![]() |
#1621 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kiedy NAPRAWDĘ odczułaś, ze Twój facet cię kocha?
dziewczyna napisała, ze jak dla niej to za bardzo lubi alkohol. Może to jest tak, że on po prostu lubi się więcej napić, bo nie miał np. kobiety i tak zapominał nie wiem o wszystkim a mając ją, chce by była szczęśliwa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1622 | |
Rozeznanie
|
Ataki szału zdarzają mi się kilka razy w miesiącu. Wiem, że nie potrafię sobie do końca poradzić ze swoimi emocjami. Krzyczę, wyzywam, ubliżam, płaczę - ogólnie widok smutny i przerażający. Najbardziej obrywa mój tż.
Wspominałam taki atak, ze smutkiem i bezradnością. Tż powiedział, że popracujemy nad tym, a po chwili dodał: Kocham Cię. Zniosę wszystko.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1623 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i szedł do mnie prawie 4 h ![]() ![]() Edytowane przez d0lcevita Czas edycji: 2010-06-19 o 07:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1624 |
Raczkowanie
|
up! up!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1625 |
Marudziara
|
Kiedy w piatek pojechał do Malborka, w sobotę na Lednicę w niedzielę na zjazd na uczelnię do torunia i po prawie nieprzespanych ponad 2 nocach jeszcze w niedzielę mnie odwiedził na 2 godziny
![]()
![]() |
#1626 |
Raczkowanie
|
Kiedy NAPRAWDĘ odczułam, ze mój TŻ kocha?
Ciężko powiedzieć, dużo było przeróżnych sytuacji między nami i nie tylko które mogą o tym świadczyć ![]() Zawsze mogę na nim polegać, pozwala mi być sobą.. znosi moje złości i fochy. Dba o mnie kiedy jestem chora, kiedy coś mi dolega chociaż nie musi. Potrafi podnieść mnie na duchu i motywować ![]() Jest taki kochany ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1627 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z kolei mój TŻ (jeszcze do niedawna były, ale teraz znów jesteśmy razem ![]() ![]() Nie dość że noc, ciemno zimno do tego 3/4 drogi a wkoło las ![]() Nigdy mu tego nie zapomne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1628 |
Konto usunięte
|
A ja to odczułam kiedy zrezygnował dla mnie z wyjazdu do pracy zagranicą na której bardzo mu zależało.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1629 |
Rozeznanie
|
Kiedy przyjechal do mnie na drugi koniec (akurat bylam na delegacji) kraju bo mialam dola. Poprostu zadzwonil o polnocy i mowi: Misku wlasnie zostalo mi juz jakies nie cale 300km do ciebie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1630 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to jak wyszedł o godz.22 to o której był u Ciebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1631 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1632 |
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Kiedyś jak byłam strasznie wkurzona sytuacją w szkole, mój chłopak sam z siebie poleciał do kwiaciarni i kupił mi irysa, którego mi wręczył na pocieszenie...(a on nie jest typem romantyka, ciężko mu przychodzi spontaniczność). To było słodkie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1633 |
Rozeznanie
|
Hmmm. na pewno było kilka takich sytuacji, ale te najważniejsze dla mnie:
*miał jechać za granice do pracy, zaczął sie przygotowywać do wyjazdu ale w ostateczności zrezygnował z niego. Stwierdził, że jak wyjedzie może sie porobić między nami nieciekawie i nie będzie miał do kogo wrócić. *zrobił coś o czym pisałam kilkanaście dni temu posta. Zakończyłam nasz związek. Przyszedł do mnie niespodziewanie, uklęknął, położył głowe na moich kolanach, powiedział, że sobie beze mnie nie radzi.. i poleciały mu łzy.. Dla mnie to był szok bo on zawsze taki pewny siebie twardziel. Edytowane przez mazdrajka Czas edycji: 2010-06-21 o 23:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1634 |
Zadomowienie
|
Ja chyba tego nigdy nie odczulam na wlasnej skorze. Slyszalam tylko slowa, puste slowa....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1635 |
Zakorzenienie
|
Np. wtedy gdy obawiałam się, że będę w ciąży...a On wspierał mnie przez miesiąc, wytrzymywał moje ciągłe smsy i telefony...no i powiedział, że bez względu na to co się stanie będzie przy mnie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1636 |
Konto usunięte
|
/
Edytowane przez 201804100943 Czas edycji: 2012-09-03 o 23:51 Powód: edycja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1637 |
Raczkowanie
|
W sumie nigdy sama z siebie nie zastanawiałam się nad tym kiedy ?? .......
