|
|
#2462 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostrowieckie Panny Młode cz.III
Cicho dzis jakos
|
|
|
|
#2463 |
|
Zakorzenienie
|
wrzucam wam fotkę mojej dekoracji domu. nie wyszla tak jak miala byc bo robiona w pospiechu (1,5h przed slubem)
|
|
|
|
#2464 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tez ładna jest
|
|
|
|
#2465 |
|
Zakorzenienie
|
Ania - bardzo ładnie
. Tu są fotki, na których jako-tako widać naszą dekorację. Sorki za jakość, ale to są screeny z filmu.
|
|
#2466 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki
ale taka nie bardzo ta moja dekoracja za to u ciebie ostrowczanko super to wyszlo |
|
|
|
#2467 |
|
Zakorzenienie
|
Rzeczywiscie, zawsze jakas inna, bo przewaznie to sa balony.
|
|
|
|
#2468 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję, muszę podkreślić, że największą zaletą tej dekoracji jest to, że robi się ją błyskawicznie - po prostu rozkładasz girlandy i już. No a wadą - że nie przetrwają na deszczu, bo to bibułka.
|
|
#2469 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przypomnialo mi sie, ze ktoras z was pisala kiedys ze nie chce wiejskiego stolu. U nas cieszyl sie najwieksza popularnoscia on i na nim bimber, bo raczej goscie ich nie znali. Wiec to naprawde dobry pomysl
Edytowane przez waniliaania2009 Czas edycji: 2009-07-07 o 10:22 |
|
|
|
|
#2470 |
|
Zakorzenienie
|
To ja Aniu pisałam. ja go nie chcialam bo wg mnie nie pasuje to do wystroju Pałacu, my za to mielismy fontanne czekolady i stolik z róznymi alkoholami wiec goscie tez byli zadowoleni
|
|
|
|
#2471 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu a ile płaciłas za fonntane czekoladowa?
|
|
|
|
#2472 |
|
Zakorzenienie
|
o ile dobrze pamietam to 600 zł w hece za fontanne + ciasta + tort + ciasta zapakowane dla gości wyszło 1200 zł. a fontanne naprawde polecam pyyyyycha
IGOOLEK wszystkiego najlepszego
AR (D) Edytowane przez aniaa22 Czas edycji: 2009-07-07 o 10:56 |
|
|
|
#2473 |
|
Zakorzenienie
|
Uwielbiam czekolade
Mogłabym ja jesc na okrągło
|
|
|
|
#2474 |
|
Zakorzenienie
|
ja naprawdę szczerze polecam (chociaz TŻ oczywiscie sie upackal
) mielismy do niej ciasteczka i owoce. najlepsze byly truskawki
|
|
|
|
#2475 |
|
Zakorzenienie
|
Mmm, pycha.
Znajac mojego TZta tez by sie uciapciał tym
|
|
|
|
#2476 |
|
Wtajemniczenie
|
Igoolek sto lat i wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
![]() Buuu zrobiłam sobie wczoraj tipsy żelowe w polecanej babki w salonie w Kielcach i nie wyszły za specjalne. Można chyba nawet powiedzieć że brzydkie chodzi głównie o kształt i grubość. Dobrze że spróbowałam u niej teraz bo jakbym poszła prosto przed ślubem to
|
|
|
|
#2477 |
|
Raczkowanie
|
Waniliaania bardzo ładnie wyglądałaś!!!!
My też myślimy o tej fontannie, ale ma być i stół wiejski z bimbrem i barman z drinkami i obawiamy się czy to już nie będzie za dużo tego wszystkiego. Mam wrażenie, że ludzie nie zdążą z tego wszystkiego skorzystać
Syneczek Edytowane przez przeddzidzie Czas edycji: 2009-07-07 o 11:36 |
|
|
|
#2478 |
|
Zakorzenienie
|
przeddzidzie no moze byc za duzo. my tez myslelismy o barmanie ale jakos czasu nam zabraklo zeby zalatwic i stanelo na tym stoliku z alkoholami
|
|
|
|
#2480 |
|
Zakorzenienie
|
U nas stoliczka z alkoholem na pewno nie bedzie, wiec stoł wiejski z bimberkiem i fontanna moze byc
No zobaczymy co na to TZ, no i jak bedzie z budzetm. Ciekawe ile kosztuje w Ziemianskiej wynajacie takiej fonnatny.
|
|
|
|
#2481 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny
Dziekuje Wam bardzo Aniu i Ostrowczanko![]() obie dekoracje są oryginalne i taaakie śliczne ![]() Jeśli chodzi o stół wiejski, ja się właśnie zastanawiam nad nim... w pierwszych planach miało go nie być, bo tak się składa, że większość rodzinki mieszka na wsiach, więc to byłoby jak zwożenie drzewa do lasu...jak myslicie? ale z drugiej strony, byłam na kilku weselach gdzie stół wiejski cieszył sie nieskrywaną popularnością i wzięciem i...zastanawiam się nad tym poważnie...Igoolek wszystkiego najlepszego z okazji urodzin ![]() ![]() ![]() Mehja, wiem że to nic nie da jak Ci powiem żebys sie tak nie denerwowała, bo pewnie sama przejdę przez ten stres i nieprzespane noce ale napewno wszystko będzie dobrze jeszcze kilka dni i TEN DZIEŃ, najpiekniejszy w życiu będę trzymała mocno kciuki ani sie obejrzysz, a będziesz wracała do tych postów "przed", poczytasz o tym jak sie bałaś, jak Cie uspokajałyśmy wtedy nadejdą nowe posty- z gratulacjami i zaczniesz nowe, napewno lepsze życie, bo u boku osoby, dla której chcesz je do końca poświęcić
Edytowane przez Marcia23 Czas edycji: 2009-07-07 o 13:00 |
|
|
|
#2482 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy
już się mniej stresuje Waniliaania tak myslałam, że ze stresu Ja też pisałam że nie chcę stołu wiejskiego ale to nam odradziła nawet sama właścicielka lokalu. Powiedziała, że na stołach jest tyle mięs pieczonych, wędlin i kiełbas że goście nie są w stanie zjeść tego wszystkiego i kiedyś jak zrobili stół wiejski to pozostał nietknięty. Igoolek również dołączam się do urodzinowych życzeń, wszystkiego naj naj A ja nie wiem kiedy zdążę udekorować klatkę, w sobotę raczej nie będzie na to czasu a w piątek, balony padną do soboty do 17
|
|
|
|
#2483 |
|
Zakorzenienie
|
mehja ja wszystko przygotowalam w piatek tak zeby w sobote tylko powiesic i to byl blad. okazalo sie ze porecze na klatce TŻ maja rozna dlugosc i w sobote wogole nie mogli sobie poradzic z tym tiulem
![]() na mojej siostry wesele robilam dekoracje z balonow i wszystkie prygotowalam w piatek a w sobote tylko je powiesilismy. byly schowane w garazu i nic im sie nie stalo. |
|
|
|
#2484 |
|
Zakorzenienie
|
To poproś kogoś z rodzinki - rodzeństwo, albo kuzyna.
|
|
#2485 |
|
Zakorzenienie
|
A moze masz jakiegos mezczyzne który by CI pomogł? No bo faceci w takim dniu nie musze az tyle poswiecic czasu na strojenie sie
|
|
|
|
#2486 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję kochane za życzonka
Magiczne 21. przekroczone i teraz to tylko z górki A już za 2 tygodnie zacznie mi ubywać roku do ślubu... Boże jaka jestem szczęśliwa Mehja denerwuj się ile się da bo to stres który będziesz wspominała ze łzami w oczach moje Kochanie zawsze mi powtarza że życie trzeba pochłaniać z całą jego i intensywnością więc pochłaniaj w potem śmiej się z tego bo wszystko będzie przepięknie Fajnie że Wasz synek będzie widział ślub rodziców dla Niego to pewnie tez wielkie przeżycie będzie
|
|
|
|
#2487 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() niektórzy przekroczyli już magiczne ćwierćwiecze i wszytko jeszcze przed nimi (chyba )
|
|
|
|
|
#2488 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie kasiunia ma racje
igoolek to co ty powiesz za 5 latek jak bedziesz w moim wieku he he
|
|
|
|
#2489 |
|
Zakorzenienie
|
O Igoolek w wieku mojej siostry jestes
|
|
|
|
#2490 |
|
Zakorzenienie
|
eh jeszcze godzinka i zmykam robic paznokcie. fotografowie juz w gdansku i jutro sie mamy spotkac zeby wszystko obgadac. ale jestem ciekawa jak wyjda te fotki... no i czy bedzie pogoda
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:52.

Ale my tu za ciebie wszystkie trzymamy kciuki więc musi być OK!!!!

się razem od
....

Mogłabym ja jesc na okrągło

ale z drugiej strony, byłam na kilku weselach gdzie stół wiejski cieszył sie nieskrywaną popularnością i wzięciem i...zastanawiam się nad tym poważnie...
ani sie obejrzysz, a będziesz wracała do tych postów "przed", poczytasz o tym jak sie bałaś, jak Cie uspokajałyśmy