![]() |
#1561 |
Konto usunięte
|
Dot.: Kiedy NAPRAWDĘ odczułaś, ze Twój facet cię kocha?
zawsze lubilam ten wątek, powinien byc wiecznie na pierwszej stronie
![]() nie wiedzialam, ze to robi, dopoki mnie tym nie obudził otoz TZ wychodzi do pracy, kiedy jeszcze śpię i przed samym wyjściem wraca do pokoju pocałowac mój czubek głowy wystający spod kołdry strasznie mnie tym rozczulił |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1562 |
Przyczajenie
|
W moim przypadku jest dość podobnie - zawsze wtedy kiedy się budzę, a on wlepia we mnie ślepia i ma przy tym taką rozczuloną buzię. Dlaczego wiem, że to wyraz miłości? Bo jak on śpi, to i ja lubię na niego popatrzeć. Taka obopólna korzyść
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1563 |
Zadomowienie
|
jak mnie tak bardzo przytula w nocy
i jak wczoraj przyszedł z wielkim butkietem ślicznych żółtych tulipanów ![]()
![]() |
![]() |
#1564 |
Zakorzenienie
|
Mój też jest taaaki kochany!
![]() ![]() ![]() Na imieniny zrobił mi taki prezent, że aż się popłakałam ze wzruszenia ![]() Na okazje jak walentynki robi tak wspaniałe kolacyjki, że nawet nasze mamy takich nie potrafią!(a ten się zarzeka, że nie potrafi gotowac ![]() A naprawdę naprawdę..to nie wiem. Nieba by mi przychylił i mieliśmy dużo róznych miłych i niemiłych chwil w życiu, kiedy udowodnił jak bardzo kocha. A dla mnie to też ważne -mie pewnośc, ze kocha na dobre i na złe.
![]() |
#1565 |
Raczkowanie
|
hah uśmiecham się sama do siebie na samo wspomnienie tego. Mieliśmy kiedyś oglądać jakiś film i oczywiście jak zwykle nim wgl mój TŻ go włączył spałam, w każdym bądź razie przebudziłam się akurat jak kładł się do łóżka ale udawałam że śpię :P tylko zmieniłam boczek, on położył się koło mnie przykrył mnie, objął i głaskał trwało to jakąś chwile a gdy otworzyłam oczy przyglądał mi się, a w oczach miał takie ciepło i miłość...pocałował mnie wtedy w czoło powiedział ze mnie bardzo kocha i żebym spała sobie dalej i ze jestem przesłodka. może to nic takiego ale poczuła wtedy to uczucie aż żołądek mnie ścisnął.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1566 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1567 |
Zadomowienie
|
ale piekne te Wasze historie
![]() ![]() -wie ze panicznie boje sie szybkiej jazdy samochodem, jestem na tym punkcie przewrazliwiona(w przeszlosci stracilam znajomych w wypadku samochodowym), szczegolnie gdy jade z jego kolegami, ktorzy nie wiadomo gdzie sie spiesza. siedze z nim z tylu i w krytycznych momentach kiedy kierowca przekracza predkosc 100km, niebezpiecznie wyprzedza albo cos w ten desen, szczypie swojego tz albo sciskam go za noge reke, zwyczajnie z nerwow. on sie wtedy na mnie wydziera ze czego go szczypie przeciez wiem ze on tego nienawidzi...i tyle.. -kiedy w nocy bolal mnie zoladek, on mowi ze mi wspolczuje ale to nie jego wina i on nic mi na to poradzi wiec niehc moje jeki z bolo nie odbijaja sie na nim.. -caly czas daje mi do zrozumienia ze nic nie potrafie, nie powie wprost ale tak czuje, jak cos ugotuje to zawsze musi skrytykowac, on wszytsko wie najlepiej, ostatnio kiedy jadlam fastfooda i chcialam sie z nim podzielic uslyszalam "nawet hotdoga nie potrafisz podac". -albo jak sie wkurzyl bo na grilu kapnelam mu musztarda przez przypadek na nowe buty czym wywolal ogolne zdziwienie i poruszenie naszych znajomych ![]() przepraszam ze tak odbieglam od tematu ale moze to utwierdzi Was w przekonaniu ze macie fantastycznych facetow ![]() chociaz ja tez mam kogos kto daje mi do zrozumienia ze mnie bardzo kocha, nigdy nie czulam sie taka kochana i potrzebna, ale to swieza sprawa, dopiero przymierzam sie do zmian w moim zyciu "pod katem tej osoby" ![]()
![]() |
![]() |
#1568 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1569 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I powiem Ci tylko jedno - zmień faceta bo warto ![]() ![]() Ja odczułam to z nowym TŻ jak po kilku tyg znajomości przyszłam do niego do domu, ogladalismy film, on wyszedł do łazienki, a ja przysnęłam. Jak wrócił to zaskrzypiał drzwiami i się obudziłam,ale udawałam że śpię dalej. Położył sie koło mnie cichutko, delikatnie głaskał po głowie, pocałowal w czoło... otworzyłam oczy i... ten wzrok!!!!!! Coś pięknego ![]() ![]() ![]()
Walczę o długie włosy! ![]() Piję drożdże od 18.12.2012 Jantar od 22.01.2013 CP od 26.01.2013 Sesa, Nafta, Vatika i inne dobroci - szukam swojego KWC Zrzucam tłuszczyk - od 07.01.2013 Start 70kg ![]() Jest 66 kg ![]() Cel 63 kg ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1570 | |
Kasia o...
