![]() |
#1171 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Kiedy NAPRAWDĘ odczułaś, ze Twój facet cię kocha?
Cytat:
![]() Edytowane przez Sylure Czas edycji: 2009-07-01 o 21:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1172 |
Raczkowanie
|
hmm.... przegladajac ten watek natrafilam na wspomnienie matur. przypomnial mi sie maly mily gest mojego faceta- w dniu mojej matury specjalnie rano (o 8) wstal i przyjechal do szkoly zeby ze mna pobyc troche przed egzaminem ustnym z niemieckiego. i chyba pomoglo- zdalam na 100%
![]() osobiscie drobne gesty najbardziej mnie uswiadamiaja ze moj facet mnie kocha. przeciez nie chodzi o to by mnie zasypywal prezentami
![]() |
#1173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama mam 17 lat, i nie raz nie dwa, było mi ciężko uzyskać jakieś pozytywne komentarze.. a to przez to że mam faceta o 7 lat starszego... i miałam kilka przykrości z tym związanych ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1174 |
Raczkowanie
|
O, przypomniała mi się jeszcze jedna sytuacja...
![]() ![]() Od jakiegoś czasu planujemy wspólny weekendowy wypad gdzieś w góry. Jedziemy za tydzień ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powodzenia życzę, trzymajcie się ![]()
![]() |
![]() |
#1176 |
BAN stały
|
Zerwałam z nim, bo sądziłam że go nie kocham. Cierpiał strasznie, ale był słowny-gdy poprosiłam,aby się do mnie nie odzywał-milczał. A ja coraz bardziej żałowałam swojej decyzji, czułam że był dla mnie kimś cholernie ważnym.Po 3 miesiącach od rozstania napisałam mu smsa"Przepraszam, wiem że nie powinnam do Ciebie pisać, ale ja po prostu za Tobą tęsknię..." nic nie odpisał, nie zadzwonił cisza... Pogodziłam się z tym, że go straciłam na zawsze z własnej głupoty. Po 2 godzinach słyszę dzwonek do drzwi-on z bukietem 86 kwiatów(ilość dni przez jakie się nie widzieliśmy).To co widziałam w jego oczach to była miłość-ta jedyna i upragniona....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1177 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1179 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1180 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1181 |
BAN stały
|
tak, wy płaczecie a ja mam serce z kamienia.... Bo wciąz go nie kocham... jest mi bliski, ale go nie kocham
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1182 |
Rozeznanie
|
Hmm mój obecny TŻ bardzo często mi to pokazuje. Zawsze kiedy do mnie przyjeżdża to przywozi ze sobą jedną różę
![]() Poza tym jest dla mnie bardzo czuły. Któregoś razu pokłóciliśmy się okropnie, usłyszałam wtedy parę niemiłych słów, powiedziałam też zbyt dużo co bardzo go zraniło. Tego dnia mieliśmy się rozejść już ostatecznie i zrobilismy to. Wygarnęłam mu że nie chcę go znać, odwróciłam się i poszłam w swoją stronę. Nie minęło 5 min, a TŻ przybiegł do mnie, a kiedy zobaczył że cała jestem we łzach to od razu serce mu zmiękło... Przytulił mnie z całej siły do siebie - mimo że ja nie chciałam wyrzucając mu że jest podłym chamem - a potem przeprosił za wszystko i powiedział że nie pozwoli mi odejść. Później tylko chwilę na siebie popatrzyliśmy i zaczęliśmy się całować na samym środku ulicy ![]()
![]() |
![]() |
#1183 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1184 |
Raczkowanie
|
eh... takich sytuacji jest wiele i niewiele...
jak tak czytałam wpisy moich poprzedniczek przypominały mi się różne sytuacje, gesty i szukałam w pamięci, czegoś wyjątkowego... były kryzysy, powroty, łzy w oczach, kwiaty, szczere i poważne rozmowy z wielkimi wyznaniami i uniesienia... Prawie rok temu miałam operację takiej narośli kostnej przy stawie. W szpitalu byłam niecały tydzień. Mój narzeczony (już wtedy) nie był u mnie tylko jednego dnia, kiedy sama mu powiedziałam, żeby nie przyjeżdżał (bo szpital był poza miejscem naszego zamieszkania). Nie chodzi o same odwiedziny, bo po operacji byłam unieruchomiona nie mogłam wstawać, nie mogłam iść do WC, tylko korzystać z tzw. basenu. On mi w tym wszystkim pomagał, na dodatek dostałam miesiączki. Potem przy wyjściu ze szpitala było ciężko, bo ta noga nie była do końca sprawna, za nim doszłam do samochodu strasznie się zmęczyłam i byłam przeokropnie zła, odreagowywałam wszystkie stresy nazbierane w szpitalu, a on się nadal mną przepięknie zajmował... Te wszystkie jego gesty w tym czasie znaczą dla mnie bardzo wiele i wtedy chyba poczułam najbardziej jego miłość. Oby wasi mężczyźni również potrafili zawsze stanąć na wysokości zadania! P.S. Bardzo fajny wątek i uśmiechnąć się można i łzę uronić! Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1185 |
Zakorzenienie
|
ile z nim bylas?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1186 |
Przyczajenie
|
odpowiedź na wpisy: Rozaaa87; nniee; alloffkowa
W tym wieku ciężko walczyć z panujacymi stereotypami u "doświadczonych" osób ![]() W moim przypadku jest tym trudniej, ze to "związek na odległość"... (dzieli nas 150 km, widujemy się "od święta"...). Denerwuje mnie, że ludzie oceniają nie wiedząc wiele o danej sytuacji. Ciągle słyszę pytania: A jeśli on ma tam kogoś i gra na dwa fronty? Może on nie jest taki, jak Ci się wydaje, bo na pewno go dobrze nie znasz? Jak możesz być tak naiwna i głupia, zeby tkwić w takim związku? itp... Ja wiem tylko, że rozmawiamy ze sobą więcej niż niejedna para mieszkajaca w tym samym mieście. W takim układzie, w jakim jestem, KAŻDA chwila spędzona wspólnie jest naprawdę piękna! Szczerze, życzę każdej Kobiecie takiego Mężczyzny, który POTRAFIŁBY BYĆ Z NIĄ NA ODLEGŁOŚC CHOCIAŻ ROK! Bo to prawdziwy Skarb... Pozdrawiam i dziękuję! ![]() ![]() PS. Jestem Szczęśliwa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1187 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1188 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1189 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jestem 2 miechy i juz czuje ze nie chce z nim byc( mowie o stalym zwiazku) ,ale nie moge zerwac zabardzo bo mamy jechac do pracy razem za granice a musze zarobic ![]() Edytowane przez Brook Czas edycji: 2009-07-04 o 23:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1190 |
BAN stały
|
niestety wciąż nic do niego nie czuję... A powinnam. Bo to ideał. Wszyscy znajomi, rodzina zachwyceni, że mam tak wspaniałego faceta. Koleżanki zazdroszczą, że budzi mnie smsami z buziakami, że nie wstydzi się mówić, że mnie kocha, pokazywać, że jesteśmy razem. Ale mnie od tego aż mdli...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1191 |
Zakorzenienie
|
to i tak szybko ci mowi ze ci ekocha
wiesz co my chyba musimy zakoncyc te zwiazku skoro czujemy ze to nie to musimy odwazyc sie i tupnac chyba do milosci zmusic sie nie da chyba chybaze zakochana jestes to mozesz dac szanse az sie rozwinie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1192 |
BAN stały
|
po raz pierwszy powiedział , że mnie kocha po 1,5 miesiąca związku.
Zakończyłam to raz i teraz się boję.... Bo wiem, że on jest dla mnie szczęściem... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1193 |
Zakorzenienie
|
szczesciem? znaczy daje Ci zwiazek sam szczescie czy on?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1194 |
BAN stały
|
On, Bo jest nie tylko facetem ale i przyjacielem. którego niestety nie kocham...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1195 |
Zakorzenienie
|
Od 4 dni boli mnie ząb.Na początku to olałam, aż przyszła sobota i było za późno na dentystę
![]() Tż przez ten czas był przy mnie, woził mnie po mieście, aby znaleźć jakiegoś dentystę , dzwonił do różnych prywatnych, szukał apteki i kroił mi jedzenie na malutkie kawałki, bo bolący ząb to jedynka, więc nie mogłam nic odgryzać. Leżał przy mnie i pocieszał, ciągle mówiąc, że będzie przy mnie. Często to w trudnych chwilach dostrzegamy jak bardzo druga osoba się o nas martwi, jak kocha.
![]() |
#1196 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kiedy NAPRAWDĘ odczułaś ,ze Twój facet cię kocha?
I ja mogę się pod tym podpisać... Od początku naszej znajomości ujmował mnie wszystkimi słowami i gestami, które do mnie kierował, ale szczególnie zapamiętałam (i zachowałam) te słowa:
"Jesteś spełnieniem moich marzeń... nie przypuszczałem, że kiedyś to w swoim życiu komuś powiem" i... "Z Tobą... mógłbym nawet umrzeć" ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1198 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cieszę się, że innym cudownie się układa, ale popłakałam się też dlatego, że przypomniały mi się słowa mojego TŻ w momencie, kiedy kończyliśmy nasze pierwsze spotkanie jako para (już wtedy szaleńczo zakochani, bo mieliśmy ze sobą kontakt na co dzień), zatrzymał mnie na chwilę, objął, popatrzył w oczy i powiedział "dziękuję za to, że jesteś" - dopiero później domyśliłam się, ile musiało kosztować go to wyznanie, bo jest człowiekiem, który chowa głęboko emocje i nie szasta miłymi słówkami co pięć minut. Coś pięknego, pierwsze miesiące razem wspominam jak cudowny sen, zupełnie nierealny, nie pamiętam zupełnie nic innego z tego okresu, co działo się w moim życiu - tylko nasze spotkania, rozmowy godzinami, pocałunki. Tak, zdecydowanie mogę powiedzieć, że jestem szczęśliwa. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1199 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1200 |
Wtajemniczenie
|
Przez sms... Mieszkamy od siebie ponad 600 km i to jeden z wielu sposobów, dzięki którym się kontaktujemy. Osobiście mówi mi inne rzeczy... równie piękne...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:54.