Ostrowieckie Panny Młode cz.III - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-01, 07:32   #2101
michel82
Wtajemniczenie

Dot.: Ostrowieckie Panny Młode cz.III

Dzień dobry wszystkim!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!

Cytat:
Napisane przez katalinka17 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!
Wpadłam na chwilkę pochwalić się, że od wczoraj mam już wykształcenie wyższe niepełne- OBRONIŁAM SIĘ!Teraz nareszcie wakacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!! !

Cytat:
Napisane przez gusiak23 Pokaż wiadomość
na to wygląda że większość z nas zaczęło spotykać się z TŻtami latem
My zaczęliśmy tak na poważnie od lutego i to w dodatku 14

Jeśli chodzi o orkiestrę, to pod blokiem na pewno będzie, choć ja wcale tego nie chce. Nie chce mieć zbiegowiska sąsiadów nawet z bloków obok. Ale oczywiście moim rodzice i rodzice TŻ-a nie wyobrażają sobie, żeby miało nie być orkiestry przy wyprowadzaniu Państwa Młodych. Nie wiem czy będą grać w domu, osobiście też bym tego nie chciała, ale pewnie stanie na tym, że będą grać podczas błogosławieństwa.

Co do bramek, to już wiem, że jedna na pewno mnie czeka. Będą to znajomi mojego brata, którzy specjalnie przyjdą zrobić bramkę pod klatką, albo przy wyjeździe z parkingu. Może im też przyjść do głowy zrobić bramkę przed kościołem. O tych ewentualnych dwóch wiem na pewno. Co do reszty, to wszystko się okaże już wkrótce.

350zł/os. na weselu w Krakowie to bardzo dużo. U nas za taką cenę masz wesele z poprawinami i to dla dwóch osób.

Papierosy - nie mam czego rzucać, bo nigdy ich nie paliłam, nigdy mnie do nich nie ciągnęło. Mój TŻ również jest osobą niepalącą. Wiadomo jak był młodszy, jeszcze w liceum, to zdarzyło mu się kilka zapalić, ale później już nie palił.

Z opalaniem na słońcu mam ten sam problem, co azakowana. Mam jasną karnację i jeśli już się opalam, to na czerwono, a po kilku dniach i tak tego nie widać. Żadne kremy do opalania, czy olejki nie pomagają, bo zawsze jest tak samo. Jestem blada jak ściana i taka chyba pójdę do ślubu. Do solarium raczej nie zamierzam chodzić. Nigdy tam nie byłam i nigdy tam nie będę.

Ostrowczanka i azakowana Wy jak zwykle jesteście niezastąpione na tym forum

Fotograf - mamy p.Huberta i płacimy 1 200zł (była jeszcze opcja 800zł, ale zdecydowaliśmy się na tą droższą, bo album bardziej nam się podobał). Plener mamy już w cenie, zdjęć studyjnych nie będziemy mieć, bo nie chcemy. Jak dla mnie zdjęcia studyjne są oklepane, bo większość par ma takie same fotki. Plener to zupełnie co innego.

Maja jest już z nami
08.04.2012
michel82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-01, 08:37   #2102
veroeve
Rozeznanie

Hej dziewczyny, tyle produkujecie, że nie jestem już wstanie nadrabiać. A mam pytanie do Ywanki o wesele w Lesnych kątach. Ono były, czy dopiero będzie?

Czy zdążyło się Wam, że właściciel lokalu podniósł cenę? Tzn. w umowie z zeszłego roku inna, teraz, że niby kryzys - wyższa?

Ponawiam pytanie o zespół Vivat, bo chodzicie na wesela i może gdzieś ich słyszałyście.

Cytat:
Napisane przez michel82 Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o orkiestrę, to pod blokiem na pewno będzie, choć ja wcale tego nie chce. Nie chce mieć zbiegowiska sąsiadów nawet z bloków obok. Ale oczywiście moim rodzice i rodzice TŻ-a nie wyobrażają sobie, żeby miało nie być orkiestry przy wyprowadzaniu Państwa Młodych. Nie wiem czy będą grać w domu, osobiście też bym tego nie chciała, ale pewnie stanie na tym, że będą grać podczas błogosławieństwa.

