![]() |
#91 |
Zadomowienie
|
Dot.: Jakie macie kompleksy ? :>
nie wiem czemu ale wiekszosc kobiet chce miec wiekszy biust?
ja ogolnie uwazam ze moglbym nabrac troche masy miesniowej bo slabizna jestem jak sie ostatnio na uczelni okazuje ![]()
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
ojj wzasadzie to nie podoba mi sie moj nos za duzy choc ostatnio chyba sie przekonuje,i uwazam ze moje usta sa za wsakie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
te Twoje 3 treningi koszykowki plus dodatkowo mecze, dwie plywalnie , gimnastyka i dwa treningi siatkowki tygodniowo to nic!!! opieprzasz sie niesamowicie!! wiesz, ja to bym bardzo chciala zebys byl tak napakowany, zebys nie mogl zgiac reki zeby komorke do ucha przylozyc.... oh.... ![]() Edytowane przez nekome Czas edycji: 2005-11-07 o 18:46 Powód: literowka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Rozeznanie
|
heh... z wyglądu nie lubię swoich cienkich włosków (chociaż czasami są ładne nawet, czasami...) i chudości czasem, a z charakteru - nienawidzę swojej nieśmiałości, braku spontaniczności i ciągłego myślenia "bo co inni pomyślą".
Ze wszystkich rzeczy, które kiedykolwiek utraciła, najbardziej żal jej było rozumu... Gdzieśtam czeka na nią Książe w lazurowoniebieskich kalesonach... kiedyś ją znajdzie. Bo ona nie szuka. Nie teraz. Nie... nie teraz... She walks on the boulevard of broken dreams. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Wtajemniczenie
|
To ja tak nie czytając żadnych wypowiedi powiem że mam duży biust
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
bardzo nie lubie swojego nosa
![]() ![]()
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Moze nie bede sie skupiac na wygladzie, bo tyle tego, ze ksiazke mozna by napisac
![]() ![]() ![]() A co do charakteru, to tez troche tego jest. Przede wszystkim nie znosze mojej niesmialosci ![]() ![]() ![]() ![]() Aha i jeszcze nie umiem wymawiac "ü" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
jestem jedym wielkim kompleksem...
moglabym wyliczac bez konca... poczawszy od charakteru po wyglad i zachowanie.... 1) hiper emocjonalna, nadwrazliwa, drazliwa, fochujaca sie, usychajaca z tesknoty, placzliwa, leniwa za czesto, bywam zlosliwa i niecierpliwa, 2) tradzik, pekajace naczynka, wysokie czolo, duze piersi, 5kg nadwagi, cellulit, grube uda, niewysportowanie, zielonkawy odcien moich blond wlosow, male oczka, rozowy odcien cery, szerokie ramiona, lamliwe paznokcie, ..... az sie dziwie ze znalazl sie mezczyzna ktory ze mna chce byc. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
zbyt szczupłe nogi .... piersi w sumie mogą być [już je chyba polubiłam, a przynajmniej "pogodziliśmy się"]....hmmmmmmmmmmm, mogłabym troszeczkę przytyć, ale jeśli nie przytyję to nic się nei stanie, tak sobie myślę, że kurcze chyba nie mam kompleksów, lubię siebie taką jaka jestem
![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2006-10-22 o 17:47 Powód: Post pod postem. Istnieje opcja EDYCJI/MULTICYTOWANIA proszę z nich korzytać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Przyczajenie
|
Yh.. ja mam kompleks, że wciąż nie jestem wystarczająco dobrym muzykiem, zwłaszcza że instrument na którym gram zdominowany jest przez facetów.. No ale kompleks znika gdy wejdę na scenę. Kiedyś powinno mi przejść na dobre..
![]()
Chwilowo nie ma mnie na Wizażu - problemy z siecią, jakby co proszę o kontakt mailem. Pozdrawiam ![]() DOKŁADKA ciuszków 10.02.2006: Ciuszki -->https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=87987 Kosmetyki --> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=1060912 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zadomowienie
|
Najbardziej wkurza mnie u siebie takie dziwne odczuwanie:
1. Mój facet na pewno mnie nie kocha, zdradza mnie, jestem mu cieżarem, nie podobam mu się, ma mnie gdzieś i na pewno zależy mu na eks dziewczynie ![]() ![]() ![]() ![]() 2. Wyolbrzymiam swoje porażki a sukcesów -swoich- nie zauważam ![]() 3. Jestem dla innych tylko jednym wielkim kłopotem ![]() 4. Wszystkie porażki - moje i nie moje - są tylko i wyłącznie moją winą ![]() ![]() 5. Nie lubię swojej nadpobudliwości - jestem strasznie nerwowa, prawie wszytsko mnie irytuje ![]() ![]() 6. Wiecznie myślę o porażkach, dołuję się, smucę się... TAK MYŚLĘ ZAWSZE, NIE WIEM, JAK TO ZMIENIĆ... ![]() ![]() ![]() A wiecie, co jest najlepsze??? Że inne osoby postzregają mnie jako osobę zadowoloną z życia i z siebie ![]() Jeśli chodzi o wygląd - akceptuję siebie, inni też dają mi odczuć, że jestem atrakcyjna, nie mam do siebie zastrzeżeń pod względem wyglądu. Chcialabym tylko mieć inny charakter - chcę żyć bardziej na luzie (tak, jak kiedyś kiedy mialam 18 latek...) a nie w takim wiecznym napięciu, nie chcę się zamartwiać wszystkim... Poza tym wszystko muszę mieć zrobione najlepiej, perfekcyjnie, ale i tak nie jestem zadowolona ![]()
DLA NAS NAJWAŻNIEJSZE SĄ PSY Dla jednych ważne są wieloryby, dla innych drzewa, a dla nas Psy. Te duże i te małe. Obronne i bezbronne. Rasowe i kundelki. Dla nas ważne są psie drzwiczki, psie smutki i psie marzenia. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ty taka??eee ![]() ![]() jestes bardzo fajną dziewczyną i z awatarka widzę ze bardzo ładną ![]() ech,ja to właśnie rzadko coś do perfekcji doprowadze ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#106 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Sama widzisz Mirianko kochana... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
DLA NAS NAJWAŻNIEJSZE SĄ PSY Dla jednych ważne są wieloryby, dla innych drzewa, a dla nas Psy. Te duże i te małe. Obronne i bezbronne. Rasowe i kundelki. Dla nas ważne są psie drzwiczki, psie smutki i psie marzenia. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do dziś boli mnie że odchodząc z drugich studiów (mając już mgr inż w kieszeni poszłam zaocznie na elektrotechnikę - dla przyjemności) nie zdałam ostatniego egzaminu. Ale po co miałam go zdawać skoro te studia mnie nie satysfakcjonowały? Nie starcza że fizykę której się wszyscy bali zdałam najlepiej na roku (a na 150 osób były 2 dziewczyny ![]()
![]() |
![]() |
#108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jesli chodzi o moje kompleksy... Kurcze, strasznie ciezko mi cos na ten temat napisac bo słowo "kompleksy" zle mi sie kojarzy i przez to uwazam ze zadnych nie posiadam. Jeszcze pare lat temu - owszem, zadreczalam sie ze brzuch za tłusty, ze wzrost za niski, ze wlosy i oczy maja brzydki kolor... To naprawde spedzalo mi sen z powiek ![]() Jezeli mialabym w cudowny sposob poprawic jedna rzecz w swoim wygladzie to bylaby to cera, bo bardzo bym chciala uwolnic sie od fluidu i korektora. I jesli mialabym juz wymienic cos, co moglabym nazwac kompleksem to bylaby to wlasnie cera - bo faktycznie, niechetnie pokazuje sie ludziom bez chociazby korektora na bliznach. Aaaa, zapomnialam o krzywym zgryzie ![]()
![]() |
![]() |
#109 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oj, Strachulczyku, poddałaś się za szybko - ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Reasumując - elektrotechnika okazała się za mało techniczna jak dla mnie ![]()
![]() |
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
Ja też nie jestem sobą zachwycona... a często słyszę, że inni zazdroszczą mi wyglądu... to dla mnie zupełnie niezrozumiało, bo według mnie jestem niezbyt ładna. Nie cierpię tego, że jestem niska, chociaż jestem bardzo szczupła. Mam za szerokie ramiona (jak facet...
![]() Z charakteru nie lubię swojej zazdrości i pesymizmu. Zawsze mi się wydaje, że wszystko pójdzie źle... że na następnej imprezie chłopak zainteresuje się jakąś inną... że zrobię coś głupiego... chciałabym być bardzie pewna siebie. Cytat:
![]() ![]() ![]()
Bo reszta nie jest milczeniem, ale należy do nas Boję się ludzi bez poczucia humoru ![]() Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2006-10-22 o 17:49 Powód: Post pod postem. Istnieje opcja EDYCJI/MULTICYTOWANIA proszę z nich korzytać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No to wszytsko jasne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Jak mi się uda to będę pracować w dziale serwisu pewnej firmy informatycznej na stanowisku administracyjnym, podobno się nadaję (perfekcjonizm + czepianie się błędów czasem się jednak przydaje ![]()
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
doszedł mi nastepny
![]() mianowicie niegdy nie miałam z tym wiekszych probemów, akceptowałam swoje ciało, mimo iz nie było idealne, ale przytyłam i do 3 kg własnie weszłam na wagę i przeraziłam się waga nic nie spada ![]() ![]() brzuch mam jak piłka ![]() może to przez tą hiperprolaktynemię, bo moja kolezanka też tak miała że jak podnosił się jej poziom prolartyny to miała duży brzuch ja kiedyś też, a nie mam zamieru robic sobie raz jeszcze badań bo wiem że wyniki sa złe czuje się jak prosiak ![]()
![]() |
![]() |
#117 |
Zadomowienie
|
Próbuje walczyć ze swoimi kompleksami,niektóre już odeszły w niepamięć ale niektore chyba nigdy nie znikną
![]() 1.Nie cierpie swoich stóp! 2.Skóry na czole(tam zazwyczaj mam pełno malych krostek) 3.Nie lubie tego, że moje włosy falują i nigdy nie układają się tak jak ja chce!! 3.Nie lubię tego, że jak tyje to zawsze w biodrach i udach i robią mi się takie "boczki" 4.Skóry na kolanach 5.Nie lubie szerokich ramion(a tego już niestety nie da się zmienić ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
hmmm duzo by wymieniac
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#119 |
Wtajemniczenie
|
ooojjj....kompleksyy..... hehe zakompleksiona zem nie dziewuszka:P:P
a wiec zacznijmy od dolu (tak bym chciala zeby tak bylo) ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
ja to jestem cała jednym wielkim kompleksem.:
-nieśmiała jestem -mam krzywe zęby -krzywe nogi -małe oczy -wąską górną wargę ust -niekiedy mi pryszcze wyskakują -za gruba jestem -mam brzydkie paznkocie -za gruby brzuch,nogi,tyłek -mam rumieńce -daje sie wyzyskiwac -za duzy nos No znalazło by sie jeszcze cos ale was nie chce zanudzac... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:44.