|
|
#331 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ostrowieckie Panny Młode cz.III
Mam dylemat. Dzis bylam na kolejnej przymiarce sukni. Mierzylam na glowe tzw stroik, czyli cos w stylu kwiatyszka. Ladny jest i nie wiem co wybrac, czy sie zdecydowac na niego, czy wybrac zywe kwiaty. Co by ladniej pasowalo?
|
|
|
|
#332 |
|
Rozeznanie
|
Ja jestem za żywymi kwiatami
"stroików" nie lubię tak samo jak tych sztucznych wieńców na grobach z plastikowymi sosnami i kaliami :/ szkaradne
|
|
|
|
#333 |
|
Zakorzenienie
|
A w czym lepiej sie czujesz?
|
|
|
|
#334 |
|
Zakorzenienie
|
Wybrałabym kwiaty żywe - będą pasować do Twojej fryzury
Chociaż stroiki czasem tez potrafią być piękne![]() Ja miałam właśnie stroik.
|
#335 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam taki sam dylemat ale chyba zdecyduję się na żywy kwiat
|
|
|
|
#336 |
|
Zadomowienie
|
Ja miałam stroik, dlatego, że welon był wystarczająco bogaty i wyglądało by to brzydko. Mój był bardzo ładny, choć niewielki, z kwiatuszkami i listkami, a w środku kwiatuszków były naszyte perełki, co akurat pasowało, bo miałam biżuterię z perełek.
Żywe kwiaty we włosach ładnie wyglądają, tylko trzeba pamiętać żeby nie przesadzić z dodatkami. |
|
|
|
#337 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem nieziemsko wkur...na tego debila od zaproszeń, wyobraźcie sobie że te zaproszenia priorytetem poleconym idą od zeszłej środy i dojść nie mogą normalnie mnie oszukał cham a teraz nie odbiera tel bo wie że ja dzwonię.
|
|
|
|
#338 |
|
Zakorzenienie
|
Elsi
|
|
|
|
#339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty Elsi na allegro to zamawiałaś? To możesz mu rzeczywiście negatywa wystawić. No ale on pewnie wtedy wystawi tobie. Tak to już jest niestety z tym Allegro
|
|
#340 |
|
Zakorzenienie
|
Tak Aga ja z nim gadałam on mi mówi, że on wysłał, że może mi przedłożyć dowód wysłania a wiadomo że może mieć podróbę wystarczy że ma pieczątkę poczty to łatwo o takie podrobienie.Kasę straciłam
powiedział że dziś wyjaśni tą sytuacje na poczcie i miał zgłosić reklamacje a teraz tel nie odbiera dupek zasrany![]() Mehja ja wątpię czy je na oczy zobaczę, zastanawiam się nad zgłoszeniem tego do allegro on mi tez negatywa postawi a nie ma do tego podstaw bo ja wywiązałam się z tego i kasę wpłaciłam. Edytowane przez Elsi81 Czas edycji: 2009-06-03 o 20:41 |
|
|
|
#341 |
|
Zakorzenienie
|
Może poczekaj jeszcze pare dni, może to rzeczywiście wina poczty
a jak do piątku nie dojdą to działaj
|
|
|
|
#342 |
|
Zakorzenienie
|
Może i tak ale czemu nie odbiera telefonu jak dzwonie do niego.Wczoraj to aż od tego kłamania się jąkał jak skazany na ścięcie tego pierońskiego łba.
