Krzywe nogi - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-10, 12:12   #4501
Victoria2402
Raczkowanie

Dot.: Krzywe nogi

Cytat:
Napisane przez joszua Pokaż wiadomość
nikt nie ma idealnych nog. chodzi o takie nogi, z ktorymi mozna smialo wyjsc na ulice w krotkiej spodnicy, a ty takie nogi posiadasz. I to nie jest kwesta czarnych rajstop, po prostu widac na pierwszy rzut oka ze twoje nogi sa ok.
mam nadzieje ze to forum rozwialo twoje watpliwosci i ze juz nie bedziesz musiala tu zagladac
Może i na krzywe nie wyglądają, ale nie łączą mi się w kolanach i, jak już wcześniej pisałam, 'schodzą' mi się do środka jak chodzę. Gdyby nie ten fakt, byłabym zadowolona. Ale wygląda to okropnie i zastanawiałam się, czy te ćwiczenia na krzywiznę pomogą mi na tyle wyprostować kolana, żeby chodzić normalnie?
Victoria2402 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-10, 13:45   #4502
testujaca
Przyczajenie

a pokażcie mi takie osoby które nie mają choć trochę krzywych nóg, można czasem stanąć krzywo ale tak żeby mieć proste to się nie da!!!
testujaca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-10, 14:08   #4503
nurtia
Raczkowanie

Victoria2402 masz cudowne nogi. Jak dla mnie to są idealne i ci ich zazdroszczę ! nie doszukuj się na siłę krzywizny , bo są na prawdę extra

ja w sobotę się przemogłam i założyłam na wesele bombkę przed kolana ! ;D nie odsłaniała ud ale była przed kolana i to dla mnie wielki postęp ;D
bo ostatnio jak koleżanka zaproponowała żebym założyła spódniczkę to się wstydziłam i nie założyłam.

Tak sobie myślę,że jakoś przeżylabym przerwe miedzy kolanami,ale najgorsze jest to,że one idą mi tak do środka i to wygląda okropniee !

na tych zdjeciach to widac; ( wybaczcie brudne lustro ! strasznie brudne xD )

Stary 2010-05-10, 14:49   #4504
wercikkk08
Przyczajenie

'Hej!!
Mam 14 lat i mam ten sam problem co wszyscy!! KRZYWE NOGI..>>
Czytałam wiele komentarzy i nie wiem co o tym myśleć.
Operacja odpada bo rodzice by mnie wyśmiali że takimi głupstwami się przejmuje. A ćwiczenia ,np. siedzenie po turecku ??..>
Nie wiem czy to coś pomoże !!! pomóżcie mi proszę <//:^^>!!
wercikkk08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-10, 14:56   #4505
joszua
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nurtia Pokaż wiadomość
Victoria2402 masz cudowne nogi. Jak dla mnie to są idealne i ci ich zazdroszczę ! nie doszukuj się na siłę krzywizny , bo są na prawdę extra

ja w sobotę się przemogłam i założyłam na wesele bombkę przed kolana ! ;D nie odsłaniała ud ale była przed kolana i to dla mnie wielki postęp ;D
bo ostatnio jak koleżanka zaproponowała żebym założyła spódniczkę to się wstydziłam i nie założyłam.

Tak sobie myślę,że jakoś przeżylabym przerwe miedzy kolanami,ale najgorsze jest to,że one idą mi tak do środka i to wygląda okropniee !

na tych zdjeciach to widac; ( wybaczcie brudne lustro ! strasznie brudne xD )

ale masz sliczne nogi. widze ze masz 3 przerwy miedzy nogami, jak je zlaczysz, czyli tak jak powinno byc. Twoje nogi sa proste. Mi najbardziej w moich nogach brakuje lydek a twoje sa sliczne. kolana ci sie lacza wiec o co chodzi??
twoje nogi sa po prostu normalne, proste, a idealnych nog nikt nie ma.
joszua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-10, 15:35   #4506
nurtia
Raczkowanie

