![]() |
#1381 |
Przyczajenie
|
Dot.: Kiedy NAPRAWDĘ odczułaś, ze Twój facet cię kocha?
Kiedy odczułam że naprawdę mnie kocha?
Było wiele takich momentów, ale najbardziej... Kiedy go po raz pierwszy zobaczyłam... zupełnie przypadkiem... to jak na mnie patrzył... te iskierki w oczach...od razu wiedziałam co się święci. Ale złożyło się tak, że byłam wtedy z innym facetem, więc on nie wyznał mi co czuje.. nie chciał wchodzic mu w drogę. Przez jakiś czas byliśmy przyjaciółmi, aż któregoś dnia mój facet znalazł sobie inną...Byłam zrozpaczona. Wtedy M. (ten drugi) cały czas był przy mnie... Wtedy zrozumiałam, że tak naprawdę to jego kocham, a ex był zwykłym chamem. No i niedługo potem padło słowo "kocham" ![]() Domyślam się, jak wiele musiał wycierpieć M. patrząc z boku na mój związek z ex i wiedząc że nigdy nie będę jego. Jednak zdobył sie na ten wielki gest i nie chciał psuc naszego związku. To jest prawdziwa miłość ![]()
![]() |
![]() |
#1382 | |||
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#1383 |
BAN stały
|
Przez te przeszło 2 lata jak jesteśmy razem wydarzyło się wiele naprawdę wiele takich rzeczy. Aż nie wiem od czego zacząć. Ale chyba najbardziej nasze zaręczyny utkwiły mi w pamięci. Tegoroczne wakacje w Grecji. Grupa ulicznych aktorów przedstawiała w naszym hotelu przedstawienie Romeo i Julia. Uwielbiam tą sztukę, więc byłam cała zapłakana i nie wiem kiedy Kuba-mój TŻ-odszedł od stolika. Po chwili zobaczyłam go na scenie, gdzie powiedział, że on też ma swoją Julię i też chce być zawsze przy niej. Po czym podszedł do mnie i uklęknął. Gdy spojrzałam w jego oczy wiedziałam, że to jest ten moment-moment o którym marzyliśmy oboje. Chyba nie muszę pisać co mu powiedziałam
![]() Druga sytuacja. Babski wieczór z bratową i Mamą-siedzimy na tarasie i pijemy wino. Kiedy nagle słychać gdzieś w tle " Chcę w księżycu, księżycu tulić Cię. Kochać, kochać tak bez pojęcia...'-czyli moją ulubioną piosenkę Dżemu. Pomyślałam, że może sąsiadom się ta piosenka spodobała. Ale nie, nagle na tarasie zjawia się mój Kubuś z gitarą i fałszując niemiłosiernie śpiewa mi ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1384 |
Zakorzenienie
|
ehh super przezycie to z julia zazdroszcze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1385 |
Ekspert od Dupy Strony
|
No, to z Julią było wyjątkowo pomyslowe, a takie rzeczy najbardziej działają na kobiety
![]()
![]() |
#1386 |
Zakorzenienie
|
pierwszy raz uwierzyłam w słowo kocham, kiedy się posprzeczaliśmy... a mianowicie miał zostać ze mną do poniedziałku(przyjechał w sobotę) jego mama zadzwoniła narobiła paniki, że z roboty dzwonili i że ma wracać.. mój Tż zdecydował , że wróci do domu. Byłam na niego wściekła... powiedziałam , że pewnie mu to obojętne kiedy sie zobaczymy(mieszkamy od siebie 50 km) i że z kolegami widuje sie codziennie a ze mna raz na tydzień czasem rzadziej... a on... popatrzył mi prosto w oczy i powiedział: Ja cie kocham!! to ty jesteś dla mnie najważniejsza!! Kiedy sie żegnaliśmy rozpłakał się jak małe dziecko uklęknął... i powiedział kocham cię... na środku ulicy gdzie wszyscy ludzie patrzyli jak na ,,wariatów" Wtedy uwierzyłam , że kocha mnie naprawdę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1387 |
Zakorzenienie
|
Ty chcesz mnie udusić z rana ?
![]() Świetny facet !