Co do bramek, to już wiem, że jedna na pewno mnie czeka. Będą to znajomi mojego brata, którzy specjalnie przyjdą zrobić bramkę pod klatką, albo przy wyjeździe z parkingu. Może im też przyjść do głowy zrobić bramkę przed kościołem. O tych ewentualnych dwóch wiem na pewno. Co do reszty, to wszystko się okaże już wkrótce.
Nie lubię orkiestry pod oknem. Mam nadzieję, że uda mi się przeforsować ich brak pod domem.

No chyba że mój świadek nauczony tydzień wcześniej na weselu swojego syna (bardzo tradycyjnym w Koniakowie) pozna kilka śmiesznych tekstów i postanowi je wcielić w życie przy bramach. On jest i tak bardzo śmieszny i ogromnie lubi wkręcać ludzi, więc cos może z tego wyjdzie.

Cytat:
Napisane przez michel82 Pokaż wiadomość
Z opalaniem na słońcu mam ten sam problem, co azakowana. Mam jasną karnację i jeśli już się opalam, to na czerwono, a po kilku dniach i tak tego nie widać. Żadne kremy do opalania, czy olejki nie pomagają, bo zawsze jest tak samo. Jestem blada jak ściana i taka chyba pójdę do ślubu. Do solarium raczej nie zamierzam chodzić. Nigdy tam nie byłam i nigdy tam nie będę.
Mam to samo, właśnie mam spalony kawałek reki, bo jak jechałam w poniedziałek w południe do Krakowa to akurat mi słońce zaglądało z lewej strony do samochodu. Szczypie to i paskudnie wyglada. Opalił mi się krótki rękawek więc na ramiączkach wygladam jak kibic poskiej reprezentacji.
veroeve jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-01, 08:41   #2103
Marcia23
Raczkowanie

witam o poranku Azakowana dziękuję Ci za Twoje cenne rady i wklejone propozycje biżuterię juz mam, bo dostałam na urodziny od rodziców i nie bardzo miałam wpływ na to jaka ona będzie, na szczęście mi sie podobao ile sie nie mylę już kiedyś wklejałam tu fotki. W każdym razie jak jakieś znajde na dysku to wkleję raz jescze. A fryzurki- boskie bardzo mi się podobają właśnie w takim stylu. Mam tylko nadzieję że moje włosy nie okażą się zbyt krótkie na takie fryzurki ale mam nadzieję że moja fryzjerka podoła nieraz potrafiła zdziałać cuda z moimi kudełkami więc mam nadzieję że i tym razem się uda

Ja mam fotografa z Żabiej, pana Żywczyka. Zrobi nam album w skórzanej oprawie, 200 zdjęć w nim będzie, do tego jeszcze 2 albumy dla rodziców, w nich bodajże 100 ujęć. Cena o ile pamiętam 1000 zł. Do tego wszystkie fotki mają być jeszcze na płytce. Zastanawiamy się nad studiem, bo właśnie nie chcę mieć fotek jakichś oklepanych, a na plener póki co nie mam pomysłu wiele osób doradzało mi Kałków. Z drugiej strony mam możliwość zamówić sobie pana fotografa, takiego nie profesjonalnego a hobbystę. Jest kolegą z pracy mojego tatuśka, ma świetny sprzęt i obiecał nas nie ograbić za bardzo z nim myslę nad plenerem...zobaczymy jak to będzie...
Marcia23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-01, 08:51   #2104
kasiuni_a
Wtajemniczenie

Cytat:
na Czarneckiego z Opatowa. Zdjęciaa robi super widziałam parę plenerów a poza tym kolega mojego tzta też miał go na swoim weselu i też go chwalił także jestem zadowolona, tylko ma innych do nagrywania filmu i mam nadzieję że też są ok.
My też mamy Czarneckiego, zdjęcia robi ciekawe i bardzo odpowiada mi jego podejście Musimy się w najbliższym czasie odezwać do niego czy nas jeszcze pamięta
A o co chodzi z tymi zdjęciami po 5 i po 7 zł? Bo ja nic takiego nie pamiętam z rozmowy z nim
Kamerzyste wzięliście tego którego on proponował?

Mel B 14/14 +
kasiuni_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-01, 08:58   #2105
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
na Czarneckiego z Opatowa. Zdjęciaa robi super widziałam parę plenerów a poza tym kolega mojego tzta też miał go na swoim weselu i też go chwalił także jestem zadowolona, tylko ma innych do nagrywania filmu i mam nadzieję że też są ok.
mehja i widzisz dziewczyny dobrze mówiły że to wina upału i @ Dobrze że wszystko z Twoją suknią OK. A jak tam Twój synek?

dziewczyny mnie to się wszystkie te kwiaty podobają i już widzę że jak będę swój bukiet wybierać to będzie ciężki orzech do zgryzienia
Maluch już zdrowy. Dzięki

A co do wiązanki to ja przez 2,5 miesiąca się nie mogłam zdecydować

Cytat:
Napisane przez Ostrowczanka Pokaż wiadomość
Ja miałam pana Grzegorza Skibę, tyle, że to było rok temu więc cena nieaktualna (600 czy 700 zł, nie pamiętam - za ślub i wesele, bez pleneru) - ale współpraca absolutnie OK.
teraz jego cena poszła sporo w górę. My płacimy 400zł za kościół i plener (nie chcemy zdjęć z wesela) i 450 zł za fotoksięgę, oprócz tego prezentacja multimedialna i zdjęcia do wywołania na płycie.

Cytat:
Napisane przez veroeve Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, tyle produkujecie, że nie jestem już wstanie nadrabiać. A mam pytanie do Ywanki o wesele w Lesnych kątach. Ono były, czy dopiero będzie?

Czy zdążyło się Wam, że właściciel lokalu podniósł cenę? Tzn. w umowie z zeszłego roku inna, teraz, że niby kryzys - wyższa?
Ywanka dopiero będzie chyba na tym weselu

A co do ceny lokalu to nam mówili, że może wzrosnąć ale nas to nie dotyczy bo umowę podpisywaliśmy w tamtym roku na 130/os. i to jest wiążące. Jeśli w umowie nie macie zawartej ceny to mogą wam teraz podać wyższą.

Cytat:
Napisane przez Marcia23 Pokaż wiadomość
Ja mam fotografa z Żabiej, pana Żywczyka. Zrobi nam album w skórzanej oprawie, 200 zdjęć w nim będzie, do tego jeszcze 2 albumy dla rodziców, w nich bodajże 100 ujęć. Cena o ile pamiętam 1000 zł. Do tego wszystkie fotki mają być jeszcze na płytce..
nasi znajomi go też zamówili i za ten pakiet o którym mówisz w tamtym roku brał 1200zł.
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-01, 09:06   #2106
Marcia23
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
Maluch już zdrowy. Dzięki

A co do wiązanki to ja przez 2,5 miesiąca się nie mogłam zdecydować

teraz jego cena poszła sporo w górę. My płacimy 400zł za kościół i plener (nie chcemy zdjęć z wesela) i 450 zł za fotoksięgę, oprócz tego prezentacja multimedialna i zdjęcia do wywołania na płycie.

Ywanka dopiero będzie chyba na tym weselu

A co do ceny lokalu to nam mówili, że może wzrosnąć ale nas to nie dotyczy bo umowę podpisywaliśmy w tamtym roku na 130/os. i to jest wiążące. Jeśli w umowie nie macie zawartej ceny to mogą wam teraz podać wyższą.

nasi znajomi go też zamówili i za ten pakiet o którym mówisz w tamtym roku brał 1200zł.
Może to było i 1200 kurcze nie pamiętam w każdym razie i tak u niego będziemy jeszcze, więc wszystko będzie obgadane. Mehja znajomi byli zadowoleni z fotografii?
Stary 2009-07-01, 09:15   #2107
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

Cytat:
Napisane przez ninuska Pokaż wiadomość
justys1358 ta cena dotyczy tylko fotek??
Tak to tylko za zdjecia,, w tym jest album, usługa itp.Za film jest chyba 1100 o ile dobrze pamietam
justys1358 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-01, 09:19   #2108
azakowana
Zakorzenienie

Cytat:

Ponawiam pytanie o zespół Vivat, bo chodzicie na wesela i może gdzieś ich słyszałyście.
Veroeve właściciel może podnieść cenę, jeżeli na umowie nie ma zaznaczone, że cena nie ulegnie zmianie. Rzeczywiście może się tłumaczyć kryzysem ale to głupie tłumaczenie.

A co do tego zespołu to ja nie znam i nigdy o nim nie słyszałam.
Stary 2009-07-01, 09:26   #2109
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marcia23 Pokaż wiadomość
Może to było i 1200 kurcze nie pamiętam w każdym razie i tak u niego będziemy jeszcze, więc wszystko będzie obgadane. Mehja znajomi byli zadowoleni z fotografii?
ślubują dopiero we wrześniu więc na razie ci nie powiem
ale o ile pamiętam to Waniliaania go zamówiła więc już wkrótce się dowiesz od niej
Stary 2009-07-01, 10:08   #2110
veroeve
Rozeznanie

Co do tej ceny, to mamy w umowie 140 zł, przy czym mieliśmy jeszcze pozostawiony wybór czy chcemy zestaw za 130, 140 czy 150 zł. Ale żadnej klauzuli o tym, że ceny mogą ulec zmianie nie ma. Pytam dlatego, że mój teść od dwóch miesięcy mnie dręczy, żebym się o to dowiedział, bo on panikarz jest przekonany, ze nam cenę zmienią. Nie mam siły do niego. Przecież nie pójdę do kobiety i nie zadam pytania, czy podwyższa nam cenę? A jeśli tak, to co? Zostawię to moim rodzicom, jak będą szli podawać ilość gości, wtedy można coś negocjować, a nie teraz.
Stary 2009-07-01, 10:09   #2111
Marcia23
Raczkowanie

Cytat:
ślubują dopiero we wrześniu więc na razie ci nie powiem
ale o ile pamiętam to Waniliaania go zamówiła więc już wkrótce się dowiesz od niej
spoko hehe czyli my z Waniliaanią mamy ta samą salę i tego samego fotografa fajnie
Wg mnie też właściciel nie powinien się tłumaczyć kryzysem;/ ok, wszystko drożeje, ale skoro tak, to niech nasi pracodawcy tez nam zapłacą więcej z uwagi na kryzys;/ jakie to wszystko chore;/
Stary 2009-07-01, 10:26   #2112
mehja
Zakorzenienie

A my w sobotę robimy wieczór panieńsko-kawalerski połączony od razu z urodzinami mojego Tż-a bo ma akurat w sobotę. Zaprosiliśmy na razie 15 osób. Co byście zrobiły do jedzenia?
Stary 2009-07-01, 10:35   #2113
kasiuni_a
Wtajemniczenie

Aga pisałaś wczoraj, że robisz dietetyczną pizze i hamburgery. Mogłabyś podać przepis tu albo na maila

Mel B 14/14 +
kasiuni_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-01, 10:36   #2114
Marcia23
Raczkowanie

Dziewczyny wyszperałam w necie prognozy pogody do grudnia

Lipiec bardzo ciepły i burzowy

Lipiec pod względem opadów niewiele się będzie różnić o czerwca. Nadal spodziewamy się częstych przelotnych opadów pochodzenia burzowego, szczególnie popołudniami. Miesięczna suma opadów może więc przekroczyć normę wieloletnią. Temperatura będzie wyższa od tej notowanej w czerwcu i już nie będzie nam tak bardzo chłodno. Najczęściej na termometrach zobaczymy od 25 do 30 stopni. Możliwe są krótkotrwałe fale upałów z temperaturą do 35 stopni, głównie na zachodzie i południu kraju.

Sierpień gorący i słoneczny

W ostatnim miesiącu wakacji powróci niedostatek opadów, co może powodować pojawienie się suszy. Z powodu niewielkich ilości opadów będzie słonecznie, a na dodatek bardzo ciepło. Sierpień najprawdopodobniej będzie cieplejszy od lipca. Temperatura często będzie przekraczać 30 stopni, a więc będzie oscylować na poziomie nieco powyżej normy wieloletniej.

Wrzesień chłodny i deszczowy

Letnia pogoda szybko dobiegnie końca, dlatego też we wrześniu nie będziemy mogli delektować się wieloma gorącymi dniami. Pierwsze wyraźniejsze fale chłodów pojawią się już w pierwszej połowie miesiąca i będą im towarzyszyć częste, obfite opady deszczu, mogące podnosić poziom rzek i powodować podtopienia.

Październik ciepły i słoneczny

W październiku złota jesień powita nas cieplejszymi masami powietrza. Będziemy mogli liczyć na wiele słonecznych dni, zwłaszcza w pierwszej połowie miesiąca.

Listopad ciepły i wilgotny

Po słonecznym i suchym październiku pod względem temperatury listopad nie przyniesie większych zmian. Nadal średnia temperatura będzie oscylować na poziomie powyżej normy. Zwiększy się jednak suma opadów, która będzie większa niż w październiku. Miejscami listopad może się zapisać jako wilgotny.

