze nigdy sie nie sprawdzilo
Stary 2010-03-18, 14:35   #469
kliwia
Zakorzenienie

Scio
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-18, 14:37   #470
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Scio
co?

Agatka jest już z nami
Stary 2010-03-18, 14:38   #471
kolanka
Zadomowienie

Jedno jest pewne daisy jeszcze nie odcięła pempowiny
Stary 2010-03-18, 14:40   #472
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
Kiedyś byłam w nim zakochana i używałam przez dłuższy czas. Potem zaczął mnie strasznie drażnić i robiło mi się od niego niedobrze, że nie mogłam go "nosić" i ostatnio oddałam jeszcze 1/3 100ml buteleczki koleżance.

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-18, 14:40   #473
kliwia
Zakorzenienie

Scio to samo co mowilam dzis rano jak mi powiedzialas ze Ci sie snilam
Stary 2010-03-18, 14:42   #474
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Scio to samo co mowilam dzis rano jak mi powiedzialas ze Ci sie snilam
a czymże to teraz spowodowane, weź bo mi ego zaraz się tak napompuję, ze wybuchnę

Agatka jest już z nami
Stary 2010-03-18, 14:44   #475
kliwia
Zakorzenienie

tym co napisalaes do daisy
Stary 2010-03-18, 14:47   #476
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

Cytat:
Nie obraź się, ale 9 tys na miesiac na dwie osoby??!!! Ja to faktycznie nie wiedziałabym jak tym rozporządzać...taka kasa! Niekażdy może się pochwalić takimi dochodami, a tak jak piszą dziewczyny niektórzy za 2 tys muszą wyżyć.
Popieram Ciebie Agatko
chciałabym mieć takie problemy,żeby nie wiedzieć jak zarządzać 9tysiącami złotych.

Ja bez pracy, mąż też. Brak jakichkolwiek dochodów. To jest moje życie... i to jest dopiero rozpacz.

Ale uwaga dzisiaj zarobiliśmy 30 zł i tez nie wiemy na co je wydać Na linkę starczy by się powiesić. Tylko szkoda nam tego drzewa...

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-18, 14:48   #477
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
osobiście na nie - ale mi żaden Klein nie leży
Kwiatowy, spokojny, tutaj więcej opinii https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-8...Moment-EDP.htm

Cytat:
Maja pisałam wcześniej
ze to nasz prezent dla rodziców jaki daliśmy im w dzień naszego ślubu.
aa... ale po co tyle tych napisów? Zdjęcia nie wystarczą?
Cytat:
Maju wiem to z doświadczenia, jak w związkach byłam miła i w ogóle to nic z tego nie wychodziłam, a dla M. jestem od początku zołzowata i co?
jak byłam miła, to mnie olewali. A teraz ja też olewam
I się jakoś zaden nie odważa zbliżyć

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-03-18 o 14:52
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-18, 14:50   #478
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Tych napisów nie ma tak dużo. A ja nie chciałam takiego zwykłego albumu to oglądania
Raczej do oglądanie i poczytania.

Agatka jest już z nami
Stary 2010-03-18, 14:50   #479
myszka_maj
Zakorzenienie

Kurde kiedy ja was nadrobie

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-18, 14:50   #480
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Kliwia

Agatka jest już z nami
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości