![]() |
#1591 |
Przyczajenie
|
Dot.: Jaki wózek- temat zbiorczy.
http://allegro.pl/3w1-najnowszy-zest...198325343.html POLECAM!!!!!!!!!!!!!
Kupiłam za normalne pieniądze i jestem bardzo zadowolona ![]() Gondola się przydaje na maxa, nosidełko do auta, spacerówki jeszcze nie używałam...Mój synek ma dopiero 5miesięcy... Ważne ,że produkowany w Polsce i jest w zasadzie bez wad... Jedyna to brak parasolki, rodziłam w maju więc by się przydała. Ale swoim ciałem też osłoniłam Kubka od słońca... Naprawdę polecam.................. .... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1592 |
Zakorzenienie
|
To ja napiszę o wózku Bexa
http://www.bambinesco.pl/p,pl,160,bexa+b4.html Ma wiele zalet ale 2 wady na które zwróciłam uwage po 2 miesiącach użytkowania.Mianowicie koszyk na zakupy to tylko atrapa-po miesiącu urwały się paski. Po drugie nie można zamontować na nim fotelika maxi cosi. Natomiast X-landery są bardzo podobne do Bexy ale można zamontowac forelik MC i dodatkowo można dokupić porządny ,pojemny koszyk pod wózek a do bexy już nic innego nie pasuje. |
![]() ![]() |
![]() |
#1593 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ona jest zadowolona, ja nie ![]() ![]() Co to jest spacerówka kubełkowa? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1594 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1595 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1597 | |
Zakorzenienie
|
W google nie widzę takich wózków, aby było ustawienie spacerówki w takiej pozycji. Z ciekawości chciałabym wiedzieć jak to wygląda
![]() ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1598 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1599 |
Raczkowanie
|
A ja MAM BEXE. JEST W NIEJ ESZYSTKO-OD FOTELIKA, PRZEZ GONDOLE I SPACERÓWKA. CO PRAWDA RACZKA SIE NIE PRZEKLADA ALE TO NIE PROBLEM BO WSZYSTKIE SIEDZISKA MOZNA ZAMONTOWAC W DWIE STRONY- TYLEM/PRZODEM DO KIERUNKU JAZDY.
http://www.bambinesco.pl/p,pl,159,be...otelikiem.html
Gdyby na wielkim świecie byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie. Uśmiech moich dzieci. Moje życie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1600 |
Wtajemniczenie
|
Mam pytanko nie do końca związane z tematem.
Czy posiada któraś instrukcję do wózka Tako Drifter? Szukam na necie i nic nie mogę znaleźć, a dostałam ten wózek, ale bez instrukcji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1601 |
Rozeznanie
|
a ja mam wózek Quinny Speedy SX i muszę powiedziec że jestem zadowolona
![]() wózek użytkowany przez dwójkę moich dzieci i nadal się trzyma, a muszę powiedziec że był użytkowazny dośc ekstremalnie ![]() ![]() wózek jest i z nosidełkiem i z gondolą i ze spacerówką, także wszystko co potrzebne od niemowlaka do 3 latka |
![]() ![]() |
![]() |
#1602 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1603 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ale też chyba przy niezbyt wielkich dzieciach. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1604 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;22118735]
Ale też chyba przy niezbyt wielkich dzieciach.[/QUOTE] No przy takich normalnych. Jak młody miał 3 mce i nie chciał leżeć w gondoli to żałowałam że takiego wózka nie mam. ![]() Ale co dzień widuję dziecko niemal roczne w takim wózku. Jakąś z japońska brzmiącą nazwę ma, nie umiem przeczytać co to za wózek, bo tak napisane, że nie rozczytuję. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1605 |
Konto usunięte
|
Gorzej, gdy rodzice starsze dziecko chcą wozić...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po drugie nie można zamontować na nim fotelika maxi cosi. Natomiast X-landery są bardzo podobne do Bexy ale można zamontowac forelik MC i dodatkowo można dokupić porządny ,pojemny koszyk pod wózek a do bexy już nic innego nie pasuje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1607 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkich
![]() Od jakiegoś czasu podczytuję ten wątek bo jeżeli wszystko się szczęśliwie ułoży w listopadzie powitamy na świecie naszą dzidzię ![]() Z góry dziękuję za odpowiedź Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1608 | |
szeryfcio
|
Cytat:
Nie wiadomo jak kto ten wózek użytkował. Naciełam się na innych rzeczach używanych, na szczęście na wózek się nie zdecydowałam. Gdybym miała okazję zobaczyć, pomacać, pojeździć, to owszem, zdecydowałabym się na używany. Lepszy markowy używany niż nowy no-name. Tak więc zależy od przypadku. Ja mam mutsiaka 4ridera właśnie i powiem Ci, że ten wózek po 2,5 roku potrafi wyglądać jak nowy (pomijając ryski na stelażu). Tapicerka bez zmian, stan techniczny bardzo dobry. Minusem używanego jest to, że nie masz gawarancji, ale przy dobrych wózkach jest małe ryzyko, że coś się popsuje. Oczywiście są różne wózki i różne przypadki, można mieć pecha przy najlepszym.... ale mutsiak akurat jakiś awaryjny nie jest z tego co się orientuję. W moim przypadku też nigdy nie musiałam korzystać z gwarancji.
