|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostrowiecke Panny Młode cz. II
Ja się powoli zaczynam zbierać do domu. Jeszcze do 17 siedzę w pracy a potem zakupy kolacyjne i do domciu
Ponieważ pracujemy w godzinach 9-17 to obiad mamy na kolację a kolacje na obiad![]() Dzisiaj robimy spaghetti ![]()
|
#4262 |
|
Zakorzenienie
|
Spagethii?
![]() Aj miałam sie uczyc, ale jakos nie moge sie skupic W zasadzie niewiele mi zostało, to jutro doucze sie.
|
|
|
|
#4263 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, kojarzycie może zespół Texas ze Skarżyska?
|
#4264 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie znam tego zespołu. Pierwsze słysze o nim
![]() ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Moze jest watek starachowickich PM co?niewiem czy jest bo kiedys ktos pisał, zeby zalozyc czy cos takiego i tam moze ktos słyszał o nim. Edytowane przez justys1358 Czas edycji: 2009-05-20 o 17:21 |
|
|
|
#4265 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie oni po prostu twierdzą, że jest jeszcze sporo czasu ![]() Cytat:
![]() Dobre musiały być te naleśniki ![]() Ja do godziny 16ej siedziałam w kuchni i gotowałam te pyzy. Dopiero przed chwilą udało mi się zjeść obiad i pozmywać naczynia. Nie kojarzę
Razem od 14.02.2006 Mąż i żona 26.09.2009 Mama Aniołków [*]14.02.2010[*]15.01.2011 Maja jest już z nami 08.04.2012 Edytowane przez michel82 Czas edycji: 2009-05-20 o 17:26 |
||
|
|
|
#4266 |
|
Zakorzenienie
|
Ogladam sobie suknie slubne na internecie z nudów. Ale nie ma nic ciekawego. Zajrzałam tez na allegro aby tak sobie poszukac czegos fajnego do dekoracji.
|
|
|
|
#4267 |
|
Zakorzenienie
|
Co sądzicie o tym pierwszym tańcu? Chciałam go wam pokazać już dawno ale nie mogłam znaleźć.http://www.youtube.com/watch?v=Zo27tNO3omo
Edytowane przez mehja Czas edycji: 2009-05-20 o 21:03 |
|
|
|
#4268 |
|
Zakorzenienie
|
Z checia bym sobie obejrzała go, ale zbyt wolno mi dzis chodzi internet.
|
|
|
|
#4269 |
|
Zakorzenienie
|
Justys szkoda. Ja jestem zachwycona i tańcem i panną młodą.
|
|
|
|
#4270 |
|
Zakorzenienie
|
Nudzi mi sie, do tego TZ nie dzwoni i niewiem czy juz po pracy jest czy cos sie stało. Nie lubie takich syuacji, bo nie moge sie skupic na niczym, a tak jak teraz jak nie mam co robic, to juz wogole. Mysli wariuja mi w głowie.
---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- Przy najblizszej okazji obejrze. |
|
|
|
#4271 |
|
Rozeznanie
|
Zamówiliśmy dziś obrączki. Klasyczne. Nie wymyśliliśmy jeszcze, co sobie na nich wygrawerować.
A teraz siedzę na uczelni, przeglądam literaturę, bo próbuje zacząć pisać pracę, ale tak mi się błogo zrobiło, bo cudowny wiaterek wieje i mi wwiewa do pokoju zapach kwitnącej akacji. Do tego ten wrzask ptasi. Jak to fajnie mieć okno w widokiem na park... |
|
|
|
#4272 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4273 |
|
Zakorzenienie
|
Michel82 spróbuj teraz
|
|
|
|
#4274 |
|
Raczkowanie
|
ninuska niestety nie znam tej firmy
michel82 proszę wpisz św.Rafała,chociaż jeszcze nie wiem,gdzie się odbędzie ślub,bo nie rozmawiałam jeszcze z księdzem |
|
|
|
#4275 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mehja no super mi się podobało wydaje mi się że to był soundtrack z Anastazji ![]() sama bym tak chciała... ![]()
|
|
#4276 |
|
Zakorzenienie
|
wreszcie nadrobiłm zaległości w czytaniu
witam nową koleżankę na forum mehja - śmieszny ten taniec, ale ja jestem za bo potem takie momenty się najlepiej wspomina Byłaś może na solarium w poniedziałek ok13-14 bo chyba widziałam kogoś podobnego wCentrumJustkaost WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!
Mikołaj Edytowane przez gusiak23 Czas edycji: 2009-05-20 o 22:11 |
|
|
|
#4277 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to będziecie mieć fajnych fotografów Cytat:
Cytat:
zastrzelić takich dziadów to mało .Cytat:
choć ja takie naleśniki nadziewane farszem nazywam krokietami.Cytat:
Niestety nie kojarzę Cytat:
![]() Justkaost Spóźnione ale szczere Byłam dziś w tym sklepie na przeciw szkoły muzycznej i muszę powiedzieć że fajne tam buciki są ale białe, można zrobić na zamówienie ale znowu ecru mają odcień a ja poszukuje kremowych bądź waniliowych.Jeśli bym wybrała jakieś buty których nie ma w sklepie tylko na zamówienie to dodatkowo trzeba zapłacić 20 zł a buty w sklepie kosztują 98zł. Właśnie weszłam na tą stronę co podała Ania22 pstryk.info i zobaczyłam, że polecana wizażystka tam właśnie mnie będzie malować na ślub
