|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#451 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII
Cytat:
![]() Ot szczera jestem. Wredna też, ale staram się hamować. ![]() Ale to ma jedną okropną wadę, wszyscy mnie ciągają na zakupy, bo twierdzą, ze jestem jedną z nielicznych, któa powie prosto z mostu, wyglądasz grubo, albo wyglądasz beznadziejnie. ![]() a j anie cierpie zakupów. ![]() ech widzę, ze Wy tu na perfumki byście wydawały nadmiar kasy ja bym zostawiła w księgarni większość kasy. No i obiektywy Dzięki za rady, też tak myślę zdjęcie ślubne w ładnej ramie. A pokazywałam Wam nasz album dla rodziców? Edytowane przez Scio Czas edycji: 2010-03-18 o 13:32 |
|
|
|
|
#452 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII
Cytat:
7 zl za paczke 6 sztuk ani mi sie pyprac nie chce
|
|
|
|
|
#453 |
|
Zakorzenienie
|
Chwalę się
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=3624 http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=3625 Aguś to nie dużo. Zjadłam bym coś takiego. A najlepiej jakiegoś fast-fooda nie zdrowego
|
|
|
|
#454 |
|
Zakorzenienie
|
Daisy nawet nie wiesz ile ja bym dla za takie zarobki...my musimy utrzymać i siebie i mieszkanie za 2 tyś. W tym prawie połowo idzie na kredyty, a reszta jaka zostaje idzie na rachunki i nasze życie. Teraz mamy trochę więcej kasy na koncie ponieważ była 13. W kwietniu będzie jeszcze mundurówka. Do tego wszystkiego ja nie mogę pracy znaleźć od sierpnia. Wszędzie gdzie pytam to albo mam za duże wykształcenie (licencjat
na sklep to za dużo) albo za małeNie wiem jak u Ciebie w domu było, ale moja mama po urodzeniu młodszej siostry z powodów zdrowotnych została bez pracy, później zamknęli miejsce pracy mamy i do najbliższej przędzalni było za daleko by opłacało się dojeżdżać, do tego moja siostra wiecznie chorowała. I to moja mama zarządzała pieniędzmi w domu, mimo tego że sama nie zarabiała. Nigdy mój tato nie wypomniał mamie że to jego pensja. Nawet ostatnio, gdy moja mama miała wypadek i auto poszło do kasacji. Tato zdecydował się na zakup kolejnego auta z salonu, mimo że on nim nie jeździ. Pan w salonie się śmiał, że tato tylko płaci a żona jeździ. Tato powiedział że to są ich wspólne pieniądze i nie ma znaczenia kto więcej korzysta. Stałam się ostatnio jakaś drażliwa jeżeli chodzi o pieniądze. Widzę że tż-owi też się udziela. Ehh szkoda gadać. Chciałabym mieć takie problemy jak to na co wydać taką kasę i jak ją zagospodarować. Myślę że im więcej tym większe zmartwienie jak zagospodarować. Moja teściowa ma 700zł emerytury. Opłaca z tego rahunki na bieżąco, nie ma żadnych zadłużeń ani kredytów. I żyje. Nie pożycza od nikogo kasy.
|
|
#455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już się nie mogę doczekać jak zacznę jeść mięso, tortilka to będzie pierwsze danie jakie sobie zrobie
|
|
#456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a teraz przestalam palic, wiec w ogole sie boje zuje gume co chwile hehe a dzisiaj ide na silownie na 1,5 h stpu i killingbrzucha to sie wyzyje ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- a czemu nie jesz miesa? |
|
|
|
|
#457 |
|
Zakorzenienie
|
A ja idę się porozciągać.
A jak zdąże to se walne aerobic a co tam
|
|
|
|
#458 |
|
Zakorzenienie
|
Już od 10 lat nie jem mięsa w czasie postu. I nie chodzi tutaj o to, że jestem niesamowice pobożna i daje sobie postanowienia (bo nawet nie jestem katoliczką), ale zawsze jest to równy czas, wiem kiedy zacząć i kiedy skończyć i bardziej chodzi o odtrucie organizmu niż o co kolwiek innego
![]() Ale powiem Wam, ze nie jem już trochę tego mięsa i czuje się dużo lepiej, czuje sie lzej, kilogram schudłam (kropla w możu potrzeb, ale zawsze coś) i nie ciągnie mnie jakoś bardzo.
|
#459 |
|
Zadomowienie
|
A ja się Wam pochwalę - bo zerknełam na obrazem iwki.
Na ślub dostaliśmy storczyka i teraz znowu zaczął nam kwitnąć .
Edytowane przez kolanka Czas edycji: 2010-03-18 o 13:59 |
|
|
|
#460 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() tymbardziej rozumiem cie calkowicie.. teraz twoja kolej pogadaj z mezem bedzie ci lezej![]() Cytat:
![]() mezczyzni kochaja zolzy wiem bo sama nia jestem ![]() aaaaa co do twojego planu na week bardzoooo mi sie podoba ![]() Cytat:
wow gratuluje samo zaparcia mnie przed ciaza trudno bylo na zwykly basen wyciagnac.. taki leniuch jestem![]() I WOGOLE MAM FOCHA RYBULKAAAAAAAAAAAA nie wiem co ci zrobie... "bede na l4 bede sie udzielac czesciej" ![]() ![]() dostaniesz w dupe!
|
|
|
#461 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byłam z nimi 32 lata ! Jestem jedynaczką, studiowałam w swoim rodzinnym miescie, nigdy sie nie wyprowadzałam i oto efekt.Btw na obiad już mam pomysł: robię meżowi czerwony barszcz oraz zapiekankę ziemniaczaną z boczusiem wędzonym, żółtym serem i smietanką. Bazuję na sosie w proszku z Knorra. Kliwius jak powyzej...... Tydzien w tydzien jestem w domu.Cytat:
Muszę sobie radzić tak jak do tej pory.Mówisz swiete słowa, faktycznie, nieraz słyszałam od męża, że czuje iż ja jestem w Krk nieszczęśliwa i pojąć nie może dlaczego. Ze robię miny i fochy jakby mnie tu ktoś bił i maltretował. I wiem, że ma prawo tak odczuwać, bo nieraz i nie dwa daję mu to mocno do zrozumienia, że od chwili przeprowadzki mam życie do dupy i jedynym pocieszeniem jest tylko fakt, iż mam go obok siebie. Jednak ostatnio usłyszałam, że on się tak czuje, że także się wpisuje w całe moje dupiaste życie A to naprawdę nie o to chodzi Nie chodzi o niego, tylko o mnie ! Cytat:
Cytat:
Spadłam z bardzo wysokiego konia i muszę czasu aby sobie to wszystko poukładać. Póki co testowaliśmy rózne ustawienia z budżetem, ale zarówno w styczniu jak i w lutym nie wychodziło mi to na dobre. Marzec tez nie przyniosł nic rewelacyjnego. Wspólnego konta jeszcze nie testowalismy i już zapowiedziałam mojemu TZ ze tak własnie będzie. Nawet nie pisnął tylko powiedział, ze teraz bedziemy robili tak, że nie będzie mi brakowało i będę miała na co tylko zechce. Się okaze ![]() Musze przewartościować swoje priorytety - koniecznie !!!! Zawsze miałam jakieś chore zachcianki, że gdy tylko wpłyneła pensja to od 1 minuty myslałam co by nowego kupić. Pracuję nad sobą aby to zmienić. A rozmowa z dyr mnie deprymuje.. powiedzą , ze nienormalna jestem :| Ale trudno, potem bede sobie pluła w brodę jak nie spróbuje.Zawsze jak się denerwuję to jestem w czerwone plamki I to dodatkowo mnie dołuje wrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
|
#462 |
|
Zadomowienie
|
Scio - piękny album, tak starannie wykonany. A powiedz mi, jak ty go robiłaś, sama sklejałaś kartki? Jak zrobilaś okładkę? Zaniosłaś do introligatora? Super są te zdobienia w naroznikach.
