![]() |
#511 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jaki wózek- temat zbiorczy.
Ciekawa jestem jak się sprawują te wózki Baby Smile - osobiście bardzo mi się podobają i ceny przystępne.
Co do kupna w necie, to ja raczej nie zdecydowałabym się. Wolałabym zapłacić te 100-200zł więcej ale mieć gwarancję, że jak coś się stanie to będę mogła liczyć przede wszystkim na wózek zastępczy na czas serwisowania. Chociaż przy różnicy 500zł jak piszecie to już pewnie bym się zastanawiała. Ale akurat te wózki które wypatrzyłam, na ceneo były w tych samych cenach co w sklepie, a teraz to są nawet droższe. |
![]() ![]() |
![]() |
#512 |
Zakorzenienie
|
Własnie kupiłam wózek dla mojego pierwszego dziecka. Dokładnie taki jak chciałam, jak wcześniej opisywałam. Wózek jest genialny i jestem z niego bardzo zadowolona. Nie chcę żadnego innego
![]() ![]() Kupiłam go na allegro od producenta wózka. Za wózek zapłaciłam 575 zł + 25 zł koszty przesyłki. Dodatkowo poprosiłam o 2 dodatkowe koła w razie przebicia za które zapłaciłam 25 zł. za sztukę (w sklepach są po 30 zł) i gratis dostałam na prośbę także dodatkowy komplet pasów w razie gdyby te w wózku się wyrobiły, chociaż i tak producent zapewniał mnie, że nic takiego się z nimi nie stanie. Bonusem do wszytstkiego był także przewijak turystyczny, folia i moskitiera oraz chusteczki nawilżające do pupci ![]() Całość 650 zł. - w sklepie taki wózek identyczny 740 zł. bez tych bonusów... |
![]() ![]() |
![]() |
#513 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja juz kiedys pisalam ze tez mnie ten wozek interesuje.........mam dwa do wyboru ten albo Tako Jumper!!
![]() |
#514 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To wózek Baby Merc Solar, ze sprzedawcą kontaktowałam się przez allegro http://allegro.pl/sklep/10447197_hap...iece_baby_merc |
|
![]() ![]() |
![]() |
#515 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#516 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#517 |
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() Co myślicie o wózku firmy Jet Picasso Babyactive ![]() ![]() http://www.allegro.pl/item573812939_...9.html#gallery
![]() |
#518 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez jestem bardzo ciekawa opinii ![]() zastanawiam sie własnie nad kupnem tego wózka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#519 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.tako.net.pl/index.php?action=showitem&id=217
![]() |
#520 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli mozesz napisz co to za opinie,co dziewczyny pisały o tym wózku? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#521 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tylko napisalam ze ten ktory ciebie interesuje podobny jest do jumper x.....
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#522 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehehe mój błąd ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#523 |
Wtajemniczenie
|
A co powiecie na ten wózek? Czy któaś z Was miałą z nim styczność? Bo właśnie nad tym się zastanawiamy.
Z góry dziękuje za odpowiedź.
