![]() |
#2881 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jaki wózek- temat zbiorczy.
Kupiłam dziś X-Landera X-move. Przejrzałam wszystkie wózki z sklepie, przymierzyłam dziecko do 80% spacerówek i wybrałam tą
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A, jedno co rzuciło mi się w oczy, kolory na żywo są dość zdecydowane, nie takie delikatne jak w necie. Np kolor ten zielony (America) na żywo jest taki jakby fluorescencyjny zielono-żółty, a czerwony (Asia) to bardziej "amarant" jak określił koleś w sklepie ![]() ![]() Oliveira79 BARDZO CI DZIĘKUJĘ ZA POKAZANIE MI TEGO WÓZKA ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2882 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2883 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja mam 175cm mąż 185 cm i nikt z Nas kół nie kopie ![]() ![]() a np w BJ citi mini kopaliśmy bo rama jest z tyłu dziwna.Więc dla niższej osoby ![]() a co do zalet concorda to mam porównanie z innymi i ta tapicerka jest świetna mokra szmatką wszystko schodzi duża budka kosz mały ale bardzo pakowany składanie też ma świetne można dokupić koła pompowane ale te piankowe dają świetnie rade mój 3 latek się do niego mieści a ma ok 100cm ![]() ja do mojego dokupiłam śpiworek Quinny Pingvin i wygląd super. Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2012-04-29 o 08:08 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2884 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2885 |
Zakorzenienie
|
nam się niesamowicie spodobał przy jeżdżeniu w sklepie concord fusion
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2886 |
Zakorzenienie
|
dla mnie jesli juz bugaboo to camelon. ma przynajmniej pompowane kolka z tylu wielkie. bardzo zwrotny
|
![]() ![]() |
![]() |
#2887 |
Raczkowanie
|
Byłam wczoraj w mega duzym sklepie z wozkami i rozmawiałam na temat niektórych firm... Pytałam też o Quinny i ogólnie odradzona mi Buzz4 z uwagi na bardzo słaba amortyzację i podobno nie nadaje się dla wiekszych dzieci... w sumie taki 2,5 latek z ewentualnym cieplym ubranku i z dodatkowym okrycie na nozki to jakos nie bardzo to widzę. Własciwie on od razu nie jest dla mnie raz siedzisko a drugie trochę za cięzki stelaz i ta mini bydka....i podobno w ogóle nie jezdzi po śniegu!!!
Bugaboo ma suuper budkę w spacerówce ale te siedzisko spacerowe niestety nie dla mnie... Własnie chciałabym uniknac kupowania 5 czy 10 wozków dla jednego dziecka tylo raz a porzadnie i dalej szukam idealnego ![]() ![]() Edytowane przez funpic Czas edycji: 2012-05-01 o 20:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#2888 |
Zakorzenienie
|
jeżdżę Quinny Buzz 9 miesięcy i stwierdzam, że jest lepszy niż x-lander którego miałam jak synek był mały
wózek sunie po prostu, dziecka w ogóle nie trzęsie, cichutko, dla mnie amortyzacja idealna, do tego jest zwrotny. Budkę też ma całkiem ok, ostatnie dni bardzo słoneczne a córce nic a nic słonko nie świeciło w oczy młoda nie chce nosić czapek, więc to ważne, żeby budka dobrze chroniła od słońca nie rozumiem więc opinii o słabej amortyzacji mój synek mając 2,5 roku siedział w wózku (jak byłam w ciąży i go kupiłam oczywiście musiał wytestować) i było ok, i to jeszcze w siedzisku dla mniejszych dzieci tylko że u nas kiedy Filip miał 1,5 roku wózek poszedł w odstawkę, nie chciał jeździć w ogóle, bo na nóżkach chciał chodzić jakbym miała kasę na nowy wózek (bo chcę kupić zappa) to nie sprzedawałabym nawet Buzza, jestem w nim zakochana od blisko roku i to aż dziwne, bo x-landera sprzedałam po 3 miesiącach, potem pół roku miałam zoopera a potem jeszcze orę, każdy mi się nudził i denerwował swoimi wadami
#2889 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z akcesoriów to ja mam folie ta deskorolkę dla starszego dziecka i ten uchwyt na kubek miałam też ten śpiwór dla niemowlaka ale sprzedałam. budki można zmieniać są w różnych kolorach ![]() Wózek b.cicho jeździ mój 3 latek też w Nim czasem jeździ on się rozsuwa w górę i ta część pod pupa też.Świetnie się składa kosz ze świetnym dostępem.Jedz go zob na żywo to się zakochasz ![]() Funpic ja Buzza tez bardzo polecam ale tego na 3 kołach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2890 |
Zakorzenienie
|
W sklepach różnie sprzedawcy gadają. Jak ja kupowalam wozek to mi np stanowczo odradzali Emmaljunge
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2891 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Widzę, że bugaboo ma podobną politykę do quinny. Za każdy dodatek do wózka jak np. folia czy śpiworek trzeba ekstra dopłacić. Widuję ten wózek czasami na ulicy. Do tej pory jakoś mnie nie przekonał do siebie wizualnie, może faktycznie gdybym go wypróbowała w sklepie zmieniłabym zdanie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2892 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."
|
Cytat:
Jak ja kupowałam to wszystko 2 folie, torbę,śpiwór zimowy miałam w cenie, nawet kocyk był..tych dodatków było naprawdę mnóstwo..nawet dodatkowy pokrowiec frotte do fotelika maxi cosi i folia do fotelika no i fotelik też w zestawie.. bugaboo mi sie wizualnie nie podoba.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2893 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2894 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2895 |
Raczkowanie
|
Ale jak dokupujecie to przynajmniej macie to co wam potrzebne a nie pełno niepotrzebnych rzeczy, ja np w zestawie dostałam parasolkę, której nie użyję na pewno... do tego folię na spacerówkę, której nie da się założyć (bo ta "folia przeciwdeszczowa" to kwadrat folii!! bez zapięć czy rzepów...), tak, że wolałabym, żeby wózek był tańszy a akcesoria, te które chcę, mogę sobie dokupić
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2896 |
Zakorzenienie
|
kurcze trochę za późno trafiłam na ten wątek, bo w niedzielę zamówiliśmy wózek i w sumie nie miałam kogo się doradzić
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2897 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."
|
pamiętam ze jakbym kupiła podstawowy wózek do tego gondolę , cabrio fixa + torbę i spiworek(to dla mnie 2 najważniejsze dodatki bez reszty bym sie mogła obyć) to bymi wyszło drożej sporo niz wszystko co miałam w pakiecie..więc te folie, moskitiery etc były za darmo..
![]() aliah to ciekawe, ze to pamiętasz bo ja sama nie pamiętam ile dałam za wózek ![]() Edytowane przez scorpionec Czas edycji: 2012-05-01 o 15:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#2898 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja po prośbie.
Szukam lekkiej spacerowki z pełna raczka. Ma ktoras z Was taka? |
![]() ![]() |
![]() |
#2899 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2900 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam Gondole Spacerowke Spiworek Folie do wózka Torbę do wózka Palak Kocyk szary Fotelik mąci cosi Folie do fotelika Wysylka gratis. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2901 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2902 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I jak po pierwszym...kilku pierwszych ![]() My też zastanawiamy się nad kupnem tego wózka x-move. Wczoraj "macaliśmy" go w sklepie i jest całkiem przyjemny ![]() ![]() Oglądaliśmy też wczoraj Transportera...też fajny ![]() ![]() Spodziewamy się za miesiąc pierwszego dziciaczka ![]() ![]() ![]() ![]() Czekam na wszelakie podpowiedzi co do wózków, będę wdzięczna ![]() edit. wózek już kupiony, a raczej zamówiony. Zdecydowaliśmy się na x-move kolor Asia ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Gaabbi Czas edycji: 2012-05-05 o 14:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2903 |
Zakorzenienie
|
My zamówiliśmy Bebetto Solaris i już od wczoraj czeka na odebranie go
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2904 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2905 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Po kilku pierwszych spacerkach jest wręcz rewelacyjnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Życzę miłego użytkowania jak już dzidziuś się urodzi i dużo zdrówka żeby maleństwo było zdrowe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2906 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Faktycznie, kolor Asia mało pasuje dla chłopca. Afrika też mi się podoba i nie wiem, czy właśnie w tym kolorze nie weźmiemy spacerówki. Teraz zastanawiamy się nad fotelikiem, ale chyba weźmiemy Be Safe Izi Go. On podobno pasuje do stelaża x-move. Za życzenia zdrowia nie dziękuję, żeby nie zapeszyć ![]() Pozdrawiam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2907 |
Raczkowanie
|
tak, Izi Go pasuje do tego stelaża i jest to bardzo fajny, bezpieczny fotelik (4 gwiazdki w testach adac). No ja teraz mam 7 miesięcznego syna i już chyba trochę nie warto inwestować w taki fotelik tym bardziej ze kupiłam Britaxa first class całkiem niedawno. Będzie mi brakowało opcji wpinania fotelika do stelaża, ale jakoś chyba dam sobie z tym radę
![]() A ta opcja zmieniania color packów jest po prostu świetna ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2908 |
Wtajemniczenie
|
A dziękuję za polecenie torby
![]() Już nie mogę się doczekać, aż będę miała wózek w domu. |
![]() ![]() |
![]() |
#2909 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy moj samocod tyle wart co ta spacerowka.
Ale ogłaszam wszem i wobec,że znalazłam. NUNA PEPP ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2910 |
Zakorzenienie
|
ja właśnie niedawno pożegnałam się z moim ukochanym Buzzem
![]() ale zamówiłam Zappa Xtra i mam nadzieję, że do piątku już będę go miała w domu ja pokazywałam Nunę TŻowi ale mu się zupełnie nie podobał ten wózek
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:40.