Jaki wózek- temat zbiorczy. - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-01, 20:40   #511
Ev@
Raczkowanie

GG do Ev@
Dot.: Jaki wózek- temat zbiorczy.

Ciekawa jestem jak się sprawują te wózki Baby Smile - osobiście bardzo mi się podobają i ceny przystępne.

Co do kupna w necie, to ja raczej nie zdecydowałabym się. Wolałabym zapłacić te 100-200zł więcej ale mieć gwarancję, że jak coś się stanie to będę mogła liczyć przede wszystkim na wózek zastępczy na czas serwisowania. Chociaż przy różnicy 500zł jak piszecie to już pewnie bym się zastanawiała. Ale akurat te wózki które wypatrzyłam, na ceneo były w tych samych cenach co w sklepie, a teraz to są nawet droższe.
Ev@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-02, 00:40   #512
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Własnie kupiłam wózek dla mojego pierwszego dziecka. Dokładnie taki jak chciałam, jak wcześniej opisywałam. Wózek jest genialny i jestem z niego bardzo zadowolona. Nie chcę żadnego innego Po pierwsze wózek posiada sporą gondolę, gdzie poza spiworkiem nakładanym na wózek zimą to gondola jest jeszcze dodatkowo zapinana, czyli podwójne ciepełko. Druga sprawa to taka, że jak mi dziecko wyrośnie z gondoli a dopadnie nas zima, mróz i nawałnica... to wózek ma dokładane zabezpieczenie z przodu, że wyjmując gondolę sam wózek bez niej i tak wygląda jak gondolka... (nie potrafię tego opisać, ale tak jest). Poza tym z wózka oczywiście robi się także spacerówkę, która jest dość spora, dziecko ma w niej dużo miejsca, posiada pasy itp. Wózek pcha się leciutko i kołysze się na wszystkie strony - wystraczy poruszać palcem, ponieważ jest na 4 pasach i ma duże pompowane koła
Kupiłam go na allegro od producenta wózka. Za wózek zapłaciłam 575 zł + 25 zł koszty przesyłki. Dodatkowo poprosiłam o 2 dodatkowe koła w razie przebicia za które zapłaciłam 25 zł. za sztukę (w sklepach są po 30 zł) i gratis dostałam na prośbę także dodatkowy komplet pasów w razie gdyby te w wózku się wyrobiły, chociaż i tak producent zapewniał mnie, że nic takiego się z nimi nie stanie.
Bonusem do wszytstkiego był także przewijak turystyczny, folia i moskitiera oraz chusteczki nawilżające do pupci))
Całość 650 zł. - w sklepie taki wózek identyczny 740 zł. bez tych bonusów...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (127,8 KB, 171 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (93,6 KB, 226 załadowań)
Stary 2009-03-02, 08:47   #513
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Napisane przez cinusiowa Pokaż wiadomość
Własnie kupiłam wózek dla mojego pierwszego dziecka. Dokładnie taki jak chciałam, jak wcześniej opisywałam. Wózek jest genialny i jestem z niego bardzo zadowolona. Nie chcę żadnego innego Po pierwsze wózek posiada sporą gondolę, gdzie poza spiworkiem nakładanym na wózek zimą to gondola jest jeszcze dodatkowo zapinana, czyli podwójne ciepełko. Druga sprawa to taka, że jak mi dziecko wyrośnie z gondoli a dopadnie nas zima, mróz i nawałnica... to wózek ma dokładane zabezpieczenie z przodu, że wyjmując gondolę sam wózek bez niej i tak wygląda jak gondolka... (nie potrafię tego opisać, ale tak jest). Poza tym z wózka oczywiście robi się także spacerówkę, która jest dość spora, dziecko ma w niej dużo miejsca, posiada pasy itp. Wózek pcha się leciutko i kołysze się na wszystkie strony - wystraczy poruszać palcem, ponieważ jest na 4 pasach i ma duże pompowane koła
Kupiłam go na allegro od producenta wózka. Za wózek zapłaciłam 575 zł + 25 zł koszty przesyłki. Dodatkowo poprosiłam o 2 dodatkowe koła w razie przebicia za które zapłaciłam 25 zł. za sztukę (w sklepach są po 30 zł) i gratis dostałam na prośbę także dodatkowy komplet pasów w razie gdyby te w wózku się wyrobiły, chociaż i tak producent zapewniał mnie, że nic takiego się z nimi nie stanie.
Bonusem do wszytstkiego był także przewijak turystyczny, folia i moskitiera oraz chusteczki nawilżające do pupci))
Całość 650 zł. - w sklepie taki wózek identyczny 740 zł. bez tych bonusów...
podaj namiary na producenta , gdzie kupilas wozek i jak sie kontakotwalas czy telefonicznie czy meilem? aaa i jeszcze prosilabym o dokladny model tego wozka!!
ja juz kiedys pisalam ze tez mnie ten wozek interesuje.........mam dwa do wyboru ten albo Tako Jumper!!