|
|
|
|
#343 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny, jestem pierwszy raz na forum. Siedzę dzisiaj całe popołudnie i czytam
Ja biorę ślub 10 października tego roku (sala Venus, kościół na Piaskach) Mieliśmy mieć mały ślub z uroczystą kolacją(i już wszysko było wstępnie zaplanowane), ale teściowa się uparła (bo co ludzie o niej powiedzą). I wiecie wszysko zaczeliśmy od nowa załatwiać na początku maja. A najgorsze, że teściowa nic nie pomaga tylko utrudnia, nic jej się nie podoba, wszystko ma być tak jak ona chce. Ostatnio ją prosiłam o listę gości, bo chciałam zaproszenia zamówić to już 2 tyg czekam i nic. Płakać mi się chcę. Ale to forum mnie podniosło na duchu, dużo fajnych adresów podajecie (bo ja nie jestem z Ostrowca). Jakoś mi tak lepiej Dzięki |
|
|
|
#344 |
|
Zakorzenienie
|
Wampirrek witaj na forum
|
|
|
|
#345 |
|
Zakorzenienie
|
A ja idę na wesele do Venus w lipcu i na pewno zdam relację
.
|
|
#346 |
|
Zakorzenienie
|
Wampirrek witaj na forum
![]() A w problemach z teściową nie jesteś sama - już niejedna dziewczyna opowiadała jakie mają z nimi problemy, więc u nas na pewno będzie Ci raźniej
|
#347 |
|
Zakorzenienie
|
Na pewno zadowolona będziesz i przejedzona bo przede wszystkim jedzenie syte i smaczne a jakie porcje dają Wampirrek witaj wśród nas ![]() Edit: Przed chwilą napisał mi ten palant sms-a, że na piątek będę miała te zaproszenia, grał na zwłokę i dziś dopiero je wysłał bo wcześniej się nie wyrobił pewnie z realizacją to zrzucił winę na pocztę.Niezłe pomysły ludzie mają. Edytowane przez Elsi81 Czas edycji: 2009-06-03 o 21:40 |
|
|
|
#348 |
|
Zakorzenienie
|
Elsi grunt że będziesz je miała a na takich ludzi niestety każdy z nas się natknie z życiu
|
|
|
|
#349 |
|
Raczkowanie
|
Ja idę na wesele do Venus w sierpniu, ale już teraz słychać same pozytywne opinie o tej sali
Elsi ja miałam dokładnie taką samą sytuację z potrfelem. Koleś się nie wyrabiał i okłamał mnie, że wysłał a paczka nie dochodziła i nie dochodziła. Dopiero po 3 tyg doszła a data na stemplu pocztowym świadczyła, że wysłał ją 3 dni wcześniej a nie tak jak nas zapewniał od razu po zapłacie.
|
#350 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda, że wy te wesela w Venus macie po moim bo chciałabym jeszcze jakąś relację usłyszeć no ale i tak jestem spokojna o tą salę.
|
|
|
|
#351 |
|
Zakorzenienie
|
Mehja wiem że nie pierwszy i ostatni raz na takiego trafiłam i weź mu teraz komentarz wystaw, napisze negatywny to on zrobi to samo więc koło się zamknie a po co mi ma wystawiać jakieś niezgodne z prawdą komentarze więc mu wystawie neutralny.
No widzisz Przeddzidzie i w tym wypadku jest to samo on się nie wyrobił z zamówieniem to zwalił na pocztę i napisał że sprawa się wyjaśniła no pewnie że sie wyjaśniła jak dziś to wysłał!!!, szkoda słów mam tylko nadzieję że zgodnie z obietnicą w piątek będę miała a powinny być u mnie od zeszłego piątku. Mehja o sale bądź spokojna Edytowane przez Elsi81 Czas edycji: 2009-06-03 o 22:06 |
|
|
|
#352 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Elsi dobrze, że przynajmniej sprawa się częściowo wyjaśniła, wszystko się ułoży 3 mam kciuki witam nową koleżankę wśród nas
the final countdown... jak zboża pełne są spichrza w czas zbioru... Edytowane przez Andromedaa Czas edycji: 2009-06-03 o 22:37 |
|
|
|
|
#353 |
|
Raczkowanie
|
Wampirek witam wśród Nas
![]() a teściową sie nie przejmuj ![]() ---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ---------- uuuuuuu...puściutko WSTAWAĆ ŚPIOCHY
|
#354 |
|
Zadomowienie
|
Atena28
już jestem. Musiałam sobie kawe w pracy zrobić,bo bym chyba na stojaco usnęła.......Wampirrek super,że do nas dołączyłaś. mam nadzieję,że będziemy Ci pomocne w przygotowaniach. Elsi81 no normalnie zabiła bym chyba takiego kogoś. Nie dość,że stres przed weselem to jeszcze taki przez głupola jakiegoś:/ Powinien odrazu zadzwonić,przeprosić i wyjaśnić. |
|
|
|
#355 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam i ja
Musiałam zjeść śniadanko i już podczytuje ![]() Elsi współczuje i wyobrażam sobie ile miałaś przez niego niepotrzebnych nerwów. Mnie się raz taka sytuacja zdarzyła na allegro, że przez 3 tygodnie nie dostawałam paczki i praktycznie nie było kontaktu ze sprzedającym, a sytuacja się wyjaśniła dopiero jak założyłam spór
|
|
|
|
#356 |
|
Zadomowienie
|
Niestety czasami można trafić na nieuczciwych ludzi. Kiedyś zamówiłam sztućce zapakowane fabrycznie i po otwarciu okazały się zardzewiałe. I wiecie co usłyszałam???? Że to się musiało stać podczas transportu. Facet myslał,że chyba ma z kretynką do czynienia....eh.....
Edytowane przez ninuska Czas edycji: 2009-06-04 o 09:11 |
|
|
|
#357 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Witam!!! Od wczoraj jestem już w domku
gorzata9 bardzo ładne zaproszenia Cytat:
Ja o swoją jestem spokojna, ona nie zbliża się nawet do komputera, sama kiedyś mówiła, że to nie dla niej ![]() Ja akurat byłam w trakcie robienia obiadu. TŻ zrobił mi wczoraj niespodziankę i już po 11ej wrócił z pracy. Pojechaliśmy do miasta, bo chciał sobie kupić coś na poprawiny i wróciliśmy dopiero po 15ej, a obiad był dopiero przed 17tą. Cytat:
Witaj na forum Dopisałam Cię na naszą listę panien młodych
|
|
#358 |
|
Zadomowienie
|
wampirrek witaj!!!!
|
#359 |
|
Raczkowanie
|
Hihi jak mam chwilkę w pracy to tutaj zajrzę i jak zawsze mam pecha ze cisza na forum
|
#360 | |
|
Wtajemniczenie
|
Co tu taka cisza??? Ja co prawda pisać za bardzo nie mogę, bo mam inne zajęcie, ale poczytać Was od czasu do czasu jak najbardziej
![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Cytat:
Ja mam taką cichą i skromną nadzieję, że relację ze swojego ślubu będę już pisała w czwartej części ![]() Drugą część zakończyliśmy w trzy i pół miesiąca, więc jest szansa, że i tą część tak zakończymy
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:32.

"stroików" nie lubię tak samo jak tych sztucznych wieńców na grobach z plastikowymi sosnami i kaliami :/ szkaradne

Ja jestem nieziemsko wkur...na tego debila od zaproszeń, wyobraźcie sobie że te zaproszenia priorytetem poleconym idą od zeszłej środy i dojść nie mogą

a jak do piątku nie dojdą to działaj

Ja biorę ślub 10 października tego roku (sala Venus, kościół na Piaskach) Mieliśmy mieć mały ślub z uroczystą kolacją(i już wszysko było wstępnie zaplanowane), ale teściowa się uparła (bo co ludzie o niej powiedzą). I wiecie wszysko zaczeliśmy od nowa załatwiać na początku maja. A najgorsze, że teściowa nic nie pomaga tylko utrudnia, nic jej się nie podoba, wszystko ma być tak jak ona chce. Ostatnio ją prosiłam o listę gości, bo chciałam zaproszenia zamówić to już 2 tyg czekam i nic. Płakać mi się chcę. Ale to forum mnie podniosło na duchu, dużo fajnych adresów podajecie (bo ja nie jestem z Ostrowca). Jakoś mi tak lepiej Dzięki
.
....
3 mam kciuki