Jaki wózek- temat zbiorczy. - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-28, 21:43   #2881
natajan
Raczkowanie

Dot.: Jaki wózek- temat zbiorczy.

Kupiłam dziś X-Landera X-move. Przejrzałam wszystkie wózki z sklepie, przymierzyłam dziecko do 80% spacerówek i wybrałam tą Sprzedawca myślę, że mnie znienawidził.. Wózek po pierwszym odczuciu cudowny jutro będzie pierwszy spacerek. Póki co to mogę powiedzieć, że te 15 kg co ponoć waży to aż tak się nie czuje. Jestem drobna i mała a bez problemu go podnoszę z dzieckiem razem i mogę wnieść nawet po schodach!! Świetnie wywarzony. Do tego dziecko w końcu siedzi mi normalnie tzn nie tak krzywo, koślawo jakoś jak w Bolderze. Jak znudzi mi się kolor który wybrałam (Afryka, czyli pomarańcz) to mogę sobie kupić za 331 zł Color Pack z innym kolorem Fajny bajer. Wózek rozkłada się na płasko, nie dochodzi za to do 90 stopni ale moje dziecko nie lubi siedzieć prosto, woli się rozłożyć w wózku, więc dla mnie to nie problem Budka jest ogromna (z możliwością powiększenia, bo ma dodatkowy klin), zasłania dziecko w każdej pozycji, do tego chodzi bardzo cicho. Można wózek montować przodem i tyłem co jest dla mnie wielkim plusem Kosz wygląda na spory, zobaczymy jak się sprawdzi po większych zakupach (w Bolderze przewoziłam naprawdę bardzo dużo i problemów nie było). Jak poużywam go trochę to pewnie znajdę i minusy ale póki co jestem przeszczęśliwa

A, jedno co rzuciło mi się w oczy, kolory na żywo są dość zdecydowane, nie takie delikatne jak w necie. Np kolor ten zielony (America) na żywo jest taki jakby fluorescencyjny zielono-żółty, a czerwony (Asia) to bardziej "amarant" jak określił koleś w sklepie Dlatego cieszę się, że zobaczyłam go na żywo i pomacałam itd

Oliveira79 BARDZO CI DZIĘKUJĘ ZA POKAZANIE MI TEGO WÓZKA
natajan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-28, 22:21   #2882
Oliveira79
Zadomowienie

Smile Dot.: Jaki wózek- temat zbiorczy.

Cytat:
Napisane przez natajan Pokaż wiadomość
Kupiłam dziś X-Landera X-move. Przejrzałam wszystkie wózki z sklepie, przymierzyłam dziecko do 80% spacerówek i wybrałam tą Sprzedawca myślę, że mnie znienawidził.. Wózek po pierwszym odczuciu cudowny jutro będzie pierwszy spacerek. Póki co to mogę powiedzieć, że te 15 kg co ponoć waży to aż tak się nie czuje. Jestem drobna i mała a bez problemu go podnoszę z dzieckiem razem i mogę wnieść nawet po schodach!! Świetnie wywarzony. Do tego dziecko w końcu siedzi mi normalnie tzn nie tak krzywo, koślawo jakoś jak w Bolderze. Jak znudzi mi się kolor który wybrałam (Afryka, czyli pomarańcz) to mogę sobie kupić za 331 zł Color Pack z innym kolorem Fajny bajer. Wózek rozkłada się na płasko, nie dochodzi za to do 90 stopni ale moje dziecko nie lubi siedzieć prosto, woli się rozłożyć w wózku, więc dla mnie to nie problem Budka jest ogromna (z możliwością powiększenia, bo ma dodatkowy klin), zasłania dziecko w każdej pozycji, do tego chodzi bardzo cicho. Można wózek montować przodem i tyłem co jest dla mnie wielkim plusem Kosz wygląda na spory, zobaczymy jak się sprawdzi po większych zakupach (w Bolderze przewoziłam naprawdę bardzo dużo i problemów nie było). Jak poużywam go trochę to pewnie znajdę i minusy ale póki co jestem przeszczęśliwa

A, jedno co rzuciło mi się w oczy, kolory na żywo są dość zdecydowane, nie takie delikatne jak w necie. Np kolor ten zielony (America) na żywo jest taki jakby fluorescencyjny zielono-żółty, a czerwony (Asia) to bardziej "amarant" jak określił koleś w sklepie Dlatego cieszę się, że zobaczyłam go na żywo i pomacałam itd