#524 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#525 |
Wtajemniczenie
|
zapomniałąm wkleić linka
![]() http://allegro.pl/item577824984_woze...telik_gra.html
#526 |
Raczkowanie
|
Fajny wózeczek ten Murano Bebetto. Cena też przystępna, zwłaszcza, że w zestawie jest fotelik. Z tego co widzę, ma sztywną gondolę, co jest wygodne. Fajnie też, że jej spód jest ciemny - nie będzie się brudzić tak bardzo. No i rączka przekładana - ja tego nie mam w swoim. Niestety przednie koła nie są skrętne, chyba że nie doczytałam. No ale nie dla każdego jest to akurat istotne. Ogólnie mi się bardzo podoba ten wózek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#527 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() albo jeszcze taki http://allegro.pl/item575386311_wypr...ora_pl_pr.html
![]() ![]() Edytowane przez gabza21 Czas edycji: 2009-03-20 o 16:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#528 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mamusie a ja gorąco Wam polecam wózek Nurse Dakar. Mam go już w domku i jestem absolutnie zakochana ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#529 |
Zakorzenienie
|
Żywcem zerżnięty Slalom, firmy Jane. Podróbka (ponad połowę tańsza) czy alternatywna produkcja Jane? Podróbka nie podróbka, jeśli jakościowo lepsza od Jane to ok. Ja niestety mam wózek tej ostatniej firmy i nie polecam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#530 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale drugi fajny, klasyczny. Choć chyba bardziej mi sie podoba murano Cytat:
![]() |
#531 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() A dołączając się do tematu to zakończyłam właśnie kilku tygodniowe poszukiwania. Wybraliśmy JEDO 4DS i jutro jedziemy go zamówić. Obmacałam go już na wszystkie strony, przekonały mnie pompowane koła (przednie skrętne), regulowane amortyzatory tylne, duża gondola z regulowanym podparciem (rodzę w lipcu i mam zamiar całą zimę wozic malucha w wersji głębokiej), lekkie podbicie. Wózek nie jest sztywny, super buja (ale nie tak mocno jak na pasach) i do tego nie jest jakoś strasznie ciężki. Jest też wersja 3 kołowa. Można go kupic np. na Allegro za stosunkowo nieduże pieniądze http://www.allegro.pl/item580283080_...wosc_jedo.html ale akurat znaleźliśmy jeszcze taniej w sklepie Miki w Krakowie. Mam nadzieję, że nie będę sobie pluła w brodę za jakiś czas, ale póki co nie znalazłam w necie opinii negatywnych. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#532 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, trójkołowce może fajnie się prowadzą, ale spróbujcie wjechać takim wózkiem z dzieckiem na wysoki krawężnik (a takich pełno jest w mieście) albo na podjazd dwutorowy.
![]() |
#533 |
Zakorzenienie
|
tantesidonia, ja mam JEDO VEDI i jestem z niego baaaardzo zadowolona
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#534 |
Zadomowienie
|
Ja dla swojego dziecka kupiłam wózek spacerowy nurse futura 3 kołowy (tzn przednie koło jest podwójne) jestem bardzo zadowolona za wyjątkiem wyjeżdżania nim na krawężnik-co bardzo zadko mi sie zdarza.
Natomiast jeżeli ktoś planuje jego kupno to niech zobaczy na wózek baby design magic 3/4- jest to konstukcyjnie dokładnie tan sam wózek przy czym ma dodatkowo pałąk i pokrowiec na nogi- przy tym jest tańszy ok 200 zł.Gdybym sie wstrzymała z miesiąc z kupnem spacerówki to kupiłabym magica.Co nie znaczy ze nurse jest zły- jest tak samo dobry jeżeli chodzi o komfort jazdy(stelże są inentyczne), no może nurse ma ładniejsze kolory ale to kwestia gustu. BARDZO POLECAM NURSE FUTURA I BABY DESIDN MAGIC. ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- W kwestii powiązań firm nurse i jane to obecnie "można to uważać za jedną firmę"- ponieważ mają jednego właściciela.Najprawdopodo bniej Jane wchłonęła Nursa na takiej samej zasadzie jak PHILIPS AVENTA. Nawet na kartach gwarancyjnych Nurse widnieje logo Jane. W wózkach nurse bardzo mi sie podoba opcja gondoli która można zamontować w poprzeg na kanapie z tyłu w samochodzie lub złożyć w pół i wtedu wygląda jak tradycyjny fotelik o-13 kg.Mam pytanie w związku z tym i proszę osoby które z tego korzystają o opinie jak to się sprawdza. Mam jeszcze taką informację dla tych którzy planują kupić wózek Coneco traper-lepiej się śpieszyć bo lada chwila zamiast ok 280-290zł bedzie kosztował ok 380 zł (info z najnowszego cennika coneco)!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#535 |
Raczkowanie
|
Wita, a czy ma ktos wozek 4 teil ABC Design 4 kolowy ??? http://www.totu.pl/chce_kupic.php?c=7124
Edytowane przez doda22 Czas edycji: 2009-03-22 o 12:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#536 |
Zadomowienie
|
Astro ABC Design jest bardzo dobry ale do jazdy po równym terenie, zalicza się do wózków lekkich i jest idealny do noszenia na np 3 pietro ale wyszły nowe wózki -kopia abc astro sa tańsze stelaż jest ten sam, koła te same, inna gama kolorystyczna poszycia mają dodatkowo w wyposażeniu torbę(astro nie ma) i folię przeciwdeszczową(nie każdy astro ma folię), ma też małą amortyzację(astro też jej nie ma).Jest tańszy o ok 200zł.Nazwę ci podam jutro bo przyszła mi dopiero pierwsza dostawa w czwartek i nie chcę przekręcić firmy i modelu.