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-02, 23:27   #514
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
podaj namiary na producenta , gdzie kupilas wozek i jak sie kontakotwalas czy telefonicznie czy meilem? aaa i jeszcze prosilabym o dokladny model tego wozka!!
ja juz kiedys pisalam ze tez mnie ten wozek interesuje.........mam dwa do wyboru ten albo Tako Jumper!!

To wózek Baby Merc Solar, ze sprzedawcą kontaktowałam się przez allegro
http://allegro.pl/sklep/10447197_hap...iece_baby_merc
Stary 2009-03-03, 09:37   #515
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Napisane przez cinusiowa Pokaż wiadomość
To wózek Baby Merc Solar, ze sprzedawcą kontaktowałam się przez allegro
http://allegro.pl/sklep/10447197_hap...iece_baby_merc
dziekuje

Dominika 04.11.2014
Stary 2009-03-16, 15:27   #516
tahito
Raczkowanie

GG do tahito

Cytat:
Napisane przez Moni@ Pokaż wiadomość
A ja szukam informacji na temat wozka spacerowego XBABY model SLAPI

hej dziewczynki. Napiszcie coś o slapi,napewno któraś ma
tahito jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-16, 23:53   #517
malutka_24
Wtajemniczenie

Hejka
Co myślicie o wózku firmy Jet Picasso Babyactive Właśnie zastanawiamy się z mężem nad jego kupnem Czy któraś mama jeździła takim wózkiem.

http://www.allegro.pl/item573812939_...9.html#gallery

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-03-17, 08:56   #518
jastin83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
Hejka
Co myślicie o wózku firmy Jet Picasso Babyactive Właśnie zastanawiamy się z mężem nad jego kupnem Czy któraś mama jeździła takim wózkiem.

tez jestem bardzo ciekawa opinii
zastanawiam sie własnie nad kupnem tego wózka

jastin83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-17, 09:01   #519
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
Hejka

ja wczesniej chcialam ten baby merc ale juz mi sie odechcialo po opiniach innych mamusiek..........teraz wybralam Tako Jumper X, ktory jest podobny do tego ktory ty wkleilas...........

http://www.tako.net.pl/index.php?action=showitem&id=217

Dominika 04.11.2014
Stary 2009-03-17, 12:02   #520
jastin83
Zakorzenienie

Cytat:
ja wczesniej chcialam ten baby merc ale juz mi sie odechcialo po opiniach innych mamusiek..........teraz wybralam Tako Jumper X, ktory jest podobny do tego ktory ty wkleilas...........

http://www.tako.net.pl/index.php?action=showitem&id=217

jeśli mozesz napisz co to za opinie,co dziewczyny pisały o tym wózku?

Stary 2009-03-17, 12:57   #521
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Napisane przez jastin83 Pokaż wiadomość
jeśli mozesz napisz co to za opinie,co dziewczyny pisały o tym wózku?
ale zdaje sie ciebie interesuje wozek babyactive picasso.........a baby merc to calkiem inny wozek! cinusiowa wyzej opisala ten wozek..........
ja tylko napisalam ze ten ktory ciebie interesuje podobny jest do jumper x.....

