|
|
#3121 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jaki wózek- temat zbiorczy.
Cytat:
mi się podoba
|
|
#3122 |
|
Przyczajenie
|
z lekkich może jeszcze jakiś quinny?[/QUOTE]
wlasnie widzialam ze dosc sporo ludzi zamawia na allegro ale nie znam nikogo kto by mial ten wozek, i moglby sie na jego temat wypowiedzieć ))
|
|
|
|
#3123 | |
|
Przyczajenie
|
Witam.Chciałam kupić JANE Rider Reverse spacerowy
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?prod ucts_id=1043&%3CosCsid%3E Jak sądzicie ile nim pojeżdże? Zosia ma 5 miesięcy. Może ktoś z Was miał ten wózek? ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Cytat:
http://www.bobowozki.com.pl/product_...3&%3CosCsid%3E |
|
|
|
|
#3124 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Cytat:
Z tego względu, że masz duże doświadczenie z wózkami to zapytam :A jak porównujesz do innych wózków to były takie którymi łatwiej i wygodniej się manewrowało np. jedną ręką? |
||
|
|
|
#3125 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
fajny wózeczek, ale na pewno nie do konca wózkowania - ma dość małe siedzisko i z tego co słyszałam to starczy tak do 1,5 roku - ale to oczywiście zależy od wielkości i budowy dziecka
|
|
#3126 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jedna ręka można go prowadzić bez problemu jedyna rzecz która mnie denerwuje to regulacja-rozkładanie siedziska trochę niezbyt pomyślane ![]() nie wiem jak zima będzie sobie radził ![]() któraś szukała na czarnej ramie http://allegro.pl/joolz-day-gleboko-...439209424.html może można u tego sprzedawcy zamówić ![]() ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Cytat:
Nie wiem jak wymiary siedziska? w Neo mój 3 latek śmigał a ma 15kg i ponad 100cm
|
||
|
|
|
#3127 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny znające się na rzeczy powiedzcie co sądzicie o murze 4? strasznie mi się podoba, stelaż prosty nie przekombinowany tylko jak wózek sprawuje się w użyciu? od razu zaznaczę że chcę 4 kołowy i wszystkie koła pompowane i nie wiem czy jest coś innego podobnego do mury godnego polecenia
|
#3128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tapicerka nie lubię takiego materiału dziwny pałąk niskie oparcie waga tu masz filmik na Nim dziecko ktore ma ok 10 mies a już mu głowa ponad siedzisko wystaje http://www.youtube.com/watch?v=kGpIfOvaTNQ |
|
|
|
|
#3129 |
|
Zadomowienie
|
Nynka87, ja też chorowałam na Murę 4, ale jego waga mnie powaliła - jest taki ciężki - nie dla mnie. Wybrałam Jane Muum Reverse, leciutki, fajnie się prowadzi. Mura podoba mi się bardziej pod wzgl.wyglądu, ale to nie jest najważniejsze
![]() Sprzedawca w sklepie powiedział, że Mura jest dobra do wożenia po trudnym terenie typu las itp. |
|
|
|
#3130 |
|
Raczkowanie
|
one jest prawie taki jak Neo tylko Neo ma lepszy kosz.
Nie wiem jak wymiary siedziska? w Neo mój 3 latek śmigał a ma 15kg i ponad 100cm [/QUOTE]Blondynko, a jak wypada Neo w porównaniu z Joolzem wg ciebie? Kupiłam ostatnio Neo uzywke i jak dla mnie super! Żałuję, że zrezygnowałam z niego 3 lata temu na rzecz głupiej Teutonii... |
|
|
|
#3131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Neo to świetny wózek.Lepiej sie składa.Rozkłada oparcie kosz ma większy.Joolz jest wyższy i większy.To bardzo podobne wózek oba świetnie amortyzowane.Neo to wózek który dosyc długo został z Nami chyba najdłużej
|
|
|
|
|
#3132 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Strasznie mi piorun zalazła za skórę do tej pory pamiętam jak zazdrosciłam przeciagajacym sie maluchom i przybierajacym dowolne pozycje w rozlozonej spacerowce podczas gdy w tym piorunie jest dozwolona tylko jedna pozycja pod roznym kontem. Najnormalniej było mi szkoda mojego dziecka i zaczełam strasznie żalowac ze sie na niego zdecydowala, były tez co prawda inne cechy jakim sie kierowalam np lekkosc ale wygoda dziecka jest najwazniejsza Dlatego nie polecam i nie toleruje tego typu siedzisk i ten nieszczesny daszek jak odchylasz do tylu to odkrywasz dziecko a daszek ma chronic przed słońcem!!! Dlatego nie nie nie i cale szczescie szybko sie go pozbyłamn ))
|
|
|
|
|
#3133 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ---------- A ja wczoraj byłam w Maluszku w Poznaniu. Świetny sklep! Wypróbowaliśmy mnóstwo wózków, jeździliśmy, składaliśmy itp... Faworytem jest Joolz i ten na pewno będziemy kupować. Po terenie sklepowym, innym wózkom ciężko było mu dorównać pod względem płynności jazdy i lekkości manewrowania. Jedynym porównywalnym był Mutsy Evo - świetnie jeździ, ale Joolz o wiele bardziej nam się podoba...oczywiście kwestia gustu ![]() Mutsy 4 rider niestety odpadł ze względu na wagę, nie damy rady go ciągle dźwigać na 3 piętro. Czyli moje problemy rozwiane i wózek wybrany Pozostała jeszcze kwestia koloru, czy antracyt czy silver, na czarnej ramie oczywiście![]() Dziękuję za pomoc między innymi Blondyncepoznań
Edytowane przez onyks Czas edycji: 2012-07-08 o 08:42 |
|
|
|
|
#3135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zimą nie wiem jak się zachowana.kup odrazu tam koszyk bo mają dosyć tanio i daszek uv.
|
|
|
|
|
#3136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapomniałam dopisać, że w przypadku kupna zestawu tzn, gondola + spacerówka dają 7% rabat![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- A to zawsze troszeczkę taniej
|
|
|
|
|
#3137 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- onyx a Ty juz zakupiłaś swojego?
|
|
#3138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3139 |
|
Przyczajenie
|
:d
|
|
#3140 |
|
Raczkowanie
|
a co powiecie na ten wózek?
http://opinie.wozki-dla-dzieci.com/t...dny-polecenia/ ma dość dobre opinie, ja mieszkam na osiedlu, gdzie drogi są gruntowe więc ważne są koła i dobre amory
|
|
|
|
#3141 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Sprzedałam po 3 latach. Mój syn wysoki, a w spacerówce jeździł do końca i glowa wcale mu nie wystawała. Tez widziałam to na filmiku, jak mały szkrab wystaje, ale wcale tak u nas nie było. Waga słuszna, ale prowadzenie rewelacyjne. Tez mieszkam na terenach lesno wiejskich i uważam, ze sprawdził się rewelacyjnie. Tapicerka super się czyściła, spacerówka lekko wpinała, pałąk inny, ale wcale nie utrudniał zycia. Ja moge polecić na 1000%
|
|
#3142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3143 |
|
Zadomowienie
|
ojj to rzeczywiście jeszcze dłuższa chwilka oczekiwania
zazdroszczę Ci że tak wcześnie odkryłaś joolz'a ja teraz musze kombinować żeby wysupłać skądś kaskę żeby dołożyć jak sprzedam mojego obecnego masz jeszcze tak dużo czasu, że może coś innego wpadnie ci w oko
|
#3144 |
|
Zadomowienie
|
blondynko a ja chyba wiem ile dałaś za swojego joolz'a
powiem tylko, że naprawdę fajna cena
|
#3145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() laski tutaj Muum w super cenie http://www.limango.pl/shop/detail/in...98&catid=17617 |
|
|
|
|
#3146 |
|
Zakorzenienie
|
Blondynko, oglądam i się aż zastanawiam, czy nie wziąć
Już jakiś czas temu wpadł mi w oko.Problem, jest taki, że nie wiem, gdzie znaleźć ten wózek do obejrenia na Lubelszczyźnie, a niektórzy piszą, że jest mały, więc chciałabym dotknąć i sprawdzić jak się przypasuje do męża i do mnie (spora różnica wzrostu). Wiecie, gdzie w Lublinie można go zobaczyć? |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3148 |
|
Zakorzenienie
|
A ta strona to nie jest żadna ściema? Korzystała z Was któraś?
|
|
|
|
#3149 | |
|
Zakorzenienie
|
ja mam zamówionych parę rzeczy ale jeszcze nic nie doszło.
Ja biorę przesyłkę pobraniową więc nic nie trace ![]() ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już nic nie oglądam Jestem 100% zdecydowana, a Joolza to jakoś przypadkiem odkryłam![]() Ilonka |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:29.

no ale każda subiektywna uwaga jest jak najbardziej wskazana; piszesz, że zastanawiałaś się tez nad Bugaboo, pewnie cameleonem, a przeciez to tez kubełek, więc pewnie również byłabyś niezadowolona
:

:d

Super jest ta promocja! Myślę, że skorzystam.
Już nic nie oglądam