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2010-09-22 o 12:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1609 |
Raczkowanie
|
Spacerówka kubełkowa to jest koszmar ... moja corka miala 5 miesiecy gdy nie chciala jezdzic w gondoli i owszem na poczatku ta spacerówka jej odpowiadala ale jak miala 6 miesiecy i potrafila sama siedziec nie chciala w niej jezdzic. Dla mnie tez byl to koszmar. Zeby rozlożyc siedzenie trzeba z dwoch stron jednoczesnie nacisnac przyciski i dla dziecka nie jest to komfortowe kiedy sobie siedzi a nagle do tylu sie1 przechyli mocno cala spacerowke do pozycji lezacej poza tym co to za komfort dla dziecka JAK SPI Z TYLKIEM W DOLE...kupilam zwykla spacerowke w ktorej jest pozycja lezaca i jestem zadowolona. A tamten wozek mialam 3 w1 sprzedalam na allegro.
![]() |
#1610 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, ja testuje bardzo ekstremalnie od pół roku wózek Q12 firmy Maked. Powiem szczerze, że sie sprawdzil w 100% Jak do tej pory nie mam żadnych problemów z nim. w gondoli maluszek jezdzil do dzisiaj, bo oglnie moj brzdąc to dość pokaźny facet
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1611 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1612 |
Przyczajenie
|
No właśnie mialam możliwość obejrzenia sobie Bexy, bo kolezanka miala. Nie polecila mi tego wozka. Cos sie ciagle w nim psulo. Ja nie mam jak do tej pory zadnego problemu ze swoim.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1613 |
Przyczajenie
|
Właśnie stoję przed wyborem wózka dla mojego drugiego dziecka.
Na rynku jest tyle modeli, że nie wiem na który się zdecydować. Dla pierwszego dziecka miałam wózek Mikado. Byłam z niego zadowolona. Teraz chciałabym coś lżejszego na kołach pompowanych. Zakochałam się w modelu Grander firmy Tutek. Czy któraś ma ten wózek ? Może coś powiedzieć jak się sprawuje ? Jest to chyba nowy wózek. Mało informacji jest w internecie. Udało mi się znaleźć chociaż pełną kolorystykę tutaj http://www.sklepikdzieciecy.pl/wozek...ek-p-1012.html |
![]() ![]() |
![]() |
#1614 |
Przyczajenie
|
Cześć, dawno tutaj nie zaglądałam...może mi poradzicie? Chcę sprzedać miesięcznego maclarena questa, gdzie mogę zamieścić ogłoszenie? Tu w wątku chyba nie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1615 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1616 | |
szeryfcio
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1617 |
Przyczajenie
|
Żadna zawoalowana forma sprzedaży
![]() ![]() ![]() W każdym bądź razie sprzedałam wóz i jesteśmy znowu na etapie wyboru... Mała ma już 9 miesięcy, co poradzicie? Wcześniej jeździłyśmy teutonią fun system i tfk joggsterem - świetne wózki, ale ciężkie ![]() Macie jakieś propozycje? ---------- Dopisano o 07:44 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ---------- elsi, wyczytałam, że masz nomada. Myślisz, ze ten wózek zmieści się do bagażnika corsy?Jest na tyle lekki, by wnosić go na 3 piętro? |
![]() ![]() |
![]() |
#1618 |
Zakorzenienie
|
Pliko ja polecam
Tfk Buggstera Mutsy 4 ridera Quinny Buzza maniaczki wózkowe z gazety też je polecają możesz tam o tych wóziach poczytać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1619 |
Przyczajenie
|
pliko? fajnie się nim jeździ? Wystarczy do końca wózkowego okresu?
Buzz i mutsy odpada, bo są ciężkie i wielkie - ani ich nie wniosę, ani nie zmieszczę w bagażniku ![]() Nowego buggstera nie kupię w Polsce ![]() a pp si? co o nim myślicie? porównywalny z pliko? |
![]() ![]() |
![]() |
#1620 |
Zakorzenienie
|
Ja mam pp si i jestem bardzo zadowolona. Wysokie siedzisko, super się składa a po złożeniu sam stoi, budka mocno naciągana, łatwo się prowadzi i jest całkiem lekki.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:27.