|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Meskie japonki - tak czy nie? :)
Hej dziewczyny co myslicie o japonkach dla facetow? Np takich jak sa w kolekcji inblu? chcialam mojemu TZ kupic na prezent i sie zastanawiam
|
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Meskie japonki - tak czy nie? :)
radzilabym z nim ten pomysl przedyskutowac - ja swojego musialam troche przekonywac a i tak na poczatku twierdzil ze dziwne i nie do konca wygodne
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
ja uwazam, ze facet jezeli ma fajny styl ubierania to w japonkach wyglada na prawde ok. wszyscy ktorych widzialam latem na ulicach Krakowa w japonkach byli na prawde fajnymi (zarowno z urody jak i stroju) ciasteczkami. choc na pewno nie wszystkim japonki pasuja...
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
japonkom mówię==> si...si....si...!!!!!!!!! !!!!!
uważam, iż lepsze to niżeli adidasy+skarpetki+stopy w 20"C latem ![]() ps. rok temu namówiłam brata i jest zadowolony. zreszta u mnie w szkole chłopacy noszą japonki i wygladaja oky. |
|
|
|
|
#5 | |
|
Rozeznanie
|
Dokładnie, nie wszystkim facetom pasują japonki. Muszą mieć swój styl, sposób ubierania pasujący do japonek. Bo co by nie mówić, są one rzadko widywane u mężczyzn. Osobiście znam tylko ednego chłopaka, który zakłada je latem, i szczerze mówiąc wygląda w nich super.
Cytat:
. A te z kolekcji inblu tak średnio mi się podobają
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Te z inblu takie średnie.Troche za pstrokate chyba, że na plaże.
A jesli facet ma zadbane stopy(i czyste ) to nie mam nic przeciw japonkom.O ile oczywiście dobrze pasuja do całego stylu
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam się z Dziewczynami, że wszystko zależy od stylu ubierania się. Jeśli gustuje w japonkach, to będzie to dobry prezent. Ale sądzę, że większość facetów woli klasyczne obuwie i może uznać japonki męskie za dziwactwo lub, jeśli nigdy ich nie przymierzali, po prostu stwierdzić, że są niewygodne. Osobiście uważam, że japonki na męskich (zadbanych) stopach są jak najbardziej OK.
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Oooo... kocham facetów w japoknach
O ile nie są to najtańsze plastikowe japonki przyodziane na naturalnie zrogowaciałe itd stopki Mój chop łazi w takich, z tym, że to ja zazwyczaj mu kupuje, bo on niecierpi zakpów. Ja ogólnie mam lekkiego fioła na punckie stóp
Demon odkaszlnął nerwowo (demony nie oddychają; jednakże dla każdej istoty inteligentnej, oddychającej czy nie, nadchodzą w życiu takie chwile, gdy odkasłuje nerwowo. Jedna z takich chwil nastała właśnie teraz, przynajmniej dla tego konkretnego demona).
|
|
|
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
tez uważam że japoneczki to całkiem fajne klapeczki dla facetów. Ja mojego przekonałam choc sie zapieral rękami i nogami hehe a smigaaał nad morzem ciekawe jak teraz w lato czy wyjdzie w nich
hehe
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
myśle że mój TŻ nie ucieszyłby się z takiego prezentu
choć przyznam że na stopach niektórych facetów japonki prezentują się bardzo dobrze
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
do stylu mojego powinny pasowac
raczej sie zastanawiam nad reakcja jego kolegow :P
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Podobają mi się faceci w japonkach. Ale tylko tak zwani "chłopcy- modele"
![]() Swojego TŻ nie ubrałabym w japonki
|
|
#13 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój za chiny nie da się w takie "coś" wcisnąć
|
|
|
#14 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
glowny problem jest taki ze faceci w Polsce pozostaja bardzo konserwatywni i z ubiorem tez sa daleko w tyle :P trzeba to zmienic ;-)
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
Mi się bardzo podobają japonki u facetów :tak:, ale nie wszystkim panom podoba sie ten pomysł
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Japonkom na męskich stopach mówię solidarnie TAK
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i na ulicach spotykam wielu facetów w japonkach czy też bardziej wydziwnionych strojach (przecież japonki to nie jest nic nazdwyczajnego)Główny "problem" a raczej jego brak polega na tym że nie każdy chce się ubierać w to, co jest akurat modne ==> jakoś tak się dziwnie czasami składa ![]() Myślę że japonki w naszym kraju rewolucji nie szykują.