Ale takich sytuacji jest mnóstwo szczególnie teraz ..... patrz suwaczek nr 2. Ale w pamięci wyryła mi się taka sytuacja. Na początku jak zaczęliśmy ze sobą być przyjechałam do niego na weekend, wtedy mój Mężuś pracował w sobotę a ja sama w domku siedziałam.......... i tak jakoś przed jego powrotem z pracy zasnęło mi się ![]() Kiedy się obudziłam siedział koło mnie na łóżku i po prostu patrzył.......i właśnie ten jego wyraz oczu i lekki uśmiech utwierdził mnie w przekonaniu, że to Ten, na całe życie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1638 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja to chyba okropna jestem...nigdy nie doceniałam mojego mezczyzny...taka zołza ze mnie,był na kazde moje skinienie ...zmieniałam go poprawiałam na kazdym kroku ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1639 |
Raczkowanie
|
Ja mojego TZ bardzo podziwiam, że w ogóle ze mną jest
![]() - pewnego dnia postanowiłam go nabrać i powiedziałam mu że odchodzę ![]() płakał jak małe dziecko a ja naprawdę szczególnie się poczułam.... - powiedziałam mu że go zdradziłam na wyjeździe, na moje pytanie- czemu teraz mnie nie zostawi i nie wyjdzie z pokoju, odpowiedział że mnie bardzo kocha i mimo że powinien to zrobić to nie potrafi - gdy nie miał samochodu , szedł do domu 6 km na piechotę o 2 w nocy ![]() - wytrzymuje moje histerie i napady nerwów( mam nerwice) Jednak mam wrażenie że mnie nie rozumie, mam początki depresji a on uważa że nie potrzebuję pomocy i na gówno słuchać psycholożki. Wiem jedno- jak on tego nie zrozumie to odejde.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1640 |
Raczkowanie
|
*
Edytowane przez Vinanti Czas edycji: 2010-12-31 o 11:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1641 |
Rozeznanie
|
![]()
Walczyć, wierzyć, nie rezygnować! Edytowane przez greenka19 Czas edycji: 2014-07-02 o 15:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1642 |
Raczkowanie
|
Jak patrzy, pomaga, nie zostawia w trudnych chwilach...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1643 |
Przyczajenie
|
Kilka było takich sytuacji, ale najbardziej to kiedy:
-już dość dawno istniało prawdopodobieństwo (bardzo małe, ale jednak), że mogłam zajść w ciążę, więc w niedzielny wieczór ![]() - I to co bardzo mnie rozczuliło: po bardzo zakrapianej imprezie, kiedy przesadziłam mocno z alkoholem i jeszcze troche się z TŻem pokłóciłam, gdy obudziłam się rano zobaczyłam, że TŻ ubrał mnie w swoją polarową bluzę, którą uwielbiam i jeszcze założył mi swoje długaśne, wełniane skarpety, bo wie, że w nocy strasznie mi zimno. Słodkie to było ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1644 |
Konto usunięte
|
/
Edytowane przez 201804100943 Czas edycji: 2012-09-03 o 23:51 Powód: edycja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1645 |
Zakorzenienie
|
u mnie tak samo
![]() i to, że chce być ze mną pomimo trudności... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1646 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Współczuje serdecznie Twojemu facetowi, a Ty chyba rzeczywiście powinnaś udac się do psychologa ![]()
![]() |
![]() |
#1647 |
Zakorzenienie
|
ja również.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1648 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dobra dobra... piwko raz dziennie po kilku latach zamienia się w piwko co dwie godziny. Wiem co mówię,
![]() |
![]() |
#1649 |
Raczkowanie
|
systuacji po których poczułam, że naprawdę mnie kocha było mnóstwo. w ogóle największym dowodem tego, że mnie kocha są wspólnie spędzone trzy lata
![]() ale tak z wydarzen ostatnich, z dnia wczorajszego: podczas jakiejś rozmowy powiedziałam, ze gdyby nam coś nie wyszło, nie byłabym w stanie pokochać nikogo o jego imieniu [a tak się składa, ze był trzecim M. z kolei, z którym postanowiłam spróbować - pod rząd ![]() gdyby nie to, że siedziałam na tylnim siedzeniu auta, a on prowadził to rzuciłabym mu się na szyję i namiętnie pocałowała. przyznam się szczerze, że mnie tym wyznaniem zaskoczył. może dlatego, że zawsze mi się wydaje, że nie ejstem dosć dobra dla niego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1650 |
Zadomowienie
|
Kiedy poważnie pokłóciłam się z rodzicami - wytłumaczył po swojemu, pocieszył ... a potem napisał smsa, ze bardzo mnie kocha i że zawsze mogę na niego liczyć, co by się nie działo..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:53.