Kolana mi się łączą , ale tylko kiedy sama je złącze xD gdy stoje luzem to jest przerwa niestety ale jak juz mowilam najgorsze sa kolana skierowane do srodka...

ale dziekuje za mile slowa
Stary 2010-05-10, 17:53   #4507
Victoria2402
Raczkowanie

Cytat:
Kolana mi się łączą , ale tylko kiedy sama je złącze xD gdy stoje luzem to jest przerwa niestety ale jak juz mowilam najgorsze sa kolana skierowane do srodka...

ale dziekuje za mile slowa
Ale Ty nie masz kolan skierowanych do środka ;] Chyba, że na zdjęciu tego nie widać. Pokażę Ci moje nogi, one są dopiero skręcone
Stary 2010-05-10, 18:20   #4508
nurtia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Victoria2402 Pokaż wiadomość
Ale Ty nie masz kolan skierowanych do środka ;] Chyba, że na zdjęciu tego nie widać. Pokażę Ci moje nogi, one są dopiero skręcone
no wlasnie dodałam zdjecia i widac na nich .
Widzialam twoje nogi na zdjeciu przeciez i jak juz pisalam sa proste i nie widze w nich nic do czego mozna sie przyczepic !
Stary 2010-05-10, 19:48   #4509
beniutka
Przyczajenie

Dziewczyny o co chodzi z tymi kolanami do środka??? bo już sie pogubiłam! Ktos mi tu napisał że tez takie mam... o te "kości kolanowe" chodzi które wystają do środka czy jak???

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

nurtia zazdroszcze! super nóżki
beniutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-10, 19:52   #4510
Victoria2402
Raczkowanie

Cytat:
no wlasnie dodałam zdjecia i widac na nich .
Widzialam twoje nogi na zdjeciu przeciez i jak juz pisalam sa proste i nie widze w nich nic do czego mozna sie przyczepic !
Mówiłam, w rajstopach nie widać ; ) Zrobię zdjęcia i koło czwartku(?) wstawię.
Stary 2010-05-10, 19:54   #4511
karolkyyy
Przyczajenie

Kur... jakie ty masz za***iste nogi jak wy macie kompleksy to ja powinnam w spódnicach do kostek chodzic xD dodała bym zdj ale mam małe problemy techniczne:/
Jak zobaczycie moje to zwątpicie:P
karolkyyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-10, 23:08   #4512
natii199305
Przyczajenie

Witam mam pytanie a jakie ćwiczenia robiłaś że ci sie tak nogi wyprostowały po 3 miesiącach odp
natii199305 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-11, 12:23   #4513
Elladorea
Rozeznanie

Nurtia, masz bardzo ładne nogi, nie wiem, o co Ci chodzi

Cytat:
Kur... jakie ty masz za***iste nogi
No dokładnie... jak porównuję zdjęcia tych dziewczyn do moich nóg, to

Cytat:
'Hej!!
Mam 14 lat i mam ten sam problem co wszyscy!! KRZYWE NOGI..>>
Czytałam wiele komentarzy i nie wiem co o tym myśleć.
Operacja odpada bo rodzice by mnie wyśmiali że takimi głupstwami się przejmuje. A ćwiczenia ,np. siedzenie po turecku ??..>
Nie wiem czy to coś pomoże !!! pomóżcie mi proszę <//:^^>!!
Może tylko sobie wmawiasz, że masz krzywe nogi, jak chyba połowa dziewczyn na tym forum
Siedzenie po turecku pomaga na iksowate nogi (gdy nie łączą się w łydkach). Natomiast nie można tak siedzieć mając nogi w kształcie (), bo to pogłębia wadę. W tym wątku kilka razy dawano ćwiczenia na oba rodzaje nóg
Elladorea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 15:07   #4514
anetus170
Przyczajenie