Jeżeli nie planujesz jazdy tylko po równym chodniku to proponuję z niego zrezygnować bo jest to wózek zupełnie szytwny a przy aluminiowym stelażu i braku amortyzacji może się to skończyć usterką. Przy jego zakupie warto sprawdzić czy ma nowy rodzaj stelaża by w razie czego można było liczyć na nowy(stary stelaż nie wymaga adapterów przy wpinaniu folela, do nowego trzeba mieć adapter-tak najłatwiej je rozpoznać).Jest to ważne ponieważ starych stelaży już nie ma a elementy jakie jak gondola ,spacerówka i fotel od starego astro nie pasują do jego nowszej wersji na pierwszy rzut oka nie widać różnicy.Miałam z tego powodu ostatnio nieprzyjemności co prawda dotyczyły wózka na który gwarancja się już skończyła ale ja nie zostawiam klientów z takimi problemami i musiałam załatwiać kogoś kto spawa aluminium, a to nie powinno tak wyglądać. |
![]() ![]() |
![]() |
#537 |
Raczkowanie
|
Dziekuje Ci Brdzo za obszerna odpowiedz. A moze wiesz cos na temat wozka Leviroo ??? tez mi sie bardzo podoba ???
---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- CZy ma ktos wozek Leviroo ???? a wozek CONDOR 6S głęboko-spacerowy 2009 dzisiaj ogladalam na internecie i tez jest fajniutki . a ja sie zastanawiam nad takim wozkiem czy ma ktos taki ??? zeby mogl mi doradzic??? troche kosztuje ale mysle ze jest warty .prosze o opinie Edytowane przez doda22 Czas edycji: 2009-03-22 o 13:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#538 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#539 |
Raczkowanie
|
Leviroo prosze o jakies komentarze na emat tego wozka !!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#540 |
Zadomowienie
|
Do Boszenka 69: ja wybrałam kolor neon(chyba tak sie nazywa) turkus z pomarańczem.
A ty masz jaki wózek i czy z tą gondolą duplo?(łamaną na fotelik) ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- Jeżeli chodzi o wózek Leviroo to nigdy ich nie miałam u siebie w sklepie,choć miałam taką możliwość (są za drogie jeżeli chodzi o proporcje ceny do jakości).Jeżeli nie przeraża cię cena to jest ok. Nie pamiętam czy oparcie w spacerówce rozkłada się całkiem do pozycji leżącej?Z tego co mi się wydaję jest to regulacja na tzw. pasku i rozkłada się tylko do połowy(pod kątem 45 stopni),-będzie ci bardzo ciężko przewinąć dziecko w wózku gdzie oparcia nie da się rozłożyć. Poza tym znam wózki tańsze o ok 300zl które mają dodatkowo regulację oparcia w gondoli, możliwość odsłonięcia fragmentu budki w gondoli tak żeby została siateczka, torbę, koła pompowane, przydatne fajne kieszonki na drobiazgi, folię przeciwdeszczową. Zobacz sobie na wózek baby smile v-max albo na baby active- jet.(najpopularniejsze wózki u mnie w sklepie i bezawaryjne). Jedyna reklamacja z tych dwóch wózków która mi się trafiła to taka ze klient w garażu najechał na złożony wózek samochodem i kółko pękło(nowe dostał od ręki)Nie było w tym żadnej winy producenta więc na prawde je polecam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:33.