Grudzień ciepły i wilgotny

Zima rozpocznie się ciepłymi masami powietrza, które o tej porze roku zawsze oznaczają bardzo dużą liczbę dni pochmurnych i mokrych. Docierające do nas wilgotne niże znad krajów basenu Morza Śródziemnego przynosić będą także silne wiatry. Pogoda niestety będzie sprzyjać przeziębieniu i grypie.
Stary 2009-07-01, 10:39   #2115
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

Mehja Sałatke Gyros-kebab, mniam mniam

---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

A my chemy jechac pdo namiot na weeknd w ten weekend jesli TZ wóci, a jesli nie teraz to w nastepny Oby tylko pogoda dopisała no i TZ wrócił, bo tak to sobie moge planowac.

Edytowane przez justys1358
Czas edycji: 2009-07-01 o 10:38 Powód: dopisek
Stary 2009-07-01, 10:54   #2116
azakowana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiuni_a Pokaż wiadomość
Aga pisałaś wczoraj, że robisz dietetyczną pizze i hamburgery. Mogłabyś podać przepis tu albo na maila
Kasiu nie ma sprawy ale dopiero w okolicach 18 bo nie mam przepisu na pizzę przy sobie.
A hamburgery:
Porcja dla jednej osoby:
dwie bułki razowe (mogą być grahamki)
100 g mięsa mielonego wołowego (może być wołowo-wieprzowe ale wtedy mniej - 80g)
cebula
czosnek
sałata
ogórek kiszony
1 łyżka białka jajka
1 łyżka bułki tartej
2 cienkie plasterki sera żółtego

mięso zagnieść z białkiem , wyciśniętym czosnkiem (ja na taka ilość mięsa daję 3 duże ząbki) i bułką tartą. Doprawić solą i pieprzem. Zrobić dwa cienkie placki - dość spore, bo mięso się kurczy przy smażeniu.Usmażyć na łyżce oliwy. W międzyczasie przekroić bułki, położyć na nich po plasterku sera i włożyć do piekarnika, żeby się przypiekły Wyjąć, ułożyć sałatę, mięso cebulę i plasterki ogórka kiszonego. pomiziać keczupem i złożyć.
Gotowe

Dziewczyny padła dzisiaj pierwsza ściana w "naszym" domu i komin jeden w łazience tez wyburzony.
Stary 2009-07-01, 11:01   #2117
Marcia23
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez justys1358 Pokaż wiadomość
Mehja Sałatke Gyros-kebab, mniam mniam

---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

A my chemy jechac pdo namiot na weeknd w ten weekend jesli TZ wóci, a jesli nie teraz to w nastepny Oby tylko pogoda dopisała no i TZ wrócił, bo tak to sobie moge planowac.
Tez polecam tą właśnie sałatke jak byłam na weselu w kwietniu tośmy ja obalali z prędkością światła więc jak najbardziej nadaje się na takie spotkanka myslę że właśnie sałatki bedą najardziej odpowiednie, poza tym można przygotować ze 2- 3 dania gorące, może jakiś barszczyk z pasztecikami czy coś w tym rodzaju, zupe gularzowąi jakieś fajne letnie kanapeczki- powinno wystarczyć, ho ho

Jejku ten namiot- świetna sprawa sama marzę o jakimś wolnym beztroskim weekendzie, posiedziałby człowiek nad wodą, powakacjował...
Stary 2009-07-01, 11:16   #2118
Ostrowczanka
Zakorzenienie

Cytat:
A my w sobotę robimy wieczór panieńsko-kawalerski połączony od razu z urodzinami mojego Tż-a bo ma akurat w sobotę. Zaprosiliśmy na razie 15 osób. Co byście zrobiły do jedzenia?
Ze dwie jakieś sałatki (np. proponowana kebabowa i np. makaronowa), do tego jakieś lekkie kanapeczki, jakieś chipsy, krakersy, duuuużo picia i można kupić jakieś duże lody (np. w Lidlu są pyszne Ballino, śmietankowe z bakaliami za niecałe 4 zł litr).