Witam wszystkie wizażanki. Od zawsze miałam kompleks swoich nóg.. Nie wiem co z nimi jest nie tak.. Czy są krzywe czy po prostu wystarczą jakieś ćwiczenia. Jak widać moje nogi łączą się w kolanach, kostach w udach również, ALE.. w łydkach już nie... (co widać na zdjęciach)... A bardzo, bardzo lubie buty na obcasach... Lecz z tego co zaobserwowałam jeszcze bardziej uwidaczniają ten mój specyficzny wygląd nóg.. Licze na jakieś komentarze... Czy moje nogi są krzywe, czy nie... Bo już sama nie wiem ... Pozdawiam

Edytowane przez anetus170
Czas edycji: 2010-05-16 o 23:36
anetus170 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 18:12   #4515
Vika 92
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anetus170 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie wizażanki. Od zawsze miałam kompleks swoich nóg.. Nie wiem co z nimi jest nie tak.. Czy są krzywe czy po prostu wystarczą jakieś ćwiczenia. Jak widać moje nogi łączą się w kolanach, kostach w udach również, ALE.. w łydkach już nie... (co widać na zdjęciach)... A bardzo, bardzo lubie buty na obcasach... Lecz z tego co zaobserwowałam jeszcze bardziej uwidaczniają ten mój specyficzny wygląd nóg.. Licze na jakieś komentarze... Czy moje nogi są krzywe, czy nie... Bo już sama nie wiem ... Pozdawiam
Jak bym miala tak 'krzywe' nogi, skakalabym z radości. W któym miejscu one są krzywe?! Takie nogi są szczytem moich marzeń!
Vika 92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 18:14   #4516
Victoria2402
Raczkowanie

Cytat:
Ja radziłabym Ci poćwiczyć łydki, żeby były ładnie umięśnione. W moim przypadku się to sprawdziło, są teraz ładnie wyrzeźbione ;] Wejdź na stronę ************ , tam znajdziesz skuteczne ćwiczenia
Stary 2010-05-13, 18:34   #4517
anetus170
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Vika 92 Pokaż wiadomość
Jak bym miala tak 'krzywe' nogi, skakalabym z radości. W któym miejscu one są krzywe?! Takie nogi są szczytem moich marzeń!
Być może nie są krzywe, ale ewidentnie nie są też takie jakby to powiedzieć...normalne... Chciałabym zrobić coś z tymi łydkami... poszukam ćwiczeń i do roboty, może coś się zmieni...
Stary 2010-05-13, 20:01   #4518
refleks
Raczkowanie

naprawde dziwię się że niektorzy tu śmią twierdzić,że maja krzywe nogi.Takie slowa z ust niektorych to PROFANACJA!!!!!

Edytowane przez refleks
Czas edycji: 2010-05-13 o 20:11
refleks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 20:07   #4519
refleks
Raczkowanie

anetus170,chcialabym,abys sie wypowiedziala czy cos z moimi nogami jest nie tak?(ironia).moze inni Ci przemowia do rozsądku w oparciu o zdjecie moich krzywych nog.

Edytowane przez refleks
Czas edycji: 2010-05-13 o 20:14

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-13, 20:19   #4520
anetus170
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez refleks Pokaż wiadomość
naprawde dziwię się że niektorzy tu śmią twierdzić,że maja krzywe nogi.Takie slowa z ust niektorych to PROFANACJA!!!!!
zakładam, że to aluzja do mnie, nie napisałam, że mam krzywe nogi...Napisałam, że coś z nimi jest nie tak, że może krzywe są... Nie wiem czy to po prostu wina tego, że mam nierozbudowane łydki, czy to jakiś rodzaj krzywizny nóg.. Dlatego trafiłam tutaj z nadzieją na jakąś opinię, radę.. Ok, widzę że masz krzywe nogi, tak? Ale są nogi bardzo krzywe oraz nogi krzywe trochę. Skoro mam kompleks tych swoich niby ok nóg, to chyba jednak mogę zapytać...
Stary 2010-05-13, 21:24   #4521
refleks
Raczkowanie

nie dość,że ma proste nogi to jeszcze mila) musze przyznac,ze troche mnie ponioslo,a Ty stalas sie ''Milionem''(ucierpialas za miliony),Wybacz moj atak

Edytowane przez refleks
Czas edycji: 2010-05-13 o 22:37
Stary 2010-05-13, 21:35   #4522
Victoria2402
Raczkowanie

Cytat:
zakładam, że to aluzja do mnie, nie napisałam, że mam krzywe nogi...Napisałam, że coś z nimi jest nie tak, że może krzywe są... Nie wiem czy to po prostu wina tego, że mam nierozbudowane łydki, czy to jakiś rodzaj krzywizny nóg.. Dlatego trafiłam tutaj z nadzieją na jakąś opinię, radę.. Ok, widzę że masz krzywe nogi, tak? Ale są nogi bardzo krzywe oraz nogi krzywe trochę. Skoro mam kompleks tych swoich niby ok nóg, to chyba jednak mogę zapytać...
Link został zastąpiony gwiazdkami, więc piszę jeszcze raz ze spacją - wdziek . info . Mi ćwiczenia bardzo pomogły, jeśli wypracujesz wewnętrzne mięśnie łydek [bo chyba tylko to może Ci w nogach przeszkadzać], to będą świetne
Stary 2010-05-13, 22:06   #4523
anetus170
Przyczajenie

Cytat:
nie dość,że ma proste nogi to jeszcze mila) musze przyznac,ze troche mnie ponioslo,a Ty stalas sie ''Miljonem''(ucierpialas za miliony),Wybacz moj atak
W porządku, nic się nie stało. Powiem nawet, że Cię rozumiem.. Wiesz że masz większy problem, a w Twoim mniemaniu mój jest praktycznie niczym... Ja po prostu w kwestii krzywizn kończyn dolnych ze tak to ujmę jestem zielona... Dlatego chciałam zapytać do jakiej kategorii mogę je zakwalifikować... Przejrzałam cały temat, widziałam zdjęcia, ale mimo to nic nie rozwiało moich wątpliwości. Stąd pojawił się tutaj mój post...

Cytat:
Napisane przez Victoria2402 Pokaż wiadomość
Link został zastąpiony gwiazdkami, więc piszę jeszcze raz ze spacją - wdziek . info . Mi ćwiczenia bardzo pomogły, jeśli wypracujesz wewnętrzne mięśnie łydek [bo chyba tylko to może Ci w nogach przeszkadzać], to będą świetne
Dziękuję bardzo, na pewno poszukam ćwiczeń i do dzieła Jest dokładnie tak jak napisałaś, przeszkadzają mi w nogach moje łydki. Ale dobrze wiedzieć, ze to można wyrobić ćwiczeniami (mam nadzieję) a nie jest to wada której nie da się zniwelować bez pomocy jakichś drastycznych środków
Stary 2010-05-14, 08:32   #4524
refleks
Raczkowanie

anetus170 .Skoro w ciągu dwoch lat, na przykladach innych nie udalo się nam uspokoic Twoich obaw wzgledem nog ,mam nadzieje ze te ostatnie wypowiedzi zmienia Twoj pogląd na temat wlasnych nog)

Edytowane przez refleks
Czas edycji: 2010-05-14 o 09:05
Stary 2010-05-14, 13:17   #4525
anetus170
Przyczajenie

Cytat:
anetus170 .Skoro w ciągu dwoch lat, na przykladach innych nie udalo się nam uspokoic Twoich obaw wzgledem nog ,mam nadzieje ze te ostatnie wypowiedzi zmienia Twoj pogląd na temat wlasnych nog)
Hym cóż, powiem tak, zdecydowałam się dziś wieczorem wyjść z domu w krótkiej spódniczce i na obcasach... Muszę przyznać, że trochę się jeszcze waham i jestem niepewna.. Może lepiej najpierw poćwiczyć, zmienic coś niż od razu wskakiwac w mini.. No ale zobaczę jak to się dalej potoczy.. Dzięki
Stary 2010-05-14, 17:00   #4526
kinkusia
Przyczajenie

Witam serdecznie wszystkie panie
Mam podobny problem oczywiście z nogami. Nie chodzę w krótkich spódniczkach a już o leginsach mogę pomarzyć. Uważam , że moje nogi są jakieś dziwne... a już na pewno kolana . Oczywiście moje koleżanki uważają, że przesadzam i że mam proste nogi ale myślę , że są mało obiektywne z tego powodu , że to moja dobre koleżanki nie chcą zrobić mi przykrości. widzę , że na forum są osoby które znają się na rzeczy wiec zostawiam linka do moich nóg i bardzo proszę o szczera ocenę ...
dziękuję bardzo
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...59bb4adb3.html

proszę pominąć fakt , że są grube

Edytowane przez kinkusia
Czas edycji: 2010-05-14 o 17:09 Powód: oj tam ;)
kinkusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 20:10   #4527
katia12
Przyczajenie

Dziewczyny, oglądam zdjęcia Waszych nóg i stwierdzam, że wszystkie są bardzo ładne i zgrabne. Moim zdaniem bez obaw możecie zakładać mini spódniczki i szorty. Piszę to jak najbardziej szczerze. Odważyłam się także dodać swoje fotki i proszę o Waszą szczerą ocenę. Moje nóżki niestety, ale odbiegają od normy i choć zakupiłam po raz pierwszy 2 krótkie sukieneczki bombki na lato, to chyba jednak nigdy ich nie założę. Od wielu, wielu lat moje nogi nie widziały słońca.. no z wyjątkiem wypadów na plażę, gdzie nie da się ich zasłonić dżinsami. Pozdrawiam!
katia12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 20:20   #4528
katia12
Przyczajenie

są super zgrabne

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

ta poprzednia odp. dotyczy:
katia12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 21:00   #4529
Victoria2402
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kinkusia Pokaż wiadomość
Witam serdecznie wszystkie panie
Mam podobny problem oczywiście z nogami. Nie chodzę w krótkich spódniczkach a już o leginsach mogę pomarzyć. Uważam , że moje nogi są jakieś dziwne... a już na pewno kolana . Oczywiście moje koleżanki uważają, że przesadzam i że mam proste nogi ale myślę , że są mało obiektywne z tego powodu , że to moja dobre koleżanki nie chcą zrobić mi przykrości. widzę , że na forum są osoby które znają się na rzeczy wiec zostawiam linka do moich nóg i bardzo proszę o szczera ocenę ...
dziękuję bardzo
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...59bb4adb3.html

proszę pominąć fakt , że są grube
Możesz złączyć nogi w kostkach? Jeśli nie, masz krzywiznę typu 'x'.

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

Cytat:
Napisane przez katia12 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, oglądam zdjęcia Waszych nóg i stwierdzam, że wszystkie są bardzo ładne i zgrabne. Moim zdaniem bez obaw możecie zakładać mini spódniczki i szorty. Piszę to jak najbardziej szczerze. Odważyłam się także dodać swoje fotki i proszę o Waszą szczerą ocenę. Moje nóżki niestety, ale odbiegają od normy i choć zakupiłam po raz pierwszy 2 krótkie sukieneczki bombki na lato, to chyba jednak nigdy ich nie założę. Od wielu, wielu lat moje nogi nie widziały słońca.. no z wyjątkiem wypadów na plażę, gdzie nie da się ich zasłonić dżinsami. Pozdrawiam!
Wg mnie jesyne, co możesz zrobić, żeby nogi ładnie wyglądały, to poćwiczyć mięśnie łydek. Jak rozbudujesz ich wewnętrzną część, nogi będą wyglądały dużo zgrabniej, uwierz mi wiem to z własnego doświadczenia
Stary 2010-05-14, 21:27   #4530
kinkusia
Przyczajenie

wiktoria!!! złączyć na upartego mogę , to też jest krzywizna?
kinkusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości