|
|
#2431 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostrowieckie Panny Młode cz.III
Waniliania czy Edyta Menducka(Siwiec) to Twoja jakas rodzina czy kolezanka? Bawiłas sie u niej na weselu?
|
|
|
|
#2432 |
|
Zakorzenienie
|
Płatki róż można też sypać z koszyczka.
|
|
#2433 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zaraz zbieram sie i ide do domu
![]()
Edytowane przez justys1358 Czas edycji: 2009-07-06 o 15:48 Powód: dopisek |
|
|
|
#2434 |
|
Zadomowienie
|
Igoolek dokładnie 4.300 kosztowała rok temu. Nawet za 3000 bym jej nie klupiła-niepotrzebna strata kasy.
waniliaania2009 wyglądaliście extra. Suknia przepiekna. Oooo i pogoda też mehja wcale nie jest tak źle z pogodą. A nawet jak by było 2 stopnie mniej to nie utopiła byś sie w upale. U mojej siostry przed mszą było 33 w cieniu. Ugotowała się nam mineralna w samochodzie...... a ona i jej mąż ... prawie z nich kapało (dosłownie). Atena28 Oj leci ten czas..... piszesz o nazwiski... mi zajmie sporo czasu nim napisze swoje pełne imię i naswisko. Dosyć długie i jedno i drugie
|
|
|
|
#2435 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny
jestem i ja w końcu u nas w domu wielkie sprzątanie mama juz zaczęła miesiąc przed więc musiałam pomagać w międzyczasie ustalamy, jak mogłbyśmy udekorować dom bo oczywiście ja z mamą będę dekorować- tej przyjemności nam nikt nie odbierze tak nawiasem mówiąc, pamiętam jak wklejałyście propozycje dekoracji schodów itd, a może natknęłyście się na dekoracje domków jednorodzinnych? bardzo bym prosiła jak by co![]() Waniliania wyglądałaś cudnie sukienka bajeczna, fryzurka, biżuteria ajjjj no pięknie gratuluję zasilenia grupy mężatek ![]() czekam na szczegółową relację z Przystani dziś tam dzowniłam, w czwartek jadziem z TŻem, z rodzicami i teściami ustalić menu![]() Azakowana wiesz gdzie dmuchać nasze osiedle (tzn moje i Twoje "stare") tonie w słońcu Edytowane przez Marcia23 Czas edycji: 2009-07-06 o 16:30 |
|
|
|
#2436 |
|
Zadomowienie
|
Marcia23 dołanczam sie do apelu o pomysły na dekorację domków jednorodzinnych. Przyznam,że nic prawie na necie nie znalazłam
a też nie mam pomysłu.
|
|
|
|
#2437 |
|
Zakorzenienie
|
Ja udekorowałam płot - takimi girlandami biało-bordowymi ( nasze były w kształcie serduszek i wachlarzy), kokardkami w tym kolorze i balonikami. Miało być "bogato" i tak wyglądało.
|
|
#2438 |
|
Zadomowienie
|
....zaraz sie delikatnie zdenerwuje i jak kopne ten komputer........
net mi nie chce chodzić, ale juz niedługo.... i zmi9eniam ten szajs na 4 mega ha![]() Ostrowczanka fajna sprawa. Nie bardzo chce balony. Znajoma miała na płocie takie fajne duże kokardy z siatki(najcześciej sa dekorowane nią kwiaty w doniczkach, moża w 1001 drobiazgów dostać na metry). |
|
|
|
#2439 |
|
Zakorzenienie
|
A mi dzis wyjatkowo szybko chodzi internet
|
|
|
|
#2440 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Michel82 więc może pomyślcie o poczcie Cytat:
Cytat:
![]() ooo też fajny pomysł dzięki dziewczyny Cytat:
Byliśmy dziś w Venus ustalić menu itp. Dania są apetyczne i pomysłowe. Będzie zupa w kociołkach z chleba, ryba w sosie cytrynowym, jajka z kawiorem i łososiem i wiele pyszności których pewnie nie spróbuje z tego stresu. Ale potem zabieramy do domu to co zostało więc na drugi dzień na spokojnie sobie zjem
|
||||
|
|
|
#2441 |
|
Zakorzenienie
|
A no własnie, na własnym weselu nie mozna zbyt duzo zjesc bo nie ma czasu, dopiero na poprawinach jest jakas szansa.
