![]() |
#1351 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Kiedy NAPRAWDĘ odczułaś, ze Twój facet cię kocha?
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1352 |
Zakorzenienie
|
Kobietki, Wasi mężczyźni to skarby.
![]() ![]()
![]() |
#1353 |
Zakorzenienie
|
paula - bo trzeba oddzielić ziarno od plew, a to 'chwilę czasu' zajmuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1355 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1356 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1357 |
BAN stały
|
- kiedy np;dzisiaj przebudził się i wyszpetał mi do ucha jesteś moja i tylko moja
- kiedy się źle czuje,on przejmuje moje obowiązki,nie musze go o to prosić - kiedy mam pms,tylko mówi ja rozumiem,masz okres a przy tym ciężkie dni - kiedy ostatnio wziąl moją ręke,dotknął mój pierścionek zaręczynowy mówiąc,że za rok będzie tu co innego |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1358 |
Zakorzenienie
|
slodkie wizazanka
![]() a ja nie moge sie powstrzymac od pytania o tabletke co to za jedna o 1 w nocy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1359 |
Raczkowanie
|
Kiedy we wakacje był na delegacji na budowie, i okazało się że że przedłuży mu się pobyt tam i napisałam że tęsknie ogromnie.. on wsiadł w pks nie mówiąć mi o tym, wieczorem kazał mi wyjść przed dom i powiedział ściskając mnie"tęż tęskniłem skarbie"
![]() No i nigdy nie zapomne jak wracaliśmy z imprezy i walnęłam straszną głupotę, po której na jego miejscu obraziłabym się na wiekii.. płakałam jak bóbr przy tym i gdy szłam do domu po tej kłótni obróciłam się przy bramie a tu mój TŻ się okazało szedł ciągle za mną żeby nic mi sie nie stało. I przytulil mnie i oznajmil: nie mogę patrzeć jak tak płaczesz skarbie, już jest okej,kocham Cię Gdy rano dostaję smsa " dzien dobry ![]() ![]()
No one ever said it would be so hard I'm going back to the start Edytowane przez realistic Czas edycji: 2009-10-04 o 19:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1360 |
Raczkowanie
|
[1=a55edcd592b5250bfc801a5 34a15031ff4f0e57e_5ee55a8 e308ca;14473042]Gdy tylko mnie coś zaboli widze zatroskanie w Jego oczach.
Potrafił o 6 rano pójśc do apteki po ibubrom dla mnie. Któregoś wieczoru poszłam się kąpać, wracam do pokoju a tu stół zastawiony, śiwece w całym pokoju, na stole spagetti, a on w spodenkach od piżamy, koszuli i w krawacie usmiecha się zza stołu ![]() Kiedy płaczę ociera moje łezki kapiące po brodzie. Nigdy nie pozwala mi się przemęczać. Nawet, gdy chcę zrobić cos dla niego, powtarza, że nie muszę, lepiej żebym zrobiła coś dla siebie. Rok temu w tajemnicy zabrał mnie w moje ukochane miejsce na ziemi ![]() Buduje dla mnie różne sprzęty ;p ostatnio sam zrobił drapak dla kotka (dostałam od niego wymarzonego kotka! ![]() Lubi, gdy mówię o wspólnej przyszłości, wybrał razem ze mną imiona dla dzieci ![]() ![]() Wiem, że dla mnie skoczyłby w ogień...[/QUOTE] Kurcze, przeurocze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1361 | |
BAN stały
|
Cytat:
CUDownie... ![]() [ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1362 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj miałam totalnie skopany humor, włączyłam Bridget Jones i zalewając się łzami, oglądałam. Dostałam sms "Mam dla Ciebie niespodziankę" , więc od razu odpisałam "Jaką" (jak zwykle
![]() ![]()
![]() |
#1363 |
Zakorzenienie
|
Piszę tu już któryś raz
![]() W ostatnich dniach leżałam w szpitalu, a On się tak bardzo o mnie martwił, przyjeżdżał i siedział przy mnie choć momentami byłam tak słaba, że ciągle mi się oczy zamykały, pomagał chodzić do łazienki, przynosił to czego potrzebowałam i ogólnie był przejęty całą tą nagłą sytuacją...głaskał, całował i mówił, że kocha, że jestem śliczna choć byłam niepomalowana, włosy stały mi każdy w inną stronę i byłam blada jak ściana... Możliwe, że kiedyś to przeczyta, więc chciałabym, żeby wiedział, że bardzo Go kocham i jestem mu wdzięczna za to, że pojawił się w moim życiu i tak wiele dobrego do niego wniósł ![]() Ps. Dziękuję za te 1,5 roku ![]()
08.04.2008 Edytowane przez nniee Czas edycji: 2009-10-09 o 10:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1364 |
Zadomowienie
|
Lagunaaa, Lynn, Lattee, Motylicaja dziękuje za miłe odpowiedzi
![]() Brook ta tabletka ma za zadanie podtrzymać ciążę, mam zagrożoną ciąże, tabletki biorę co 6 godzin ... Rzeczywiście mam wspaniałego męża, a czasem głupio mi , że go nie doceniam itp.. Dla mnie ważnym momentem było to kiedy, moja mama nagle zachorowała - musiała szybko do szpitala, a ojca nie było. TŻ akurat był z nią pokłócony, ale w tym dniu o wszystkim zapomniał, a mnie uspokajał, że wszystko będzie dobrze... przytulał i mówił, żebym niczym się nie martwiła. Wezwał karetkę dla mamy , a później pojechał za karetką do szpitala . Ogólnie w ciągu dnia jest zajęty, buduje dom, ale przyjeżdża co 2 godziny, przytula, pyta "jak tam się czujesz"? i mówi, że bardzo się stęsknił za mną ![]()
Wymianka kosmeyczna: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=30110072 #post30110072 _________________________ __________________ Edytowane przez Wizazanka492 Czas edycji: 2009-10-12 o 16:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1365 |
BAN stały
|
omg
![]() ![]() Przedwczoraj kiedy się wieczorem źle czułam napisałam smsa do przyszłego męża,ktory był obecnie w pracy i jego reakcja była natychmiastowa bo chciał się zwolnic,by tylko przy mnie być.Jednak go uspokoiłam,że nie jest tak źle ze mną,jak będe się gorzej czuć to wtedy dam znać.I tak czy siak zwolnił się/przyjechał o 2 w nocy do domu. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1366 |
Raczkowanie
|
kiedy budzę się rano obok niego, nieuczesana, spuchnięta jak parówka
![]() ![]() kiedy mam okres, zawsze dostaję go nad ranem i przez pierwsze kilka godzin zwijam się z bólu dosłownie, do tego biegunka, wymioty, jednym słowem tragedia, a on siedzi przy mnie, masuje mój brzuch, przytula i nalewa gorącej wody do termofora ![]() mój tż jest dość.. władczy, uparty, ciężko mu coś wyperswadować i wytłumaczyć. kiedyś bardzo się denerwowałam kiedy np. nie pozwalał mi zostawać w biurze wieczorami, wychodzić w niektóre miejsca, aż do momentu kiedy w czasie kolejnej kłótni pt. " Nie pozwalam Ci siedzieć w biurze dłużej niż do 17 " powiedział wreszcie, że po prostu się o mnie boi. To może banalne, ale mój TŻ używa zawsze argumentu NIE BO NIE, dlatego kiedy wreszcie był taki szczery poczułam,że jestem dla niego ważna ![]()
![]() |
#1367 |
Zakorzenienie
|
najbardziej odczułam że Tż mnie kocha gdy mi się oświadczył
![]() |
#1368 |
Raczkowanie
|
* kiedy przez 9lat bycia razym co dziń dostaje smsy na dzien dobry i dobranoc
* kiedy jak myśli że śpie to wyznaje mi miłość , jak bardzo kocha * jak mnie okrywa i przytula podczas snu * jak bolą mnie stopy to robi mi masarz i je całuje * jak mi się oświadczył * jak patrzy na mnie swoimi oczkami i po główce mnie głaszcze * jak sie pokłóciliśmy na mieście i wrzeszczałam na niego, to on uklęknął i krzyczał że kocha mnie i nie wyobraża sobie życia beze mnie * jak we wszystkim mnie wyręcza * jestem dla niego najważniejsza i nikt nie może złego słowa powiedzieć na mój temat *jak mi powtarza że jestem takim malutkim bąbolinkiem (lat 26) o którego trzeba się troszczyć *jak rozwaliłam jego auto (kochane jego auto) to słowem nie powiedział i dla wszystkich mówi że to on miał wypadek *jak nie potrafi na mnie krzyczeć bo mówi że na tak piękną kobiete nie można krzyczeć *jak buciki mi czyści *jak paznokcie mi maluje i makijarz mi robi(nawet mu wychodzi) *jak przed kumplami mówi że jestem dla niego najważniejsza *jak płacze np jak odjeżdża albo jak mnie coś boli. A mój jest żołnierzem, i w zasadzie to twardzi mężczyźni ![]() ![]() a i bez problemu kupuje tampony podpaski test ciążowy rajstopy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1369 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() powiedzcie gdzie tacy faceci sie rodza? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1370 |
Przyczajenie
|
kiedy byłam na wycieczce w Berlinie, właściwie to nocowaliśmy w Polsce i codziennie przekraczaliśmy granicę niemiecką i zwiedzaliśmy. wtedy padła mi bateria i nie mogłam mu napisać smsa,że wrócę do hotelu później niż się umówiliśmy. bardzo się martwił, ale gdy tylko wróciliśmy, od razu do niego zadzwoniłam a on prawie się popłakał, bo myślał, że coś mi się stało. zarazem tragiczne jak i słodkie
![]()
![]() |
![]() |
#1371 |
Raczkowanie
|
Lagunaaa ...Ja swojego poznałam na przystanku autobusowym;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1372 |
Zakorzenienie
|
Nie no, ja nie mogę tego czytać. Wzruszyłam się, a właściwie poryczałam się jak głupia
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- Teraz ja: * kiedy przytula i całuje mnie w nocy * kiedy cicho powtarza, że mnie kocha gdy myśli, że śpię * kiedy kiepsko się czuję, troszczy się o mnie wyjątkowo * gdy we wszystkim chce mi pomagać * gdy mimo iż nie musi, gdy tylko może odbiera mnie z pracy, albo zawozi rano * gdy na moje pytanie, czy zrobi coś dla mnie, odpowiada zawsze KOCHANIE ZROBIĘ DLA CIEBIE WSZYSTKO * gdy zawsze liczy się z moim zdaniem * gdy mówi o naszej przyszłości * gdy mimo iż nie ma powodów, jest odrobinę zazdrosny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1373 |
Zakorzenienie
|
kolejny raz poczulam to wczoraj.. gdy spotkalismy sie przypadkiem w supermarkecie, poprosil zebym mu kupila cos do picia bo szedl na trening i byl obladowany sprzetem.. poszlam a gdy stalam przy kasie nagle mi zniknal... patrze a on idzie do mnie z roza, przytulil pocalowal i podziekowal za 13 wspolnych miesiecy
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1374 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
-Gdzie są ludzie? - zaczął znowu Mały Książę. - Czuję się trochę osamotniony w pustyni ... -Wśród ludzi jest się także samotnym - rzekła żmija. Antoine de Saint-Exupery "Mały Książę" Najpiękniejszych chwil w zyciu nie zaplanujesz. One przyjdą same. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1375 |
Zakorzenienie
|
Poczułam, gdy powiedział, że miał imieniny, a ja zapomniałam. Mówił, że do końca czekał, że miał nadzieję, że złożę mu życzenia. Miał łzy w oczach, gdy mówił, że jest mu bardzo przykro, że zapomniałam...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1376 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1377 |
Raczkowanie
|
hehs fajnie macie
szkoda ze moj taki nie jest ;( tylko siedzi z tym laptopem 0 komplementow ;s a jak mowie zeby mi cos milego powiedzial to mowi "kocham cie" - to sie wysila, udusze go kiedys normalnie xD |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1378 |
Raczkowanie
|
season: a ja bym w życiu nie zamieniła go na żadnego innego...i to że buty czyści czy cos innego robi to nie znaczy że rąk nie mam...jakaś tu zazdrość czuć..a może kogoś ci brak...mniejsza w to..jedynie zazdroszcze ci ze jestes taka samodzielna i nie rusza cie jak ci mężczyzna coś zrobi dla ciebie(a może nie wiesz jak to jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1379 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1380 |
Raczkowanie
|
Wiewioora83
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:53.