Nie za ma co i mam nadzieję ze bedzie Ci długo służył i nie doszukasz sie w nim tych minusów

Oliveira79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 08:05   #2883
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Cytat:
Napisane przez Oliveira79 Pokaż wiadomość
gdzie i za ile go kupilaś? jako nówke? i kiedy bedziesz sie go pozbywać? bo moze byłabym zainteresowana kupnem - oczywiscie jesli Ty byłabys zainteresowana sprzedaza jaki kolor?
ja mam czarny z ciemnoszarym środkiem model 2011.Narazie nie planuje go sprzedawać
Cytat:
Napisane przez ilonkaczapela Pokaż wiadomość
My przymierzalismy concorda neo i nam nie podpasowal- mąż zachaczal nogami o tylne koła i jakoś tak sie trzasl. Czy on ma amortyzacje? Bo niestety chodniki w moim mieście są tragiczne, nie mówiąc o jakichś terenach
on ma super amortyzacje poważnie zob sobię w sklepie.
Ja mam 175cm mąż 185 cm i nikt z Nas kół nie kopie
a np w BJ citi mini kopaliśmy bo rama jest z tyłu dziwna.Więc dla niższej osoby

a co do zalet concorda to mam porównanie z innymi i
ta tapicerka jest świetna mokra szmatką wszystko schodzi
duża budka
kosz mały ale bardzo pakowany
składanie też ma świetne
można dokupić koła pompowane ale te piankowe dają świetnie rade
mój 3 latek się do niego mieści a ma ok 100cm
ja do mojego dokupiłam śpiworek Quinny Pingvin i wygląd super.

Cytat:
Napisane przez julka910 Pokaż wiadomość
niezły wynik. Masz swój ulubiony czy jeszcze nie znalazlas ideału ?

Moglabys zostać recenzentka
mam ideał Bugaboo Bee plus zawsze się zapierał że to brzydki i dziwny wóżek a wszyscy go zachwalają.Aż wkońcu go kupiłam.( widząc i jeżdżąc Nim po sklepie się zakochałam)

Edytowane przez blondynkapoznan
Czas edycji: 2012-04-29 o 08:08
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 11:36   #2884
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
ja mam czarny z ciemnoszarym środkiem model 2011.Narazie nie planuje go sprzedawać

on ma super amortyzacje poważnie zob sobię w sklepie.
Ja mam 175cm mąż 185 cm i nikt z Nas kół nie kopie
a np w BJ citi mini kopaliśmy bo rama jest z tyłu dziwna.Więc dla niższej osoby

a co do zalet concorda to mam porównanie z innymi i
ta tapicerka jest świetna mokra szmatką wszystko schodzi
duża budka
kosz mały ale bardzo pakowany
składanie też ma świetne
można dokupić koła pompowane ale te piankowe dają świetnie rade
mój 3 latek się do niego mieści a ma ok 100cm
ja do mojego dokupiłam śpiworek Quinny Pingvin i wygląd super.

mam ideał Bugaboo Bee plus zawsze się zapierał że to brzydki i dziwny wóżek a wszyscy go zachwalają.Aż wkońcu go kupiłam.( widząc i jeżdżąc Nim po sklepie się zakochałam)
Dzięki za tą informację, bo my też wysocy z mężęm więc raczej odpuszczę sobie ten wózeczek. Napiszesz coś więcej o bugaboo bee plus? Na zdjęciach wydaje się taki wygięty do tyłu, znaczy siedzisko pochylone takie. To nie przeszkadza dzieciom? Jak z akcesoriami?
aaliyah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 11:58   #2885
ilonkaczapela
Zakorzenienie

nam się niesamowicie spodobał przy jeżdżeniu w sklepie concord fusion Ale niestety amortyzacji chyba nie ma prawie wcale.
ilonkaczapela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 14:13   #2886
katakumba
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaliyah Pokaż wiadomość
Dzięki za tą informację, bo my też wysocy z mężęm więc raczej odpuszczę sobie ten wózeczek. Napiszesz coś więcej o bugaboo bee plus? Na zdjęciach wydaje się taki wygięty do tyłu, znaczy siedzisko pochylone takie. To nie przeszkadza dzieciom? Jak z akcesoriami?
dla mnie jesli juz bugaboo to camelon. ma przynajmniej pompowane kolka z tylu wielkie. bardzo zwrotny

Haters gonna hate.
Potatoes gonna potate.

katakumba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 14:49   #2887
funpic
Raczkowanie

Byłam wczoraj w mega duzym sklepie z wozkami i rozmawiałam na temat niektórych firm... Pytałam też o Quinny i ogólnie odradzona mi Buzz4 z uwagi na bardzo słaba amortyzację i podobno nie nadaje się dla wiekszych dzieci... w sumie taki 2,5 latek z ewentualnym cieplym ubranku i z dodatkowym okrycie na nozki to jakos nie bardzo to widzę. Własciwie on od razu nie jest dla mnie raz siedzisko a drugie trochę za cięzki stelaz i ta mini bydka....i podobno w ogóle nie jezdzi po śniegu!!!
Bugaboo ma suuper budkę w spacerówce ale te siedzisko spacerowe niestety nie dla mnie...
Własnie chciałabym uniknac kupowania 5 czy 10 wozków dla jednego dziecka tylo raz a porzadnie i dalej szukam idealnego Na pewno dam Wam znac do dalej ale ogólnie jest ciezkooo!!! Pozdrawiam Was dziewczynki i życze milego weekendu

Edytowane przez funpic
Czas edycji: 2012-05-01 o 20:45
funpic jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-29, 21:01   #2888
zanka205
Zakorzenienie

jeżdżę Quinny Buzz 9 miesięcy i stwierdzam, że jest lepszy niż x-lander którego miałam jak synek był mały
wózek sunie po prostu, dziecka w ogóle nie trzęsie, cichutko, dla mnie amortyzacja idealna, do tego jest zwrotny. Budkę też ma całkiem ok, ostatnie dni bardzo słoneczne a córce nic a nic słonko nie świeciło w oczy
młoda nie chce nosić czapek, więc to ważne, żeby budka dobrze chroniła od słońca
nie rozumiem więc opinii o słabej amortyzacji
mój synek mając 2,5 roku siedział w wózku (jak byłam w ciąży i go kupiłam oczywiście musiał wytestować) i było ok, i to jeszcze w siedzisku dla mniejszych dzieci
tylko że u nas kiedy Filip miał 1,5 roku wózek poszedł w odstawkę, nie chciał jeździć w ogóle, bo na nóżkach chciał chodzić
jakbym miała kasę na nowy wózek (bo chcę kupić zappa) to nie sprzedawałabym nawet Buzza, jestem w nim zakochana od blisko roku i to aż dziwne, bo x-landera sprzedałam po 3 miesiącach, potem pół roku miałam zoopera a potem jeszcze orę, każdy mi się nudził i denerwował swoimi wadami

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 21:33   #2889
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Cytat:
siedzisko ma wiele ustawień.Nie wiem jak na zdj ale pierwsze ust jest takie jak na krześle 90 stopni
z akcesoriów to ja mam
folie
ta deskorolkę dla starszego dziecka
i ten uchwyt na kubek
miałam też ten śpiwór dla niemowlaka ale sprzedałam.
budki można zmieniać są w różnych kolorach

Wózek b.cicho jeździ mój 3 latek też w Nim czasem jeździ on się rozsuwa w górę i ta część pod pupa też.Świetnie się składa kosz ze świetnym dostępem.Jedz go zob na żywo to się zakochasz

Funpic ja Buzza tez bardzo polecam ale tego na 3 kołacha w sklepie niby dlaczego go nie polecają?Concord neo z wyglądu trochę podobny do quinny buzza 4 ale o niebo lepiej się prowadzi.
Stary 2012-04-29, 21:41   #2890
julka910
Zakorzenienie

W sklepach różnie sprzedawcy gadają. Jak ja kupowalam wozek to mi np stanowczo odradzali Emmaljunge a wiadomo, ze to dobry wozek.
julka910 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 06:35   #2891
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katakumba Pokaż wiadomość
dla mnie jesli juz bugaboo to camelon. ma przynajmniej pompowane kolka z tylu wielkie. bardzo zwrotny
A te małe z przodu nie przeszkadzają? Bo są tyci. Poza tym przeraża mnie jak nisko nad ziemią jest gondola...

Cytat:
siedzisko ma wiele ustawień.Nie wiem jak na zdj ale pierwsze ust jest takie jak na krześle 90 stopni
z akcesoriów to ja mam
folie
ta deskorolkę dla starszego dziecka
i ten uchwyt na kubek
miałam też ten śpiwór dla niemowlaka ale sprzedałam.
budki można zmieniać są w różnych kolorach

Wózek b.cicho jeździ mój 3 latek też w Nim czasem jeździ on się rozsuwa w górę i ta część pod pupa też.Świetnie się składa kosz ze świetnym dostępem.Jedz go zob na żywo to się zakochasz
Na zdjęciu siedzisko wygląda jakby było mocno nachylone do tyłu.