Dominika 04.11.2014
Stary 2009-03-17, 14:56   #522
jastin83
Zakorzenienie

Cytat:
ale zdaje sie ciebie interesuje wozek babyactive picasso.........a baby merc to calkiem inny wozek! cinusiowa wyzej opisala ten wozek..........
ja tylko napisalam ze ten ktory ciebie interesuje podobny jest do jumper x.....

hehehe mój błąd

Stary 2009-03-18, 12:44   #523
DDosiek
Wtajemniczenie

A co powiecie na ten wózek? Czy któaś z Was miałą z nim styczność? Bo właśnie nad tym się zastanawiamy.
Z góry dziękuje za odpowiedź.

moje różności
moje decoupage
preferencje
serwetki na wymianę
DDosiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 13:06   #524
jastin83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DDosiek Pokaż wiadomość
A co powiecie na ten wózek? Czy któaś z Was miałą z nim styczność? Bo właśnie nad tym się zastanawiamy.
Z góry dziękuje za odpowiedź.
DDosiek pokaż no ten wózeczek

Stary 2009-03-18, 13:26   #525
DDosiek
Wtajemniczenie

zapomniałąm wkleić linka

http://allegro.pl/item577824984_woze...telik_gra.html

moje różności
moje decoupage
preferencje
serwetki na wymianę
Stary 2009-03-18, 20:35   #526
Ev@
Raczkowanie

GG do Ev@

Fajny wózeczek ten Murano Bebetto. Cena też przystępna, zwłaszcza, że w zestawie jest fotelik. Z tego co widzę, ma sztywną gondolę, co jest wygodne. Fajnie też, że jej spód jest ciemny - nie będzie się brudzić tak bardzo. No i rączka przekładana - ja tego nie mam w swoim. Niestety przednie koła nie są skrętne, chyba że nie doczytałam. No ale nie dla każdego jest to akurat istotne. Ogólnie mi się bardzo podoba ten wózek I fajne kolory.
Ev@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 16:25   #527
gabza21
Raczkowanie

GG do gabza21

Cytat:
ciekawy ten wozeczek ja znalazłam coś podobnego tylko nie wiem jak to się może sprawowac?? boję się, że z tymi kołkami będzie się źle jeździc http://allegro.pl/item569014333_tako...1kg_wys_0.html
albo jeszcze taki http://allegro.pl/item575386311_wypr...ora_pl_pr.html

Edytowane przez gabza21
Czas edycji: 2009-03-20 o 16:27
gabza21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 17:54   #528
boszenka69
Zakorzenienie

Cytat:
Wózek niezły, ale spacerówka mi się nie podoba. Chociaż chyba nie chodzi o to, żeby nam się podobało, tylko, żeby dla dzidziusia było komfortowo i wygodnie

Mamusie a ja gorąco Wam polecam wózek Nurse Dakar. Mam go już w domku i jestem absolutnie zakochana Duża gondola z regulowanym oparciem, regulowana rączka, prowadzi się leciutko (nawet jedną ręką!), jest bardzo zwrotny, a zarazem stabilny Spaceróweczka także posiada regulowane oparcie aż do pozycji leżącej No i te kolorki...
boszenka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 19:28   #529
elsi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez boszenka69 Pokaż wiadomość
Mamusie a ja gorąco Wam polecam wózek Nurse Dakar.
Żywcem zerżnięty Slalom, firmy Jane. Podróbka (ponad połowę tańsza) czy alternatywna produkcja Jane? Podróbka nie podróbka, jeśli jakościowo lepsza od Jane to ok. Ja niestety mam wózek tej ostatniej firmy i nie polecam.
elsi jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-20, 21:35   #530
DDosiek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gabza21 Pokaż wiadomość
ciekawy ten wozeczek ja znalazłam coś podobnego tylko nie wiem jak to się może sprawowac?? boję się, że z tymi kołkami będzie się źle jeździc http://allegro.pl/item569014333_tako...1kg_wys_0.html
albo jeszcze taki http://allegro.pl/item575386311_wypr...ora_pl_pr.html
ten drugi fajny, ale ten pierwszy nie przemawia do mnie przez te koła. Sprawdzałam w sklepie podobne lub takie same (nie pamiętam juz firm, bo było ich pełno) i nie pasowały mi takie z mniejszymi kołami i trójkołowce.
Ale drugi fajny, klasyczny. Choć chyba bardziej mi sie podoba murano
Cytat:
Napisane przez boszenka69 Pokaż wiadomość
Wózek niezły, ale spacerówka mi się nie podoba. Chociaż chyba nie chodzi o to, żeby nam się podobało, tylko, żeby dla dzidziusia było komfortowo i wygodnie

Mamusie a ja gorąco Wam polecam wózek Nurse Dakar. Mam go już w domku i jestem absolutnie zakochana Duża gondola z regulowanym oparciem, regulowana rączka, prowadzi się leciutko (nawet jedną ręką!), jest bardzo zwrotny, a zarazem stabilny Spaceróweczka także posiada regulowane oparcie aż do pozycji leżącej No i te kolorki...
Jak wyżej, nie przemawiają do mnie trójkołowce. Wolę klasyczne na 4 dużych kołach.

moje różności
moje decoupage
preferencje
serwetki na wymianę
Stary 2009-03-20, 22:49   #531
tantesidonia
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ...:::kizia:::... Pokaż wiadomość
ktoś z Was spotkał się z wózkiem coneco barracuda?? wczoraj zobaczyłam go w piśmie "będę mamą", ale w internecie nie ma żadnych info na jego temat.
Też widziałam ten wózek w gazecie i strasznie się na niego napaliłam. Widziałam go dzisiaj w Entliczku Pentliczku. Musieli go niedawno wystawić, bo kilka dni temu jeszcze go nie było. TOTALNA PORAŻKA!!! Długo zastanawialiśmy się z mężem, czy ta spacerówka to jest wpięty fotelik od auta, czy może coś dla lalki??? Takiego maleństwa jeszcze nie spotkałam. Wykończenie koszmarne. Jeśli ktoś ma zamiar wozić noworodka w spacerówce to może przez 2 miesiące nawet da radę
A dołączając się do tematu to zakończyłam właśnie kilku tygodniowe poszukiwania. Wybraliśmy JEDO 4DS i jutro jedziemy go zamówić. Obmacałam go już na wszystkie strony, przekonały mnie pompowane koła (przednie skrętne), regulowane amortyzatory tylne, duża gondola z regulowanym podparciem (rodzę w lipcu i mam zamiar całą zimę wozic malucha w wersji głębokiej), lekkie podbicie. Wózek nie jest sztywny, super buja (ale nie tak mocno jak na pasach) i do tego nie jest jakoś strasznie ciężki. Jest też wersja 3 kołowa. Można go kupic np. na Allegro za stosunkowo nieduże pieniądze http://www.allegro.pl/item580283080_...wosc_jedo.html ale akurat znaleźliśmy jeszcze taniej w sklepie Miki w Krakowie. Mam nadzieję, że nie będę sobie pluła w brodę za jakiś czas, ale póki co nie znalazłam w necie opinii negatywnych.
tantesidonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-21, 15:00   #532
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

Cytat:
ten drugi fajny, ale ten pierwszy nie przemawia do mnie przez te koła. Sprawdzałam w sklepie podobne lub takie same (nie pamiętam juz firm, bo było ich pełno) i nie pasowały mi takie z mniejszymi kołami i trójkołowce.
Ale drugi fajny, klasyczny. Choć chyba bardziej mi sie podoba murano

Jak wyżej, nie przemawiają do mnie trójkołowce. Wolę klasyczne na 4 dużych kołach.
Mi też

Dziewczyny, trójkołowce może fajnie się prowadzą, ale spróbujcie wjechać takim wózkiem z dzieckiem na wysoki krawężnik (a takich pełno jest w mieście) albo na podjazd dwutorowy.
malin30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-21, 16:18   #533
xandra78
Zakorzenienie

tantesidonia, ja mam JEDO VEDI i jestem z niego baaaardzo zadowolona. Ma dobre amortyzatory-mogę spokojnie bujać wózek,no i prowadzi się go jedną ręką -polecam wszystkim
xandra78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-22, 11:28   #534
kasiagora23
Zadomowienie

Ja dla swojego dziecka kupiłam wózek spacerowy nurse futura 3 kołowy (tzn przednie koło jest podwójne) jestem bardzo zadowolona za wyjątkiem wyjeżdżania nim na krawężnik-co bardzo zadko mi sie zdarza.
Natomiast jeżeli ktoś planuje jego kupno to niech zobaczy na wózek baby design magic 3/4- jest to konstukcyjnie dokładnie tan sam wózek przy czym ma dodatkowo pałąk i pokrowiec na nogi- przy tym jest tańszy ok 200 zł.Gdybym sie wstrzymała z miesiąc z kupnem spacerówki to kupiłabym magica.Co nie znaczy ze nurse jest zły- jest tak samo dobry jeżeli chodzi o komfort jazdy(stelże są inentyczne), no może nurse ma ładniejsze kolory ale to kwestia gustu.

BARDZO POLECAM NURSE FUTURA I BABY DESIDN MAGIC.

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

W kwestii powiązań firm nurse i jane to obecnie "można to uważać za jedną firmę"- ponieważ mają jednego właściciela.Najprawdopodo bniej Jane wchłonęła Nursa na takiej samej zasadzie jak PHILIPS AVENTA.
Nawet na kartach gwarancyjnych Nurse widnieje logo Jane.

W wózkach nurse bardzo mi sie podoba opcja gondoli która można zamontować w poprzeg na kanapie z tyłu w samochodzie lub złożyć w pół i wtedu wygląda jak tradycyjny fotelik o-13 kg.Mam pytanie w związku z tym i proszę osoby które z tego korzystają o opinie jak to się sprawdza.

Mam jeszcze taką informację dla tych którzy planują kupić wózek Coneco traper-lepiej się śpieszyć bo lada chwila zamiast ok 280-290zł bedzie kosztował ok 380 zł (info z najnowszego cennika coneco)!!!!!!!
kasiagora23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-22, 12:33   #535
doda22
Raczkowanie

GG do doda22 Send a message via Skype™ to doda22

Wita, a czy ma ktos wozek 4 teil ABC Design 4 kolowy ??? http://www.totu.pl/chce_kupic.php?c=7124

Edytowane przez doda22
Czas edycji: 2009-03-22 o 12:56
doda22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-22, 13:07   #536
kasiagora23
Zadomowienie

Astro ABC Design jest bardzo dobry ale do jazdy po równym terenie, zalicza się do wózków lekkich i jest idealny do noszenia na np 3 pietro ale wyszły nowe wózki -kopia abc astro sa tańsze stelaż jest ten sam, koła te same, inna gama kolorystyczna poszycia mają dodatkowo w wyposażeniu torbę(astro nie ma) i folię przeciwdeszczową(nie każdy astro ma folię), ma też małą amortyzację(astro też jej nie ma).Jest tańszy o ok 200zł.Nazwę ci podam jutro bo przyszła mi dopiero pierwsza dostawa w czwartek i nie chcę przekręcić firmy i modelu.
Jeżeli nie planujesz jazdy tylko po równym chodniku to proponuję z niego zrezygnować bo jest to wózek zupełnie szytwny a przy aluminiowym stelażu i braku amortyzacji może się to skończyć usterką.

Przy jego zakupie warto sprawdzić czy ma nowy rodzaj stelaża by w razie czego można było liczyć na nowy(stary stelaż nie wymaga adapterów przy wpinaniu folela, do nowego trzeba mieć adapter-tak najłatwiej je rozpoznać).Jest to ważne ponieważ starych stelaży już nie ma a elementy jakie jak gondola ,spacerówka i fotel od starego astro nie pasują do jego nowszej wersji na pierwszy rzut oka nie widać różnicy.Miałam z tego powodu ostatnio nieprzyjemności co prawda dotyczyły wózka na który gwarancja się już skończyła ale ja nie zostawiam klientów z takimi problemami i musiałam załatwiać kogoś kto spawa aluminium, a to nie powinno tak wyglądać.
Stary 2009-03-22, 13:55   #537
doda22
Raczkowanie

Dziekuje Ci Brdzo za obszerna odpowiedz. A moze wiesz cos na temat wozka Leviroo ??? tez mi sie bardzo podoba ???

---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

CZy ma ktos wozek Leviroo ???? a wozek CONDOR 6S głęboko-spacerowy 2009 dzisiaj ogladalam na internecie i tez jest fajniutki .

a ja sie zastanawiam nad takim wozkiem czy ma ktos taki ??? zeby mogl mi doradzic??? troche kosztuje ale mysle ze jest warty .prosze o opinie

Edytowane przez doda22
Czas edycji: 2009-03-22 o 13:59
Stary 2009-03-22, 14:41   #538
boszenka69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elsi Pokaż wiadomość
Żywcem zerżnięty Slalom, firmy Jane. Podróbka (ponad połowę tańsza) czy alternatywna produkcja Jane? Podróbka nie podróbka, jeśli jakościowo lepsza od Jane to ok. Ja niestety mam wózek tej ostatniej firmy i nie polecam.
W książeczce dołączonej do wózka widnieją napisy "Nurse by Jane", więc myślę, że to ta sama firma. Wózek jest naprawdę bardzo porządnie i solidnie wykonany... ale ostateczną opinię będę mogła wydać dopiero wtedy kiedy niunia troszke w nim pojeździ
Cytat:
Napisane przez kasiagora23 Pokaż wiadomość
---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

W kwestii powiązań firm nurse i jane to obecnie "można to uważać za jedną firmę"- ponieważ mają jednego właściciela.Najprawdopodo bniej Jane wchłonęła Nursa na takiej samej zasadzie jak PHILIPS AVENTA.
Nawet na kartach gwarancyjnych Nurse widnieje logo Jane.

W wózkach nurse bardzo mi sie podoba opcja gondoli która można zamontować w poprzeg na kanapie z tyłu w samochodzie lub złożyć w pół i wtedu wygląda jak tradycyjny fotelik o-13 kg.Mam pytanie w związku z tym i proszę osoby które z tego korzystają o opinie jak to się sprawdza.
Dokładnie A tak z ciekawości... jaki kolorek Nurse'a wybrałaś?
boszenka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-22, 14:59   #539
doda22
Raczkowanie

Leviroo prosze o jakies komentarze na emat tego wozka !!!!!
Stary 2009-03-22, 17:33   #540
kasiagora23
Zadomowienie

Do Boszenka 69: ja wybrałam kolor neon(chyba tak sie nazywa) turkus z pomarańczem.
A ty masz jaki wózek i czy z tą gondolą duplo?(łamaną na fotelik)

---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ----------

Jeżeli chodzi o wózek Leviroo to nigdy ich nie miałam u siebie w sklepie,choć miałam taką możliwość (są za drogie jeżeli chodzi o proporcje ceny do jakości).Jeżeli nie przeraża cię cena to jest ok.
Nie pamiętam czy oparcie w spacerówce rozkłada się całkiem do pozycji leżącej?Z tego co mi się wydaję jest to regulacja na tzw. pasku i rozkłada się tylko do połowy(pod kątem 45 stopni),-będzie ci bardzo ciężko przewinąć dziecko w wózku gdzie oparcia nie da się rozłożyć.

Poza tym znam wózki tańsze o ok 300zl które mają dodatkowo regulację oparcia w gondoli, możliwość odsłonięcia fragmentu budki w gondoli tak żeby została siateczka, torbę, koła pompowane, przydatne fajne kieszonki na drobiazgi, folię przeciwdeszczową.
Zobacz sobie na wózek baby smile v-max albo na baby active- jet.(najpopularniejsze wózki u mnie w sklepie i bezawaryjne).
Jedyna reklamacja z tych dwóch wózków która mi się trafiła to taka ze klient w garażu najechał na złożony wózek samochodem i kółko pękło(nowe dostał od ręki)Nie było w tym żadnej winy producenta więc na prawde je polecam.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości