|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Krzywe nogi
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4502 |
Przyczajenie
|
a pokażcie mi takie osoby które nie mają choć trochę krzywych nóg, można czasem stanąć krzywo ale tak żeby mieć proste to się nie da!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4503 |
Raczkowanie
|
Victoria2402 masz cudowne nogi. Jak dla mnie to są idealne i ci ich zazdroszczę ! nie doszukuj się na siłę krzywizny , bo są na prawdę extra
![]() ja w sobotę się przemogłam i założyłam na wesele bombkę przed kolana ! ;D nie odsłaniała ud ale była przed kolana i to dla mnie wielki postęp ;D bo ostatnio jak koleżanka zaproponowała żebym założyła spódniczkę to się wstydziłam i nie założyłam. Tak sobie myślę,że jakoś przeżylabym przerwe miedzy kolanami,ale najgorsze jest to,że one idą mi tak do środka i to wygląda okropniee ! na tych zdjeciach to widac; ( wybaczcie brudne lustro ! strasznie brudne xD )
![]() |
#4504 |
Przyczajenie
|
'Hej!!
Mam 14 lat i mam ten sam problem co wszyscy!! ![]() Czytałam wiele komentarzy i nie wiem co o tym myśleć. Operacja odpada bo rodzice by mnie wyśmiali że takimi głupstwami się przejmuje. A ćwiczenia ![]() ![]() Nie wiem czy to coś pomoże !!! pomóżcie mi proszę <//:^^>!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4505 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
twoje nogi sa po prostu normalne, proste, a idealnych nog nikt nie ma. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4506 |
Raczkowanie
|
Kolana mi się łączą , ale tylko kiedy sama je złącze xD gdy stoje luzem to jest przerwa niestety
![]() ale dziekuje za mile slowa ![]()
![]() |
#4507 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4508 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Widzialam twoje nogi na zdjeciu przeciez i jak juz pisalam sa proste i nie widze w nich nic do czego mozna sie przyczepic ! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4509 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny o co chodzi z tymi kolanami do środka??? bo już sie pogubiłam! Ktos mi tu napisał że tez takie mam... o te "kości kolanowe" chodzi które wystają do środka czy jak???
---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- nurtia zazdroszcze! super nóżki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4510 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4511 |
Przyczajenie
|
Kur... jakie ty masz za***iste nogi
![]() Jak zobaczycie moje to zwątpicie:P |
![]() ![]() |
![]() |
#4512 |
Przyczajenie
|
Witam mam pytanie a jakie ćwiczenia robiłaś że ci sie tak nogi wyprostowały po 3 miesiącach odp
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4513 | ||
Rozeznanie
|
Nurtia, masz bardzo ładne nogi, nie wiem, o co Ci chodzi
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Siedzenie po turecku pomaga na iksowate nogi (gdy nie łączą się w łydkach). Natomiast nie można tak siedzieć mając nogi w kształcie (), bo to pogłębia wadę. W tym wątku kilka razy dawano ćwiczenia na oba rodzaje nóg ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4514 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkie wizażanki. Od zawsze miałam kompleks swoich nóg.. Nie wiem co z nimi jest nie tak.. Czy są krzywe czy po prostu wystarczą jakieś ćwiczenia. Jak widać moje nogi łączą się w kolanach, kostach w udach również, ALE.. w łydkach już nie... (co widać na zdjęciach)... A bardzo, bardzo lubie buty na obcasach... Lecz z tego co zaobserwowałam jeszcze bardziej uwidaczniają ten mój specyficzny wygląd nóg.. Licze na jakieś komentarze... Czy moje nogi są krzywe, czy nie... Bo już sama nie wiem
![]() ![]() Edytowane przez anetus170 Czas edycji: 2010-05-16 o 23:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#4515 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4516 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4517 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4518 |
Raczkowanie
|
naprawde dziwię się że niektorzy tu śmią twierdzić,że maja krzywe nogi.Takie slowa z ust niektorych to PROFANACJA!!!!!
Edytowane przez refleks Czas edycji: 2010-05-13 o 20:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#4519 |
Raczkowanie
|
anetus170,chcialabym,abys sie wypowiedziala czy cos z moimi nogami jest nie tak?(ironia).moze inni Ci przemowia do rozsądku w oparciu o zdjecie moich krzywych nog.
Edytowane przez refleks Czas edycji: 2010-05-13 o 20:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#4520 |
Przyczajenie
|
zakładam, że to aluzja do mnie, nie napisałam, że mam krzywe nogi...Napisałam, że coś z nimi jest nie tak, że może krzywe są... Nie wiem czy to po prostu wina tego, że mam nierozbudowane łydki, czy to jakiś rodzaj krzywizny nóg.. Dlatego trafiłam tutaj z nadzieją na jakąś opinię, radę.. Ok, widzę że masz krzywe nogi, tak? Ale są nogi bardzo krzywe oraz nogi krzywe trochę. Skoro mam kompleks tych swoich niby ok nóg, to chyba jednak mogę zapytać...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4521 |
Raczkowanie
|
nie dość,że ma proste nogi to jeszcze mila
![]() Edytowane przez refleks Czas edycji: 2010-05-13 o 22:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#4522 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4523 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4524 |
Raczkowanie
|
anetus170 .Skoro w ciągu dwoch lat, na przykladach innych nie udalo się nam uspokoic Twoich obaw wzgledem nog ,mam nadzieje ze te ostatnie wypowiedzi zmienia Twoj pogląd na temat wlasnych nog
![]() Edytowane przez refleks Czas edycji: 2010-05-14 o 09:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#4525 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4526 |
Przyczajenie
|
Witam serdecznie wszystkie panie
![]() Mam podobny problem oczywiście z nogami. Nie chodzę w krótkich spódniczkach a już o leginsach mogę pomarzyć. Uważam , że moje nogi są jakieś dziwne... a już na pewno kolana . Oczywiście moje koleżanki uważają, że przesadzam i że mam proste nogi ale myślę , że są mało obiektywne z tego powodu , że to moja dobre koleżanki nie chcą zrobić mi przykrości. widzę , że na forum są osoby które znają się na rzeczy wiec zostawiam linka do moich nóg ![]() dziękuję bardzo http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...59bb4adb3.html proszę pominąć fakt , że są grube ![]() Edytowane przez kinkusia Czas edycji: 2010-05-14 o 17:09 Powód: oj tam ;) |
![]() ![]() |
![]() |
#4527 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, oglądam zdjęcia Waszych nóg i stwierdzam, że wszystkie są bardzo ładne i zgrabne. Moim zdaniem bez obaw możecie zakładać mini spódniczki i szorty. Piszę to jak najbardziej szczerze. Odważyłam się także dodać swoje fotki i proszę o Waszą szczerą ocenę. Moje nóżki niestety, ale odbiegają od normy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4528 |
Przyczajenie
|
są super zgrabne
---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- ![]() Witam wszystkie wizażanki. Od zawsze miałam kompleks swoich nóg.. Nie wiem co z nimi jest nie tak.. Czy są krzywe czy po prostu wystarczą jakieś ćwiczenia. Jak widać moje nogi łączą się w kolanach, kostach w udach również, ALE.. w łydkach już nie... (co widać na zdjęciach)... A bardzo, bardzo lubie buty na obcasach... Lecz z tego co zaobserwowałam jeszcze bardziej uwidaczniają ten mój specyficzny wygląd nóg.. Licze na jakieś komentarze... Czy moje nogi są krzywe, czy nie... Bo już sama nie wiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4529 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4530 |
Przyczajenie
|
wiktoria!!! złączyć na upartego mogę , to też jest krzywizna?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:22.