Widzę, że bugaboo ma podobną politykę do quinny. Za każdy dodatek do wózka jak np. folia czy śpiworek trzeba ekstra dopłacić.

Widuję ten wózek czasami na ulicy. Do tej pory jakoś mnie nie przekonał do siebie wizualnie, może faktycznie gdybym go wypróbowała w sklepie zmieniłabym zdanie.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bugaboo-bee-plus-pushchair-blue.jpg (12,4 KB, 18 załadowań)
Stary 2012-05-01, 07:40   #2892
scorpionec
Zakorzenienie

Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."

Cytat:
Widzę, że bugaboo ma podobną politykę do quinny. Za każdy dodatek do wózka jak np. folia czy śpiworek trzeba ekstra dopłacić.
może w UK ma taką politykę albo ostatnio??

Jak ja kupowałam to wszystko 2 folie, torbę,śpiwór zimowy miałam w cenie, nawet kocyk był..tych dodatków było naprawdę mnóstwo..nawet dodatkowy pokrowiec frotte do fotelika maxi cosi i folia do fotelika no i fotelik też w zestawie..

bugaboo mi sie wizualnie nie podoba..
scorpionec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-01, 08:34   #2893
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez scorpionec Pokaż wiadomość
może w UK ma taką politykę albo ostatnio??

Jak ja kupowałam to wszystko 2 folie, torbę,śpiwór zimowy miałam w cenie, nawet kocyk był..tych dodatków było naprawdę mnóstwo..nawet dodatkowy pokrowiec frotte do fotelika maxi cosi i folia do fotelika no i fotelik też w zestawie..

bugaboo mi sie wizualnie nie podoba..
To pewnie kwestia ceny. Pamiętam, że kupiłam travel system znacznie taniej niż Ty. Pewnie dlatego u Ciebie akcesoria były już dodane. Ja folie na spacerówkę, śpiworek i torbę musiałam dokupić. Reszta była.
Stary 2012-05-01, 10:01   #2894
kotikaa
Raczkowanie

Cytat:
To pewnie kwestia ceny. Pamiętam, że kupiłam travel system znacznie taniej niż Ty. Pewnie dlatego u Ciebie akcesoria były już dodane. Ja folie na spacerówkę, śpiworek i torbę musiałam dokupić. Reszta była.
Właśnie tak miałam napisać .
kotikaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-01, 11:41   #2895
natajan
Raczkowanie

Ale jak dokupujecie to przynajmniej macie to co wam potrzebne a nie pełno niepotrzebnych rzeczy, ja np w zestawie dostałam parasolkę, której nie użyję na pewno... do tego folię na spacerówkę, której nie da się założyć (bo ta "folia przeciwdeszczowa" to kwadrat folii!! bez zapięć czy rzepów...), tak, że wolałabym, żeby wózek był tańszy a akcesoria, te które chcę, mogę sobie dokupić
Stary 2012-05-01, 15:14   #2896
lula177
Zakorzenienie

kurcze trochę za późno trafiłam na ten wątek, bo w niedzielę zamówiliśmy wózek i w sumie nie miałam kogo się doradzić a tutaj pewnie dużo przydatnych informacji trudno mimo to z chęcią poczytam

lula177 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-01, 15:22   #2897
scorpionec
Zakorzenienie

Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."

pamiętam ze jakbym kupiła podstawowy wózek do tego gondolę , cabrio fixa + torbę i spiworek(to dla mnie 2 najważniejsze dodatki bez reszty bym sie mogła obyć) to bymi wyszło drożej sporo niz wszystko co miałam w pakiecie..więc te folie, moskitiery etc były za darmo..

aliah to ciekawe, ze to pamiętasz bo ja sama nie pamiętam ile dałam za wózek ale wiem ze zestaw był korzystniejszy niż wszystko oddzielnie

Edytowane przez scorpionec
Czas edycji: 2012-05-01 o 15:32
scorpionec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-01, 21:31   #2898
lemoorka
Zakorzenienie

Dziewczyny ja po prośbie.