![]() |
#1388 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1389 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ubawiło mnie to zagłuszanie jego wycia ![]()
![]() |
![]() |
#1390 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1391 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1392 |
siedzę i myślę
|
Ona też ma - BANana
![]() ![]()
![]() |
#1393 |
Zakorzenienie
|
za co dostala wiadomo?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1394 |
Przyczajenie
|
Hmm wiele było takich momentów np : kiedy jeszcze nie znaliśmy się -po raz na imprezie kuzyna 1 wziął mnie za rękę i poprosił do tańca był wtedy taki ciepły - od razu wiedziałam że to ON , gdy zle się poczułam był cały czas przy mnie i pocieszał mnie , nosi mnie na rękach nie zważając na to że ludzie na ulicy gapią się na nas
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1395 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Piękne, co piszesz, ale ja przepraszam, nie chcę Was dziewczyny wyrzucać z tego nastroju, bo to miły wątek. Tylko, jeśli mój chłopak mówiłby, że mogę robić i mówić wszystko, nawet "poniewierać" to nieszczególnie byłby dla mnie atrakcyjny. Absolutnie nie mówię, że to robisz. I zakładam, że nigdy w życiu tego nie zrobiłaś ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1396 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() tylko taka przenośnia, że nawet gdyyby to już się stało, co sprawiło by mu wielki bol i cierpnienie, to i tak bardzo mocno będzie ją kochać ![]() a ja niestety nie miałam takich pięknych chwil jak Wy, kochane.. natomiast ostatnio właśnie zastanawiałam się, czy mój Tz naprawde mnie kocha, tak mocno jak mówi, czy pisze w sms-ach. i.. ostatnio zauważyłam, że ciągle się wściekam, czasem krzycze na niego i mówię słowa, których potem żałuje, lub patrze na niego 'wzrokiem mordercy' (jak to on nazywa) albo wypominam mu ciągle jakieś sprawy z przeszłości a on ? ... nawet się nie wścieka, nie krzyczy i nie denerwuje się. czeka tylko aż mi przejdzie, przytula mnie i całuje... ![]() chyba muszę się zmienić i opanować swój dość mpulsywny charakter ![]()
![]() |
![]() |
#1397 |
Zakorzenienie
|
Dziś Tż znów udowodnił jak bardzo mnie kocha
![]() ![]() ![]() ![]() Wiem, że zawsze mnie wysłucha, pomorze i ogólnie jest taaaaki kochaniutki ![]()
![]() |
#1398 |
Zadomowienie
|
Baaardzo dużo sytuacji, ale napiszę te z ostatnich chwil
![]() -kiedy wyjeżdzał ode mnie (jesteśmy od niedawna związkiem na odległość) niesamowicie płakał. -zadzwonił do mnie wieczorem i poprosił, żebym puściła mu strzałkę jak skończę się uczyć. Skończyłam o godz 2, puściłam strzałkę, a on oddzwonił, żeby powiedzieć mi tylko dobranoc ![]() -bierze kredyt, żeby pojechać ze mną na ferie w góry. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1399 |
Zadomowienie
|
Niesamowicie sympatyczny watek
![]() Ja poczulam ze on mnie kocha gdy: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I wiele innych drobnych wydarzen ktore pokazuja mi jak bardzo on mnie kocha...oczywiscie z wzajemnoscia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1400 |
Zakorzenienie
|
odświeżam
![]()
![]() |
#1401 |
Raczkowanie
|
Uuu...
temat świetny bo przywołuje miłe wspomnienia... - kiedy pierwszy raz się spotkaliśmy ![]() bajka. to było bajkowe spotkanie.. księcia na białym koniu i księżniczki z dalekiego zielonego grodu ![]() przejechał dla mnie ponad 500 km żeby się spotkać i chwilę porozmawiać.. a chwila zmieniła się w godziny.. a kiedy przyszedł czas rozstania nie mogliśmy się rozdzielić.. staliśmy wtuleni w siebie i to był taki cudowny uścisk dwóch istot, które nie potrafią się pożegnać ![]() - moje przyjazdy do Warszawy i Jego zachowanie.. to utwierdzało mnie w przekonaniu co czuje.. najbardziej rozbroiło mnie kiedyś takie wydarzenie.. zażartowałam, że taka dama i księżna ze mnie, że na przyjazd to czerwony dywan i komitet powitalny potrzebny.. wysiadam z pociągu.. a tu stoi mój najdroższy z wielkim bukietem kwitów a przed nim rozwinięty czerwony dywan! ![]() ![]() ![]() ![]() - kiedy czekaliśmy na siebie.. żyjąc przez jakiś czas na odległość - kiedy się przeprowadziłam do Niego.. ten wzrok kiedy wraca z pracy, te radosne oczyska, ten uśmiech.. nie potrzebuje słów żeby wyrazić to co czuje - najpiękniejsze wyznania to te bez słów.. codzienna troska.. nie słowa a czyny są dla mnie takie jednoznaczne.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1402 | |
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
Podkreślone - myślę, że to się najbardziej ceni i kocha w mężczyznach. Widać, że niektórzy z nich nie tylko mają mózg, ale też go używają i wiedzą jak kobiecie zrobić przyjemność ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1403 |
Raczkowanie
|
nio i mosz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1404 | |
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
Czy Twój TŻ jest też ojcem Twojego dziecka?
