![]() |
#3121 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Jaki wózek- temat zbiorczy.
Cytat:
![]() mi się podoba ![]()
![]() |
#3122 |
Przyczajenie
|
z lekkich może jeszcze jakiś quinny?[/QUOTE]
wlasnie widzialam ze dosc sporo ludzi zamawia na allegro ale nie znam nikogo kto by mial ten wozek, i moglby sie na jego temat wypowiedzieć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3123 | |
Przyczajenie
|
Witam.Chciałam kupić JANE Rider Reverse spacerowy
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?prod ucts_id=1043&%3CosCsid%3E Jak sądzicie ile nim pojeżdże? Zosia ma 5 miesięcy. Może ktoś z Was miał ten wózek? ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Cytat:
http://www.bobowozki.com.pl/product_...3&%3CosCsid%3E |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3124 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Z tego względu, że masz duże doświadczenie z wózkami to zapytam ![]() A jak porównujesz do innych wózków to były takie którymi łatwiej i wygodniej się manewrowało np. jedną ręką? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3125 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
fajny wózeczek, ale na pewno nie do konca wózkowania - ma dość małe siedzisko i z tego co słyszałam to starczy tak do 1,5 roku - ale to oczywiście zależy od wielkości i budowy dziecka ![]()
![]() |
#3126 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
jedna ręka można go prowadzić bez problemu jedyna rzecz która mnie denerwuje to regulacja-rozkładanie siedziska trochę niezbyt pomyślane ![]() nie wiem jak zima będzie sobie radził ![]() któraś szukała na czarnej ramie http://allegro.pl/joolz-day-gleboko-...439209424.html może można u tego sprzedawcy zamówić ![]() ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Cytat:
Nie wiem jak wymiary siedziska? w Neo mój 3 latek śmigał ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3127 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny znające się na rzeczy powiedzcie co sądzicie o murze 4? strasznie mi się podoba, stelaż prosty nie przekombinowany tylko jak wózek sprawuje się w użyciu? od razu zaznaczę że chcę 4 kołowy i wszystkie koła pompowane i nie wiem czy jest coś innego podobnego do mury godnego polecenia
![]()
#3128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tapicerka nie lubię takiego materiału dziwny pałąk niskie oparcie waga tu masz filmik na Nim dziecko ktore ma ok 10 mies a już mu głowa ponad siedzisko wystaje http://www.youtube.com/watch?v=kGpIfOvaTNQ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3129 |
Zadomowienie
|
Nynka87, ja też chorowałam na Murę 4, ale jego waga mnie powaliła - jest taki ciężki - nie dla mnie. Wybrałam Jane Muum Reverse, leciutki, fajnie się prowadzi. Mura podoba mi się bardziej pod wzgl.wyglądu, ale to nie jest najważniejsze
![]() Sprzedawca w sklepie powiedział, że Mura jest dobra do wożenia po trudnym terenie typu las itp. |
![]() ![]() |
![]() |
#3130 |
Raczkowanie
|
one jest prawie taki jak Neo tylko Neo ma lepszy kosz.
Nie wiem jak wymiary siedziska? w Neo mój 3 latek śmigał ![]() ![]() Blondynko, a jak wypada Neo w porównaniu z Joolzem wg ciebie? Kupiłam ostatnio Neo uzywke i jak dla mnie super! Żałuję, że zrezygnowałam z niego 3 lata temu na rzecz głupiej Teutonii... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Neo to świetny wózek.Lepiej sie składa.Rozkłada oparcie kosz ma większy.Joolz jest wyższy i większy.To bardzo podobne wózek oba świetnie amortyzowane.Neo to wózek który dosyc długo został z Nami chyba najdłużej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3132 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Strasznie mi piorun zalazła za skórę do tej pory pamiętam jak zazdrosciłam przeciagajacym sie maluchom i przybierajacym dowolne pozycje w rozlozonej spacerowce podczas gdy w tym piorunie jest dozwolona tylko jedna pozycja pod roznym kontem. Najnormalniej było mi szkoda mojego dziecka i zaczełam strasznie żalowac ze sie na niego zdecydowala, były tez co prawda inne cechy jakim sie kierowalam np lekkosc ale wygoda dziecka jest najwazniejsza ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3133 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#3134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ---------- A ja wczoraj byłam w Maluszku w Poznaniu. Świetny sklep! Wypróbowaliśmy mnóstwo wózków, jeździliśmy, składaliśmy itp... Faworytem jest Joolz i ten na pewno będziemy kupować. Po terenie sklepowym, innym wózkom ciężko było mu dorównać pod względem płynności jazdy i lekkości manewrowania. Jedynym porównywalnym był Mutsy Evo - świetnie jeździ, ale Joolz o wiele bardziej nam się podoba...oczywiście kwestia gustu ![]() Mutsy 4 rider niestety odpadł ze względu na wagę, nie damy rady go ciągle dźwigać na 3 piętro. Czyli moje problemy rozwiane i wózek wybrany ![]() ![]() Dziękuję za pomoc między innymi Blondyncepoznań ![]() Edytowane przez onyks Czas edycji: 2012-07-08 o 07:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() kup odrazu tam koszyk bo mają dosyć tanio i daszek uv. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- A to zawsze troszeczkę taniej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3137 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- onyx a Ty juz zakupiłaś swojego? ![]()
![]() |
#3138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3139 |
Przyczajenie
|
![]()
#3140 |
Raczkowanie
|
a co powiecie na ten wózek?
http://opinie.wozki-dla-dzieci.com/t...dny-polecenia/ ma dość dobre opinie, ja mieszkam na osiedlu, gdzie drogi są gruntowe więc ważne są koła i dobre amory ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3141 | |
Ola-Unhola
|
Cytat:
Sprzedałam po 3 latach. Mój syn wysoki, a w spacerówce jeździł do końca i glowa wcale mu nie wystawała. Tez widziałam to na filmiku, jak mały szkrab wystaje, ale wcale tak u nas nie było. Waga słuszna, ale prowadzenie rewelacyjne. Tez mieszkam na terenach lesno wiejskich i uważam, ze sprawdził się rewelacyjnie. Tapicerka super się czyściła, spacerówka lekko wpinała, pałąk inny, ale wcale nie utrudniał zycia. Ja moge polecić na 1000% ![]()
![]() |
#3142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3143 |
Zadomowienie
|
ojj to rzeczywiście jeszcze dłuższa chwilka oczekiwania
![]() ![]() ![]() masz jeszcze tak dużo czasu, że może coś innego wpadnie ci w oko ![]()
![]() |
#3144 |
Zadomowienie
|
blondynko a ja chyba wiem ile dałaś za swojego joolz'a
![]() ![]()
#3145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() laski tutaj Muum w super cenie http://www.limango.pl/shop/detail/in...98&catid=17617 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3146 |
Zakorzenienie
|
Blondynko, oglądam i się aż zastanawiam, czy nie wziąć
![]() Problem, jest taki, że nie wiem, gdzie znaleźć ten wózek do obejrenia na Lubelszczyźnie, a niektórzy piszą, że jest mały, więc chciałabym dotknąć i sprawdzić jak się przypasuje do męża i do mnie (spora różnica wzrostu). Wiecie, gdzie w Lublinie można go zobaczyć? |
![]() ![]() |
![]() |
#3148 |
Zakorzenienie
|
A ta strona to nie jest żadna ściema? Korzystała z Was któraś?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3149 | |
Zakorzenienie
|
ja mam zamówionych parę rzeczy ale jeszcze nic nie doszło.
Ja biorę przesyłkę pobraniową więc nic nie trace ![]() ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ilonka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:24.