Edytowane przez kolanka Czas edycji: 2010-03-18 o 14:08 |
|
|
|
#463 | |||||
|
Zakorzenienie
|
jakoś nie potwierdzam
Cytat:
![]() ja lubię tylko sama z kimś, to już męczarnia Cytat:
(choć nie widziałam jeszcze ksiażki za kilkaset zł, jak perfumy )Cytat:
tylko co to? ![]() Cytat:
brakuje mi czasu Cytat:
![]() (co widac po avku edit: doczytałam ile masz lat - e, to Ty dorosła kobita jesteś! Weź się w garść i nie marudź
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-03-18 o 14:15 |
|||||
|
|
|
#464 |
|
Zakorzenienie
|
Daisy, dasz rade, podejdź do tego pokojnie. Zrób rozpiske i trzymaj się jej! Myślę, że na początku zostaw sobie jakieś 200zł zapasu, żebyś miała na małe szaleństwa, ale dąż do tego, żeby trzymać się planu.
Wiesz, ja mam taki problem, ze ile mam na koncie, tyle wydam i nie koniecznie na cos szczególnego. Zazwyczaj nic sobie nie kupie, a kasy nie ma. Ale ja robie tak, ze poczatkiem miesiaca przelewam, a za reszte musimy wyzyc. No i w budzecie nie zapominam o imprezie, wyjsciu ze znajomymi na piwko, na kolacje z mezem, Zawsze to biore pod uwage, tylko staram sie nie wydawac za duzo na miescie. Co do zachowania, to ja sie nie dziwie,ze on mysli,ze jestes z nim nie szczesliwa. Bo jak Ty bys sie czula, gdyby to on byl caly zcas smutny? Slowa, ze problem jest w Tobie a nie w nim, tutaj nic nie dadza, bo on bedzie wiedzial swoje. Częstochowa - rozumiem, ze tesknisz, ale kochana 1 wyjazd na miesiąc, maksymalnie 2 wystarcza. Zaoszczedzisz na paliwie a i Twoi rodzice sie przyzwyczaja, W koncu mozna do siebie dzwonic! A wierz mi, jak bedziesz rzadziej, tym bardziej beda sie cieszyc. Spedzaj wiecej czasu z mezem, najwyzej do rodzicow tez jedz z nim, nie mozecie spedzac waszego wolnego czasu osobno. Jak mowisz,ze zadko sie widujecie, to tylko weekendy wam zostaja!
|
#465 |
|
Zadomowienie
|
zapacholiczki co sądzicie o Ethernity Moment Calvina Kleina?
|
|
|
|
#466 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Papier kupiłam w hurtowni, strony przygotowałam w PS-ie i wszystko to oddałam do introligatora i on mi to skleił w białej okładce. Cytat:
ze to nasz prezent dla rodziców Daisy, ja rozumiem, ze tęsknisz za rodzicami. Ja też tęsknie, ale nie yobrażam sobie życia bez mojego M. nie usnęłabym bez niego. I podziwiam Twojego TZ-ta bardzo. Ja bym chyba takiej marudy i malkontentki (sorry) nie zniosła - i dziwie się, ze nie ma nic przeciwko, ze tak wyjeżdzasz co weekend, jakby mój tak jeździł to bym go chyba zatukła. Twoim rodzicom może i będzie smutno, ale zdają sobie sprawę, ze jesteś dorosła i masz męża. Dlatego w ten weekend podajesz mężowi śniadanie do łóżka, mówisz mój jak bardzo go kochasz i ze jesteś szczęśliwa, a potem cały dzień cieszycie się sobą. i w niedziele powtórka. Musisz nauczyć się cieszyć życiem. Bo mnie się wydaję, z pieniądze wcale nie są strasznym problemem. Masz żal do siebie, ze wyjechałaś z Cz. i szukasz dziury w całym. Nie umiesz dostrzec nic pozytywnego w swoim życiu. W domu wszysko było lepiej. Skup się na swoim małżeństwie, bo jak dalej tak będziesz się zachowywać to Twój mąż w końcu powie dość. Maju wiem to z doświadczenia, jak w związkach byłam miła i w ogóle to nic z tego nie wychodziłam, a dla M. jestem od początku zołzowata i co? ![]() Dziękuje za komplementy, ech nie ma to jak połechtać sobie ego
|
||
|
|
|
#467 |
|
Zakorzenienie
|
Laski!!!!