Wszystko można, co nie można - byle z cicha, i z ostrożna.
Ostrowczanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-01, 11:18   #2119
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

No własnie, tylko niewiem gdzie jechac.
Stary 2009-07-01, 11:20   #2120
mehja
Zakorzenienie

ta sałatka kebabowa to ta której przepis któraś z was podała na wątku ostrowieckim?
Stary 2009-07-01, 11:21   #2121
Igoolek
Rozeznanie

GG do Igoolek Send a message via Skype™ to Igoolek

Cytat:
Napisane przez azakowana Pokaż wiadomość
Dziewczyny padła dzisiaj pierwsza ściana w "naszym" domu i komin jeden w łazience tez wyburzony.

Gratulacje!! i NASZ bez cudzysłowu :P przyzwyczajaj się
Igoolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-01, 11:23   #2122
azakowana
Zakorzenienie

To ta kebabowa
Pyszna jest

Na TVN24 mówili o pogodzie. W Poznaniu zbliża się trąba powietrzna
Pogoda ma się stabilizować do weekendu - w weekend ma być ładna a po niedzieli ma z powrotem zacząć padać.
Stary 2009-07-01, 11:25   #2123
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
Pogoda ma się stabilizować do weekendu - w weekend ma być ładna a po niedzieli ma z powrotem zacząć padać.
nieee powiedz, że się nie sprawdzi
Stary 2009-07-01, 11:25   #2124
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

Cytat:
ta sałatka kebabowa to ta której przepis któraś z was podała na wątku ostrowieckim?
Tak, to ta, ale kazdy robi jak mu pasuje ja np.bez kukurydzy bo nie lubie a dodaje jajko do niej
Stary 2009-07-01, 11:28   #2125
azakowana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Igoolek Pokaż wiadomość
Gratulacje!! i NASZ bez cudzysłowu :P przyzwyczajaj się
Będę chyba tak pisała dopóki nie zacznę go urządzać A już szukam pomysłów, dekoracji wystrojów. Uwielbiam to Czuję się jak ryba w wodzie

Cytat:
nieee powiedz, że się nie sprawdzi
Ale to była prognoza tylko do środy
Stary 2009-07-01, 11:33   #2126
Igoolek
Rozeznanie

GG do Igoolek Send a message via Skype™ to Igoolek

Cytat:
Będę chyba tak pisała dopóki nie zacznę go urządzać A już szukam pomysłów, dekoracji wystrojów. Uwielbiam to Czuję się jak ryba w wodzie

Grunt to pozytywne nastawienie szczerze Ci zazdroszczę tego planowania wybierania itd już się nie mogę doczekać swojego mieszkanka o domu nie mówiąc
Igoolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-01, 12:01   #2127
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
B

uf

jakbyście słyszały jakąś prognozę na 11 lipca to piszcie
Stary 2009-07-01, 12:07   #2128
Ostrowczanka
Zakorzenienie

Nie wiem czy to Cię pocieszy:
http://www.twojapogoda.pl/16dni.htm

Wszystko można, co nie można - byle z cicha, i z ostrożna.
Ostrowczanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-01, 12:10   #2129
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Cytat:
Napisane przez kasiuni_a Pokaż wiadomość
My też mamy Czarneckiego, zdjęcia robi ciekawe i bardzo odpowiada mi jego podejście Musimy się w najbliższym czasie odezwać do niego czy nas jeszcze pamięta
A o co chodzi z tymi zdjęciami po 5 i po 7 zł? Bo ja nic takiego nie pamiętam z rozmowy z nim
Kamerzyste wzięliście tego którego on proponował?
pytaliśmy się mniej więcej ile wyniesie koszt za zdjęcia i coś takiego nam powiedział ale to podobno taki szacunkowy w zależności od tego ile będziemy mieć zdjęć, jak się z nim skontaktujecie to zapytaj go dokładnie o to. Kamerzystę też mamy od niego. A słyszałaś coś o nich??

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Cytat:
z tego co wiem to ten zespół już nie istnieje. Też się nad nimi zastanawialiśmy no ale niestety.
Stary 2009-07-01, 12:14   #2130
veroeve
Rozeznanie

Cytat:
z tego co wiem to ten zespół już nie istnieje. Też się nad nimi zastanawialiśmy no ale niestety.

Nawet mnie nie strasz, mam z nimi podpisana umowę. Ale i tak miałam do nich napisać i umówić się co do szczegółów.

Właśnie do nich dzwoniłam i wydaję się być wszystko ok. Może myślałaś o jakimś innym zespole? Ci są bardzo młodzi i raczej dopiero zaczynają swoją działalność niż kończą

Edytowane przez veroeve
Czas edycji: 2009-07-01 o 12:22
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości