|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#481 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
Justine....spokojnie... Ja w poprzednim cyklu (pod koniec listopada) tez szalalam z Tz tak do konca..i co?nie ma dzidziusia. Nawet @ mi sie spoznila jakies 3 dni i juz sie przestraszylam, ze to moze ciaza. Na dzien dzisiejszy uwazamy, bo w pazdziernik slub, zebym nie musiala rodzic na wlasnym slubie
![]() Jesli teraz nie bedziesz w ciazy, to poprostu mijecie glowe na karku i tak nie szalejcie, bo niepotrzebnie muisz sie denerwowac ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#482 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#483 |
Zadomowienie
|
Dobra wiecie co....nie świruje tak ale dla świętego spokoju zrobie w niedziele test jak moj chlopak bedzie na studiach zeby nie robić nie potrzebnie napietej atmosfery...w niedziele bedzie juz 10 dni od tego stosunku a wyczytalam ze juz wtedy test moze byc wiarygodny...a dla pewnosci 16 powtorze....bedziecie ze mna w niedziele???
|
![]() ![]() |
![]() |
#484 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak i to przez kilka dni i nawet mialam chyba wtedy owu, bo mnie brzuch w tym dniu bolał tam w dole ![]() a w niedziele to ktory dzien cyklu bedzie??powinna przyjsc @? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#485 |
Zadomowienie
|
w niedziele to bedzie 10 dzien po stosunku .....tj.24 dzien cyklu..@ 14/16 stycznia...ale wiesz co uspokoilas mnie dzieki...wedlug ciebie nie powinnam sie nastwIAc?
|
![]() ![]() |
![]() |
#486 |
Zakorzenienie
|
Domi Ty juz Nas chyba nie lubisz?tak rzadko piszesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#487 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie przejmuj sie na zapas ![]() Ja osobiscie Ci nie powiem czy mozesz byc w ciazy czy nie...w gruncie rzeczy wcale tak szybko sie nie zachodzi, ale czasem niektorzy wpadaja za pierwszym razem...Postaraj sie nie doszukiwac objawow, bo one zawsze sie znajda ![]() Blondynka uwielbiam, no co Ty nie pisz tak ![]() ![]() bo ogolnie tutaj musze przycodzic i streszczac to co pisalam na innych watkach:P dlatego musimy zrobic tak, zebysmy braly czynny udzial w dysusjach, bo tak sama z siebie opowiadac, ja nawet nie wiem co:P Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-01-07 o 21:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#488 |
Zadomowienie
|
Hej!
![]() Właśnie zrobiłam sobie labę - skończyliśmy oglądać film, "Niania w Nowym Jorku", no i że laptopik był włączony do oczywiście lookłam do Was! Ucieszyłąm się, że coś piszecie, czytam... - a tu nagle znowu bach i nic...!!! Domi fajnie gada - no, trzeba dyskutować! Blondi się najładniej chyba pokazuje - brawo! Brawo!!! A Twoja Dzidzi, och, sorry - synek, zapomniałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hm, wiecie co - lookłam kiedyś, gdy te zaległości przeglądałam ostatnio na nasze koleżanki z gangu: u nich ostatnio więcej piszą, nasze Lejdiski też, trochę mi się nawet smutno zrobiło, ale potem pomyślałam, że ech, chcą to niech piszą i myślę, że piszą tam też dlatego, że tam autentycznie ktoś zwykle jest - na pewno częściej niż u nas! Ale wiecie co - to po prostu tak się złożyło, że akurat u nas są dziewczyny widać bardziej zajęte, tzn. z pracami, w których np. nie da się pisać na wizażu, no i jeszcze 1 - my właśnie nie piszemy tylko o jednym, my właśnie o wszystkim i o niczym, więc Justine spokojnie - przy nas niekoniecznie się nakręcisz ![]() ![]() Hm, więc może to i dobrze, że nie jesteśmy aż tak uzależnione? ![]() O ja - Ali! Nie wiedziałam, że Ty świętowałaś właśnie urodzinki! Sorry!!! Zatem, choć pewnie spóźnione (oby nie bardzo! ![]() ![]() ![]() Gorące 100 lat Ali, Aliszcze!!! ![]() Magdzia - sorki, ja widać coś nie bardzo skumałam z tym pobraniem do badania..., nie wiedziałam, że wtedy oni jeszcze te fragmenty zabrali... - no sorry! A co do ginki - trzymaj się jej zatem, skoro normalna kobita (osobiście mam już dość tektów, że tylko chłopy są najlepszymi ginami!!! ![]() ![]() ![]() Co do myśli, ojejcia - no to trafiłaś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Domi - to mówisz, że teraz grzecznać z narzeczonym i nie szalejesz? ![]() ![]() Justine - hm, kurcza pewnie wszystko może być: i to i nie to! No serio - no i nie wiem czy w nd. coś już Ci się "rozwieje", bo z tymi testami to też różnie girls już na poprzednim wątku pisały! Hm, ja to np. w maju tylko raz jeden się spontanicznie z mężusiem przytuliłam mocno (pocieszałam się po gince, która chciała coś jeszcze sprawdzić i za 2 dni umówiła się ze mną na usg - potem okazało się, że to był taki mały a`la monitoring i wszystko niby ok, ale ja byłam wystraszona i męzuś mnie pocieszał ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pa Dziewczynki - późno, Was nie ma, a ja znów ani nauki ani wyspania - ojejcia ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#489 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Jane za życzenia
![]() ![]() Rzeczywiście mało piszemy, ostatnio przerwa była. Chyba rzeczywiście bardziej zajęte jesteśmy, u mnie praca i praca. w pracy w ogóle nie wchodzę na neta, a wieczorem w domu luknę ale nie zawsze mam siły i wenę twórczą by coś napisać. Obecnie planuję mini babskie spotkanie z okazji moich urodzin ![]() ![]() ![]()
#490 |
Wtajemniczenie
|
Ello wszystkim
Jane - ja tylko do ginek-kobiet chodze. po prostu sie nacielam na 3 ginow-facetow i po prostu mam pewien uraz. a wiadomo-kobieta to kobieta..jakos tak latwiej cie zrozumie i delikatniej zbada. u mnie nadal bez zmian - wczoraj gadalam z kumplem, ktory nam slubu udzielal [jest ksiedzem]. troche pomoglo - przynajmniej ze strony duchowej...bede sie modlic za ta duszyczke, ktora byla ze mna. moze mi pomoze. dzisiaj niestety dol- przez szefa [zadal niewygodne pytanie], ktoremu w koncu powiedzialam o co chodzi i kazalam trzymac gebe na klodke. sam ma malego synka i zakumal od razu. ja pojechalam po bandzie-powiedzialam, ze jesli uslysze rozmowy,pytania o dzieciach to po prostu ide do domu i bedzie szukal innego pracownika [a na helpdesku nikt nie bedzie zajmowal sie bazami]. niestety nienajladniejsze rozwiazanie..ale niestety kolejna faza... Aliszcze - zycze wszystkiego naj i zeby marzenia spelnialy ci sie zanim je pomyslisz ![]() Blondynka - trzymam kciuki za ostatnie przygotowania przedslubne. nie stresuj sie tylko wygladaj pieknie i badz szczesliwa. Domi - na czym w koncu stanelo z ta orkiestra? macie kogos? a moze chcielibyscie DJa? Justin - powiedz cos o tych egzamach? trudne i z czego? Sciskam wszystkie mocno..... namietna poszukiwaczka pozytywow.
#491 |
Zadomowienie
|
Witam ponownie.Wiem ,że wiekszość z was odbierze mnie za jakąś paranoiczkę...ale kurcze czuje ,że cos sie dzieje z moim organizmem....bylam sie kapac i w lazience mialam straszny atak bolu brzucha....na dole taki mozny bol jajnikow...ten bol bardzo przypominal ból menstruacyjny w moj pierwszy dzien okresu zanim zarzyje tabletke...to bylo straszne...teraz sie oolozylam i jakos przeszlo...ale czulam takie napiecie w jajnikach...normalnie pomyslalabym ze to moze okres...sie zbliza ale nigd przed okresem nie boli mnie brzuch tylko tak lekko cmi a boli naprawde dopiero gdy wystapi krwawienie...dzis jest moj 21 dzien cyklu tj. tydzien od zaplodnienia...jak na objaw ciazy to przesadnie za wczesnie zdaje sobie z tego sprawe....naprawde jestem rozsadna staram sie nie nakrecac ...kazdy objaw staram sie zawsze racjonalnie tlumaczyc...ale w tym cyklu..naprawde czuje ze jest innaczej..nie moge wytlumaczyc tego dzisiejszego bolu i napiecia w piersiach ktore utrzymuje sie jakos 3 dzien...czyzby rzeczywiscie stres tak dzialal fakt duzo o tym mysle ale nie na tyle zeby fiksowac zyje normalnie pracuje nie mam w ciagu dnia myslec o tym w takim stopniu zeby doszukiwac sie objawow....ale naprawde moj organizm wysyla mi sygnaly...a moze psychika wariuje...moze to dlatego ze mam swiadomosc ze moj chlopa skonczyl we mnie....
|
![]() ![]() |
![]() |
#492 |
Zakorzenienie
|
Madzia mamy orkiestre zupelnie inna, a wlasciwie wybralismy te, od ktorej pierwszej mielismy nagranie
![]() Nie wzielsimy tamtej z ktora mieslimy podpisac umowe, bo z chamem nie bede wspolpracowala ![]() Justine zdecydowanie panikujesz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#493 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#494 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#495 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#496 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() o sobie pisalam kilka stron wczesniej..powtarzac sie nie bede..wiec radze poczytac dokladnie o czym piszemy.
![]() |
#497 |
Zakorzenienie
|
Jane wkleje foty pokoju ale za jakis czas
![]() ja z Tż od 5 dni ogladamy non stop filmy -4 sezon Skazanego -Mamma Mia -Just Dance itd ![]() Domi Ty tak szybko wszytko zalatwiasz ![]() Oczywiscie moj Tż nie ma jeszcze nic do ubrania ![]() Ale zalowilismy ozdoby na samochod tylko musimy zaplacic ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#498 |
Wtajemniczenie
|
no i bardzo dobrze zrobiliscie! mysmy tez najpierw szukali w necie - chyba ze 30 stronek przejrzelismy, do scislego finalu dostaly sie 3 zespoly - z kazdym gadalismy, przesluchalismy plyty, itd. nawet myslelismy by isc ich posluchac gdzies na zywo [ale troche czasu nie starczylo] i badalismy kazdy pod katem czy narzucaja swoja wizje czy sluchaja klienta. zespolom w rezultacie podziekowalismy - bo jednak zaden z wokalistow nie powalil na kolana i wzielismy DJa - ktory zorganizowal nam tak super zabawy weselne, ze wszyscy kwiczeli ze smiechu. Wogole nasz DJ mowil bysmy sami rozpisali scenariusz slubny a on naniesie swoje poprawki. Mam go do tej pory - jak chcesz zobaczyc podesle na PW.
#499 |
Wtajemniczenie
|
Blondynka - fajne te wasze ozdoby
![]() ![]() Widze, ze tez filmomaniaczka - a powiedz co z kryminalow lubisz i polecasz? - moze 'Kryminalne Zagadki Miami'? My aktualnie ogladamy caly czas 'Dr House' - choc dzisiaj wyhaczylam nowy serial medyczny 'Grey's Mind' - wciagajacy nie powiem o ratownikach medycznych. Nie zebym chciala zostac lekarzem - to nigdy w zyciu! - ale wciaga mnie ogladanie operacji i rozwiazywanie zagadek medycznych. Tak wogole chcialam sie pochwalic, ze napatoczyl mi sie kolejny nr 'National Geographics' i powoli mysle o podrozy na Kube. Na razie ogladalam tylko zdjecia i jestem pod ogromnym wrazeniem kolorow i ludzi. Hmmmm...chyba zaczne gromadzic fundusze ![]() ![]() EDIT: nie wiecie co Syla? jakos ostatnio jej nie widac...mam nadzieje, ze wszystko ok....
Cuda wianki preferencje Filipek jest juz z nami od 09.01.2011 Borysek ur. 05.04.2013 Vivere non necesse est. Navigare necesse est. Edytowane przez magdaka13 Czas edycji: 2009-01-09 o 16:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#500 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
byłoby bardzo miło ![]() ![]() A my załatwiamy,ale to nie jest szybko, zostało 9 miesięcy ![]() ![]() ![]() Zamówiliśmy zawieszki, ale ludziom sie nie podobaja, mi sie bardzo podobaja, najładniesze ze wszytskich, jakie ogladalsimy, oczywiscie ze zdjeciem (wzór 9) http://www.allegro.pl/item524673899_...eciem_hit.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#501 |
Wtajemniczenie
|
Domi - naprawde sliczne te zawieszki! takie subtelne i delikatne. Scenariusz sle ci na PW - powinnas go miec za chwile
![]()
#502 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
super, dzieki ![]() ![]() Blondynka my jeszcze samochodu nie mamy i nie mam narazie koncepcji, pewnie wypożyczymy ![]() A zawieszki mi sie tez bardzo pdobaja, wlasnie sam fakt, ze bedzie nasze zdjecie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#503 |
Zakorzenienie
|
ja nie kupuje zawieszek na wodke bo po co
![]() ![]() Jane wracajac do filmow ja lubie komedie a Tż sensacje.Jestesmy fanami "skazanego na smierc" ja np uwazam ze odkladanie na slub tak jak czytam na forach jest bez sensu.Ja nie planuje duzo wydac w granicach rozsadku. |
![]() ![]() |
![]() |
#504 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no czasem trzeba odlozyc jak sie nie ma oszczednosci ![]()
![]() |
#505 |
Zadomowienie
|
Dobry wieczór wszystkim...zrobiłam dziś test w 22 dniu cyklu( 8 dni po stosunku) iiiii.... 1 kreska......przynajmniej wiem na czym stoje...mialam dosc tej niepewnosci...mam zamiar jescze powtorzyc jak okres mi sie spoźni...bo ewentualnie moglam za wczesnie zrobic test...niewiem...nie mniej jednak jesli powtorze test a wynik bedzie taki sam pedze do lekarza bo skoro to nie ciaza to cos innego bo cos jest nie tak....ten wczorjszy atak bolu brzucha az zalozylam podpaske myslalam ze okres dostane...a teraz troche mam dola ze taki wynik bo sie nakrecilam ale coz mowi sie trudno i zyje sie dalej..opycham sie chipsami na pocieszenie...:p
|
![]() ![]() |
![]() |
#506 |
Wtajemniczenie
|
Justine-no to wiesz juz jaki jest potencjalny wynik;P - bo niestety jesli wyszedl teraz negatywny (1 kreska) to jeszcze nic moze nie znaczyc - poczekaj do @ i zrob jeszcze raz , a jak nie uwierzysz to jeszcze beta HCG (to daje 100% pewnosci). w kazdym razie do gina idz bo martwia mnie te twoje bole...
trzymam kciuki i nie opychaj sie tyle bo gruba bedziesz;P i palcami w klawiature nie wcelujesz i kto z nami bedzie pisal;P no a w przypadku ekstremalnym napiszesz cos takiego: "- Pomóżcie mi schuść. Mam 16 lat i mój chłopak powiedział że jak nie schudnę w karnawale to mnie żuci. Jak mam to zrobić? - Polecam dietę ŻRYJMNIEJ i nauczyć się pisać. - Ten Twój chłopak to jakiś palant. Zostaw go. Chętnie zajmę jego miejsce - Niskie ambicje masz stary. - Codziennie wykonuj 100 przysiadów ze słownikiem ortograficznym na głowie." ![]() dobra - jeszcze cos wam zapodam - bo sama poleglam na tym: "Bezlitosny kalendarz - bez długich weekendów - Najgorsze jest to, że nawet środa popielcowa w tym roku wypada w sobotę. - Prawdy nie piszesz - wypada dokładnie we wtorek. - We wtorek wypada Lany Poniedziałek. - A 29 luty w niedzielę. - W niedzielę i na dodatek 1 marca - Wtedy dwie niedziele zejdą się do kupy. - I będzie dubeltowe zaćmienie słońca i księżyca. - Ludzie co za bzdury piszecie środa popielcowa wypada 25 02 2009 w środę i niemorze być inaczej. - No niby nie ale kto wi, kto wi. - Niemorze to ocean, niemoto! - Wielki Piątek kiedy wypadnie? - Prezydent to wszystko zawetuje, żeby było nic. - Ludzie! przecież to ściema! Środa nie może przypaść w sobotę, bo wtedy tak by się nie nazywała, zauważcie, że święta z dniami tj. lany poniedziałek, czy właśnie środa popielcowa nazywają się tak bo mają miejsce w dzień występujący w ich nazwie. Pozdro dla tych myślących. - Akurat. To może tłusty czwartek też w czwartek wypada? - To czemu rajd Dakar odbywa się w Argentynie i Chile? "
Cuda wianki preferencje Filipek jest juz z nami od 09.01.2011 Borysek ur. 05.04.2013 Vivere non necesse est. Navigare necesse est. Edytowane przez magdaka13 Czas edycji: 2009-01-09 o 21:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#507 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#508 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#509 |
Zakorzenienie
|
magdaka13 zapodaj cos jeszzce, skad Ty bierzesz takie "kawały"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#510 |
Wtajemniczenie
|
aktualnie z joemonster.org - jak na razie umarlam na tej stronie..po prostu wymiata
EDIT: a to dyskretne opakowanie po prostu rozwala: http://www.joemonster.org/art/10514/...tne_opakowanie
Cuda wianki preferencje Filipek jest juz z nami od 09.01.2011 Borysek ur. 05.04.2013 Vivere non necesse est. Navigare necesse est. Edytowane przez magdaka13 Czas edycji: 2009-01-09 o 21:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:26.