|
|
|
#18 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To tak, jak nie wszystkim kobietom pasują kozaczki do pół łydki
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Mój TŻcik uwaza ze japonki sa znakiem rozpoznawczym gwejów
wiec japonkom mówi zdecydowane NIE zreszta tak jak wszystcy faceci których znam. Mi osobiscie facet w japonkach sie nie podoba
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#20 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie uwazam tez zeby meskie japonki byly akurat teraz modne, po prostu mi teraz przyszla mysl zeby mojemu kupic, a wyboru wcale duzego nie ma.a japonki wyznacznikiem preferencji seksualnych? powialo stereotypowym mysleniem powialo :P ja jakos lubie jak afcet wyglada fajnie tez z jakims gustem czy smakiem, nie jak ulizany model - wiadomo, ale tez nie przecietnie najbardziej mnie nurtuje czy wg opinnii facetow japonki sa wygodne bo to najwaznijsze w sumie
|
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no ale, żebym była zadowolona przymierzył moje Ładnie mu było, tylko nie ten rozmiar
|
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czyli 5 lat jestem z "giejem" ![]() Oczywiście żartuję ![]() Mój chop ogólnie nie lubi jak się mu nogi grzeją i potrafi w październiku łazić w sandałach... Za to mój kochany brat za chiny nie wsadzi sandałów czy japonek. Jak był mały to mu troche dokuczałam, że ma takie tłuściutkie stópki, zupełnie jak krecik No i wyrósł z tego, ale uraz pozostał
Demon odkaszlnął nerwowo (demony nie oddychają; jednakże dla każdej istoty inteligentnej, oddychającej czy nie, nadchodzą w życiu takie chwile, gdy odkasłuje nerwowo. Jedna z takich chwil nastała właśnie teraz, przynajmniej dla tego konkretnego demona).
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wracajac do tematu nigdy nie ubralby japonek, klapek badz sandalkow tylko trampki i adidasy , juz z niego taki typ
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się to podoba
|
|
|
|
|
#25 |
|
Rozeznanie
|
męskim japonkom TAK !!Mój były TZ był zachwycony pierwszą parą którą przykupiłam mu w prezencie z podróży...teraz przyznam ze choć rzadko go widuje,to zauważyłam ze zmienił juz kilka par
![]() ![]() obecny mężuś japonek nie nosi, ze względu na problemy zdrowotne nie wygodnie mu,ale są równie przemiłe klapeczki skórzane,które i do koszulki i na plaże pasują (dodam tylko ze zaden z nich nie jest wychuchanym "modelem" ani też gejem....(sprawdzone,hehe ))
|
|
|
|
|
#26 |
|
Rozeznanie
|
Swojemu tacie tez kiedys przykupiłam nie japonki(nie było jego rozmiaru)a takie klapki skórzane z "obrączką "na duży palec(no wiecie o co mi chodzi...taki dodatkowy pasek na palec)i tez był bardzo zadowolony,do dzinsów super.
|
|
|
|
|
#27 |
|
Raczkowanie
|
Jak dla mnie japonki u faceta super wyglądają
do tego ładna opalenizna... mniam mniam rozamarzyłam się Mam nadzieje, że mój TŻ w tym roku da się wreszcie namowić na japoneczki
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem na TAK jesli chodzi o meskie japonki
.
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zadomowienie
|
Radziłabym porozmawiać, myślę że to zależy od upodobań. Mój TŻ sam wpadł ostatnio na pomysł japonek na lato i jestem za
ale jakby się mu nie podobały to bym się nie upierała.
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
na helu wszyscy surfingowcy w nich chodzą
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:43.

) to nie mam nic przeciw japonkom.O ile oczywiście dobrze pasuja do całego stylu

i na ulicach spotykam wielu facetów w japonkach czy też bardziej wydziwnionych strojach (przecież