|
|
|
|
#2442 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
powiem szczerze że jak dotąd, nie spotkałam się z tego typu dekoracją wszędzie albo same balony, albo ewentualnie łączone z kwiatami...kurcze u mnie problem polega na tym że mieszkam na rogu ulicy;/ ale chyba nie będzie lipy jak nie ubiorę całego ogrodzenia potrzebowałabym dużo materiałów, czasu a z tym może być problem, trzeba sie z tym liczyć;/ no ale jakieś pomysły już są Dzięki Ostrowczanko nie masz może przypadkiem jakichś fotek swojej dekoracji? Obiecuję że nie zerżnę tak tylko bym podpatrzyła bo kombinuje jeszcze tylko sposób przybrania...nie mam ani schodków przed wejściem, ani jakichś słupków czy czegoś w tym stylu co możnaby przybrać...no nic...trzeba ruszyć wyobraźnią![]() Wróciliśmy właśnie rozmowy indywidualnej z księdzem. Tak sie bałam a w końcu było całkiem miło poza ważnymi zadaniami jakie ma przed sobą małżeństwo, jeszcze nam szczegółowo opowiedział przebieg ślubu w kościele...jejku mówię Wam, nie mogę się doczekać wyobraziłam sobie wszystko...będzie tak pięknie![]()
|
|
|
|
|
#2443 |
|
Zakorzenienie
|
Na pewno bedzie pieknie
|
|
|
|
#2444 |
|
Zadomowienie
|
Pewnie na weselu wszystko bedzie mi smakowało tak samo. Czy to śledzik, czy szyneczka
|
|
|
|
#2445 |
|
Zakorzenienie
|
A jak sie wypije troszke, to ogolnie swiat lepiej wyglada i wszystko lepiej smakuje
|
|
|
|
#2446 |
|
Zadomowienie
|
justys1358 dokładnie, a potem czasami są ...kolorowe jarmarki....
Na szczeście nigdy mi sie to nie zdarzyło.
|
|
|
|
#2447 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie fotek nie mam, jest kilka ale na niej stoją auta przed domem i nie widać jej prawie wcale.
|
|
#2448 |
|
Zakorzenienie
|
No to ja powoli zmywam sie
Ide szykowac sie spac, no i zaraz TZ ma zadzwonic
|
|
|
|
#2449 |
|
Zakorzenienie
|
Waniliaania Pięknie wyglądałaś, wszystko idealnie dobrane a suknia na Tobie 1000 razy lepiej wyglądała niż na modelkach
![]() Mehja I chyba ja też zmienię kwiaciarnię bo w końcu to kolosalna różnica między jednym a drugim bukietem, a kwiaciarnia nie powinna sobie naliczać takich kosztów dlatego że to bukiet ślubny ale zobaczę ile krzyknie mi razem za wszystko i wtedy zdecyduję. No to impreza sie udała i prezenciki fajne dostaliście ![]() Odebraliśmy obrączki i wogóle nie wyobrażam sobie nosić jej na serdecznym palcu po prostu mnie razi tak krzywo leży. Powiem Wam, że ja nawet nie czuje że mój ślub się zbliża wielkimi krokami a ja jeszcze tych cholernych butów nie mam |
|
|
|
#2450 |
|
Wtajemniczenie
|
na weselu nie bylam. Ale znam ja dobrze bo razem chodzilysmy do podstawowki, i sie dobrze kolegowalysmy.
Edytowane przez waniliaania2009 Czas edycji: 2009-07-06 o 21:32 |
|
|
|
#2451 |
|
Zadomowienie
|
Lecę lulu dziewczynki, do jutra
|
|
|
|
#2452 |
|
Wtajemniczenie
|
A my juz jestesmy w Krakowie..... Pelni wrazen, tyle sie czekalo na ten dzien ale naprawde bylo warto! Po prostu nie da sie opisac
![]() Elsi- ja czesalam sie tam za Lysica u Marty i czesala mnie Marta. Fryzura trzymala sie super, nawet ja mialam na drugi dzien na sesji... dopiero dzis ja rozczesalam, a by sie dalej trzymala ![]() Bukiet robilam w Waskiej Uliczce i jestem bardzo zadowolona jak robia. Makijaz u pani Gabrysi- wyszedl extra wiec bardzo polecam ![]() Z Przystani jestem bardzo zadowolona. Bylo cieplutko wiec goscie mogli wychodzic przed budynek. Mi osobiscie jedzenie bardzo smakowalo i jestem bardzo pozytywnie nastawiona. Orkiestre mielismy bardzo fajna. Zespol MARKET z okolic Kielc, bardzo polecam.. ![]() Oj to byl cudny dzien...tak szybko zlecial i pozostaly wspomnienia, niezapomniane do konca zycia. |
|
|
|
#2453 |
|
Zakorzenienie
|
Waniliaania to super że wszystko się udało i zadowoleni jesteście
a nazwisko męża świetnie się razem z Twoim panieńskim komponuje.
|
|
|
|
#2454 |
|
Zakorzenienie
|
Waniliaania nie mogę uwierzyc, że jesteś już jakby to powiedzieć "po drugiej stronie", dopiero pare dni temu pisałaś że się stresujesz brrr a tu już po wszystkim. Pewnie ja za tydzień będę wam tu pisała relację i wspominała jak się bałam.
Bardzo się cieszymy że wszystko wam się udało tak jak chceliście. Powiedz mi czy w końcu mieliście te termosy-zaparzarki? Bo pamiętam że ci się nie podobały. ooo zapomniałam napisać o tym nazwisku. Mi też się podoba, tak ładnie razem się komponują. Edytowane przez mehja Czas edycji: 2009-07-06 o 21:52 |
|
|
|
#2455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do dekoracji to ja miałam zrobioną własnoręcznie - to znaczy z mamą![]() Zrobiłyśmy takie fale z żółto zielonego materiału a na przęsłach ogrodzenia zrobiłyśmy takie śliczne bukieciki wiszące z białych kwiatów z zieleniną Kurcze szkoda, ze nie mam zdjęcia bo bym Ci pokazała. Ale poszukam w swoich zasobach i jak znajdę to wrzucę parę propozycji![]() Z papieru do drukarki albo z takich serwetek papierowych z ażurowymi brzegami. Można zwinąć papier do drukarki w rożek skleić i przewiązać wstążeczką Super to wygląda i zrobienie takich rożków nie zajmuje dużo czasu
|
|
#2456 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzieńdoberek, widzę że jestem dzisiaj pierwsza
|
#2457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2458 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Całą noc śnił mi się ślub, Tż-owi od wczoraj tak się śni. Nie mogę mysleć o niczym innym. Wszyscy się teraz pytają jak się czuję itp. Nie wiem dziewczyny jak wy to zrobiłyście (pytanie do mężatek), że na zdjęciach ze ślubu, kościoła i sali jesteście takie spokojne i uśmiechnięte. Skąd wam się wziął taki spokój. ![]() Wczoraj tak się denerwowałam, że bolał mnie brzuch i głowa. Ratunku! Elsi jak ci w kwiaciarni wycenią twój zestaw to napisz bo jestem bardzo ciekawa. Kiedy tam idziesz? Edytowane przez mehja Czas edycji: 2009-07-07 o 08:05 |
|
|
|
#2459 |
|
Zakorzenienie
|
no własnie ja sie caly czas zastanawiam czy ze mna jest cos nie tak bo ja sie wogole nie denerwowalam ani przed slubem a w ten dzien to juz wogole. TŻ to nawet sie spytal czy ja to cos bralam albo wypilam ze taka jestem spokojna
|
|
|
|
#2460 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie sie sniły suknie slubne, ze cała waska uliczka była z salonami ślubnymi i do kazdego wchodzilam i ogladałam te suknie.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:06.

się razem od
....

jestem i ja
czekam na szczegółową relację z Przystani
a też nie mam pomysłu.

net mi nie chce chodzić, ale juz niedługo.... i zmi9eniam ten szajs na 4 mega ha

potrzebowałabym dużo materiałów, czasu a z tym może być problem, trzeba sie z tym liczyć;/ no ale jakieś pomysły już są
nie masz może przypadkiem jakichś fotek swojej dekoracji? Obiecuję że nie zerżnę