Edytowane przez Elsi81 Czas edycji: 2009-05-20 o 23:18 |
||||||
|
|
|
#4278 |
|
Zakorzenienie
|
Piosenka ładna ale o dziewczynie która straciła pamięć - według mnie nie pasuje. Taniec dziewczyna odtańczyła pięknie ale za to facet - tragedia według mnie. Jak znajdę filmik z tą samą piosenką to wam pokażę - tam oboje tańczyli spoko.
znalazłam kilka: http://www.youtube.com/watch?v=fIWjW10-OYY http://www.youtube.com/watch?v=_iOHxAaoP04 Ten drugi chyba nawet ładniej zatańczony.
nie ma mnie Edytowane przez azakowana Czas edycji: 2009-05-21 o 01:56 |
|
|
|
#4279 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem zachwycona ich tańcem. ta panna młoda ma tyle gracji w sobie jakby zawodową tancerką była Cytat:
![]() Elsi avatarek zmieniłaś! Edytowane przez mehja Czas edycji: 2009-05-21 o 09:00 |
||
|
|
|
#4280 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Hmm, te są zatańczone całkiem poprawnie, ale w filmiku podanym przez mehję część marionetkowa - co ja gadam, pozytywkowa - jest jak dla mnie najbardziej urzekająca. Wiadomo, że walc wiedeński fatalny, ale jeśli chodzi o początek, jestem absolutnie na tak. Edytowane przez veroeve Czas edycji: 2009-05-21 o 10:03 |
|
|
|
|
#4281 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny
Co tu dzisiaj tak pusto o tej porze to już wrzało na forum aaaale zaraz będzie pora obiadkowa i napewno się ożywicie
|
|
|
|
#4282 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja dopiero o 11 śniadanie będę jadła
|
|
#4283 |
|
Zakorzenienie
|
Zmieniłam bo dawno marzec się skończył a wiadomo że koty marcują w marcu, teraz zazieleniło mnie
bo wiosna w pełni.No tak Aguś Ty masz obiad na kolacje to trochę musisz poczekać |
|
|
|
#4284 |
|
Zakorzenienie
|
Elsi avatarek prześliczny
![]() No ale kolacje mam na obiad U mnie to tak zawirowane strasznie jest . Na szczęście w weekendy mogę zrobić normalny obiad o normalnej 15
|
#4285 |
|
Raczkowanie
|
No to zazdroszczę tego śniadanka o 11:00
![]() ja już od 7:00 w pracy i nie wiadomo o której wyjdę
|
|
|
|
#4286 | |
|
Zakorzenienie
|
Muszę się Wam czymś pochwalić. Chyba będziemy mieszkali w domu z ogródkiem
Rodzice męża kupili dom taki trzykondygnacyjny klocek i będą go przerabiać na nowy zakład optyczny, z tym, że zakład i gabinety okulistyczne będą na jednej kondygnacji, na samym dole będą magazyny a na drugim piętrze mamy niby mieszkać my. Dom strasznie zniszczony do kompletnego remonty, ale zawsze to coś I ogródek będzie z tyłu domu cały dla nas Wczoraj robiliśmy projekt naszego mieszkania z mężem, bo tam będzie dobudówka robiona i ściany będą burzone, okna będą w innych miejscach - wszystko od nowa układane. No właśnie... I niby sie cieszę ale jeszcze nie wiemy czy chcemy mieszkać w takim domu i brać to od rodziców męża. Zawsze uważaliśmy, że sami sobie na wszystko zapracujemy i nie będziemy przyjmować żadnych prezentów tego typu, ale z tym mieszkaniem co w nim teraz mieszkamy nie wiadomo co będzie. Na razie mamy umowie tylko do października. Cały czas myślimy intensywnie nad tą sprawą. A projekt musieliśmy zrobić do dzisiaj bo trzeba go dać architektowi, bo teść powoli chce ruszyć z budową. ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Cytat:
|
|
#4287 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Teraz już chodzi
Cytat:
Cytat:
Jaka pora obiadowa??? Ja dopiero śniadanie skończyłam jeść.
|
|
#4288 |
|
Zadomowienie
|
A mnie się te uczone tańce nie podobają się - szczególnie jak ktoś za grosz nie ma drygu do tańca, zobaczcie na ten taniec:
http://www.youtube.com/watch?v=GeKOL...eature=related
|
#4289 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
Aga to fajnie z tym domkiem, lepiej mieć własne odremontowane niż cudze nie pewne.Cytat:
|
|
|
|
|
#4290 |
|
Zakorzenienie
|
Aga ja myśle ze powinniście przyjac propozycję tym bardziej że to mieszkanie jest niepewne. a pomysl ze mieszkajac w tamtym domu nie bedziecie placic odstepnego za wynajem i szybciej odlozycie kaske na juz swoje wlasne wymarzone lokum
przeciez nie musicie tam juz zostac na zawsze ja na pewno bym przyjela ![]() ja jeszcze sniadania nawet nie jadlam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:53.

Ponieważ pracujemy w godzinach 9-17 to obiad mamy na kolację a kolacje na obiad

W zasadzie niewiele mi zostało, to jutro doucze sie.
Obsession

sama bym tak chciała... 

o tej porze to już wrzało na forum aaaale zaraz będzie pora obiadkowa i napewno się ożywicie