Szukam lekkiej spacerowki z pełna raczka. Ma ktoras z Was taka?
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-01, 22:02   #2899
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
pamiętam ze jakbym kupiła podstawowy wózek do tego gondolę , cabrio fixa + torbę i spiworek(to dla mnie 2 najważniejsze dodatki bez reszty bym sie mogła obyć) to bymi wyszło drożej sporo niz wszystko co miałam w pakiecie..więc te folie, moskitiery etc były za darmo..

aliah to ciekawe, ze to pamiętasz bo ja sama nie pamiętam ile dałam za wózek ale wiem ze zestaw był korzystniejszy niż wszystko oddzielnie
Hehe, ja już teraz nie pamiętam ile obie dałyśmy. Ale wtedy (z 4 lata temu ) pisałaś na naszym wątku ile dałaś i wtedy sobie porównałam ceny.
Stary 2012-05-02, 19:11   #2900
julka910
Zakorzenienie

Cytat:

Ja za swój zestaw dałam 2225 zł.
Miałam
Gondole
Spacerowke
Spiworek
Folie do wózka
Torbę do wózka
Palak
Kocyk szary
Fotelik mąci cosi
Folie do fotelika

Wysylka gratis.
julka910 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 08:41   #2901
melabn
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lemoorka Pokaż wiadomość

moze cybex callisto...ona chyba lekka jest, pelna raczke ma ez navington ale nie wiem jak z waga dokladnie
melabn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 10:03   #2902
Gaabbi
Wtajemniczenie

Cytat:

Witam.
I jak po pierwszym...kilku pierwszych spacerkach?
My też zastanawiamy się nad kupnem tego wózka x-move. Wczoraj "macaliśmy" go w sklepie i jest całkiem przyjemny Podoba nam się kolor amarantowy, chociaż nie widziałam pomarańczowego, który też mnie kusi. Jest to wózek trochę ciężki, jak na wnoszenie na II piętro, ale zawsze można go ciągnąć za sobą po schodach
Oglądaliśmy też wczoraj Transportera...też fajny i dużo lżejszy. Tylko ma piankowe koła, które chyba się szybciej niszczą
Spodziewamy się za miesiąc pierwszego dziciaczka , a ja, niestety, muszę już leżeć To znacznie utrudnia mi szukanie wózka tego najodpowiedniejszego, ale może jakoś damy radę Zastanawialiśmy się też nad wózkiem TUTEK Grander, ale tutaj chyba żadna Dziewczyna go nie użytkuje

Czekam na wszelakie podpowiedzi co do wózków, będę wdzięczna

edit. wózek już kupiony, a raczej zamówiony. Zdecydowaliśmy się na x-move kolor Asia Dobrze, że mój tż jest taki konkretny, bo pewnie jeszcze bym się zastanawiała i zastanawiała, aż by było za późno Jak już będę mogła co nieco napisać o tym wózku, to do Was wpadnę

Edytowane przez Gaabbi
Czas edycji: 2012-05-05 o 14:43
Gaabbi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 10:06   #2903
lula177
Zakorzenienie

My zamówiliśmy Bebetto Solaris i już od wczoraj czeka na odebranie go może dzisiaj odbierzemy czy któraś z Was ma może ten wózek?

lula177 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 10:49   #2904
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

Cytat:
Napisane przez lemoorka Pokaż wiadomość

Bugaboo bee plus
Stary 2012-05-06, 08:35   #2905
natajan
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Gaabbi Pokaż wiadomość
Witam.
I jak po pierwszym...kilku pierwszych spacerkach?
My też zastanawiamy się nad kupnem tego wózka x-move. Wczoraj "macaliśmy" go w sklepie i jest całkiem przyjemny Podoba nam się kolor amarantowy, chociaż nie widziałam pomarańczowego, który też mnie kusi. Jest to wózek trochę ciężki, jak na wnoszenie na II piętro, ale zawsze można go ciągnąć za sobą po schodach
Oglądaliśmy też wczoraj Transportera...też fajny i dużo lżejszy. Tylko ma piankowe koła, które chyba się szybciej niszczą
Spodziewamy się za miesiąc pierwszego dziciaczka , a ja, niestety, muszę już leżeć To znacznie utrudnia mi szukanie wózka tego najodpowiedniejszego, ale może jakoś damy radę Zastanawialiśmy się też nad wózkiem TUTEK Grander, ale tutaj chyba żadna Dziewczyna go nie użytkuje

Czekam na wszelakie podpowiedzi co do wózków, będę wdzięczna

edit. wózek już kupiony, a raczej zamówiony. Zdecydowaliśmy się na x-move kolor Asia Dobrze, że mój tż jest taki konkretny, bo pewnie jeszcze bym się zastanawiała i zastanawiała, aż by było za późno Jak już będę mogła co nieco napisać o tym wózku, to do Was wpadnę

Po kilku pierwszych spacerkach jest wręcz rewelacyjnie jestem bardzo zadowolona ja mam tylko spacerówkę (gondolę widziałam tylko w sklepie) ale o spacerówce mogę mówić tylko w superlatywach. Zresztą ponoć gondola pasuje zawsze (czasem bywa po prostu krótsza lub dłuższa, ale ciężko na nią narzekać, natomiast od spacerówki się już czegoś wymaga, i x-move spełnia wszystkie moje wymagania (minusów póki co nie widzę ) Na pewno będziesz zadowolona Co do koloru pomarańczowego to ja mam go akurat i mi się podoba bardzo jest taki żywy. Ale Asia też była fajna z tym, że dla chłopca jednak chyba mało odpowiednia Myślałam jeszcze nad Australią (niebieski) ale stwierdziłam, że niebieskie ubranka, niebieski kocyk i jeszcze wózek? Jednak za dużo...
Życzę miłego użytkowania jak już dzidziuś się urodzi i dużo zdrówka żeby maleństwo było zdrowe
Stary 2012-05-06, 10:14   #2906
Gaabbi
Wtajemniczenie

Cytat:
Po kilku pierwszych spacerkach jest wręcz rewelacyjnie jestem bardzo zadowolona ja mam tylko spacerówkę (gondolę widziałam tylko w sklepie) ale o spacerówce mogę mówić tylko w superlatywach. Zresztą ponoć gondola pasuje zawsze (czasem bywa po prostu krótsza lub dłuższa, ale ciężko na nią narzekać, natomiast od spacerówki się już czegoś wymaga, i x-move spełnia wszystkie moje wymagania (minusów póki co nie widzę ) Na pewno będziesz zadowolona Co do koloru pomarańczowego to ja mam go akurat i mi się podoba bardzo jest taki żywy. Ale Asia też była fajna z tym, że dla chłopca jednak chyba mało odpowiednia Myślałam jeszcze nad Australią (niebieski) ale stwierdziłam, że niebieskie ubranka, niebieski kocyk i jeszcze wózek? Jednak za dużo...
Życzę miłego użytkowania jak już dzidziuś się urodzi i dużo zdrówka żeby maleństwo było zdrowe
Dziękuję Ci bardzo za opinię Mam nadzieję, że będę równie zadowolona z zakupu, jak Ty
Faktycznie, kolor Asia mało pasuje dla chłopca. Afrika też mi się podoba i nie wiem, czy właśnie w tym kolorze nie weźmiemy spacerówki.
Teraz zastanawiamy się nad fotelikiem, ale chyba weźmiemy Be Safe Izi Go. On podobno pasuje do stelaża x-move.
Za życzenia zdrowia nie dziękuję, żeby nie zapeszyć Wiadomo, że zdrowie jest najważniejsze.
Pozdrawiam.
Stary 2012-05-07, 07:31   #2907
natajan
Raczkowanie

tak, Izi Go pasuje do tego stelaża i jest to bardzo fajny, bezpieczny fotelik (4 gwiazdki w testach adac). No ja teraz mam 7 miesięcznego syna i już chyba trochę nie warto inwestować w taki fotelik tym bardziej ze kupiłam Britaxa first class całkiem niedawno. Będzie mi brakowało opcji wpinania fotelika do stelaża, ale jakoś chyba dam sobie z tym radę

A ta opcja zmieniania color packów jest po prostu świetna możesz mieć co sezon inny kolor, do tego wózek jest mega uniwersalny, bo zawsze z różowego można zmienić szybko i niedrogo na niebieski aa i polecam Ci też torbę x-bag 3 jest naprawdę pojemna i fajna
Stary 2012-05-07, 08:56   #2908
Gaabbi
Wtajemniczenie

A dziękuję za polecenie torby Rozejrzę się.
Już nie mogę się doczekać, aż będę miała wózek w domu.
Stary 2012-05-07, 09:26   #2909
lemoorka
Zakorzenienie

Cytat:
Bugaboo bee plus
Nie wiem czy moj samocod tyle wart co ta spacerowka.

Ale ogłaszam wszem i wobec,że znalazłam.

NUNA PEPP
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-07, 10:09   #2910
zanka205
Zakorzenienie

ja właśnie niedawno pożegnałam się z moim ukochanym Buzzem
ale zamówiłam Zappa Xtra i mam nadzieję, że do piątku już będę go miała w domu
ja pokazywałam Nunę TŻowi ale mu się zupełnie nie podobał ten wózek

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości