|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1411 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
ja juz upieklam jablecznik teraz czas na drugie ciasto mialo byc z budyniem ale nie wiem czy nie zrobie placka drozdzowego z jagodami
![]() dzisiaj w nocy moj piesek znowu byl chory o 2 bylam z Nim na dworze a o 3 wymiotowal wiec musialam wymiociny sprzatac ![]() Biedulek ciagle choruje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1412 |
Zadomowienie
|
O ludzie! Be - ale koszmarny ten kawał
![]() ![]() ![]() Zuzia - "wróciłaś" o 1:00? no to też fajnie ![]() ![]() Blondi - że też chce Ci się tak piec! ![]() ![]() Wkurzyłam się - drukarka mi nie chce wydrukować! Mówię Wam jak się na nią wściekłam, aż się jej dostało! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1413 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a na temat drukarki lepiej mi nic nie mow tez ost mialam przeboje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1414 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja dlatego nie mam drukarki, wole dać te 15 groszy za strone niż się użerać z takimi sprzetami ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1415 |
Zakorzenienie
|
ja mam drukarke wielkofunkcyjna firmy HP juz bardzo dlugo i nadal dziala tylko jaja sa z tuszami
![]() ![]() Jane ja lubie piec chociaz ost mam takie dni ze nic mi sie nie chce ![]() placek bedzie ze sliwkami chociaz chcialam z jagodami ale nigdzie w sklepie nie bylo ![]() jak ten czas szybko leci jeszcze pewnie miesiac i sie bede do szpitala pakowac ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1416 |
Zadomowienie
|
Lejdsiki!
Z drukarkami to bywa tak faktycznie, że humorki mają - ale jednak to rzadkość (przynajmniej u mnie - a tyle pisze i drukuję, więc serio tak naprawdę to przypadek 1 na rok gdzieś!) i ja jednak polecam Domi - zwłaszcza Samsungi laserowe oczywiście! Na szczęście mam jeszcze 2 drukarę - laserową kolorową, którą specjalnie do drukowania pracy kupiliśmy (pamiętacie jak się cieszyłam i Wam pisałam, że już ją mam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Blondi - a Twój pies to może taki "farncuski piesek"? No bo cóż on ma z tym żołądkiem? A co on je??? I hope, że nie Twoje wypieki i makarony, bo to wszystko tak smacznie brzmi, że nie mogłoby zaszkodzić, nie? ![]() ![]() Blondi - a co Wy tyle drukujecie??? A faktycznie HP słyną z problemów z tuszami, serio! Daltego ja je omijam szeokim łukiem, choć niestety do Katedry taką nam kupili ostatnio, no i już są problemy, choc nowa niby! A Samsung ma w ogóle najbardziej ekonomiczne tonery - ten oryginalny w drukarce gdy ją kupiliśmy starczył na wydrukowanie mojej pracy w 5 egz. (a 311 stron ma moja praca) i jeszcze zostało sporo - - tak więc serio polecam, bo już wypróbowaną mamy kolejną! A co do porodu - to Twój mąż też się wybiera z Tobą razem? A znieczulenie chcesz sobie załatwić??? Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-03-20 o 14:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#1417 |
Zakorzenienie
|
Ja mam laptopa Hp i go bardzo lubie, nie mam z nim problemów, jedynie ekran przy wstrżasach mi bardzo miga. I to od dłuższego czasu, więc nic juz z tym nie robie
![]() Ale mi sie nie chce pisac, jeszcze nie doszłam do badań, narazie opisuje mój powiat, hihihi ale nawet tego mi sie nie chce ![]() Co chwile zaglądam na wizaż. Nie wiem skąd tyle postów natelepałam, że mi wczoraj 6 tyś przekroczyło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1418 |
Zakorzenienie
|
Jane Tż jedzie ze mna do porodu nie ma innej opcji
![]() ![]() Chce jechac zob szpital ale nie wiem czy to bedzie wykonalne musze z ginem pogadac chce zob te sale darmowe i te platne. porod na sali platnej 300zl na zwyklej darmowy pokoj 1osobowy 120zl chodze do gina prywatnie ale drugi raz bym tego nie zrobila za wszystko trzeba placic normalnie rece opadaja.Ci lekarze maja dobrze ale wkurza mnie jak ktos do granic mozliwosci chce naciagnac ![]() a moj piesek raczej nie francuski ![]() Sluchajcie to w srode ogladam w tv ze w Poznaniu chodza po domach pseudo pracownicy z gazowni, pokazywali rysopisy.A wczoraj ja sobie leze i patrze na tv mamci tez usnela, nagle ktos puka ja sobie mysle nie wstaje pewnie sasiadka znowu cos chce bo domofon nie dzwonil.Za pare min znowu ktos puka i ciagnie za klamke ![]() ![]() ( mam nadzieje ze zrozumiale napisalam). |
![]() ![]() |
![]() |
#1419 |
Zakorzenienie
|
Ja sobie wczoraj pociachałam sama włosy. Miałam zrobione dwa warkoczyki i to co mi zwisało takie straki ciachnełam (jakieś 2 cm). Są bardziej proste
![]() ale chciałabym już mieć równiutkie, tak ciężko zejść z cieniowania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1420 |
Zakorzenienie
|
Domi, dowcp zabójczy
![]() ![]() ![]() Jane, my blondi wiadomo, że uśmiechnięte ![]() ![]() ![]() No ale z pozytywnychw iadomości, mam już ustaloną kuchnie, był chłopak, co namrobi kuchnie, zrobi nam też szafy komandora, ogólnie super ![]() Blondi, jacyś pseudo z gazowni chodzą? Ale już wszystkich złąpała policja? Nie miałam pojecia, że takie coś ma miejsce ![]() ![]() Domi, gramatyka z angola nie jest taka zła, wiem coś, bo ucze angola od 7 lat, mała powtórka i Twój TŻ załapie. Poza tym z doświadczenia (pedagogicznego ![]() ![]() aankaa78, witam ![]() ![]()
#1421 |
Zakorzenienie
|
Ten dowcip to szara rzeczywistość..jak miałam 17 czy 18 lat to się wstydziłam tańczyć z chłopakami...baa nawet nie miałam wtedy chłopaka
![]() Tz uczy sie pilnie tej gramatyki...a po angielksu bardzo dużo umie powiedzieć, a rozumie praktycznie wszystko. Ciągle gra w WOWa na serwerze angielskim i z kolesiami gada ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1422 |
Zakorzenienie
|
Domi, dowcp zabójczy
![]() ![]() ![]() Jane, my blondi wiadomo, że uśmiechnięte ![]() ![]() ![]() No ale z pozytywnychw iadomości, mam już ustaloną kuchnie, był chłopak, co namrobi kuchnie, zrobi nam też szafy komandora, ogólnie super ![]() Blondi, jacyś pseudo z gazowni chodzą? Ale już wszystkich złąpała policja? Nie miałam pojecia, że takie coś ma miejsce ![]() ![]() Domi, gramatyka z angola nie jest taka zła, wiem coś, bo ucze angola od 7 lat, mała powtórka i Twój TŻ załapie. Poza tym z doświadczenia (pedagogicznego ![]() ![]() aankaa78, witam ![]() ![]()
#1423 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1424 |
Zadomowienie
|
Hej Lejdiski!
O ludzie! Słuchajcie - mam takie ... bąbelki w brzuchu, jakby od środka mi coś, a raczej KTOŚ ![]() ![]() ![]() ![]() Kurcza - ale to chyba to! 1 ruchy, które mogę poczuć - ła!!! ![]() Blondi - a ta stronka to u nas wczoraj i dzis jak w zegarku przy 72 min. się zastopowała, a limit był za 30 parę minut, a raz za 50 parę - no szok! Wyłączenie i włączenie kompa dało wczoraj tyle, że z 50 paru minut czas oczekiwania na kolejny limit skrócił się do 30 paru - - -też tak masz? I czekasz tyle??? ![]() Ali - będzie dobrze! Myśl o fajowej kuchni i szafach, a o lekach tylko tyle, żeby spróbować z nimi i już! Ceny są koszmarne, więc lepiej o nich nie myśl - nie zastanawiaj się: trzeba lek to go kupuj i już! Trudno! Looknij tylko może jeszcze na apteki w necie, bo słyszałam, że dużo tańsze są leki, a skoro nie potrzebujesz tak na dziś, to może akurat? Ej, a to ten sam lek co Olivka kiedyś zażywała? Kurcza, jakoś nie kojarzę jednak żeby Ona o aż takiej cenie mówiła??? ![]() Aha - no ale co, tzn. że na razie nie trzeba jeszcze o laparoskopii myśleć, tak? No to super - niech wspomożona natura będzie silniejsza!!! ![]() Zuzia - ale fajnie było w McDonald`s i potem? No to super i to się liczy! ![]() ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-03-20 o 20:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#1425 |
Zakorzenienie
|
Dzejn no to super
![]() ![]() a powiedz mi czy fajny ten film Bibliotekarz?My to chyba z Tz ogladalismy, bo znajomy tytuł, a to chyba juz "Bibliotekarz2" jest ![]() Wczoraj ogladalismy "Ostatni samarytanin" polecam ![]() Zuzia co było dalej?my tu czekam na cd ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1426 |
Zadomowienie
|
Domi - hi hi, w sumie to raczej 5 się już zaczął
![]() A Bibliotekarz widziałam na tej stronce też 3 - tylko my akurat nie pamiętaliśmy 1 ![]() ![]() A gdzie ta Zuzia? ![]() Ej Lejdiski - a Wy się nie boicie kupić spodnie na allegro, bez mierzenia? Kurcza - mam wątpliwości, a na razie nie wychodzę, no i pasuje sobie kupić cosik nie śiskającego w pasie, no i jakoś spodnie mi się wydają najtrudniejsze do kupienia bez mierzenia... - choć niby można na inny rozmiar zamieniać..., hm - co myślicie? Mam ochote spróbować..., ale się boję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ala nio ponoc jeszcze chodza jacys co udaja pracownikow Zusu ![]() ogladam tv zeby zob co z tym" gazwonikami" ale nic nie bylo ![]() ![]() ZOB TEGO PSIAKA ![]() http://www.youtube.com/watch?v=ImIe7...eature=related |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1428 |
BAN stały
|
No wiecie tylko na kawę do maca
![]() w dobrym towarzystwie to i pól polski można zjeździć... |
![]() ![]() |
![]() |
#1429 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to z tym kolesiem? ![]() My z Tż poogladalismy film "Śmierć się śmieje" ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1430 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1431 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1432 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1433 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziś pierwszy dzień wiosny ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1434 |
BAN stały
|
U mnie słoneczko świeci, ale wieje też dość mocno!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1435 |
Zakorzenienie
|
Ja może z Tż się na spacer wybiore. Mam ochote powyciągać letnie rzeczy i iść w skórce mojej. Może troche fotek porobimy
![]() Już mi zima bokami wychodzi... A jeszcze trzeba pisać prace ![]() A Ty Zuzia jakie masz plany na dziś? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1436 | |
BAN stały
|
Cytat:
Jutro za to jadę odwiedzić rodzinkę której nie widziałam ponad 10 lat na bank |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1437 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja już w swoim domku i sie biore za siebie:kapiel, peeling ![]() Zuzia a jak sie nazywa to traktowanie kwasami cery, które miałaś robione? i ile kosztuje? |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1438 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1439 |
Zakorzenienie
|
Ja też marzę o założeniu wiosennych ubrań, mam dość zimy
![]() ![]() ![]() ![]() Może tez się wybiorę do kosmetyczki niedługo, pójdę za Waszym przykłądem dziewczyny ![]()
#1440 | |
Zakorzenienie
|
acha, to superowo, mam nadzieje, że efekty sa ![]() Ja byłabym zadowolona z cery, bo nie mam zaskórniaków, ale te moje policzki po zimie, takie czerowne kropki blixniane zostały po tych gulach co mi sie robiły i chciałabym sie tego pozbyc ![]() Cytat:
A ja dzis przyszlam pomieszkac do siebie i sie wypucować, u Tz tak mi głupio byłoby iść do łazienki i lezec w wannie. Tam wskakuje na szybciutki prysznic i tyle, a tu moge sobie płyny da kapieli powlewac i sie szorowac i depilowac ![]() ![]() Aliszcze 700 zł??o jeny, a co to ten Gonal...bo ja ciemna masa w tych sprawach, choc o tym pisałas ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:40.