![]() |
![]() |
#1405 |
Raczkowanie
|
nie jest ojcem mojego dziecka. ale wiedział że ono jest więc nie jest to dla niego zaskoczenie. jesteśmy razem 4 mies. ale to niczego nie zmienia. jesli nie jest dla mnie oparciem teraz to nie będzie już nigdy taka smutna prawda. dzwoniłam do niego wczoraj zapłakana 3 razy... ale, nie przyjechał. ok ma 30km ale to nie przestrzeń nie do pokonania. wiem sama po sobie że ja bym była u niego w 30min... wyryczałam się wczoraj tyle godzin sama i... doszłam do wnisoku że aby być czyjąś miłością, zyciem najpierw trzeba być przyjacielem. a on nawet tym dla mnie nie jest... gdyby nim był nie płakała bym wtulona w poduszkę.
wiem że to nie temat na takie wywody więc przepraszam ale jakoś tak samo się spontanicznie wywiązało. Przepraszam moderatorów... jeśli to konieczne proszę usunąć... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1406 |
Zakorzenienie
|
to zerwij z nim znajomosc i powiedz mu w oczy ze to nie jest to i szkoda swojego czasu marnowac
wspolczuje Ci |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1407 |
Wtajemniczenie
|
dzień dobry, najpiękniejsza kobietko na świecie, maślany wzrok... i zaśnięcie chwilę potem
![]()
![]() |
#1408 | |
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
Nie płacz, nie jest tego wart. Wypowiedzi dziewczyn świadczą, że są cudowni faceci i wierzę, że uda Ci się takiego znaleźć. ![]()
![]() |
![]() |
#1409 |
Raczkowanie
|
*kiedy mi mowi,że jestem najpiękniejsza, nawet jak nie mam makijażu
*kiedy mi masuje łydki i stopy, kiedy tylko mnie zabolą *kiedy przyjeżdza do mnie z ogromnym bukietem kwiatow *kiedy się o mnie troszczy gdy tylko się gorzej poczuję *kiedy codziennie rano i wieczorem pisze mi slodkie smsy *kiedy wyśle mi smsa z wiadomością,że mnie kocha *kiedy przyjeżdza po mnie na uczelnie jak kończę późno zajęcia,bo nie chce żebym sama wracała jak jest już ciemno *kiedy robi mi naturalne soki owocowe i koktajle *kiedy widzę jak mu zależy żeby mieć dobry kontakt z moją mamą *kiedy pisze mi miłosne wiersze *kiedy mówi,że chce ze mną być do końca życia *gdy przyjechał żeby poznać moją rodzine - jak się z nerwów cały trząsł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1410 |
Przyczajenie
|
* "Kochanie, wiem, ze mam duzo wad i ostatnio mamy kryzys, ale bedac razem wygramy z nim, ja sie nie poddam, bede walczyl o twoje serce, poniewaz jestes dla mnie bardzo wazna osoba i kobieta, ktora pokazala mi co znaczy milosc, dzieki tobie znam to wspaniale uczucie i moja milosc do ciebie nigdy nie zniknie. Kocham Cię" - sms od niego
* kiedy lezalam w szpitalu 17 dni on codziennie do mnie przyjezdal mimo ze byl bardzo zmeczony bo wtedy pracowal po 12 h, ale zawsze znalazł czas zeby przyjechac i dac mi buziaka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:23.