![]() |
#541 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jakie macie kompleksy ? :>
Hej , ja tez mam kompleksy
1. nos - za dlugi 2.krotkie nogi - mam 160 cm ( wzrostu oczywiscie a nie nogi ) hehe 3. cera 4. chce rzucic palenie !!! 5.lenistwo i to tyle z tych najwazniejszych |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#542 |
Wtajemniczenie
|
ja to mam wielki nochal
![]() ![]() i przez to nie za dobrze wyglądam w kitce z profilu ale z drugiej strony dobrze mi w spiętych włosach tylko wtedy gdy ktoś patrzy na mnie od przodu...aa masakra chciałabym miec te 160cm... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#543 |
Raczkowanie
|
![]()
Pozbylam sie kompleksow, chociaz przyznaje sie kiedys mialam (przez to, ze nie jestem w pelni zdrowa
![]() ![]() ![]()
![]() |
#544 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
oj jejku !!! hihihi może jak czytasz swoje posty to nie jestes swiadoma co w nich napisalas i jak to wyglada od zewnatrz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Morena mia, siete son los pecados cometidos, suman ocho conmigo, nueve los que te cobro, mas de diez he sentido y por mi parte, sobra darte lo que me das, damelo... damelo bien, lo pongo aqui, lo pongo a quien |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#545 |
Przyczajenie
|
Ja bym chciała byc troszke bardziej pewna siebie i mniej leniwa
![]() A z wyglądu to troszkę przeszkadza mi moja cera i to, ze mam duuużo pieprzyków,staram sie tym nie przejmowac, ale czasem to ciężkie i nie wiem, jak mam przestać o tym myśleć ![]() Ale za to kocham moje oczka i uśmiech i tak ogólnie nawet siebie lubię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#546 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#547 |
Raczkowanie
|
ja jestem całą górą kompleksów:
1) kompleks główny - za duży brzuch i wogóle za dużo tłuszczyku (staram się z tym walczyć) 2) brzydka cera (też walczę) 3) 75A (nie można z tym walczyć) 4) jąkanie się ( prawie to opanowałam ale zdarza mi się czasem) 5) może to nie jest kompleks ale jestem ogólnie smutna, nie uśmiecham się dużo, jestem typem dołownika. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#548 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#549 |
Raczkowanie
|
hmm ja to wogogle jestem jednym wielkim kompleksem ale przedewszystkim
1 za maly biust 2 odstajacy brzuszek 3 male oczy najgorsze z eto sa rzeczy ktorych wiem z enie poprawie raczej bo ad1. piersi raczje mi nie urosna, a implantow nie chce. ad2. nawte jelsi strace duza ilosc tkanki tluszczowej z tylka, rak, a nawte brzuch to on i tka ostaje, potencjalnie tluszczyku malutko a on odstaje, ale czytalam gdzies ze mozna meic taka budowe czy cos, pozatym moze poradzilabym sobie z tym jakbym zaczela duzo cwiczyc ale ja nie chce miec miesni!! ad.3 male oczy mam i tyle, nie wiem co bym musiala zorbci zeby meic naturalnie wieksze, chyba sie nie da, oparacji jak juz mowilam raczje nie uznaje zreszta nie wiem czy sie da.. z pozostalymi kompleksami jakos sobie radz ![]() ![]()
![]() |
#550 |
Raczkowanie
|
Ja to chyba z was mam najwięcej kompleksów...
![]() 1. Dłonie (duże i niekobiece :|) 2. Stopy i także dłonie ( chodzi o to ze mam dużo widocznych żył) 3. Maly i pryszczaty tyłek (nie wiem czemu te krostki ciągle wyskakują ;() 4. Piersi ( okropny kształt !! "szczurze mordki" czy cos takiego ;(( ) 5. Pipka ( mam tzw. "motylek" to jest straszne !!! ) 6. Nogi (strasznie chłopskie-zero kobiecości a jeszcze te kolana... OMG) 7. Paznokcie ( są poniszczone bo strasznie obgryzam skórki wogól nich) 8. Barki ;((( ( są szerokie i to moj najwiekszy kompeks przez to nie moge nosic bluzeczek na ramiączkach ehh ;(( ) 9. Włosy (szybko się przetłuszczają) 10. Żylak ( mam go na prawej łydce ![]() 11. Zęby.. (nawet białe ale krzywe i to jeden takiodstający ehh... ) To CHYBA wzystko... widzicie ile tego jest..ehh ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#551 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#552 |
Raczkowanie
|
" a coz to jest ten motylek??
![]() hmm no coż... Troszkę wstydzę się o tym pisać ale oki. Motylki nazywami wargi mniejsze które tak naprawdę nie są mniejsze:P Ja to źle wytłumacze więc prześle Ci link :P http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=556190 Tu jest wszystko o tym.. ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#553 |
Przyczajenie
|
ja mam kompleks : uwazam ze mam chude lub krzywe nogi bo nie laczy mi sie w lydkach ;( to jest najwiekszy problem wyjez sa moje fotki pomozcie mi bo nie wiem czy moge chodzic w spodiczkach mini i krotkich spodenkach
;( |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#554 |
Przyczajenie
|
a mnie chyba z wiekszości wyleczyl moj mezczyzna,natomiast nie ze wszytskich(byloby za dobrze) nadal uwazam ze mam zbyt okragla"paczusiowata" lub tez "chomiczkowata" twarz,troszke za duzy brzuszek i moze troche za male piersi,ale wlasnie majac kolezanki z naprawde duzymi piersiami E! dziekuje ze mam B,bo wiem ze one maja prawdziwy problem,a okragla buzie rekompensuje mi maly nosek,duze oczy i delikatne usteczka;uwazam ze powinnysmy szukac zawsze tych ladniejszych czesci swojego ciala,a ze slabszymi walczyc,kazda z Nas jest na swoj sposob sliczna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#555 |
Rozeznanie
|
No to ja też się dołączę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#556 |
Rozeznanie
|
To i ja się dołączam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#557 |
Rozeznanie
|
dziewczyny! ja tez mam kompleksy, czasem wydaje sie sobie okropna, czasem nie jest najgorzej, zastanawiam sie czy gdybym byla naprawde ladna to wszystko byloby idealne? popatrzecie ile jest pieknych aktorek, modelek itp i co? czy kazda jest szczesliwa, czy ma takie idealne zycie? mysle,ze tez wiele razy cierpiala z milosci i nie tylko, tak samo rozejrzyjcie sie , na pewno znacie jakies pieknosci ktore mimo swojej urody wcale nie sa szczesliwe, nie moga znaleźć drugiej polowki
tak wiec zastanowmy sie czy nasze zycie tak bardzo by sie zmienilo gdyby nasz nos byl prosty a biust wiekszy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#558 |
Zakorzenienie
|
Ostatni wielki kompleks:
-tradzik na plecach i ramionach-okropnosc-nienawidze na siebie patrzec w lustrze-rano w lazience specjalnie zaparowuje lustro zeby nie widziec swego ciala w lustzre-pozatym-zawsze kupuje bluzki zakrywajace mi ramiona i plecy,nie nosze sukienek-chyba ze na specjalne okazje i zawsze zakladam zakiet.Nic nie pomaga....czasami tradzik schodzi nawet do okolicy lokci... No i jeszce problematyczna cera -bardzo wrazliwa-no ale z tym da sie walczyc-minimalizm kosmetyczny i da sie zyc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#559 |
Zakorzenienie
|
jestem jednym wielkim chodzacym kompleksem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#560 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() mój największy kompleks... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#561 |
Zakorzenienie
|
oj to widzę, że nie tylko ja mam kompleks cery
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#562 |
Zakorzenienie
|
Oj coś by się zebrało heh
![]() 1. mam okropną cerę, jest bardzo wrażliwa, czesto czerwona i nadmiernie się świeci 2. żółte zęby ![]() 3. jestem brunetką więc, moje owlosienie na rękach jest dosyć widoczne 4. spiczasty nos 5. małe oczy 6. jakaś ta moja skóra na ciele jest szorstka 7. to czego nie lubię najbardziej..... pryszcze na plecach.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#563 |
Raczkowanie
|
tez sie dolacze
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#564 |
Zakorzenienie
|
więc:
jak dla mnie mam za grube uda za wysoka żyrafa jestem(1.80cm..) okropna cera |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#565 |
Zadomowienie
|
Hmmmm no moim kompleksem nr 1 jest właśnie cera!
A raczej ta masakra co się cerą zowie... Niestety liczne przebarwienia i masa blizn i dziurek po trądziku robią swoje.... Najgorsze jest to że uwielbiam jak ktoś mi robi zdjęcia, lubie patrzeć na siebie w sztucznym świetle - jednym słowem naprawde nie mam nic do zarzucenia swoim rysom twarzy - podobają mi sie! Ale cera... spędza sen z powiek.. wystarczy że popatrze na siebie bez podkładu w świetle dziennym to idzie się załamać w trybie natychmiastowym ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#566 |
mała księżniczka
|
kocham siebie taka jaką jestem... ale nie zawsze tak było...
nauczyłam się akceptowac swoje ciało.. z którego nie byłam dumna... w sumie nie wiem dlaczego... Ale teraz jestem inna osobą... jelsi chodzi o moją naturę to wiem, że niektórym przeszkadza mój gwałtowny temperament. ale moje słonko kocham mnie za to.. a zfizyczności??... jakbym miała okazje na operacje plastyczną... nie wzięłabym w niej udziału ![]()
![]() |
![]() |
#567 |
Raczkowanie
|
A więc ja trochę tych kompleksów mam ;/ :
1. Jestem za gruba, przy 181 cm ważę aż 89kg ;/ Chociaż i tak schudłam 13 kg ![]() z Tym ze jestem za gruba wiąże sie oczywiście to że mam za duży brzuch, pupę i nogi ;/ wrrr ... Chociaż mojemu chłopakowi podobam sie taka jaka jestem. 2. Mam krzywe troche ząbQi, tzw kły ... nie stac mnie na apart na zęby ;/ wrr a inaczej tego sie nie da skorygowac ;/ 3. Mam duzy nos, tzn tak troche jak "swinQa" tak bym go troche porównała. 4. Następny problem to piersi.Przed schudnięciem miałam miseczkę pełną B a teraz mam coś pomiędzy 'A' a 'B' ;/ Ciezko czasami dopasowac staniQ ;/ 5. Mam niepełne i troszQe niewyrazne kontury ust. Chociaz to mozna w miare skorygowac kosmetykami, ale denerwuje mnie ;/ Nio to moja lista jak dla mnie jest dluga ;/ Ahh te glupie kompleksy ;/ Pozdrawiam ![]()
![]() |
#568 |
Raczkowanie
|
Mam żółte zęby
![]()
![]() |
#569 |
Raczkowanie
|
1. Zbyt jasna cera.
2. Tłuste uda, pośladki i biodra. 3. Obrzydliwa, blada cera. 4. Kilka blizn na buzi. edit: zapomniałam jeszcze 5. zbyt mały biust 6. podkówki pod oczami
"Szaro- nieśmiały dzień. Ferment myśli i ciała we mgle..." Edytowane przez poziomkaaa Czas edycji: 2007-06-04 o 16:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#570 |
Raczkowanie
|
1. Zbyt dużo tkanki tłuszczowej na brzuszku udach i pośladkach.
![]() 2. Jasna cera 3. Dołki pod oczami ![]() 4. Okrągła twarz 5. Nie podoba mi się moja figura :/ ![]() 6. Małe piersi 7. Rozstępy 8 Paznokcie u nóg. ![]() A moim największym kompleksem jest chyba to ,że wydaje mi się ,że jestem najgorsza i beznadziejna. Czasami mam wrażenie ,że wiele osób tak myśli...z moim chłopakiem na czele :/ ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:22.