|
Cytat:
![]() ![]() U mnie postep... zaproponowal zebysmy sie czesciej widywali i nie skonczyl na slowach ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1571 |
Raczkowanie
|
*
Edytowane przez Vinanti Czas edycji: 2010-12-31 o 11:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1572 |
Rozeznanie
|
Uwielbiam ten wątek! Pośród wielu opisujących niefajne zachowania ze strony facetów jest jak miód na me serce.
![]() I pochwalę się, że też to czuję. Kiedy cmoka mnie w plecy w półśnie gdy zasypiamy i gdy robi to rano, ledwo żywy, kiedy głaszczę go po policzku, a on uśmiecha się w TEN właśnie sposób, kiedy przynosi mi cukierki, bo wie, że czasem lubię coś słodkiego, kiedy się o mnie troszczy i broni mnie przed światem, wreszcie kiedy dla mnie gotuje, chociaż nigdy tego nie robił. Po prostu WIEM i już! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1573 |
Rozeznanie
|
![]()
Walczyć, wierzyć, nie rezygnować! Edytowane przez greenka19 Czas edycji: 2014-07-02 o 17:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1574 |
Raczkowanie
|
*
Edytowane przez Vinanti Czas edycji: 2010-12-31 o 11:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1575 |
Zakorzenienie
|
No więc i ja dodam cos od siebie.
Wprawdzie nie mój TZ(stety czy niestety,sama nie wiem, mysle nad tym) ale jak z nim przebywam, jak z nim pisze to czuję się kochana... Chyba najbardziej wzruszające było gdy ja z nadwyrężonym stawem skokowym poszłam z nim na spacer i była górka z której musiałam zejść(a normalne chodzenie sprawiało mi ból)... Oczywiście jak to ja nie chciałam pomocy, powiedziałam że sama sobie poradzę a on stał tam na dole i patrzył na mnie ze łzami w oczach. Później mi powiedział że czuł sie taki bezradny ale wiedział, że nie dam sobie pomóc bo zawsze udowadniam wszystkim że jestem silna. A wczoraj wyznał mi miłość i po dłuższej rozmowie poprosił mnie żebym na jakiś czas zniknęła z jego życia skoro nie może liczyć na moje odwzajemnienie. A ja bezradnie cały dzień liczyłam na to, że się odezwie...Nie odezwał się. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1576 |
Raczkowanie
|
Kiedy czytam te wszystkie Wasze posty to dochodzę do wniosku, że mój Tż mnie nie kocha. Zresztą sama nie czuję się kochana
![]() ![]() Chciałabym, żeby to się zmieniło, ale nie widzę jak narazie poprawy, a rozmawiałam z nim o tym.
-Gdzie są ludzie? - zaczął znowu Mały Książę. - Czuję się trochę osamotniony w pustyni ... -Wśród ludzi jest się także samotnym - rzekła żmija. Antoine de Saint-Exupery "Mały Książę" Najpiękniejszych chwil w zyciu nie zaplanujesz. One przyjdą same. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1577 |
Zakorzenienie
|
W sobotę teraz, moja impreza urodzinowa, na której wybaczył mi wszystko i wróciliśmy do siebie po pół roku rozłąki
![]()
![]() |
![]() |
#1578 |
Raczkowanie
|
Kiedy powiedział, że przywracam mu sens życia.
Kiedy planuje ze mną przyszłość, domek, dzieci Kiedy zmienił dla mnie pracę, żeby częściej być przy mnie Kiedy widywaliśmy się bardzo rzadko i On tak pięknie mówił o mnie i o tym co do mnie czuje. Kocham Go niesamowicie ![]()
![]() Wymiana książek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=572556 Wymiana sukienki studniówkowej: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post30888526 Kosmetyki i biżuteria: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post30889146 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1579 |
BAN stały
|
przed chwilą.. kiedy powiedział, że zerwałby znajomość z najlepszym na świecie kumplem dla mnie gdyby zaszła taka potrzeba, bo jestem najważniejsza na świecie
i rzucił po 6 latach palenia papierosy dla mnie z dnia na dzien kiedy dowiedział się, że jestem uczulona na dym tytoniowy (duszności) |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1580 |
Raczkowanie
|
Moja historia jest dosyć...specyficzna. Nawet trochę dziwnie mi to opisywać...
Na pewnej imprezie, na której byłam z Tż-em przeholowałam z alkoholem, no i wyszło na to, że sporo czasu spędziłam niestety nad kibelkiem. Byłam w opłakanym stanie. Oczywistym było, że dla mnie impreza dobiegła już końca i trzeba było wracać do domu. Gdy razem z Tż-em znaleźliśmy się już w jego pokoju, ja leżąc twarzą w łóżko...zwymiotowałam (taaa, któryś raz tego wieczoru) ![]() ![]() ![]() Tak więc czuję się kochana. Było jeszcze parę sytuacji, ale ta najbardziej zapadła mi w pamięć i była taka 'pierwsza' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1581 |
Przyczajenie
|
A ja chciałabym, aby mój facet poczuł, że go naprawdę kocham. Żeby był mega zaskoczony. Za kilka dni będzie bronił licencjat. Co z tej okazji mogłabym mu kupić? oraz przygotować, aby poczuł, że naprawdę jestem z niego dumna? Oraz, żeby ten prezent był pamiątką.
Proszę o pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1582 |
Zakorzenienie
|
Kupić - np. pióro
![]() Przygotowac - cos innego, to juz zalezy od tego, co robicie na co dzien. Ja marze o jakimkolwiek wypadzie, chocby na weekend po obronie licencjata ![]() ![]() Ewentualnie impreze-niespodzianke. Zorganizowac grilla/ognicho lub impreze w knajpie (zalezy co lubicie), zaprosic znajomych, a z nim sie umowic na cos zupelnie innego i go w ten sposob zaskoczyc ![]()
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. ![]() 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1583 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do sytuacji to pamietam, ze bylam strasznie glodna w pracy i TZ mi przyniosl cieply obiadek niespodziewanie ![]() ![]() ![]() Pamietam tez kiedys jak bylam kelnerka pare lat temu na poczatku jeszcze naszej znajomosci, swiezo dostalam prace i nie wiedzialam do ktprej bede pracowac. okazalo sie ze skonczylismy po 2 rano u nas o tej godzinie autobusy juz nie jerzdza i to byl piatek i na taksowke trzeba bylo czekac pare godzin( tu dodam, ze mieszkamy w malym miasteczku a UK i jest troche inaczej z taxi niz w PL) bylam zalamana. Budze tel TZ, ktory musial wstawac do pracy na 4 rano( tu byla jego pierwsza parca w mrozni strasznie ciezka!) ze nie wiem co ma robic i wyobrazcie sobie przyjechal po mnie (30min na rowerze) w srodku nocy i zawiozl mnie do domu na ramie ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
"Jesteśmy z tego samego materiału, co nasze sny." -William Szekspir http://emigracjadoswiadczenia.blogspot.com/ http://ac46dikvuzbl8l0kvdzf07z6bw.ho...REEENERGYTESLA Edytowane przez Serdelekk Czas edycji: 2010-05-04 o 22:00 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1584 |
Kasia o...
|
Potrzebuje to napisać, mimo że nie poczulam tego o czym mowa w temacie i spotykamy sie tylko niecale 3 miesiace ale... rozczulil mnie smsem z zagranicy ze zaluje ze mnie z nim nie ma bo jest tak romantycznie
![]() ![]()
![]() |
#1585 |
Zadomowienie
|
Kiedy przejmuje się każda drobnostką z mojego życia, każdym swoim malutkim błędzikiem, kiedy płacz przez to że mi coś zrobi albo robi rzeczy jakich nigdy by nie zrobił.
![]() |
#1586 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Kiedy karmił mnie mandarynkami jak leżałam chora w temperaturze
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1587 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1588 |
Zakorzenienie
|
piękne te historie tutaj
![]()
![]() |
#1589 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Opowiadajcie dalej dziewczyny, bo cudownie jest czytać o Waszym Szczęściu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1590 |
Rozeznanie
|
więcej więcej chcę
![]() ![]() Mój ukochany, nie powiedział mi jeszcze co do mnie czuje mimo, że jesteśmy półtora roku prawie, ale jego zachowanie sprawia, że czuję takie ciepło w serduszku. Kiedyś jak byłam przed okresem, i po prostu miałam okropnego doła, potrzebowałam by mi pisał, że tęskni itp. Nikt po prostu nikt nie umiał mnie jakoś pocieszyć. Jesteśmy związkiem na odległość ale w piątek miał przyjechać odwieźć mamę z miasta w którym studiuje do mojego i wziąć mnie i wrócić tam do niego. Więc w czwartek, próbował mnie przez gg pocieszyć(?) naprawdę nie wiem co to miało być tylko bardziej mnie rozzłościło, i napisałam mu, że idę bo po prostu zaraz się bardzo pokłócimy (a nie widzę sensu na gg i jeszcze jak jestem w takim stanie) , dodam, że on nie jest wylewny, nie mówi o uczuciach, nigdy nie dał mi nic oprócz urodzin w sumie. I w piątek przyjechał po mnie, ja rano jak wstałam to jak nowo narodzona:P dostałam okres i zły nastrój po prostu prysł ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:40.