tato dzwonił i powiedzial córcia jest dobrze ![]() mąż zadzwonił i powiedział słońce złożyłem papiery o pozwolenie na budowę w starostwie ![]() nic mi dzisiaj nei pospuje humoru ![]() no moze poza daisy!!!! laska trzymaj mnei bo nei strzymam kobietko ja mam pensji 1450,00 mąż jak ma lepszy miesiąc to połozy do kasetki 2000 a ja ma zły to 400 albo wcale i musimy zyc!!! jakoś bo jakoś ale musimy i jeszcze teraz budowę zaczynamy nei nadrabiam od 14 strony bo roboty w bród a godzine mnie nei byłow firmie poczytam was wieczorej jak wroce od rodziców ![]() jade do nich an kawke po pracy trzeba uczcic jakis wygranie z chorobą
|
|
#468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#469 |
|
Zakorzenienie
|
Scio
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#470 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#471 |
|
Zadomowienie
|
Jedno jest pewne daisy jeszcze nie odcięła pempowiny
|
|
|
|
#472 |
|
Wtajemniczenie
|
Kiedyś byłam w nim zakochana i używałam przez dłuższy czas. Potem zaczął mnie strasznie drażnić i robiło mi się od niego niedobrze, że nie mogłam go "nosić" i ostatnio oddałam jeszcze 1/3 100ml buteleczki koleżance.
|
|
#473 |
|
Zakorzenienie
|
Scio to samo co mowilam dzis rano jak mi powiedzialas ze Ci sie snilam
|
|
|
|
#474 |
|
Zakorzenienie
|
a czymże to teraz spowodowane, weź bo mi ego zaraz się tak napompuję, ze wybuchnę
|
|
|
|
#475 |
|
Zakorzenienie
|
tym co napisalaes do daisy
|
|
|
|
#476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chciałabym mieć takie problemy,żeby nie wiedzieć jak zarządzać 9tysiącami złotych. Ja bez pracy, mąż też. Brak jakichkolwiek dochodów. To jest moje życie... i to jest dopiero rozpacz. Ale uwaga dzisiaj zarobiliśmy 30 zł i tez nie wiemy na co je wydać Na linkę starczy by się powiesić. Tylko szkoda nam tego drzewa...
|
|
|
|
|
#477 | ||
|
Zakorzenienie
|
osobiście na nie - ale mi żaden Klein nie leży
![]() Kwiatowy, spokojny, tutaj więcej opinii https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-8...Moment-EDP.htm Cytat:
![]() Cytat:
![]() I się jakoś zaden nie odważa zbliżyć
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-03-18 o 14:52 |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#478 |
|
Zakorzenienie
|
Tych napisów nie ma tak dużo. A ja nie chciałam takiego zwykłego albumu to oglądania
Raczej do oglądanie i poczytania. |
|
|
|
#479 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde kiedy ja was nadrobie
|
|
|
|
#480 |
|
Zakorzenienie
|
Kliwia
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:34.

na sklep to za dużo) albo za małe

Byłam z nimi 32 lata ! Jestem jedynaczką, studiowałam w swoim rodzinnym miescie, nigdy sie nie wyprowadzałam i oto efekt.